Отговори
# 240
# 241
Добър ден! Благодаря за кафето на Златомира.
 Ади , ходи ли на другарската среща?
 Мацките , които днес пристигат от Дряново да побързат да ни разкажат за срещата и да качат снимки.

Мери, как си,  мила? Поуспокои ли се вече? Hug

# 242
Благодарско за кафето, имах нужда, умирам за сън, а сън не ме лови.
Камчи, как да се успокоя, като виждам че Иво изобщо не се е стреснал, това ме плаши повече от всичко.
Страх ме е че ще се наложи да си отида при майка, къщата е в плачевно състояние, много стара, малка и мръсна. И най вече от това че трябва да прежаля Емма, да я оставя на майка да я гледа а аз да започна работа, а майка ми е нервноболна. Тя на Ива посяга когато смята че не я виждам и и съска злобно, как да си оставя децата...

Няма никой на терасата. И аз чакам снимки и разкази!  Hug

# 243
  • България
Злате,мерси за кафенцето  Hug
Мери,мила като те чета и направо  Sad ,много гадно,а и да няма на кого да разчиташ,още повече.То и моето състояние(финансово)хич не е розово-аз без работа и без майчинство,мъжо уж се води,че работи,ама не ме питайте какви пари взима  Confused Положението е страшно  Tired ,така че поне в това отношение те разбирам,как се кара без пари,със заеми и малко дете,но аз все се успокоявам,че парите не са най-важното,да сме живи и здрави и това е
А момичетата,които са се прибрали днес да не се покриват,а да пишат как беше на срещата и естествено със снимки  Heart Eyes
Ние сме добре,от онези дни Ади не мога да го събудя,сега пък не спи  Crazy Ужас.
На всички  Hug Hug Hug

# 244
Мери  Sad Hug Ако можем да ти помогнем с нещо насреща сме  Hug Hug

Няма ли някой завърнал се вече от срещата да се отчете  Rolling Eyes ,че ми е много любопитно  Simple Smile

# 245
 newsm03 newsm03 newsm03
  car003  car003  car003
Ехо, ние се прибрахме. Изкарахме страхотно, на мен ми беше изключително приятно. На Пепи и Деница-също.
Отивам да оправям багажа, че е лудница с това пренасянве всеки път.
Подробности- по-късно. newsm53 newsm53 newsm53

# 246
И ние се прибрахме. Беше страхотно! Свалям снимки и качвам в снимка бг.
До после!

П.П. Сърцето ми се къса за нашата Мери! БОже, няма ли край? Добре поне, че са здрави. Стягайте се момичета, да им помагаме!

# 247
  • ВАРНА
И ние сме тук.
Изкарахме много добре. Снимки аз почти нямам, чакам снимки от добрите  Wink фотографи и добрите  Wink апарати. По-късно ще сваля каквото имам.

# 248
Момичета, качих снимките. Не са много, нито хубави, но честно казано ме мързеше да снимам и разчитах на профеионалните апарата - Чара, Асол и всички останали. Но на първо време - това ще е !

Влезте ако искате в Снимка Бг, потребител gotika80 паролата си я знаете.

# 249
Тъй като обещах да се включа, ето ме и мен.
Срещата беше много хубава, радвам се че се запознах с част от вас  bouquet, вече чакам с нетърпение следващата такава среща  Mr. Green, снимки ще кача след малко само да заспи малката,че не ме оставя на мира.
Хай де до после

# 250
  • София
Пристигнахме си и ние, ама довечера ще пиша и чета, когато приспя малката
 Hug Hug Hug

# 251
Успях   newsm44, издебнах малката до като си играеше с липсващата и кукла  Mr. Green
ЗАПОВЯДАЙ ТЕ

# 252
Даниелка, супер са снимките! Браво!

# 253
  • София
И ние сме на линия. Сега ще оправяме дребния, после повече. Снимки почти нямам. И аз разчитах на професионалистите.  Wink

# 254
Добре завърнали се  Laughing
Страхотни снимки  Hug ,как ми се искаше да съм с вас  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт