Майчинство и детски за близнаци - 6

• 64 876
  • 798
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, тук в Пловдив моя приятелка ражда , а тя е от Стара Загора. Акт за раждане й издадоха от района на болницата , в която ражда. В такъв случай не е ли редно , ако момичето е от провинцията , а ражда в София да й издадат актовете в София. Само мисля.

# 571
Аз ще раждам в София, а постоянния ми адрес е в провинцията. В такъв случай от къде ще си взема акта за раждане на децата. От общината по постоянен адрес ли?

От общината, където са родени децата.

# 572
ЗДравейте,
акта за раздане разбрай, че ще се вземе от там където са роденио децата, а удостоверението за родствени връзки от общината където се води майката ли?
А тези мед. бележки за ваксините, моите мъници са все още в болницата , вече 2 седмици и 4 дена, там дали са им били ваксини и от тях ли да искам бележка за детските.

# 573
понпонче, родствени връзки аз взех от ГРАО по мое местоживеене, не на децата. Защото се обърнах към социалните, спрямо моя адрес.

# 574
помпонче, аз си взех такава бележка от МД за ваксините,Казаха ми че им е поставена само хепатитната май, а за другата децата трябвало да имат поне 2кг и тога ще им я поставят.Така ми казаха да кажа ако ме питат.
Аз имам едно питане но незнам дали ще можете да ми помогнете.Понеже аз до края на седмицата ще падавам всички декларации - за детските и помощите, та да питам ако не дай си боже с единия се случи най-лошото и са ми одобрили молбите и превели парите и се случи нещо такова трябва ли да връщам парите после.Питам за да знам дали да изчакам още известно време че да не си играеме после на дай ми ги - на ти ги.За тези 2х600 знам че няма да ги връщам щом съм родила две живи деца ми се полагат независимо какво е станало после.Питането ми е за тези 2х1200 и детските.То е ясно че ще ги уведомя за промяна ако има ама да знам как седят нещата   bouquet

# 575
леле вилкони защо си мислиш толкова лоши неща.трбва да бъдеш позитивна !!! всичко ще бъде наред мила  Praynig

# 576
леле вилкони защо си мислиш толкова лоши неща.трбва да бъдеш позитивна !!! всичко ще бъде наред мила  Praynig

Защото съм реалист Нинка, за това  Hug

# 577
вилкони не си реалист а си се отдала на тревогите си.моля те миличка бъди силна и знай че всички които знаят за бебчетата ти се молят за тях и ги мислят.и за моите една тъпа докторка ми каза че едва ли не може да се случи най лошото и ме вкара в такова психическо състояние което немога да опиша.но като се стегнах и да видиш като почнах да мисля позитивно и бебчетата с всеки ден се подобраваха.но аз си стоях в болницата при тях и постоянно подпитвах акушерките как са и колко са изяли и това ме спаси.иначе бях пътник.
така че мамче стегни се и си мисли само за хубави неща защото бебетата ще го почувстват Simple Smile
имаш ме в фейса ако имаш нужда да поговиш с някой пиши.много целувки на мъниците

# 578
  • Стара Загора

Защото съм реалист Нинка, за това  Hug

Имаш нашата подкрепа и всеки ден се молим за вас и ви стискаме палци да се оправите. Grinning Grinning Grinning
Моля те, не губи кураж и сили, защото мъниците усещат това.
Както е казано: "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ."
С отрицателно мислене, самосъжаление и отчаяние няма да помогнеш нито на себе си, нито на мъниците.

# 579
Както е казано: "Помогни си сам, за да ти помогне и Господ."
С отрицателно мислене, самосъжаление и отчаяние няма да помогнеш нито на себе си, нито на мъниците.

И как точно стигна до извода че се самосъжалявам  newsm78 newsm78 newsm78
И как точно предлагаш с положително мислене да излекувам единия от Синдрома на Даун и жестокия съредчен порок който има и който ще е фатален за него рано или късно.И как да отговоря на въпроса до къде да стигнат при една нова криза при него докато го реанимират, защото явно и те стигнаха на мойта че вместо да мъчиме детето можем да му спестим мъките.
Не се заяждам изобщо но все пак помислете малко преди да пишете такива неща без да знаете за какво става въпрос  Peace Hug  bouquet

# 580
vilkoni миличка права си че е по добре да не се мъчат но чудеса се случват всеки ден.днешната медицина е толкова развита и би трябвало да могат да помогнат и на твоите дечица.много ми е мъчно за това,което ти се случва.и на димяни бебките се родиха много мънички а сега са добре живи и здрави.да от синдром на даун няма да може да го излекуваш но има много дечица болни от това които радват родителите си Simple Smile  Hug надявам се всичко да се оправи при вас  Praynig

# 581
по темата да кажа че превеждат парите по банков път накрая на следващият месец след като пуснеш документите  Simple Smile

# 582
Да, така е. Моето майчинство си идва редовно на следващия месец, досега не съм имала закъснения. Но да ви каза честно много зависи от световодителите които се грижи да документите.

Последна редакция: пт, 22 окт 2010, 22:28 от preci

# 583
И аз по темата да питам - детските ги зплащат месец за месец или ноември за октомври примерно   newsm78

И последен спам на темата - Нинка мила да медицината е много напреднала но при него порока е водещ сега.Той беше по-добре от двамата а сега едва ли не е по-зле.При другия се надяват че нещата ще тръгнат вече но за другия няма надежда  Cry Предстои ми да взема най-тежкото решение в живота си  Cry

# 584
вилкони наистина ти предстои едно много трудно решение,но ти като тяхна майка ще вземеш най доброто за тях  Hug много те прегръщам и дано господ ти даде сили да се справиш  Hug

Общи условия

Активация на акаунт