1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 945
  • 450
  •   1
Отговори
# 195
  • планетата Земя и по точно до морето
Момичета като ви изчетох за кой ли път разбрах отново, че сме  безумно влюбени във филма и във всичко свързано с него !!!   txtloves
И аз се вълнувам и чакам 16.30, като всички тук все едно не съм гледала сериите със субтитри многократно!!!  Shocked  Аз досега не съм била толкова отдадена на друг филм, да не говорим за форум !!! За мен деня не е минал пълноценно ако не съм ви прочела   Hug  Това е истинска красива магия !!!  Hug Hug Hug

# 196
Здравейте и от мен. за съжаление и аз няма да мога да го гледам от 16,30 ... а дали някой незнае някакъв адрес за гледане online  на Нова Телевизия?
  http://tv.free.bg/ntvonline.html  Заповядай.

Много благодаря за линка .. но за съжаление не се отвори - дава грешка .. но аз си намерих друг линк -    http://onlinetv.inbulgaria.info/nova_tv.html       за тези като мен на работа ... Хайде не остана до сериите  Simple Smile  Simple Smile
Приятно гледане на всички

# 197
Хайдееее!  smile3542 clean yesyes kiss Two Hearts

# 198

ДАФИ,
От бързане забравих да ти кажа нещо. Снощи мойте дороволци  ми докладваха,
че срещнали едно безкрайно нежно момиче само на улицата и с бутилка в ръка .
Наредих им да се погрижат незабавно за нея и сега тя е при нас в "Шестицата".
Казва се Бену. Познавали сте се. Не се притеснявай , бутилката беше с вода.
Чака твоята подкрепа!  Изпраща ти целувки!

love001  love001  love001

Мар Томова още рано,рано видях на класацията колко е напреднала любимката ми и спомогнах с една отварячка на ентъра,мнооого й се зарадвах че е толкова напред благодаря на всички спомогнали затова от сърце Hug  bouquet дано успеем и до 3тото място да стигним ако продължаваме така ще успеем а аз ще съм много доволна и щастлива защото тя го заслужава  bowuuParty Crazy Heart Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

[/color]

# 199
  • Sofia
Наредихте ли се пред екрана ПАК, момичетааааа......  Hug

# 200
 #Crazy

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 23:21 от Светла Иванова

# 201
  • гр.София, далече, далече на Запад
Да, приказката започва ПАК....!!!!

Преклон прет труда на всички момичета в темата  bouquet

# 202
айде и аз на компа с вас да гледкам

# 203
Да допълним идилията...

# 204
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ...... спря ... българска работа му казвам  Sad  Sad  Cry

Имам предвид on-line

# 205
Аууу,не съм разбрала ,че днес започва новия сезон.Чак сега го хванах ....айде ,че гледам....

# 206
  • ВАРНА
Офффффф,  тая серия само караници.
Бену и Керем се карат заради държанието на Бурак към Мелек.
Шехи и Онур имат недоразумения.

# 207
  • В тъмната гора.
Не  е същото...определено...затова че вече го знам наизуст...другото, е че със субтитри се виждат и чуват всички емоции на артистите. Шехерезада си е доста гневна, а понякога и страхотно мила...гласа е монотонен. Еда е с лисичи глас, а в дублажа все едно не е тя.

Още когато гледах първата серия на филма със субтитри, разбрах, че това е по-добрия вариант.

# 208
  • Варна
Бях забравила Бенну колко ме нервеше в тези серии  #Cussing out, заради сестра си ходи да се заяжда с мъжа си  Confused

# 209
  • В тъмната гора.
Милички, това си е мое мнение, въобще не се съобразявайте...кажете си вашето.

Чаках да се получи чат, както преди, защо така се омълчахте...пък и каквото  и да е пишете.

Звезди я няма....Шмети я няма.....шшшш   ало.

Общи условия

Активация на акаунт