Отговори
# 270
ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ, ГОЛЕМИ И ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЧИЦА! САМО  СМЯХ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ИМ ЖЕЛАЯ!
Роси - Поздравления за гросмайстора  Heart EyesМного са ти хубави  снимките Grinning    - моите не са с кой знае какво качество....и аз като Кат, май ще трябва да прегледам инструкциите на фотоапарата Blush

# 271
Честит празник мили деца!
Бъдете здравички и усмихнати, щастливи и непослушни!!!

Hug Hug Hug

Тони, дай пак линк, че този ни праща в общия кюп Grinning
Мирка, моите са супер лаишки снимки...Чакам тези на Чара, Тони и Асолчето  smile3508

Ох искам пак да сме таммммм Peace

# 272
Честит 1-ви Юни деца!!!
Нека и малки и големи на този ден да празнуват!

Личи си че сте си прекарали чудесно, по снимките дотук мога да съдя само за това. Много ви се радвам.  Hug

По-късно ако мога ще се включа пак.

# 273
Добро утро  Flutter
Роси, ми аз просто ги сложих в общия кюп  Embarassed. Направих нова папка в нашия профил и пуснах линка, така , че направо там
можеш отидеш.
Катче, това от моите снимки ли са? Наистина има няколко много готини на Дани с Тино.
Вал, така е , много сме високи за нормалните хора, но представи си да застанеш до 12 такива жени (колкото е отбора) , тогава наистина ще ти стане зле  Mr. Green.
Слагам няколко снимки

# 274
  • София
Добро утро!
Благодаря на всички за прекрасната организация и положените усилия! newsm51 newsm51 newsm51
Честит Първи Юни на малките ни създания! Да са здрави, весели и засмяни!  ura  bigdance2 newsm18
Много се радвам, че се събрахме толкова хора  - с едни се запознах на живо, с други се видяхме и побъбрихме! Mr. Green
Дени, Hug Много беше хубав завършека на трип-а, с изключение на последните трийсет минути. Cry
Светле,  Hug
Каттт, Hug

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 13:18 от GoldenEyeful

# 275
Честит 1 юни на всички деца, нека бъдат живи и здрави и винаги усмихнати
Снимките са чудесни на всички, съжалявам че не можах със всички да се запозная, но следващият път се надявам да се случи и това  Grinning

# 276
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ЮНИ НА ВСИЧКИ ФЕВРУАРЧЕТА И ТЕХНИТЕ БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧКИ.
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ПОСЛУШНИ И ДОБРИ ДЕЦА!
ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!

Hug

# 277
Честит първи Юни на нашите дечица!

Изкарахме незабравимо, жалко, че беше за кратко!

Отрязали са ни за картите за море, не успяхме да се класираме и много ме е яд! Миро сега организира от синдиката карта , но ще ни се върже 4 пъти по- скъпо като че ли. Здраве да е!

И аз държа да благодаря на Чара за положените грижи и изхабените нерви.
Благодаря и на всички, които допринесоха празникът ни да бъде толкова свеж и интересен!
До година пак, а защо не и тази есен?

Най- специални благодарности на запаметилите грижовно това тържество - фотографите!

# 278
ЧЕСТИТ 1 ЮНИ НА ВСИЧКИ ПРЕКРАСНИ ДЕЧИЦА!!!
Момичета, досега разглеждах снимките от срещата, страхотни сте а дечицата са просто прелестни Hug. Явно сте си изкарали чудесно, за което мога само благородно да ви завиждам и съжалявам, че не успяхме да присъстваме тази година. Догодина живот и здраве се надявам да успеем да се присъединим Hug
Аз да ви се похваля, че трети ден вече сме без биба Heart Eyes. Немога да повярвам, че стана толкова лесно. Не е имало никакви усилия от моя страна, просто детето спря да я търси, не се сеща за нея дори когато засппива, което за мен е супер учудващо. Явно порастваме newsm74

# 279
Честит празник на всички дечица! Да сте живи и здрави и много щастливи и усмихнати!
Ето ги и нашите снимки
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=384014&pid=12638563

А тази ми е една от любимите

# 280
Честит първи юни !!! Желая на всички много слънчеви усмивки ,весели игри и безброй щастливи мигове с нашите деца!!!

Момичета ,благородно ви завиждам  Blush,толкова сте хубави и щастливи всички .А дечицата са бонбончета  Heart Eyes

# 281
  • София
 hahaha hahaha hahaha

Naughty Денил, как можа мъжът ти да прегърне тази дрипла   Wink
Отивам да качвам снимки...
P.P. И на Вики днес и текнаха сополи. ooooh! Надявам се да успеем да го овладеем и да не стига по-далеч.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 16:03 от Cattt

# 282
  • София
Честит 1ви Юни мили дечица. Да сте здрави, весели, щастливи, палави, игриви. Много смях и усмивки в този ден.

Срещата беше страхотна, а времето наистина малко за да се опознаем с всички. Надявам се другия път да сме повече и за повече време. Хиляди благодарности на организаторите и фотографите - Чара, Роси, Алина, Асол.

Очаквам с нетърпение професионалните фотоси. Това са моите: http://aradkova.multiply.com/photos/album/42/Dryanovo_-_nacional … a_sreshta_m._May#
По-късно ще ги кача и в общия албум.

Иначе Боби е със сополи и температура. Май го простудих с климатика. Надявам се да се оправи бързо без по-сериозни оплаквания.
Целувки на всички.

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 16:06 от anita7

# 283
Анитка, и Тино ми се събуди сутринта със запушен нос, но предполагам, че го "нагласих" там, където спряхме да хапваме. Много духаше и нямаше никакъв завет. И те бяха топли и сънени от колите,но и климатикът си е казал думата. Ние почти не го пускахме, точно заради това. Иначе нямаме Т и тонусът ни е добър. Ще пръксам Вит. Ц в носа и така.

# 284
  • ВАРНА
Честит Празник мили дечица!

Много хубави снимки, вярно чудно си прекарахме на срещата. Аз  Embarassed мога ли да помоля някой да ми прати на лични юзъра и паролата в зоната, че съм ги забравила.

Общи условия

Активация на акаунт