Пол Маккена - Тема 2

• 103 763
  • 507
  •   1
Отговори
# 330
  • В сънния Люлин, прибулен...
Мерси много   bouquet  bouquet
УСпешно начало на силна седмица!  Praynig

# 331
Здравейте Дами, усмихната и много успешна седмица от мен. Жасмин, не съм в БГ в момента, но се притесявай - ще си намеря книгите или онлайн или ще си ги купя като се прибера. Благодаря все пак Simple Smile Herzen много мерси за файлчетата - златна си Simple Smile ако намеря и аз нещо ще обменя обещавам. До скоро и целувки  Heart Eyes

# 332
За мотивация реших да Ви преведа отзивите на някой от хората използващи методите на Пол от официалния му Британски сайт:

Helen Tyrell, 27от Северен Уелс, свалила 7lbs
“От повече от 4 години не бях позволявала на никой да ме снима и съм следвала всяка диета, която можете да си представите откакто бях на 12. Тук съм, за да ми каже Пол как да спра да се пристрастявам към храната толкова много. Харесва ми факта, че не ми казва какво мога и не мога да ям, а просто ми помогна да разбера защо преяждам, а това е половината от битката”
Gaynor Pearson, 42, от Есекс, свалила 2lbs
“ Всяка диета, която съм опитвал е имала „вина” прикачена към нея. Писна ми да се бичувам, че обичам храната. Това ми харесва в метода на Пол – можем да ядем, това което пожелаем, но да спрем, когато сме се наяли. Просто е но работи! Днес съм сигурен, че мога и ще сваля от теглото си.„

УСПЕХ   Heart Eyes

# 333

само да ви предупредя за моята грешка,
да спра да се тегля..........

не усетих как качих 3кг  #Silly

# 334
Herzen не се притеснявай - сигурна съм, че ще свалиш 6 следващия път Simple Smile

# 335

аааа, то беше отдавна, като излязоха книгите му

ето и 'изгради желязна самоувереност'
http://dox.bg/files/dw?a=a77537da36

# 336
Herzen bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 337

да се похвалите после  Heart Eyes

# 338
  • ул. "Мечтание"
Аз още не съм свалила нищо, НО и не качвам! Simple Smile Което си е супер. Имам свалени сантметри в обиколките.

# 339
......... Имам свалени сантметри в обиколките.
  О!Това си е резултат!  newsm10

# 340
  • Пловдив
Момичета, колко често слушате записите???? Седмично колко често....
Аз само да се отчета, че нито чета, нито слушам, и съм под огромен стрес - имам седмокласник, сега записвания, класирания, поне изпитите останаха назад. но обещавам като приключи всичко към края на месеца да се захвана яко.

# 341
Момичета, колко често слушате записите???? Седмично колко често....
Аз само да се отчета, че нито чета, нито слушам, и съм под огромен стрес - имам седмокласник, сега записвания, класирания, поне изпитите останаха назад. но обещавам като приключи всичко към края на месеца да се захвана яко.

Ами в книгата пишеше, че минимум 2 седмици трябва да се слуша, за да има ефект. Предполагам, по веднъж на ден, но който има време - може и по 2 пъти.

# 342
  ох....Аз нищо не слушам
  Само си припомням правилата наум.

Засега не искам да се хваля (макар че определено имам с какво),защото искам още резултати,както и затвърдяването им.  Peace

# 343
О, задължително слушайте записите - те са хипноза и действат на подсъзнанието. Само със съзнанието си няма как да се справим с лагомията.  Mr. Green

# 344
  • ул. "Мечтание"
......... Имам свалени сантметри в обиколките.
  О!Това си е резултат!  newsm10

О, да! Много съм доволна.

Аз гледам да слушам записа всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт