Отговори
# 180
http://picasaweb.google.com/dimitrinavaleva/May09#5339352272847812418
Ето количката, аз докато се наканя да я снимам една приятелка не хванала с Плами само мен дето ме е отрязала

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 12:57 от slanchice1

# 181
  • Бургас
Да се разпиша докато малкия спинка.
Слънчице много хубава количка със здраве да си ползвате.
Готи добре завърнала се и честито ти завършване.Само такива хубави неща да ти се случват.А това че някой е кръстил детето си на теб е невероятно мил и  красив жест.
Бубенце пусни някоя снимка на твой те бебки.
Пух ,Алинка това което сте преживяли е пълно безобразие.Как може да има такива хора ooooh!
Кас , твоята Карина е голяма лира. Laughing
Кат хващаш Вики в невероятно сладки пози. Heart Eyes
Мария М , Сенди честит ви прием в яслата.Големи красавци са ви момчетата.
Камчи браво мила,ето на такива жени като теб се възхищавам PeaceАз в повечето случай си замълчавам, но става ли въпрос за детето ми  тогава отварям една уста ..... Naughty
Драконче много хубаво ,че Али вече е по-добре.
Памперса още не съм правила опити да го махам , той и гърнето не познава Blush , но смятам в най-скоро време да почна с опитите.
И ние не говорим много по точно говори ама негови те си , като изключа че казва мами,тати,баби,деде ,лели, иби (риба) май това е Crazy
И сега и аз да се похваря етърва ми е бременна с третото си дете, което е бланирано и много желано.И съм много щастлива .

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 21:42 от zlatоmira

# 182
БУМ< БУМ< БУМ
yesyes yesyes yesyes
Да взема да ви постресна, че някъде под миша дупка сте се скрили hahaha
То и аз не пиша, ама вие пък съвсем мързеливо сте я подкарали.

Ей Готи, страшна си душко Hug Утре ще ти звънна че не съм те чувала цяла вечност.
На Слънцето, честита количка Peace
Коте, Викито е страхотна чаровница. Актриса ще стане, да знеш Peace
Гледам ви за ясли говорите... за памперси..... Теми табу!!! За първото - имаме си супер баба! А за второто - никакъв шанс скоро да се отървем от него!
Златомирка, чудна новина за ново бебе! Дне смоята колежка беше на Док, и ни донесе снимчица на бебето си в 13 седмица. Много мило ми стана Simple Smile
Бубе, с такъв кратък картинен емотиконен "запис" НЕ ВАЖИШ, да знаеш Naughty
Ави, сега пречетох и за вашето премеждие  Shocked  Ужасна работа, дано няма последствия за Монката!

Хайде разписвайте се бързо, да не ви строявам аз, иначе тежко ви, ако ви викна Валерия hahaha И тя се ската подобаващо. Ако бях на мястото на Голдънчето, щях  да ти давам на ден - по лъжичка ... т.е на всеки пост-по една дрешка  Joy

# 183
Да взема да се разпиша ,че Роси ще ни строява  Laughing
Първо да ви кажа - Мони вече забрави за кучето ,аз още не съм ,много се уплаших.Ляха ни куршум вчера  Rolling Eyes
Слънце ,много хубава количка ,цвета е много свеж  Peace
Златомирче ,страхотна новина  Grinning
Готи,честито  bowuu Вече ще се разписваш по-често щом си взела изпита ,и ако може и някоя снимчица на Дона  Praynig Hug
Каси,опасна е Кари  hahaha Joy
Драконче  Hug
Аз се разписах ,вие сте сега  Mr. Green
Лека и спокойна нощ на всички  smile3524

# 184

Добро утро
Ави ако ти кажа, че я имаме от една седмица и вече е омазана подобаващо ще ми повярваш ли? Радвам се чу Мони е забравила случката, аз щях да ти казвам че до нас една баба лее коршуми но вие сте сеоправили.
Роси малко куршуми използва, айде и от мен подкрепление #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 185
Добро утро  kaffeetrmker_2 за нас не е много добро ,Петър вдигна Т снощи ,сега ще ходим на лекар  Tired
Слънчице ,мерси за кафенцето  Hug
Ави ако ти кажа, че я имаме от една седмица и вече е омазана подобаващо ще ми повярваш ли?
Laughing
Хайде до после ,като се върнем от док ще пиша  Peace

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 08:56 от *Ави*

# 186
Хайде и от мен закуската, та току виж се се събрали на отчет Naughty

Авинце, ще ти звънна към обяд да ви видя как сте Hug
Слънчице, благодаря за кафенцето  Hug

Аз да ви се похваля, станах рано и направих една разходка до морето! Супер положително зареждащо действа Peace  поне ще ме държи докато стъпна в офиса...

Слънчев ден на всички Peace

# 187
Добро утро!

Един оранжев поздрав от нас:

http://vbox7.com/play:a9afe05d

Хубав ден! Simple Smile

Hug

# 188
Добро утро момичета,то вече ден -ама айде Grinning
Светле,благодаря за страхотния поздрав,от как го отворих няма да ти казвам за кой път се пуска-но Ани не спира да танцува!
Слънце,мерсаж за кафето,количката е супер.И много лека и маневрена изглежда-със кеф да си я ползвате  bouquet
Златомирка,евала на етърва ти!  bouquet  bouquet  bouquet  Толкова много и аз искам трета,....някой ден Party Hug
Готи,честито ти дипломиране,празници,поводи и веселие Wink HugТолкова заредена с положителна енергия звучиш  bouquet
Роси,мацко а ти отде толкоз енергия черпиш идея си нямам ooooh!Все бързаш за нещо или някъде,нищо много се радвам на хора ,които могат да живеят на бързи обороти Hug HugАз напоследък съм с охлювна скорост,ама освен да тръгвам вече за Дряново-та да стигна на време hahaha
Катче,невероятна красавица е танцьорката,а каква скица,терца или малко бедствие...всички знаме Heart Eyes
Камчи, Hug
Драконче,дано вече всичко от шарката да се зачиства Hug
Ние се оказа,че вече сме с 10зъба,малко не разбрах кога ни избиха 2-та кътниците,но преди да ме нахапе като пираня и почти избли кучешки напипах Joy
Мери,Вал Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 189
  • Sofia
Роси, не съм се скатала изобщо.  Mr. Green
Малко съм заета тези дни, че попълвам липсите, пък те взеха, че и нови неща изникнаха.  Laughing

Я някой да се хване да ми обясни каква е врътката за детските градини, нищо не разбирам понеже, яслата не ме вълнува, но ако искам да я запиша на градина май съм позакъсняла четейки ви, не ми дава и да се регистрирам в сайта,. явно си има и срокове разни.
Не че ми е спешно, но на някой ако му се обяснява ще го изслушам.  Laughing

При нас нищо ново и нищо интересно, нито в развитието, нито извън него, все още си кибичим в кошарата, а на вън в количката, рядко я пускаме да си цапа обувките, в случаите в които го правим винаги има кой да я държи за ръка.  Mr. Green
По този повод искам да ви покажа как и самата тя се грижи за своята безопасност  hahaha съжалявам за тъмницата, но мъжа ми слага 20 ватови крушки, стигали ми толкова, в спалнята се спяло, не се бродирало.
http://www.youtube.com/watch?v=ThdGarvH7Z0

Ето я вече напълно обезопасена и спокойна!  Mr. Green

И да не помислите, че само аз съм инициатора за тези неща в къщи, напротив.  Naughty
Вчера показвам на мъжа ми какви хавлии съм купила за нас и за децата за морето и той ми казва "Ти остави хавлиите, те са най-малкия ни проблем, ами вземи намери една проходилка да купиш!", гледам го аз невярващо и го питам за кой ни е тази проходилка и той ми казва "Е, как за кой, за Ева! Като сядаме долу в бара тя да си обикаля около нас, кой мислиш ще тича след нея!"  hahaha
След това словоизлияние от негова страна няма да се изненадам да нарамим и кошарата към морето  hahaha ще видим само как ще се пазарим с автобуса да мине да ни вземе от нас, че цяла таксиметрова компания няма да ни стигне да извозиме багажа.  Laughing

По този повод искам да кажа на Алина, че на нейно място до сега щях да съм подала оплакване освен при фирмата превозвач ами и при транспортния министър, те линиите са, за да обслужват гражданите и трудно се дават понякога и с много големи рушвети, но знаеш ли пък колко лесно се взимат.
Много се паля аз във всякакви такива ситуации, според мъжа ми не се е родил още този, който да ме надприказва реша ли да вдигам скандали, хич недей да се чувстваш зле следващия път ами си търси правата.

Всички снимки са страхотни, дечицата страшно са пораснали!  Hug
Ави, дано е било нещо инцидентно, пиши после как сте.  Hug
Бубе, от тук на сетне за тебе записа по темите само със снимки предлагам да става, ако искаш да го гласуваме, ако искаш се съгласявай, ти избираш.  Laughing

Хайде, до някой друг път.  Mr. Green

# 190
Писах и тино ми изтри всичко.
Ави, дано Петър се оправи скоро! Ще гледам да пусна някоя и друга снимка.

Аз отново съм във вихъра си, че сега сменям работата -  нали съкратиха щата ми. Миналия петък ходих да сдавам, обаче домакинът го няма, и оръжейникът не пожела да ми разпише, тъй като си бях забравила ключа от белезниците. И утре пак съм в София дано успея да мина навсякъде с обходния лист, че после ще трябва да ходя да встъпвам в новата длъжност.
В петък съм на фризьор и след това потегляме за Дряново.

Спирам да пиша, че малкият пищи за компютъра и ме побърква. Нямам време и да оцветявам дори.

# 191
Момичета Петър е с гнойна ангина и на АБ Клацид  Sad Сега само трябва да се моля и Мони да не се разболее  Praynig
Така или иначе нямаше да успеем да дойдем на срещата  Confused

# 192
Момичета Петър е с гнойна ангина и на АБ Клацид  Sad Сега само трябва да се моля и Мони да не се разболее  Praynig
Така или иначе нямаше да успеем да дойдем на срещата  Confused
Авинка,дано леко да я изкара Петьо.Карина ми е карала докато Ани бе малка,без да се зарази.Дано и с вас стане така Praynig Hug

# 193
Да взема и аз да се разпиша!

Роси , тез закуски да ги махаш , че все дебела ще си ходя!
 Ави , дано Петър се оправи бързо и без да зарази Монката.
Слънце , честито количка - със здраве да си я ползвате.
Готи , минавай по често през темата- липсваш.И за Валерия същото се отнася.
Нели, никога не съм била в Елин Пелин , но мястото сигурно съм го сънувала- супер познато ми изглежда.
Айде събуди се.До после Hug

# 194
Здравейте момичета. Не съм чела назад за което СОРИ. Искам да ви се похваля, че вече сме записани в яслата и "На есен с песен" Люко ще е "ученик".  Crazy
Аз съм като парцал днес - сенната ми хрема се е активирала с пълна сила днес и вече ми се вие свят от духане на нос и кихане, а да не говорим очите как ме сърбят....А и е супер изнервящо....
Такааа, за срещата ние сигурно ще минем да се видим в неделя сутринта. Няма да успеем за събота може би, но важното е, че ще дойдем дори и за половин час. И в този ред на мисли я ми кажете какви лекарства да взема в нас за малкия? Айде лека от мен, аз отивам в банята да си кихам на спокойствие... Tired

Общи условия

Активация на акаунт