Отговори
# 150
  • София
Миме честито. И ние сме от приетите за септември. Детето извади луд късмет с числата на лотарията на ИСОДГ. За настоящия адрес - отиваш в общината служба Есграон и ще ти дадат адресна бланка която да попълниш. Плащаш на касата такса 2.50 и си готова жителка на Младост. Става бързо, лесно и на момента. Успех.

# 151
Честит Празник! smile3529

Ави, страхотни снимки Simple Smile А какъв голям пясъчник си имате вие в Бургас Simple Smile

Миме, честито ви класиране Simple Smile Поне една майка от нашите да се похвали Simple Smile Ние сме в гранична група, но не ни се падна късметлийски номер. До сега никога не ни е вървяло на лотарии, та не съм се и надявала, че точно по този принцип ние ще успеем.

Изида, честито ви пропълзяване. Simple Smile

Пухка, Алина и аз се афектирам от подобни случки, но това е нашата действителност.

А... и ако се чудите какво да правите със старите повивалници....

Сега докато пиша и усетих земетресение.  Shocked

# 152
  • sofia
Хора, пак ни люлее... Мислих си, че е поредната ми параноя относно земетръсите, но този път (било третото за днес) го усетих... Какво ми става не знам, тези земетръси ми действат панически на психиката... А в Клюкарника има тема от днес, добре че не съм чела, та сега и аз докато напиша ред и половина имаше 19 нови отговора...

Нещо не мога да си събера мислите... а исках да пиша...

# 153
Милички, софиянки, дано сте запазили спокойствие! Praynig Един от най-големите ми страхове в живота е земетресенията #Crazy Тук в Бургас нищо не усетихме,но докато бях на гости на майка ми покрай Великден -го усетих.Доста ни разлюля тогава....
Дано няма вторични трусове  Rolling Eyes
Кокомания, чудесна идея за пързалка. Ние нашия повивалник още го използваме по предназначение Peace

# 154
Добро утро !

Вчера и аз усетих земетресението и то 2 пъти  Shocked Спах на тръни цяла нощ,даже не си сложих пижама.
За първи път в живота ми усетих как залюля и си изкарах акъла.И на всичкото отгоре сме сами с Ева,та си представях и как
се евакуираме  Rolling Eyes Дано няма повече трусове  Praynig

Изида   Joy Laughing
Слънчице,давай кафето  Flutter

# 155
Добро утро
Изабелка заповядай, аз докато го сваряяяя
Хич не ми се почва тази седмица.
Изидка като идваме към Славейков ще се обадя, имам номера на АВИ. То ние в последния момент решаваме кога ще тръгне и за това не мога да кажа предварително. Ако ви хвана в парка ще се видим.
Ави супер снимки в Морската и ние бяхме в събота на същата площадка само, че следобед. Проблема с тръгването от там ми е многооо познат. Направо ме досрамя как се тръшкаше Пламена на земята, че ме и накара да и купя една от тези светещите гумени топки-таралежчета.
Алинка, Пух много несъобразителни хора има. Ние пък вчера имахме празник в квартала. Кмета направи първа копка на църква в парка точно пред нас и няма да ви разправям от сутринта до вечерта каква силна музика имаше, чак Жечка Сланинкова пееше.
Това със земетресението много често почна да става. Нали уж можело по рано да се отчете и да се предупреждават гражданите.
искаше ми се още нещо да напиша но в момента не се сещам.
ААа сетих се Изидка казваш, че на Кики устичката и има странен дъх. Аз бях казвала преди, че и при Плами има такова нещо. Не разбрах от какво е, но тя имаше известно време зачервено гърло и си мислех, че от това, но после пак си продължи да и мирише. Сега като и мия зъбките вече не ми прави такова впечатление.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 08:53 от slanchice1

# 156
Добро утро!
Само аз ли нищо не съм усетила от земетресението Whistling, дори не съм и чула, сега чета в темичката.
За говоренето Андрешко нищо не говори, разбира като му се приказва, но до там Sunglasses. Дрънка си постоянно неговите си бебешки "дя дя, да да" и др. Е, изключение са думичките мама, тате и баба Peace. Племенницата ми е с два месеца по голяма от него и говори всичко, прави си изречения и комуникира спокойно. Направо ми скрива шапката това дете. Много са ми сладки, като вземе да го вика "Аньооо, анко - банко ела тука" а той изобщо не я отразява, пери на някаде и все едно не я чува Joy. Тя търчи след него и реве, играе си е ама Анди все още си е "нурс" - неоправляем боен снаряд smile3532
Много ми е смешен като види нещи изцапано или той направи някаква беля започва да ръмжи като мечка Joy
Разгледах снимките туку-що и всички дечица са прекрасни Hug.
Ави, каде ги намираш тия градинки, дечицата ти са като цветенца в тях Hug
Момичета адска жега настана, какво ще се прави цяло лято незнам ooooh!. Анди още спинка и докато се наканим да излезем ще стане пак обяд. Тук в нашия квартал сянките са кът и виждам много зор Crossing Arms а детето вътре не стой, много бързо му омръзва всичко. Хваща се за вратата и скимти Confused ама аз съм си виновна , от бебе още сме по цял ден по улиците и той така е свикнал.
Хайде малко снимки и от нас:

Тук съм с двете бременни коремчета Heart Eyes
Изида, Слънчице - чела съм на доста места из нета, че при растежа на зъбките е нормално да има лек неприятен дъх детето, но доколко е така незнам...
Момичета, правите ли вече опити за сваляне на памперса? Аз от 3,4 дни го извеждам навън без пампа, първия ден се изпишка в 17ч. в къщи и после чак в 21ч. пак в къщи Shocked. Следващите дни се изпишкваше на около 2 часа с придържане навън, напишка се и в гащичките 2 пъти, но няма начин да минем без това Laughing

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 09:11 от Сенди

# 157
Добро утро и честито на спечелилите от "тотото" с детските градини. На който не му върви в "игрите на късмета" - съчувствам му.
Знам какво е да не печелиш никога на лотария.
Сенди, Анди изглежда като голямо момченце Heart Eyes За памперса - дори не си помислям да го свалям на този етап. Калоян изобщо не се сеща какво да прави на гърнето. Решил е, че тази седнала поза е много удобна за кърмене и се бори за правата си Joy Мери, дай съвет, моля, как се оправяш с гърнето. Ако някой друг има идея как да разясня на Калоян, че поставянето на гърне не е най-подходящото място за кърмене, да казва. Преди поне пишкаше в гърнето, а сега го избива все на ядене или игра, когато е поседнал удобно Crazy

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 14:52 от Пухка

# 158
  • sofia
Добро утро - вече на по-спокойна душа!

Много хубави снимки видях, много сладки дечица на тях, а тези коремчета... много сте хубави Мирка и Изабелка - пу-пу!!!!!

Ето и от мен едно малко пораснало бебе изучаващо  маргаритки

И моя милост

Нашия синковец нищо не говори, само ъъъ-ъъъ, дай, па-па и това е.
Добре сме, Слава Богу, аз излизам предиобяд, към 13,30 се прибираме, нахранвам малкия, слагам го да спи и..... се почва гледане на "1001 нощи". И аз се зарибих - те вече хората забравиха, че са го коментирали някога, аз тепърва се оплетох в мрежите му... ooooh! Ама хубавото си е хубаво.

Роси и Верче, страхотно сте си изкарали в Лондон. Благородно ви завиждам. Много хубави снимки, лъхащо невероятно настроение.
Пухка, честито ви племенниче, да расте безпроблемно, да е радост на мама и тати! А на теб ти желая успех с ОДЗ-тата!
Дез, и на вашата фамилия честито! Много здраве и късмет желая на малкия Самуил!
За пампата - и аз като Пух - много, много сме далеч от такива достижения, като гледам ще си караме до 2 год поне.
На всички желая здраве, на работещите спорна седмица, а на другите приятни разходки!

# 159
Добро утро  Simple Smile
Слънчице,мерси за кафенцето  Hug
Момичета ,при нас не се е усетило земетресение ,но си представям какво сте изживели  SadДано няма повече трусове  Praynig Hug
Еми ,много сте хубави  Heart Eyes
Сенди,страхотни сте с Анди ,а той колко голям изглежда  Grinning
Бременелките ни са разкошни  Heart Eyes Heart Eyes
Памперса засега не съм опитвала да го свалям,Мони на гърнето не иска да пишка ,бяга или си играе . Още малко като се постопли мисля направо да го сваля и да я оставя по гащички , не знам дали ще успея .Петър беше на 2 години точно като махнахме дневния .
И при нас май ще е голяма жега ,Мони се събуди в 6 часа сутринта и сега спи .Не ми понася тази жега , много зле се чувствам последните седмица- две  Tired,даже мисля ако успея тази седмица да посетя личната  Confused

# 160
  • София
*** Брей, аз защо не усещам трусовете? newsm78  Сигурно защото и без тях си се клатя  Stuck Out Tongue Winking Eye  Joy По-добре така, за да не се уплаша като Еми, че онзи ден такъв реалистичен сън имах как ни нападат извънземни и умирам, ама точно на най-интересното се събудих
*** Ха честито на Люко и Бобчо! Винаги с късмет да бъдат и само шестици да носят Wink
*** Ави, е как няма да се сърди Монката, виж колко хубаво сте си изкарали!
*** hahaha старите повивалници....  --> Добра идея!
*** Еленитке, пуснаха ли ви вече нет, или не си писала от вас? Хайде, връщай се, че мн. ни липсваше на всички. 
*** Ще има ли тортичка "Киара пълзи", че скоро не сте пускали вкусотийки? Ай честито!
*** Еми, много ти е пораснало бебето, много сте хубави!
*** Сенди, както си прегърнала тези хубави коремчета, да имаш в предвид, че е заразно Wink

Каним ви на танц hakuna matata:

Ето и една терцa, както я нарича баща й и любителката на клечки, както я наричам аз Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 10:25 от Cattt

# 161
Ау, че е сладко това пораснало бебе с маргаритките. Еми_бадеми, хич не се притеснявай за приказките - на мъжете не им трябва много да говорят, мен ако ме питаш Joy
...И аз като Cattt - земетресения не усещам Embarassed.
  love001 за Вики и Мони!

# 162
Пак изчезнахте днес  Rolling Eyes
Кат,страхотна е Вики  Heart Eyes,голяма мацка  Simple Smile
Пухче  Hug
Аз още треперя ,днес едно куче в парка събори Мони ,скочи върху гърдичките й и я изплаши много .Аз още треперя ,сърцето ми спря направо.Добре че не я ухапа ,но аз и другите майки се развикахме и кучето избяга.А собственичката като видя грабна кучето и избяга ,добре че не я настигнах ,че не знам какво щях да направя  #2gunfire #2gunfire #2gunfireПосле пак ще пиша    Hug

# 163
  • Бургас
Ави  Hug Hug Hug

# 164
Здравейте..
Лелее,Ави.. #Crazyнямам думи..Как ли си се изплашила не мога даже да си представя ужас..Добре че,нищо й няма на Монка..Да ви минава бързо уплахата и на двете.. Praynig
Пак трусове,гледам е имало..дано не се повтарят вече.. Praynig
Кат,много е сладка Вики.
Сенди,много е пораснал Анди..Много сте хубави и тричките на снимките..само дето и ти трябва да си бременно коремче и ще си паснете идеално.. Mr. Green За памперсите и аз тез дни му махам на цяло памперса и гледам да изпишквам..Имахме няколко напишкани гащички,но като цяло успявам да нацеля момента..Само дето имаме проблем...не иска да сяда на гърнето,нито да го държа клекнал...само прав..Определно няма нищо осъзнато в действията,но си мисля че ще се научи...
Еми,наистина много ти е пораснало бебето.Много е сладък..
Изидка,честито на Киара за пропълзяването..и за новата думичка в речника.. Mr. Green
Коко,много дабра идея за повивалниците..и ное още обаче го ползваме по предназначение.. Laughing
Честито на спечелилите от лотарията с яслите  Laughing

Иво,сякаш е по-добре,не вдига висока темп...на обяд беше 37,2, обаче милия е направил някаква алергия и се събуди целия в ситни червени пъпчици и петна по личицето има още и по гръбчето и коремчето..Помислих си че се е ошарил,ама педи каза че е алергия към нещо,ама към какво... newsm78 не се знае..Ох, измъчи се миличкото..Изписа ни Фенистил капки и все пак ни даде да пием и АБ,защото явно сме буксували на едно място и не можел да се пребори сам..Не ми се искаше никак,ама май по- добре е вече да давам,щото явно не може иначе..

Общи условия

Активация на акаунт