1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 938
  • 450
  •   1
Отговори
# 300

ДАФИ,      Hug  

Шехи е готова сега да направи всичко за приятелката си Бену,
  даже, ако тябва ще и отстъпи второто място. Докато двете се търсиха,
  първите им избягаха, ама нейсе! Така е по- добре!

running running  
  Мар Томова ние ще напредваме бавно но славно и  с Шех все ще се разберем за 2то място Peace Rolling Eyes,още веднъж ти благодаря за помощта без теб нямаше да се справя Hug  bouquet Hug  bouquet Party Crazy

# 301
Да допълним идилията...

кое е това момиченче newsm78

# 302
Момченце е и на техни приятели...взели са го под наем да практикуват за тяхното

# 303
Ох, ама те някои актьори са сменени - Букет, Селим - гледам 15 мин. и се чудя какво става, а то... ooooh!

# 304
как какво провокация да ни объркат и ошашавят съвсем...то не че е много трудно на този етап

# 305
Аах, Онурката колко е ревнив..... tooth

# 306
Ревнивко ама го превъзпитахме с Берг...да види той кой носи анцунга в къщи Peace

# 307
Не ви ли се струва визията някак различна? В смисъл, че са използвали други камери и филтри за снимането на 3-ия сезон?

На мен ми изглежда по-репортажно.

Какъв елегантен халат носеше Аху след като я "посветиха" в занаята  tooth !

# 308
Анна да не забравиш Бенну и Керемката- как са те двамката.Те няма ли да се включат в приготовленията

# 309
Добро утро котаранки-бърборанки Hug
Абе вие големи телепатки тази сутрин...или шпионин има в групата #Crazy? Аз точно снощи се сетих за едно интервю което бях поместила преди доста теми пред Канал Д в Румъния и журналиста питаше Берг как си представя сватбата си? Цитирам по памет че при толкова много мои постове ще ми трябва един ден да намеря оригинала назад в темите. Тя казва че мечтата и е да има красива сватба на открито с рокля като принцеса. Спомняйки си това снощи докато си пиехме на бара с Халит и Берг им споделих гениалното си хрумваме....готови ли сте да го чуете? Я по високо...не чувам...аааа добре
Ами предложих им да си направим сватбата тук на Пукет. По романтично място не могат да намерят и аз ще бъда шаферка на Берг. Халит като чу веднага скочи и каза да се заемам с приготовленията. А Берг милата направо сияеше и скочи и ме прегърна. Вижте как ме е гушнала само Затова не се появих вчера че ходихме рокли да мерим, място за сватбата да търсим...А аз съм им подготвила изненада. Обадих се на Бурхан и Надиде и те казаха че веднада ще отклонят кораба и пристигат на сватбата на дъщеря си. Периде каза че хваща самолета от Париж и тя ще е тук. Бену и Керем вече са на път...но тихо защото Берг и Халит не знаят още милите. Мислят си че ще е малко тържество само с нас тримата.
Очаквайте включване с репортаж от приготовлението и снимков материал. чао милички и до скоро Hug

# 310
Здравейте отново PartyПърво да кажа че приготовленията за свтбата който Ани прави са страхотни ще чакаме да видим и гостите,Анче чудесна си както винаги ни държиш в час със прясно инфо благодарности за което newsm51 smile3501  Мишел финала който си направила под формата на клипче за Шех и Онур е страхотен,моля те ако имаш възможност и не те затруднява да спретнеш един подобен и за Бенну и Керем,знам че си много ангажирана с превода на Чучулигата и не настоявам просто го давам като молба и предложение,ако нямаш възможност ще разбера Praynig Hug  bouquet  Изгледах и днешната серия по нова тв,след скарванията най хубавото е сдобряването много им се радвам на всички като се обичат и са в добри отношения много са сладки и да ти е кеф да ги гледаш CrazyЕда започва да върти номера,уж Шех щеше да тормози пък сега реши и на Керем семейството да разваля,толкова подло същество рядко бива всеки път й се ядосвам наново хем видя колко са щестливи Бенну и Керем в офиса хем пак не се отказва лошото е че такива хора има и в реалноста живеещи от злобата и чудещи се на кой с какво да навредят,само Господ може да им даде заслуженото,защото който копае гроб другиму сам пада в него Rolling Eyes Heart Eyes Благодаря и на Цвети за снимките чудесни са  bouquet Аз продължавам с гласуването за Джейда,че още имаме да наваксваме Whistling Heart Eyes

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 18:53 от dafi_83

# 311
  • планетата Земя и по точно до морето
Анна , защо не предложиш на Халит да тренира с теб, повдигането на булката ! И кръста му ще заякне, а може и да те изпусне ....   newsm78   И после ще трябва да ти се извинява !  Naughty А той в тази серия каза на Шех , че знае как да се извини ....  Joy Успех !!!  Hug

# 312
Ехооо! Много е тихо тук! Hug Къде сте бре Онурки и Керемки? newsm78

# 313
Ауууу Анче така е който чете между редовете му набиват  bash smile3555
И гледам май след вчерашния тежък ден сте седнали с Берг подробностите да уточнявате

А пък Бенну си плува кротко с това делфинче сладко без да предполага каква ще е пишна свадба.

# 314
  • В тъмната гора.

Ето за Бенну и Керем.

http://vbox7.com/play:7615765f

Amr Diab - Tamally Maak

Винаги съм с теб,

дори когато си далеч от мен,

любовта ти е в сърцето ми.

Винаги съм с теб,

винаги си в ума и сърцето ми.

Никога няма да те забравя,
винаги ще ми липсваш,
дори когато съм с теб.

Винаги съм с теб и дори,

когато си далеч от мен,

любовта ти е в сърцето ми.

Винаги съм с теб,

винаги си в ума и сърцето ми.

Никога няма да те забравя,
винаги ще ми липсваш,
дори когато съм с теб.

Винаги ще те желая,скъпа

Винаги ще се нуждая само от теб,от никоя друга.

Дори да съм обграден от целия свят,

пак ще се нуждая от теб,скъпа

Винаги ще те желая,скъпа

Винаги съм с теб
Имаш сърцето и душата ми

Най-ценната ми любов

Най-ценната ми любов

Без значение дали си далеч от мен,

ти си толкова близо до сърцето ми.

Ти си животът,в бъдещето и настоящето

И най-красивата съдба...

Винаги съм с теб
Имаш сърцето и душата ми

Най-ценната ми любов

Най-ценната ми любов

Без значение дали си далеч от мен,

ти си толкова близо до сърцето ми.

Ти си животът,в бъдещето и настоящето

И най-красивата съдба...

Винаги ще те жлеая,скъпа

пак ще се нуждая от теб,скъпа...

Винаги ще те желая,скъпа

Винаги ще те желая,скъпа

Винаги ще те желая,скъпа

Винаги ще те желая,скъпа

Общи условия

Активация на акаунт