Детските лагери с "Център за творческо обучение"

• 6 639
  • 27
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте родители,

След преразглеждане на 10-дневната програма на "Център за творческо обучение", която е без преспиване в с. Лозен цената за една седмица е НАМАЛЕНА на 135лв.! Аз съм на разположение при въпроси от ваша страна.

Хубав ден!

# 16
Здравейте родители,

След преразглеждане на 10-дневната програма на "Център за творческо обучение", която е без преспиване в с. Лозен цената за една седмица е НАМАЛЕНА на 135лв.! Аз съм на разположение при въпроси от ваша страна.

Хубав ден!

Супер! Зарадвахте ме в края на работния ден.

# 17
Simple Smile Това е част от задачата на екипа.
Такава програма провеждахме и лятото на 2008г. отзивите са много добри.
Екипа има опита, програмата е интересна, мястото подходящо.
Всички предпоставки за качествено лятно приключение са на лице.

Поздрави, Александър Ангелов.

# 18
Днес сутринта изпратихме дъщеря ми на Лозен:) Довечера, като си я прибера ще напиша отзиви  Simple Smile

# 19
  • welcome to the Jungle
Хайде! Чакам отзивите, че запалих една сурия народ край мен да си пращат децата на този лагер точно.

# 20
Много доволна се прибра:) Много й било интересно, мерили листа, ходили на разходки, скачали, тичали, панталоните й бяха зелени  Crazy... Тя е много претенциозна, да не кажа лигава на моменти, та щом й е харесало значи наистина е хубаво:) Утре пак  Grinning

# 21
Заинтригуваха ме програмите в с. Лозен. Интересува ме как се формират групите, защото възрастовите граници са много широки - от 1 до 6 клас и от 9 до 15 години. Синът ми е на 13 (с всички особености на тази възраст) и въпросът ми е ще има ли подходяща група с негови връстници? Какъв е опитът досега - успяват ли обучаващите да заинтригуват тази възрастова група? Как мога да се свържа с родители на толкова големи деца, които са посещавали програмите, за да разбера какъв е ефектът и интересно ли е за децата? Благодаря!

# 22
Пропуснах нещо важно - ще има ли дати през юли и август?

# 23
Привет!
Актуалните ни програми за Юли и Август 2009г. за сложени на web сайта ни.
Можете да получите по-пълна информация от там...
Успех и благодаря за проявения интерес.

# 24
  • На морето!
Звучи прекрасно, със сигурност ще се възползвам от подобна програма когато детето ми стане на подходяща възраст. Радвам се, че най-после се прави нещо в положителна насока за децата, което освен полезно е и много приятно за тях! Поздравления!

# 25
Уважаеми родители,

За тези от Вас, които искат да научат повече за "Център за творческо обучение"  на 26.07.2009г. от 09.00ч. в ефира на Българско Национално Радио /програма Христо Ботев на честотата 92.90MHz / ще има публицистично предаване с участието на ученици преминали през програмите на Space Camp – Turkey и "Център за творческо обучение" 

Поздрави,
Център за творческо обучение 

# 26
  • София
Е , защо разбирам чак сега за това EmbarassedНо догодина със сигуртост няма да изпусна.Представям си колко хубаво са си изкарали децата.Аз до сега не съм пускала дъщеря си  / 7г. / на на лагер ,но най-вероятно ще се справи. newsm78

# 27
Уважаеми родители,

За тези от Вас, които искат да научат повече за "Център за творческо обучение"  на 26.07.2009г. от 09.00ч. в ефира на Българско Национално Радио /програма Христо Ботев на честотата 92.90MHz / ще има публицистично предаване с участието на ученици преминали през програмите на Space Camp – Turkey и "Център за творческо обучение" 

Поздрави,
Център за творческо обучение 

Благодаря за отговорите и информацията!

Общи условия

Активация на акаунт