1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 984
  • 450
  •   1
Отговори
# 135
  • до най слънчевия бряг
Дафи ,комплименти , smile3525 newsm51 smile3501
уцели право в десятката на нашите чувства ,всички се питаме а сега накъде без нашите любимци 
Много точчно мила си го изразила   bouquet

# 136
Анни  страхотна newsm51 си  даже и от BBS ще  съжаляват че нямат такъв репортер smile3501
Абе изобщо всички сте върха на сладоледа txtloves smile3525

# 137
Ани, мила, ти направо каталяса от тичане на тоя Пукет. Почини си малко, отдъхни.
Magi, вярно голямо тичане след тази флюбена двойка. Абе те неуморни ти говоря...затова отидох и си наех едно колело да ми е по леко предвижването.
След дългият и ползотворен ден изпълнен с хиляди емоции най на края се прибрах в моята стая, отворих си за пиене и си пуснах любимият сериал 1001 мига от вечноста и с умиление запях „Папараците сме като ято, готови винаги за път...“

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 07:12 от anna3com

# 138
За мен е време за спане а на вас ви желая лек и успешен ден. До скоро мили мои котаранки-мърморанки

# 139
Дафи!  bouquetМного точно и много на място! Празнина в душите ни!
Лично аз смятам да гледам сериите и по НТ, та  ако  може да вземат да ми омръзнат, че да се излекувам! / в което силно се смнявам  Joy/Интересно ми е да ги видя и с дублаж.
Лека нощ на нашия изтощен репортер!  sleepuu

# 140
Дафи, браво  smile3501 smile3501 smile3525 . Много точно казано. Ех, този филм! След него вече нищо не е същото.
Ани, много работа си свършила вчера. Заслужи си почивката.  bouquet

# 141
  • 221B Baker Street
момичета,дават при Гала за 1001 нощ:))

# 142
  • В тъмната гора.

Спомням си през 2006 г. лятото, бяхме на кафе с приятелки и като стана 21,30 се наложи да ставаме, защото те ще гледат филм за една жена, преспала с шефа си, за да плати операцията на сина си. Виках си ...може ли по това време да се свират в къщи....къде ми  е бил акъла. Но не седнах да го гледам. Бях надничала в няколко сериала и се оттегчавах...от постоянните караници и уж драматични моменти. Миналата година декември месец, синчето ми беше болно и двамката гушнати си гледахме Слави и решихме да видим какво има по нова...грабна ме моментално сериала..веднага се сетих, че за него са ми говорили приятелките ми...и се започна с тази лудост и до днес не ме оставя. Прави са в последната статия...след този филм вече нищо не е същото...доста неща се промениха в нас..като убеждения и отношение. И каквото й да гледаме по-нататък...той ще е първия...първата любов ръжда не хваща.

# 143
  • BG
zdraveite kak ste ??? Grinning Grinning Simple Smile Simple Smile Stuck Out Tongue Stuck Out Tongue

# 144
  • BG
kude namirate tezi emotikonki plz kajete :*

# 145
гледате ли ""На кафе"...дават сега за сериала

# 146
  • BG
DA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 147
гледате ли ""На кафе"...дават сега за сериала
ДА....

# 148
Някой а каже какво казват по Нова. Моля, моля, моля

# 149
показаха актьорите които дублират, казаха и за новия турски сериал, който тръгва точно преди 1001 нощ - "мелодията на сърцето" DUDAKTAN KALBE - от 15 часа

Общи условия

Активация на акаунт