1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 77

• 36 947
  • 450
  •   1
Отговори
# 315
Тук сме пак във форума, ама гледам пак магическия за мен филм.
Немога да си представя как ще свикна да няма нови еп.

# 316
 може ли някоя от преводачките ни мили акоима  време  един поглед да хвърли и ако е нещо ново да ни го преведе  bouquet

t ve Bergüzar nişanlandı
Binbir Gece'nin aşıkları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç nişanlandı.
19 Mayıs 2009 / 17:07
halit-ve-berguzar-nisanlandi
Binbir Gece dizisinin çiçeği burununda sevgilileri Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in ilişkilerinin evlilik yolunda gittiği söyleniyordu. Ancak ikiliden bu konuda herhangi bir açıklama gelmemişti. Ama olaylı aşıklar çoktan ilişkilerini resmiyete dökmüşler bile. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç aile arasında nişanlanmışlar. Ergenç, Berguzar Korel'i istemeye gitmiş ve çift çekirdek ailelerin katıldığı ufak bir nişan töreni düzenlemişler. Berguzar Korel, nişanlısından kendisine tek taş takmamasını istemiş.Bu yüzden çift sadece alyans takıyorlarmış.
Yorum Ekle Yorum Ekle Bu haberi arkadaşına gönder Bu haberi arkadaşına gönder Bu haberi yazdır Bu haberi yazdır
DİĞER BAŞLIKLAR
Avşar'ın evini kurşunlayan çete kıskıvrak
Dostluk elçisi Musti
Ünlü yönetmenin evi açık arttırmada
Lezbiyen aşkıyla nişanlandı
Günün magazin olayları FOTO HABER
Azeri Aysel'in ilk konseri Türkiye'ye
Halit ve Bergüzar nişanlandı
Bu albümün içi boş
Alkole yenik düştü
Çıplak sahnelerde kendim oynadım
Madonna evliliği yalanladı ama..
Esinlenme değil tıpatıp aynı
Paris'e gece kulübünde laf attılar
Hamile Deniz tiyatro sahnesinde
Ahlaksız teklifi anlattı
Özcan'dan albüm müjdesi
Dans ederken sakatlandı
Öpüşmek için sinemaya giderdim
Yeşim'e eski eşten destek
Ferdi Tayfur köyüne yerleşmiş

# 317
  • София
И на мен ми направи впечатление, че е снимано по различен начин. Също така сменените актьори. Учителя е потресаващ...някакъв перверзен тип. Предишния нямаше това излъчване.
А пък Еда е потресаваща...толкова ми е противна, че кожата ми настръхва като я видя! Sick

# 318
  • планетата Земя и по точно до морето
Mishel  newsm51  smile3501  много добре си подбрала и музиката! Това е любимата ни песен на моя мъж и мен от " БУДА БАР 3" !!! Много благодаря и за текстта на песентта ! Страхотен е !  smile3525
А с всяка изминала серия се убеждавам , че вие сте направили по добър превод от профи преводачите на Нова !  newsm20  Аз не мога да кажа кой е по верен, но вашия ми звучи по-добре!  smile3501  
Днес например когато Шех каза на Онур, че има причина за извинение, той и отговори ..... ще ти се извиня. Хаиде да ходим в спалнята.... А при субтитрите е : ....Аз знам по какъв начин да се извиня ! Хайде да си ходим в стаята!....  Ееее за мен е много по красив вашия превод !!!! Naughty
Да не говорим, че по Нова вчера пратиха Михрибан да ходи в Патадокия. Аз съм ходила там и се казва Кападокия ! Едно приказно огромно място с много древни скални манастири, които приличат малко на скалите около нашия Мелник, но от съвсем друг мащаб!
Това вече е абсолютен непрофесионализъм!  
Така, че още веднъж благодаря за вашия безценен труд!  Hug Hug  Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 20:46 от Ari888

# 319
  • София
може ли някоя от преводачките ни мили ако има  време  един поглед да хвърли и ако е нещо ново да ни го преведе 
Binbir Gece'nin aşıkları Bergüzar Korel ve Halit Ergenç nişanlandı.
19 Mayıs 2009 / 17:07
halit-ve-berguzar-nisanlandi

...........

Нищо ново и неизвестно за нас не казват. Съобщават, че Халит и Берг са се сгодили в семейна  обстановка. Имат годежни халки.  Hug

......  А пък Еда е потресаваща...толкова ми е противна, че кожата ми настръхва като я видя! Sick

Аз също не симпатизирам на ролята на Еда, антипатична ми е даже, изобщо не се примирявам с образа й, няма по-противно човече от нея в целия филм,  но  Naughty.......  играе разкошно!  Embarassed Hug
А и е хубава жена даже!  Whistling
Абе .... Тарду знае защо я е харесал ....  Wink

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed   Не ме замеряйте с домати само!  #Splat newsm43

# 320
Добър вечер на всички,
Искам да благодаря на Mishel за невероятните клипове , които е направила.
Присъединявам се към мненията ,че със субтитри филма е по-добър.И дублажа ми харесва , но чрез субтитрите чуваме гласовете на актьорите, интонацията им .
 Незнам при вас как е , но при мен няма излекуване от манията Binbir gece.

# 321
Mishel  newsm51  smile3501  много добре си подбрала и музиката! Това е любимата ни песен на моя мъж и мен от " БУДА БАР 3" !!! Много благодаря и за текстта на песентта ! Страхотен е !  smile3525
А с всяка изминала серия се убеждавам , че вие сте направили по добър превод от профи преводачите на Нова !  newsm20  Аз не мога да кажа кой е по верен, но вашия ми звучи по-добре!  smile3501  
Днес например когато Шех каза на Онур, че има причина за извинение, той и отговори ..... ще ти се извиня. Хаиде да ходим в спалнята.... А при субтитрите е : Аз знам как да ти се извиня ! Хайде да отиваме в стаята!....  Ееее за мен е много по красив вашия превод !!!! Naughty
Да не говорим, че по Нова пратиха Михрибан да ходи в Патадокия. Аз съм ходила там и се казва Кападокия ! Едно приказно огромно място с много древни скални манастири, които приличат малко на скалите около нашия Мелник, но от съвсем друг мащаб!
Това вече е абсолютен непрофесионализъм!  
Така, че още веднъж благодаря за вашия безценен труд!  Hug Hug  Hug

Ако ми позволиш още едно малко допълнение-когато Онур попита Шехи дали й харесва новият им дом-според нашите преводачки-Шех отговори:-Имаш вкус,иначе нямаше да се ожениш за мен-толкова ми хареса закачката й ,че си я пуснах 100 пъти...а според нова тв Шех отговори:-Много си мил, иначе нямаше да се ожениш за мен...ах,страшно се подразних...развалиха ефекта...
Нашите преводачки имат усет,и освен това работят със сърце и душа,а ония...но комент....

# 322
Практикувахме и финалната сцена от сватбата ама Берг трябва да я сложа на диета че ми се сви сърцето като видях как се напъваше Халит да я вдигне от земята...милият и аз ходих да помагам че много държа да му е читав кръста. Ами нали за бебе работим...така де и аз помагам с каквото мога

Ей,ей,ей АНИ,к,ви ги вършиш момиче-от българките по юубави нема,а?
Халит ,загуби ума и дума,забрави че Берг е в ръцете му,вперил е поглед в теб,а и как само ти се усмихваааа,май,май сватбата ще е ФОРУМНА, а?И ний ще намажем... Joy Joy  bouquet

# 323
Мишел браво smile3501.Но най-любим клип ми стана "Обичам те -завинаги"
Дафи а това е за колекцията ти голяма
     и на втората снимка и странно да ти изглежда но пак е Джейда

# 324
  • планетата Земя и по точно до морето
Lilims , аз вчера писах точно за това! Ако се върнеш ще видиш! Ние просто знаем наизуст субтитрите и неминуемо се пораждат сравнения и те все са в полза на нашите момичета! Много хубаво си го казала ! Когато правиш нещо от сърце - резултата е блестящ !  Hug

# 325
Шехито на Пукет май малко килца е качила, я каква ръка има само....А наш Онурчо нещо заслабнал ми се види, едвам я удържа.. tooth Ше го умори таз жена.... #Shocked

# 326
  • София
Шехито на Пукет май малко килца е качила, я каква ръка има само....А наш Онурчо нещо заслабнал ми се види, едвам я удържа.. tooth Ше го умори таз жена.... #Shocked

..... от глад, надявам се!  Whistling Whistling Joy

# 327
Lilims , аз вчера писах точно за това! Ако се върнеш ще видиш! Ние просто знаем наизуст субтитрите и неминуемо се пораждат сравнения и те все са в полза на нашите момичета! Много хубаво си го казала ! Когато правиш нещо от сърце - резултата е блестящ !  Hug

Оллеее,извинявай  bouquet  bouquet

# 328

..... от глад, надявам се!  Whistling Whistling Joy

ами да,нали в интервюто Халит сподели че е на зеленчуци плодове и млека...

# 329
  • Варна
Момичета , изпуснах днешния епизод, имате ли представа дали ги качават някъде ?
Не че не съм го гледала със субтитри  Embarassed, ама искам пак, пристрастема съм като повечето тук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт