Ще имам близнаци! Тема с продължение....12

• 23 762
  • 421
  •   1
Отговори
# 285
  • гр.Добрич
Момичета, радвам се за позитивната ви нагласа. Тя наистина е много важна, но виждам че все пак повечето от вас нямат никакви оплаквания. Hug

Cho_ko, стаята е много хубава. Би ли обяснила чрез кой магазин я поръчахте и къде могат да се видят цените?

# 286
Здравейте момичета как са пупите.Cho_ko стаята наистина е много хубава много е весела.Ох тук е вече толкова топло че имам чувството че ще се разтека пред компютъра,а трябва да излезна за кухнята на малкия в тая жега не ми се мисли.

# 287
Здравейте, мамчета! И на мен стаята на Cho-ko много ми хареса! Сподели къде в София може да се разгледат?
А в България има ли дитрибутор на тези колички- Хартан?

# 288
Радвам се, че ви е харесала Simple Smile
Стаята е испанска- има още много модели. Можете да ги разгледате на www.micuna.com. Аз ги намерих в  BabyMall-а в магазин Арон след тунела в Люлин. Както казах моя фаворит беше друг - http://micuna.com/catalogo/basic/bunny.php?idioma=en, но мъжът ми (който ме убеждаваше, че ще вземем каквото аз съм избрала) се намеси и това остана крайното ни решение. Ние получихме отстъпка, която е валидна за всички купуващи от мебелите + допълнително за това че сме с близнаци. Стаите  в никакъв случай не са евтини, по скоро от класа  на Pierro и Pali ,много по-евтини от мебелите в 9+,  но най-добре ако имате време отидете на място и сами преценее. За мене от към цена-качество-отношени към клиент- това беше правилния избор.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 14:15 от Cho_ko

# 289
Cho_ko, какво друго продават в Бейби мола, не съм ходила, а при кратките ми посещения в София нямам много време и сили Laughing, най- вече заради горещините, за да разглеждам. Аз освен легълца, търся и вибриращ шезлонг и люлка на батерии.

# 290
Slavina_S - Ще отида и аз да го видя Baby Mall, прочетох много добри отзиви! Ето им сайта: http://babymallsofia.com/about_us.html

Cho_ko - Мерси за референцията!

Fata Morgana - мерси за инфото за Хартан-а, ше го имам впредвид!

Milasara - в Mothercare имат Одисей, не Веста - не са я получавали, явно си приличат, разликата блила, че Одисей е с помпащи с егуми, а Веста - с пластмасови. Н еможаха да ми кажат каква би била цената, но в началото или средата на юли евентуално можело да я има сега не е налична.

Strelche - Здрасти от мен Simple Smile

Поздрави на всички и се пазете по жегите от климатиците!

# 291
Strelche, купихте ли кошарки? Как сте с покупките, момичета?

# 292
Здравейте мами.Аз все още не съм почнала с покупките но смятам другия месец да почвам леко по леко най необходимите неща да на купя за съм готова.Смятам да не купувам много дрехи имам доста от Светли а и като им направиме погача със сигурност повечето ще купят дрешки.Така беше и със Светли като направихме погачата толкова дрешки бях събрала че аз много малко ми се е налагало да купувам.Така че не прекалявайте с покупките на дрешки не могат да ги износят растат като гъбки и всичко им умалява.

# 293
Здравейте,
Ходих до Бейби Мола в Люлин - наистина са страхотни креватчетата/мебелите на тази испанска фирма, но ми се сториха доста скъпи за размер 120/60 (над 650 лв).
Като цяло цените са доста завишени в този Бейби Мол спрямо напр. Комсед или други детски магазини.

Вчера харесах едно страхотно във Вис Виталис, италианско за 355 лв, имат и други, пак италиански за по 400.

В Пиеро ще правят юлско намаление и ще ги дават за по 490 лв (вярно, че нямат 3 нива на матрака, но са много хубави, а това, че е нестандартен матрака, не е проблем, защото си продават там за 100 лв подходящ).

Глюк са много симпатични всички.

И аз мисля вече към началото на август/края на купувам по-основните неща.
Поздрави!

# 294
  • Близо до София
здравейте момичета,  Hug

ние започнахме по малко да пазаруваме, смятам че така е по-добре отколкото всичко в последния момент.

noraishkova, къде се намират ВисВиталис и Комсед?

# 295
dessiko - Хубаво сте решили, аз уж съм много "отворена",а пък всички около мен ми влияят с техните суеверия и засега нищо не купувам. А от момчетата всичко съм раздала на приятели и на сестра ми (тя има 3 момчета).  А и сега нали сме с розови панделки, ще се развихря наново Simple Smile
Ето магазините, за които питаш:
Вис Виталис в София е на Бул. Симеоновско шосе 110 (до Макси)  - http://www.visvitalisbg.com/
Комсед е на ул. Тодор Каблешков 76 (по Бул. България на ляво на сфетофара на Била и по Т. Каблешков след това се пада в дясно)  - http://www.comsed.net/site/index.php?s=index&pu=1
Бебешките неща в Комсед са на -1 етаж и там цените на Глюк са доста по-преимливи. От там купих сгъваемо креватче за сестра ми преди 2 месеца, а същото го видях с 50 лв по-скъпо днес в Бейби Мола.
При все това Бейби Мола ми хареса - хубав е и е добре зареден, персоналът е много любезен и отзивчив, наистина дават отстъпки.

