Майчинство и детски за близнаци - 6

• 64 857
  • 798
  •   1
Отговори
# 180
Това решение задължително ли е да се взема от социалните? Thinking

На мен тук в Габрово никой не ми се е още обаждал,а подадох на 18ти май.

И пари нямам още по картата  Tired

# 181
  Я ти се обадят,я не.То общо взето на него пише каква сума са ти отпуснали,по кой член и ако искаш да обжалваш-формалности.Сигурно е готово вече,ходи си го вземай и проверявай редовно картата.

# 182
мисля че ще ги получим с детските до 20.аз също не съм ходила за решението
Аз не вземам детски. На мен ми казаха след 20 юни, не че бързам, но понеже други са ги получили ми стана интересно, да не би това да е причината.

# 183
  Явно в различните градове по различно време изплащат детските,а с тях и помощите.Моите примерно ги получавам между15 и 20 число,но винаги вторник или четвъртък.

# 184
Да.На нас ни дадоха същата информация,че ще ги преведат с детските около 22-ри. Simple Smile  Весел ден на всички!  Wink

# 185
Моите вчера ги получих с детските.Не е задължително да се взема решението,другата майка на близнаци от нашия град не е взела решението,но вчера и тя си е получила парите.

# 186
И аз днес ги получих  (5280лв)  newsm44 .... (една щастлива майка на близнаци - редовна студентка)

P.S. Благодаря на всички,които се бориха за правата ни  Kissing Heart

# 187
Имам въпрос за еднократната помощ за раждане. Когато близнаците са второ раждане на майката, по колко изплащат на дете? Като за две втори деца, две трети деца или като за второ и трето?

# 188
Имам въпрос за еднократната помощ за раждане. Когато близнаците са второ раждане на майката, по колко изплащат на дете? Като за две втори деца, две трети деца или като за второ и трето?

Ако единият близнак се пада второ дете на майката, то помощта е 2*600. Т.е или са първо и второ дете при първо раждане на майката или второ и трето в твоя случай и пак се плаща като за две втори деца.

Каси, заповед не съм взимала, дори не знам че съществува и детски не получавам.

# 189
И аз днес ги получих  (5280лв)  newsm44 .... (една щастлива майка на близнаци - редовна студентка)

P.S. Благодаря на всички,които се бориха за правата ни  Kissing Heart

Браво Ronilaz ,любопитно ми беше ,ако има случай майката да отговаря и на двата критерия за близнаци и за студентка редовно обучение дали ще изплатят и двете помощи.Браво много се радвам ,че са ви ги изплатили ,пожелавам на всички да сте живи и здрави и да си харчите с кеф паричките.
 newsm68 smile3501 smile3521

# 190
  • Разград
Ето че и ние получихме заветната сума  newsm44. Днес са ми превели по сметката 1305 лв от които 105 детски и 1200 лв за 6 месеца. Мислех си че за двата дни от месец юни няма да вземем нищо или ще преизчисляват за тези дни сумата, но в действителност получаваме парички за цял месец  Grinning.

Благодаря на всички, които се бориха и продължават да се борят за правата на майките на близнаци и многознаци    bouquet  bouquet  bouquet

# 191
Аз също си получих парите Grinning заедно с детските по банков път.Благодаря на всички майки които се бориха за правата ни  Hug

# 192
аз също си получих парите заедно с детските днес.

# 193
И аз получих парите по сметката. Вече им видях цаката.  Laughing

# 194
И аз си получих парите днес проверих.Много се радвам,че все пак ни  изплатиха нещо!

Общи условия

Активация на акаунт