1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 959
  • 450
  •   1
Отговори
# 75
  • В тъмната гора.

Аз да помоля, дайте ми имена на други филми на Сабанджъ...плийззз

# 76
  • София-Банкя
Здравейте мили момичета,
добре, че намерих време да ви изчета, иначе щях да пропусна новината. Много се радвам за Халит и Берг. Пожелавам им всичкото щастие на света. Достоен финал! Гледах повече от 20 пъти края на 90 серия и смятам, че финалът е невероятен, макар че очаквахме друго. Ако внимателно се гледат лицата на Шех и Онур - там има такъв вулкан от чувства. Велики артисти, нямам думи за друго.
Шеф, много готини снимки! Възхищавам ти се!
Инка, много благодаря!
Да изкарате хубав неделен следобед, аз лягам да спя, че довечера съм на бачкане.
Обичам ви момичета! Велики сте!

# 77
Мишел -други филми на Сабанджъ-" Една история от Лалели"- филм, на който е и сценарист,  "Дайлак" , "Има ли някой в кухнята?" Wink

# 78
момичета същото е както вчерашния превод

за майчинството това са само подмятанията на пресата че виждайки ги да се разхождат заедно със малкото дете всъщност берг прави проба за майчинство
а не че може би в момента има нещо

тези от пресата като чуят нещо което беше в магазина на канал д  напрамер
и всеки после си пиши пак същото

# 79
  • В тъмната гора.
Мишел -други филми на Сабанджъ-" Една история от Лалели"- филм, на който е и сценарист,  "Дайлак" , "Има ли някой в кухнята?" Wink

Точните заглавия на турски ще ми ги дадеш ли...ако може.

# 80
  • София
Kudret  като сценарист: 1.   Bir laleli hikayesi (1999)
Като режисьор :
1.   "1001 gece" (2006)
2.   Anlat Istanbul (2005)
3.   "Aliye" (2004) TV
4.   "Zerda" (2002)
5.   "Bulut Bey" (2002)
6.   "Karakolda ayna var" (2000)
7.   Azize: Bir laleli hikayesi (1999)
8. .   Batan günesin o eski hikayesi ( 1991)

# 81
# 82
Шеф, тия филми от къде се теглят

# 83
mimata67 наистина много хубави клипчета. Но и как няма да са, щом са свързани с любимия филм и любимите герои. Невероятно е в колко малко страни е излъчен филма, а интернет гъмжи от клипчета свързани с него. Сякаш всеки се опитва да запази частица от магията на Binbir gece.
А ето едно и за Бену и Керем http://www.youtube.com/watch?v=ES4Y963qGNc&feature=related
На мен определено Онур и Шехерезада са ми любимите герои, но Бену и Керем като че ли бяха по интересната двойка, по-реални като образи, по-реална и тъжна любов.

# 84
  • В тъмната гора.
Kudret  като сценарист: 1.   Bir laleli hikayesi (1999)
Като режисьор :

2.   Anlat Istanbul (2005)

Този, направо е арт филм, като "Три цвята" - синю, бяло и червено...френския.
Още един път ще го гледам и ще питам Севи дали ще го преведе и да го качим.
Игрален е и е час и половина. Но аз честно казано хич не си падам по такива дълбоко социални и закодирани филми.

# 85
Като тази свадба много ми се ще и тяхната да е.А сега остава да чакаме кога точно /може би в най-скоро време/ тази новина ще чуем

# 86
Добро утро момичета photo
Много трудна програма тези няколко дни. Керем и Бену като не виждали ме помъкнаха напред назад да разглеждат чикаго. Бену снима ли снима. Аз за 20 години не съм разгледала всичко те искат за 2 дена. Докато си пиехме кафето в центъра на чикаго и Берг се обади по телефона на Бенуза да сподели радостната вест че с Халит са се сгодили.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 18:24 от anna3com

# 87
Аз веднага без да губя ценно време се качих па първият самолет за Тайланд и ето ме на живо готова с първият си репортаж.

Халит и Берг се приземиха успешно на международното летище в Пукет. Тъй като тук не излъчват сериала те успяха необезпокоявани да се предвижват из летището към хотела като обикновени туристи.
Каква беше изненадата им когато видяха че аз ги чаках в хотела...

# 88
# 89

Здравейте мили Халит и Берг!
Привет от българските ви фенове от форум Бж-мама Hug
Добре ли пътувахте?
Халит: Разбира се. Само да съм с Берг отивам и на Луната.
Аз: О не, само не и на Луната...Енгин се принесе там преди няколко дена. По добре засега да не се виждате...

Общи условия

Активация на акаунт