От Пиеро също съм очарована от отношение, пак дават отстъпки и има много добра гъвкавост и персонализирано отношение, да не говорим за прекрасните текстилни допълнения към креватчетата. (Пиеро е малко преди Вис ВИталис по Симеоновско шосе, но от ляво преди Макси).

Поздрави!

# 296
Как сте момичета днес е по хладничко и ще се диша как са тумбите.На Дибо също са хубави леглата има най различни варианти на Светли креватчето е Дибо Джорд и съм много доволна но поради липса на място за близнаците ще взимам по малки легла иначе ако имах място щях и за тях да взема такива,лошото само при този модел е че няма второ ниво на матрака.

# 297
Честно да ви кажа аз ще разделя пазарите по групи. В смисъл - от към беберони, стерилизатори, шишета, помпи и т.н. мисля да се доверя на Tomee Tippee - виждала съм ги в Пигис и в Виталис . Останах с добро впечатление от презентацията им в международни сайтове, а и като ценови клас са мого приемливи. От приятелки чух, че като шишета са много удобни за бебето (нищо не разбирам, но явно има значение). Яд ме е че Авент от както станаха едно с Филипс станаха много по-скъпи от останалите марки. Чувала съм хубави неща и за Медела, но не съм се задълбочавала.  
Дрехи - ще комбинирам от mothercare, premaman, baby mall,  вис виталис
Хавлийки, спално бельо, вани за къпане, козметика, и всякакви други аксесоари - baby mall, продължават да ни дават отстъпка след закупуването на стаята, която е по-голяма за близнаците.
Количка, столчета за кола - от kasidabg с доставка -проверих правят я за 1 ден ако ги имат в наличност, ако ли не - 2 семдици със поръчката.
Аз направих проучвания относно магазините и няколко бързо бяха задраскани от списъка ми. Например в Малечко, попаднах на собственика на магазина - по арогантно и невъзпитано държание не бях получавала, освен това явно добре им купуват мебелите и изобщо не искаше да чува за капаро, запазване. Каза, че , цитира "Все ми е през ..... дали ще ги вземеш ти или някой друг. С капаро не се занимавам - или плащаш всичко наведнъж или не мога да ти пазя" Беше му ужасно обидно изобщо да му слушам простотиите. А цената на една стая от 2 легла, 2 гардероба, 2 скрина не падаше под 6500 лв. Не съм доволна от магазина изобщо.
Пиеро имат много хубави мебели, но аз не отидох до магазина им на симеоновско, а при техни дилъри - "от А до Я ", Не ми предложиха отстъпка, но бяха флексабилни и можеха да докарат всичко за 2 семдици след поръчката.
Пигис е изключитено добре зареден магазин, за съжаление по-скъп от останалите, от класа на Премаман.
Много съм доволна от Вис виталис - има всичко, коео ти трябва, цените са доста по-евтини, а обслужването -мило и професионално.
Штъркел - попаднах за 2ма мъже, от които единия люпеше семки и изобщо не стана от стола, а другия не знаеше нищо за доставка, поръчка и т.н. (говорехме за колички) Каза, че като реша да купувам да отида и ще прозвъни да провери условия и т.н. та и този магазин отпадна
Остана само Хиполенд, до който не съм имала възможност да ходя, но се чудя, дали в желанието си да спестя 200 -300 лв, няма да ги инвестирам в бензин, нерви и изгубено време по задръствания ....
Е надявам се да е бил полезен рапорт-а относно моите впечатления от магазините.
Хубав ден на всички

# 298
Cho_Ko - "Рапорт - даден, рапорт - приет"  newsm62
Браво на теб, супер проучване!
Аз реших направо с вносителите да си говоря и днес си уредих с Мелина, вносителите на Глюк всичко - искат 30% капаро, цените са на едро и могат да ти пазят нещата, докогато искаш (в почето магазини, напр. Вис Виталис е до 2 седмици) От мелина ще си купя двете креватчета, серия Павлек, в тъмно дърво 120/60. Нямам място в спалнята за по-големи, а тези са достатъчно прилични, особено в комплект с балдахин.

Пак от там всичко балдахини, завивки, обиколници и т.н. - имат много хубави серии - Музика, Ню Експо, Сатен, подходящи за девойки, в моя случай. Цените им са супер добри!

Количката също направо от вносителя "Атлиа" ще си я взема - Косато.

Ако някой иска адресите и телефоните на вносителите, да ми пише на лични, че ще ме обвинят в реклама вече с тези магазини Simple Smile

Поздрави,
Нора

# 299
  • София
Здравейте момичета, ние вече сме си в къщи с момите бебчета. Бавно надаваме, защото се кърмиме и незна дали въобще им  е достатъчно, имаме колики вече, но като цяло сме добре. Сега нямам време да ви чета, но при първо свободно време ще почна отзад напред.

Общи условия

Активация на акаунт