1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 37 002
  • 450
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
EliNika ! Благодаря!  Heart Eyes

Това е за теб!

i za mujo i nego kude go zabraiiiiiiiiiiiii

# 121
Sevi, има ли нещо интересно в този репортаж?
http://www.youtube.com/watch?v=WNSLVlWcb20

# 122
Ето още едно видео от посещението в Кувейт. Това е само анонса и надявам се скоро Симона да ми прати цялото видео от предаването.
http://www.youtube.com/watch?v=DwIlxzvpBxU
и снимки

# 123
  • Варна
В Програмата на Труд са ни разказали целия сериал. С всички подробности, гадове  #Cussing out #2gunfire

# 124
  • Варна
EliNika ! Благодаря!  Heart Eyes

Това е за теб!

i za mujo i nego kude go zabraiiiiiiiiiiiii

Мъжо каза, че рози не яде  Joy Joy Joy

# 125
Sevi, има ли нещо интересно в този репортаж?
http://www.youtube.com/watch?v=WNSLVlWcb20

тук  преразказват финалния епизод  и това какво е ставало зад камерата

а в началото казват за изненадващото им решение което са взели,за което ние вече знаем

# 126
ЕХООООООООО,много тихо тази вечер...Мари изчисти си кутията! Praynig
АНИ ,голям фотограф си!!!! #Crazy #Crazy #Crazy
За преводачките--- smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 127
  • Madrid
Моми4ета,сега видях рекламата по нова телевизия,4е от утре запо4ва сериала.Искам да ви попитам дали 6те е по съ6тото време?
Извинете ме за непълната кирилица! Embarassed

# 128
Моми4ета,сега видях рекламата по нова телевизия,4е от утре запо4ва сериала.Искам да ви попитам дали 6те е по съ6тото време?
Извинете ме за непълната кирилица! Embarassed
от 16.30 е - сменили са го
аз не съм гледала рекламата, но така е в програмата на нова
сега не казаха ли час   Thinking

# 129
  • Madrid
Не казаха,а я дадоха о6те веднъж докато пи6ех. Rolling Eyes
Дано е в този 4ас,16,30  Simple Smile!
Mного ти благодаря,4е ми отговори така бързо! Hug

# 130
моля  Simple Smile

16.30 е сигурно
махат предаването на милен цветков

# 131
# 132
Хей, ама вие не спите  Grinning

Страшно се зарадвах на новината за годежа  newsm18, сякаш се отнася за мои близки. Ама то, като се замисля, последните месеци как съм зарязала и къща, и работа, май Берг, Халит и цялата компания ми бяха семейството  Blush Crazy. И всички вие, разбира се  Hug
Присъединявам се към пожеланията ви към Берг и Халит за красива и щастлива  txtloves   loveuuu , попътен вътър, но без урагани  Laughing

varna, sevi_nil, anna благодаря за инфото, превода и снимките   bouquet

В Програмата на Труд са ни разказали целия сериал. С всички подробности, гадове  #Cussing out #2gunfire

и аз го видях, в ТВ програмата на 24часа, не се сещам за друг сериал да са разказвали така подробно какво ше се случи - убийството на художника, Фюсун в затвора, разкриването на тайната за черната нощ, че и Шех започва нов живот и нова работа "в друг град" hahaha
стана ми смешно, явно са наясно, че вече почти всички са изгледали 3-ти сезон, благодарение на страхотните преводачки  newsm51 newsm51 newsm51

сега се чудя  newsm78 как ще слушам дублажа, след като свикнах с истинските им гласове, особено с Халит  Heart Eyes

# 133
Добро утро момичета photo
Много трудна програма тези няколко дни. Керем и Бену като не виждали ме помъкнаха напред назад да разглеждат чикаго. Бену снима ли снима. Аз за 20 години не съм разгледала всичко те искат за 2 дена. Докато си пиехме кафето в центъра на чикаго и Берг се обади по телефона на Бенуза да сподели радостната вест че с Халит са се сгодили.
Ееее Ани струваше си чакането за продължението Hug,не че се съмнявах в теб bowuuАма продължението на разговора не беше ли че и Джейда е бременна smile3521,щото аз така разбрах newsm44 EFP stork-boy preggo  ylinfant newsm30,много била щастлива и пожелала на берг скоро да последва нейния пример Whistling,то с ваша помощ малко трудно no, ама ще стани всичко по реда си Heart EyesТе Керем и Бенну  искали чикаго да разглеждат ама ти май си доста заета с другарите в пукет Mr. Green,та освен за помощник по разходките да ме наемиш,че много се затъжих вече за тах Embarassed Rolling Eyes Heart Eyesи комисионна нИща smile3521,пък аз картата съм взела и Чикаго из основи ще го разуча smile3529 и после шсъ прая на Гид,ама то кво ли не бих напрайла да имам достъп до тях Heart Eyes,пък ако ли не ще чакам снимки от Бенну че казват голяма фотосесия напрайла photo smile3509

# 134
Ето на филма дойде края,
за него спирам да мечтая.
Но как да стане ми кажете,
да си прочистим от него умовете,
Ставам, лягам всеки ден,
в ума ми са Бенну,Керем,
Да ги забравя неумея,
как ли ще го преживея,
и приказката препрочитам,
във серийте стари се увличам.
И липсва ми очакването сладко,
тоз вторник дали ще мине серията гладко.
Уж героите любими ще забравям,
но пак за тях да мисля се улавям.
И мисля мисля всеки ден,
как празнината да запълня в мен,
като те са ми незменими,
приятели любими,
добре че форума просъществува,
празнините да лекува.
Сезон 4ти пък се появи,
и сбъдна нашите мечти.
Вече знам кавото и да става,
филма в сърцето ми остава.