Отговори
# 255
  • Sofia
Страхотни сте всички и големи и мънички!  Grinning
Ще чакам и другите снимки, не мога да подмина обаче факта, че Тони бая тор си е слагала в обувките, аз ако се снимам около нея ще ме търсите някъде в участъка на подметките и и коляното.  Laughing
Тони, за тебе последен ред няма, ти си все в челните редици.  Hug

Радвам се, че сте си изкарали хубаво, то си и личи от снимките!

Мери, много те мисля тези дни, надявам се да му дойде ума в главата и да предприеме нещо в най-скоро време, че това другото никак не ми се вижда като вариант!  Hug

# 256
Ох, най-после и ние се прибрахме Grinning Голямо обикаляне днес, голямо нещо.... На срещата беше супер... Hugнямам търпение за друга подобна Laughing Снимките нямам време сега, но пък те и мойте не са много...очакваме професионалистите да се разпишат...Чара, нямам търпение да видя твоите ... Flutter

Отивам да оправям багажа...после пак!

# 257
Ау, страхотни снимки Simple Smile Много настроение Simple Smile Ние за съжаление отпаднахме рано-рано. Но дори и кризата не спря организацията на важно фирмено мероприятие при Коси, и се наложи с Йоана двете да си останем в къщи.

Очаквам с нетърпение снимките и на професионалистите и на аматьорите Simple Smile

Мери, мила, наистина в много труден период си попаднала. Дано да се намери решение. Иво не може ли да поеме майчинството или да пуснеш Емма на ясла? Като знам колко всеотдайна майка си предполагам, че това ще е едно от най-трудните решения за теб.

# 258
  • Варна
И ние сме си в къщи.То няма как иначе щом и Дездемонка е тук. Mr. GreenСтрахотно си изкарахме.Надявам се скоро пак да си направим,но този път да има още повече мами,татковци и дечица.Моите снимки са малко на брой,но и аз като другите очаквам профисионалистите да се покажат на балкона.
Лека на всички.

# 259
 И ние сме на линия. Беше наистина страхотно. БРАВО  и БЛАГОДАРЯ на всички момичета, които са участвали в организацията на това прекрасно събитие и дано другия път да сме тройно повече.
 Мери мила, какво да кажа, днес преди да си тръгнем от Дряново си говорехме с Роси за теб и тъкмо това си казвахме, че "хубавите ябълки прасетата ги ядяли ". Дано най - после и на твоята улица изгрее слънце, да те споходи по - добър късмет   bouquet

# 260
Само набързо един запис и от мен!
Беше прекрасно изживяване, с много емоции, щастливи деца и родители въпреки болежките и проблемите на всяка една от нас.
Хиляди благодарности на Чара за организацията, на Кас за рамото, което удари за фланелките, на Каттт за вкусните кифлички, на Алинка за поръчката на тортата, на Асолчето, която запечата прекрасните ни моменти и на ВСИЧКИ, с които изкарахме тези прекрасни моменти.. Нямам търпение да разгледам снимките направени от Асол, Чара и Тони, които снимаха с Профи камери Heart Eyes
Мислете за следващата среща, нека тя бъде още по голяма. Дай боже един ден да се съберем всички Praynig Praynig Praynig

ЕТО необработен снимков материал от мен  Peace

П.с МЕРИ, ако не ми мине котка път, утре съм при теб Peace Може за 5 мин, но ще дойда! За Иво не ми се говори.  #Sniper

п.с за заинтересованите - Боби спечели 3-то място на турнира, само дето баба му е пощръкляля с него. Послушание=0  Mr. Green

# 261
  • гр.Гоце Делчев
Ели ще чакам снимки от срещата ви .От форума разбирам че сте си прекарали много добре Hug Hug Hug  love001  love001  love001

# 262
И аз да се включа.

Срещата беше супер, макар и да не си поприказвахме както трябваше с повечето хора, но поне се видяхме. Както казва мъжа на Ефросина, за да се наприказваме, другата среща, чак на абитуриентския бал на децата Wink  Mr. Green  Laughing

Благодаря много на Роси за това, че ни приютиха с Ина в така наречения хол и за всичко друго, което направиха за нас, на Каттт, че ни докара багажа и количката, на Дени, че ни докараха до тук и на всички за приятното изкарване Simple Smile

Дано да не забравям някой, но ми се спи ужасно много. И Ина и Анна бяха много уморени по пътя и си пореваха, отначало се редуваха, но накрая решиха, че е по интересно да реват заедно, за да е по интересно на родителите им  Mr. Green

С нетърпение чакам снимките на Асол и Чара. Wink (Моят апарат си стоеше на топло в шкафа в София, не че прави хубави снимки, ама е друго да си пощракаш)

Мери, стегни го твоя мъж или го "наритай" порядъчно да се взема в ръце.

Хайде лека нощ, че нямам сили да гледам.

Hug

# 263
  • ВАРНА
Браво, момичета! Много хубави снимки разгледах, ЕТО и от мен няколко. Нямам сили да пиша повече, умирам за сън. Но съм много щастлива от срещата с Вас и се надявам тези срещи да се превърнат в традиция.

# 264
  • София
Опа, гаджето да не гледа  Mr. Green

Опа, мама да не гледа

Досега разглеждах снимките на Готи, Даниела и Роси. Страхотни моменти сте уловили! Аз моите снимки незнам да ги качвам ли изобщо, много са некачествени. Ще им оправя поне червените очи. (Крайно време е да си прочета книжката на апрата, да почета и в нета и да се науча да снимам по-добре)
А за изкарването ли - страхотно беше. Много се радвам, че успяхме да се запознаем наживо. Всички са много готини, а дечицата 100 пъти по-сладки, отколкото на снимка. Те добре си поиграха. Искам да благодаря на Чара и Роси за организацията и да се извиня, понеже точно тези хора, които се нагърбват с тази задача се натоварват най-много не само с организация, но и с много въпроси от нас, понякога излишни (като например: сервитъорът защо не ми носи поръчката?)
Наистина беше страхотно, единственото лошо бе, че беше за кратко. 2-3 дни не стигат, но няма как.

# 265
Ихааааааааа, колко хубави снимки! Много се радвам, момичета , че сте си изкарали добре. Ето какво става, когато едно виртуално приятелство се превърне в реално. Е, аз имам и друг личен пример( дъщеря ми Laughing)....
Дечицата са чудесни, мамите-сияят, красива природа-какво повече да иска човек...
Искрено се надявам следващия път да бъдем сред вас... Hug
А на организаторите-БРАВО!!!!! smile3501

# 266
  • София
Честит празник, мили дечица!
Нека да сте здрави, безгрижни и мноооого щастливи!

П.П.
 newsm10 hahaha

Татковците папараци Simple Smile

Ще лягам, утре ще кача снимките.
Нямам търпение да видя тези на Чара и Асол.
Спокойна нощ!

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 00:55 от Cattt

# 267
Привет и от мен
Качвам снимките от мен в суров вид .  http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=ALBUM_EDIT&ALBUM_ID=19074
Ние също си прекарахме много хубаво , но наистина времето беше малко за да можем да се запознаем всички .

Честит Празник на нашите деца! Да са ни живи и здрави и винаги да ни радват!

Утре ще дописвам, че  smile3524

# 268
Честит 1-ви Юни на всички дечица и на техните родители, които все още се чувстват деца!
Бъдете здрави, ведри, усмихнати и щастливи!

Страхотни снимки!

# 269
  • България
Честит празник на дечицата!Да са ни много здрави,весели и щастливи!
Прекрасни снимки видях,момичета,радвам се ,че сте изкарали супер  smile3501
Хайде сега и кафенце

Общи условия

Активация на акаунт