Ще имам близнаци! Тема с продължение....12

• 23 762
  • 421
  •   1
Отговори
# 120
  • Под Сините камъни
Копирах от темта на юнките       Една добра новина за лека нощ:
ФЕНИКС Е РОДИЛА БОЯН 2150 ГР. 44 СМ. И ЙОАН 2550 ГР. 46 СМ. ЮНАЦИТЕ СА СЕ ПОЯВИЛИ НА БЯЛ СВЯТ САМО ЗА ПОЛОВИН ЧАС. ГОРДАТА МАМА ПРАЩА ПРЕГЪДКИ НА ВСИЧКИ
Родили са се вчера.Да са и живи и здрави

# 121
  • София
Честито на Феникс!Да са й живи здрави юнаците и много да я радват!

Dessiko,аз съм започнала с пазара и смятам да приключа с него преди да се родят мишлетата.Така направих и с баткото-всичко беше купено,изпрано,изгладено.Не мога да си представя,че ще се прибера от болницата и тепърва ще пазарувам , пера, гладя, подреждам.  wash 1ironingИскам всичко да ми е наред и да се наслаждавам на бебоците без да мисля за тези неща.Но пък аз не съм суеверна,така че -въпрос на гледна точка.

# 122
  • гр.Добрич
Честито на Феникс и на Едно момиче.

Добре дошли и на другите мами. Hug

# 123
ЧЕСТИТИ ЮНАЦИ НА ФЕНИКС!!! Да са спокойни и здрави, да пълнят памперсите редовно, да хапват с апетит и много да радват мама и тати! бързо възстановяване на мама!!!

Спинки, как са нещата при вас?

# 124
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА ФЕНИКС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ДА СЛУШКАТ И ДА РАДВАТ МАМА И ТАТЕ!

Аз също няма да рискувам да пътувам на по- дълги разстояния, много го обичам морето, но ще почака до догодина! На мен д-р Марков ми каза, че до 20, макс. 25 седмица може да се пътува, след това въобще не е препоръчително.

# 125
  • гр.Добрич
Зайо и аз незнам как са. Стискам краката и ще видим. Според моята гинеколожка, миомата е доста встрани от канала и засега не пречи на нищо, а разреза може да се направи и малко по-вляво. Така или иначе бремеността е рискова, но според нея си заслужава да опитаме, да видим докъде ще стигнем.

# 126
Феникс, честито   bouquet  bouquet Справила си се страхотно  Hug Да са ти 3давички, да папкат и спинкат

И а3 съм твърдо 3А дрехите и всичко да е готово. Не давам ухо на бабини деветини... Wink

# 127
Честити синове на Феникс! Grinning Grinning Grinning Да са живи и здрави! На мама бързо възстановяване!  bouquet

Момичета, виждам, че коментирате покупките. До момента не съм купила нищо, като мислех да изчакам още някоя и друга седмица, но все по-кратко време издържам на крак и реших, че нямам време да отлагам, ако искам изобщо да мога да обикалям магазини.
Ентусиастките от София, хайде дружно на пазар! Hug Като начало вече имам списъци. Laughing

# 128
  • София
ЧЕСТИТИ ЮНАЦИ НА ЕДНО МОМИЧЕ И ФЕНИКС! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Кюбит, честито розово вързопче! Пиши от време на време как сте  Hug

# 129
  • Близо до София
Честито на мама Феникс, да са и живи и здрави бебоците, много радост да носят на мама и татко Hug Hug Hug Hug Hug

# 130
Зайо и аз незнам как са. Стискам краката и ще видим. Според моята гинеколожка, миомата е доста встрани от канала и засега не пречи на нищо, а разреза може да се направи и малко по-вляво. Така или иначе бремеността е рискова, но според нея си заслужава да опитаме, да видим докъде ще стигнем.

Praynig
Много ми харесва твоята гинеколожка, да знаеш  Hug. Не се притеснявай излишно, спокойна бъди и всичко ще се нареди както трябва! Настрой се позитивно, мисли как едното няма връзка с другото (независимо, че не е точно така). Поздрави на баткото!

# 131
  • София
Момичета,аз малко да се похваля-бяхме на преглед и съм много доволна.Девойката тежи 1700г., а младежа-малко над 1800г.Шийката е запазена.И двамата са с главата надолу и са си събрали крачетата в черния ми дроб LaughingДоктора каза,че засега няма да правим Флостерон,защото няма индикации за преждевременно раждане.Кръвотока и към 2те бебета е добър.Въобще-всичко е наред засега,дано така да продължи Praynig

# 132
Здравейте бъдещи и настоящи близнашки мами!Нахлувам във вашата тема с радостна новина!На 21.05.2009 се родиха близнаците Йоан (2.440 кг) и Цанислав(2.280 кг) на Paola! newsm05Щастливата мама ви праща поздрави и очаква с нетърпение да ги изпишат най-късно до края на другата седмица.

# 133
Здравейте момичета как сте в този мрачен ден.Честити сладури на мама Paola да са и живи и здрави и много да слушкат бързо да наддават сега и да ги пускат да си ходят вкъщи.Аз все повече почвам да се ужасявам от предстоящото раждане и дългия престои в болницата и по точно не от самото раждане а от стоенето повече от 5 дни в болницата Sad #Crazy чувствам се ужасно там без никакви удобства и т.н. пак почнах с моите паранои. Grinning

# 134
  • София
  И двата пъти бях в двойна ВИП стая в ТК и стоенето от 5-6 дни още повече с малките при мен изобщо не ми беше проблем. Не че нямах търпение да се махна от болницата, но не беше толкова страшен престоя, при условие че малките бяха добре и си бяха при мен постоянно  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт