Отговори
# 165
Здравейте момичета!
Благодаря за кафенцето на  slanchice1 и Сенди.
Не съм правила опит за махането на памперса, но е добре да започна.
emi_bademiмного сте хубави Peace
Cattt , *Ави* големи сладурчета.
*Ави*съжалявам за случилото се  Praynig
Напоследък все неприятни инциденти стават.
adi_v4 мила направо ти съчуствам. Много ти се насъбра.
Да се оплача и аз- на Марти много му е нисък хемоглобина 88 и ще ни вземат кръв от вената.
Хайде малко да ви разсея със снимки.

# 166
Аз съвсем телеграфно - довечера ще се постаря да коментирам, че имам много ангажименти днес:
Али вече е доста добре, няма Т, повъзвърна й се апетита, така че сме в процес на оздравяване.  Мога само за кратко да се включа по въпроса с пишкането:
От доста време, сигурно 4 седмици Али у дома е само по гащички през деня, в повечето случаи успявахме да я изпишкаме на гърнето успешно, но имаше и доста провали. В последните 2 седмици обаче тя сама отива при гърнето, или го донася и казва пиш - понякога преди да се изпишка и тогава е голям успех, понякога точно след като се е напишкала, което е частичен успех. Интересното е, че пишка съвсем нарядко сега в жегите - по 3-4 пъти за целия ден, което е малко стряскащо, но педи каза че било нормално щом поема течности.
Засега е това милички, довечера обещавам повече.  Heart Eyes
Ави - миличка, дано нямате подобни произшествия повече, а тази с кучето - грррр!!!  #Cussing out

# 167
Здравейте!
 Ави , направо е зловещо това ,което си написала.Изумявам се що за хора сме. След случката  на Алинка  с шофьора и премеждията на Пухчето с петдесетгодишния мачо, вашето е върхът. Как може куче без каишка да се пуска там , където играят деца?Гушкай малката бонбона.
Нас също не не подмина едно неправдоподобие. В четвъртък с Ици отидохме да гледаме годишната продукция на вокалната група на Ели.Тя се провеждаше съвместно с класовете по пиано на Детската музикална школа в Лом. По време на концерта една от госпожите ми се развика да напусна веднага залата , защото Ици , когато го впечатли нещо , казва едно кратко "Ъ" и посочва с пръстче. Аз естествено не излязох. След края на концерта вдигнах скандал на въпросната дама. Мисля , че по принцип е права ,  и сама щях да изля , когато Ици прекали,но ме подразни тонът , с който  госпожата ми заяви , да се махам , защото бебето пречело на всички.Същата тази госпожа още от началото повишаваше тон на колежките си и се зъбеше на всички. В мое лице си намери майстора .Аз съм от тези дето не умеят да си премълчават,когато се чувстват неоснователно обидени , потъпкани или пренебрегнати.Като цяло за толкова години живот  съм разбрала ,че едно правило работи винаги:" Бий , за да те уважават"
 Другото ново при нас , е че най -накрая ще получа /Утре/ обещетнията си от НОИ. Проблемът ми чудодейно се разреши в рамките на 24 часа , след като написах имейл до шефът на НОИ София с копие до Йордан Христосков./ Въпросния вече не е на пост/ , ма карай.
 По памперската тема. Ние бележим променливи успехи. У нас  е без пампа. Понякога успявма почти всеки път да го изпишкам в една чашка. Друг път се напикава с кеф и напук., след което взема мокра кърпичка и започва да  почиства   опиканото.По голям проблем е с акането. Човекът ака прав. Това гърне за нищо го няма. Като се опитам да го ссожа да седне , ме гледа мило  и невинно две секунди , хили се и става. Вдигна ли гащите нааква  се с блажена физиономия , понякога и в ход.
 Нели, малкият е сладур и половина. и прилича на мама. Много познато ми изглежда мястото , къде сте се снимали. Ти всъщност от къде си?
 Ади, как е безанчо? Какво стана с темрпературата, преборихте ли я? Поздрави на сестра ти от Лом !Бившето гадже , работодателите  и и всички грешки на природата ,набъркали се в живота и  да вървят по дяволите!
Бременните , да вземат да влизат в норма , че аз ако си снимам корема , ще ги засрамя всички с моя осми постоянен.
 ВСИЧКИ бебоци и мами , които видях на снимките са прекрасни.
  Хайде и аз да дам своя принос за разкрасяването на темичката:

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 17:21 от Камчи

# 168
Камчи smile3501, че си поставила госпожата на място.
По време на бременноста и аз имах проблем с обещетениата от НОИ- три месеца нищо не ми бяха привели. Съответно спретнах едно писмо, след два дена отговор и след още толкова картата ми се напълни. Докато не се оплачеш на по високо ниво, никой не ти обръща внимание ooooh!

# 169
  • Пловдив
Момичета,благодаря ви от все сърце за комплиментите,напълнихте ми душата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.Хайде след месец-два нова снимка и ще отбелязваме прогреса. hahaha

Миме,Анитка,честито за яслите.За първи път да чуя някое софиянче да е прието.Рядко се случва Rolling Eyes

Авинка,ужас някакъв. #2gunfire.Дано никога да не се повтарят такива неприятни случки.

Камчи,за съжаление,винаги ще се намерят такива хора.

# 170
Ох момичета какви истории разказвате, ама че в свят живеем, то съвсем да се закопае човек... Живи и здрави да се ми всичките!
Авинка  Hug
Пухче, Емма не я допускам да влиза в тоалетната изобщо, и това защото кака и беше решила че съм в невероятно удобна поза за кърмене всеки път щом седна там. Бе ми писнало години наред да ходя с компания, тъй като няма начин да се обясни логично и детето да разбере защо аджеба човек трябва да е сам там   Mr. Green С Емма имам за сега успех, уважава ми искането, не че не виси на вратата, но поне не виси на цицата ми  Joy
Снимките са великолепни, много ме зарадвахте и разведрихте!  Hug Ирка имаш невероятно излъчване, като слънце си.
Днес ходиш за първи път в живота си на фитнес, за час при едно другарче на Тян, стопиха ми лагерите, ама тия осмянки вече ги не ща. Програмата ми е за през ден, да видим кой ще ми гледа децата. Иво е без работа все още. Стиснете едни палци утре в полицията да кажат една хубава заплата, иначе заминава навън а аз оставам като кукувица с децата. Здрави сме слава на Бога!!!

# 171
  • България
 Hug Здравейте  и от мен!
Набързо да се разпиша и аз  Laughing Ние сме добре,но явно Ади са му тръгнали зъбки,защото след обяд беше много кисел,като гледам са тръгнали всички предкътници и кучешки наведнъж  Confused Tired А да ви кажа ,че отказа вечерното мляко и сега си вечеря и след това заспива без мляко,всъщност той никога не е заспивал с мляко и за това ми беше толкова лесно,не че исках да му го махам,той сам започна да пие по 100 гр. и това е,а за него е много малко и реших да си му давам вечеря  Peace
Камчи,от Елин Пелин съм,незнам дали ти говори нещо,малък град е близо до София
Хайде лека и спокойна нощ от мен  Hug Hug Hug

# 172
Катче, Ирка - страхотни снимки а моделите са невероятни. Пу-пу да са ви живи и здрави Hug
За гърне при нас и дума не може да става Naughty, рев до дупка. Пишкането ни е с придържане над тоалетната, даже се замислям дали не е време вече за дъска Thinking явно гърнето ще го прескочим. Акото вече сме му хванали цаката, още като стана на 4 месеца придържах Андрешко над мивката в банята и от там явно вече стана като машинка коремчето - всяка сутрин след като се събуди веднага сме там, вече в тоалетната и голямата работа е свършена Mr. Green. А по голяма нужда ходи веднъж дневно Peace Доста лесно се справих с акото, надявам се и с пикото да ми е по вода Mr. Green. Не съм мислила по въпроса, но само като си представих аз да сложа пампата при 30 градуса ooooh!
Днес следобед се изпишка в къщи и един път на вън, успях да го нацеля и припикахме една градинка Mr. Green. Прибрахме се след 5 часова разходка сухички та дрънка Heart Eyes
Андрешко вече спи блажено а аз заминавам да правя педикюра Mr. Green.
Лека нощ

# 173
Така - най-сетне малко по-подробно.

На тези които не им е провървяло с ИСОДГ: cattt, ephrosina, Пухка, Теди - съжалявам милички, но донякъде ви и завиждам, мечтая си да можех да си остана и аз още малко със сладуранка-калпазанка у дома, но уви... Дано все пак имате възможност да разрешите въпроса своевременно и както вас ви устройва.
Ефро - честито ви израстване, и Али от около месец е усвоила похвата за пиене със сламка, макар и да не го практикува често. И да пуснеш на малкото учениче от ТВУ снимката, да му се порадваме.  Hug
Нели - много е сладък малкия, и снимките са чудесни. Межд. ако другите не знаят за Елин Пелин - питай ме мене, аз знам, защото една част от мъжОвата ми рода е от там, по-точно неговата тетка живее там. В началото на зимата им ходихме на гости и си прекарахме много приятно.  Simple Smile
Кристи - наистина нямам думи за подобни "идиоти" и "простаци"... За съжаление твърде много са се навъдили напоследък и човек трябва да се пази от тях като от чума.  Hug
Светланка - направо ми настръхна косата от безочието на този тип!?!?! Как може по този начин да се държиш с една жена с малко дете, сякаш е само излишен баласт! Дано не се случва никому подобно нещо, а вие си прекарайте чудесно на Габрово и да се върнеш с много положителни емоции.
Ади - хубаво е че са избили някои зъбчета на Ивчо, това е добър знак. Между другото - тези пъпчики може да са от високата Т, ние имахме 1-2 случая такива, при много висока Т после получаваше обрив от претоплянето. При вас може да е и различно, но го имай на предвид. А за антибиотика знаят ли поне какво да му изпишат (т.е. имало ли е изследвания) или карат наизуст?
Али откак й помина обрива, поизбиха и 1-2 зъба частично и ми направи подарък, спа две нощи без да ме буди чак до 6ч сутринта, невероятен кеф!
Ей заради такива постове като на Алинка и Пухка си казвам че не ми се живее в тази скапана абсурдна държава! В офиса си отбелязваме такивата дни като "ден на олигофрена"... Проблема е че много дни станаха вече в календара  #2gunfire
 newsm10
Ави - направо ме побъркваш с морските снимки, иде ми да се метна на колата и да дойда при вас, в Бургас! Последно минахме транзит + малка разходка по-миналата година, накрая на морето, но не ми бе достатъчно. А преди това бях на една олимпиада с колегите от университета, макар и Март месец, при отвратително направо зимно време имам толкова прекрасен спомен от прекарването, че нямам търпение пак да посетя града ви и прекрасната морска градина.  Hug А твоите две деца са като украшения там, прекрасни са, пу-пу!
Браво на Мони - телефонистката, поне ще е оправна от малка. Това с кучето направо е ужасно!!! Срам за такива хора, трябва да има по-строги санкции и наказания, за да им дойде акъла в главата! Как може в парк където има деца да го отвържеш и пуснеш без контрол! Нацелувай бонбонка-Монка и дано няма последствия от уплаха. Hug
Краси - за съжаление олигофренията е по-хората, а не по животинките... Аз като живея в къща та какво? Постоянно ме одумват съседите, защо ми било ревало детето, да не би да съм го била нещо?!?!  #Crazy (заб. живеем до стълби, и отвън всичко се чува, не че на мен много ми пука, но свекървата много се скосява  Mr. Green ) Непременно направи клипче на Киара с "мръсната" думичка, за да остане спомен и да се смеете. Ние на Вики много й се смеехме на подобни изпълнения като по-малка.
Мария-М : на вас с Люко - честито място в яслата! Дано леко да се адаптира дечко наесен. Ние също ще се запишем за яслата, но ще изчакам да направи 2 и тогава. Живи и здрави само.
Анита - честито и на вас. Със същите пожелания - леко адаптиране, това е много важно.
Теди - това с повивалника е много яко. Ще се пробва за бързо слизане от леглото, хи хи. Няма да се сърдиш за патента, нали  Wink
Еми, Теди - а аз съм такова дърво, че нищо не съм усетила, абсолютно нищо, и ако не бяха новините щях да си живея в блажено неведение за земетресенията!  ooooh!
Лени - проблема с тръшкането в градинките е всеобщ, не е патент само на Бургаските дечица  Party Моите и двете са едни магаренца, като се запънат и като отворят устите - няма затваряне, разбира ни цялата навалица по центъра. Но се опитвам да си представя че имам памук в ушите когато няма какво да се направи и скоро след това млъкват, като усетят че не им минава номера.
Сенди - сигурна ли си че Андрю е набор 2008?????  Crazy ИЗглежда направо с година по-голям от някои дечица, в частност моето. Но пък и моята не е от разговорливите, най-добре е усвоила НЕ, ам-ам, мама, кака, тате, баба, деде. Любимата нова дума е "буви" - новите обувки които й купихме, иска даже да спи с тях, толкова й харесват. И вие скоро ще напреднете, после ще се чудиш защо ли говори толкова.
Еми - Монката съвсем вече не е бебе и му личи. Много е чаровен, а майка му още повече. Завиждам ти за 1001 нощи-те, няма как да го следя от работата обаче.
Кат - Викинка е страхотна в танца, да я цункаш тази сладурана.
Ирка - Марти е мъжко момче, ще се справи. Зная - на теб ще ти бъде по-тежко като майка, но стискай зъби защото знаеш, че е за доброто на детето.  Hug А снимките са много лъчезарни.
Камчи - браво на теб. Има хора, които забравят че са имали малки деца, или не ги вълнува това че другите хора имат, и особено ако станат с "д-то" нагоре им е крив света цяла седмица!!! Поздравления за болничните!
Мери - стискам палци с 2 ръце за утре, дано да му провърви на Иво. А на теб много прегръдки, за теб и сладураните. И вземи пусни 1-2 снимки да им се порадваме.  Hug
Хайде стига с фермана. За нас вече разбрахте, инак май няма нищо ново. Сега ми е време да се хоризонтирам и аз при децата, че утре пак на работа и така, до края на света....
Много си ви обичам, вие сте ми утеха когато ми е криво, и макар понякога да не пиша, си ви чета при първа възможност. Лека нощ момичета.

# 174
Добро утро от мен
Днес получавате двойна доза кафе. Аз определено имам нужда. Не мога да си вдигна направо клепачите.
Не ми се работи, криво ми е /без причина/ един кофти ден ми се оформя.
На вас желая усмивки и настроение.

# 175
Добро утро, желая ви един слънчев и усмихнат ден  bouquet

Слънчице, благодаря за кафенцето Hug
За тръшкането и при нас е същия филм който е описала thedragonbg ooooh!. Свива коленете и колкото и да се опитвам да го изправя...не, но спирам да обръщам внимание и както дошло така си отишло - млъква и си намира други забавления. Аз съм на мнение, че още от сега трябва да знаят кой е шефа smile3521
Андрешко пие от сламка от няколко дни, все ми се струваше малък и не вярвах че ще може, но усвои цокането буквално за минути Heart Eyes. В тази връзка вие давате ли от натуралните сокчета в кутийките на Капи, Куинс, Флорина. Започнах да му купувам и му харесват, вчера изпи 3 за деня + 2 шишета вода Rolling Eyes
Драконче, ми така пише мила 2008 набор. Може и да са се заблудили светилата, не им хващам много вяра Mr. Green А за думичките "ам-ам" заема стратегическо място в нашия беден речник Crazy
Момичета, благодаря ви за милите думи за моето момченце.
Прегръщам всички ви Hug
До скоро...

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 08:58 от Сенди

# 176
  • София
Добро утро и от мен!
АвиHug Поуспокои ли се? Би трябвало кучетата да се извеждат само с поводи, поне там, където има хора, ама на. Би трябвало и л**ната им да си събират, ама... Сестра ми наскоро така я ухапа куче точно пред 3-годишната ми племенничка. Добре, че я е била гушнала навреме. Раната заздравяла, ама страха им от кучета си остана.

Приказката за Палечка продължава:
... След като изяде целият зах.памук, Палечка трябваше някъде да си изразходва енергията. Как ли, като прекопае градинката:

# 177
Добро утро,
изгубих се малко...ама така ми тресна пролетната умора,та чак и нея уморих Laughing
Страхотни снимки момичета,толкова са ин прекрасни слънцата.За гадориите...нямам думи.Ави,нагушай бонбона HugАлинка,Пухи и на вас гушки чмилички.Относно градините,също прегръдки.Скапана държава,от известно време и аз замислям да осъдя нашата община,ама ще помисля още малко.
Гледам за ината пишете,елате ми се обадете.Така и не ви споделих как се излагах пред цяла чакалня с хора в Пирогов.Те толкова се изнервиха децата от безмисленото чакане,че в един момент останах сама с двете,а трябваше да заведа Ани до тоалетната да и измия ръцете.При все,че целия катун с нас,помолих Кари да стои при багажа...тя съответно се разсърди.И в един момент я чувам от тоалетната:Тя е лоша,лоша е ,лоша!И ме бие,непрекъснато ме бие,пребива ме от бой!И татко и той,само ме бият,всеки ден,лоши са...лоши...          Направо се смразих!Като отидох тя даже кръстосала ръцете пред себе си,пълна картинка.Добре,че не ми се бе отразило цялото чакане,и вместо да се изнервя,се разсмях.Но все пак малко преди това отново тя,обясняваше на сестра си на висок глас:Стига си и давала солети,тя е на диета мама,не яде такива работи!А де, дари нямаше да ми е по-добре прлосто да се бе затръшкала подобаващо по земята Wink
Оф оше щях да пиша,но паднъахме от масата...

# 178
Мили момичета! Здравейте! След дълго отсъстване влизам да се отчета! Първо да се извиня - не съм чела нищо, и вероятно няма да имам време да прочета. Каквото съм пропуснала да честитя -  простете ми!

Новините при нас са само добри, на моменти страхотни дори!

Най - главната от тях е, че успях да си взема изпита, който влачех от бременността и вече може да се каже, че се дипломирах, макар и все още да не ми е готова дипломата. Ама чудото се случи, с Божията помощ!

Програмата ми е доста напрегната с хубави моменти - бяхме на две кръщанета - очаква ме още едно - на което ще съм кръстница - на бебето, което кръстиха на мен - Мария. И една дългоочаквана сватба ще има, и февруарската среща, и още много неща.
След като ми мина изпита, седнах да си съставя списък какво ми предстои и се оказа, че стигнах до 17 точки.... ама след вземането на изпита такъв пауър имам, че нищо не ме плаши!

Тино е добре, здравичък е, ама имам чувството, че е поотслабнал малко - толкова игра и потене... Не се спира - само като го гледам и се уморявам понякога.

Не преставам да мисля и да се моля за Слави и Злато, както и за всичките ни дечица.

Времето ми свърши! После пак!

# 179

Общи условия

Активация на акаунт