Отговори
# 90
Драконче,съчувствам ти мила да минава бързо и дано тази вечер поспинкате.. Hug

Момичета,кажете мога ли да сложа свещичка Еферлган при положение че дадох днес Нурофен??
Иво още има температура 38 и преди малко дадох последната доза за деня Нурофен,притеснявам се ако вдигне посред нощ незнам дали мога дам друго..Педи го изпуснах днес,бърза помощ не е за ходене там...е ако се наложи ще отидем,но ми се ще да ви питам...Утре сутрин отивам до педи...

# 91
  • София
Набързо и от мен 2 реда.
Честит имен ден на всички празнуващи днес. Със здраве да си носят името.
Бяхме допреди малко на цирк. Боби вече спи блаженно, а след малко и аз ще го последвам.
Резултат от днешната консултация - 10 400кг. и 79см. (+700гр. и +2см.).
Лека нощ и сладки сънища на всички.

# 92
  • София
Ади, ако са минали 3 часа от последния прием Нурофен, слагай свещичката. От нея се чака пък 4 часа, защото Ефералгана е всъщност Парацетамол. Редувай ги, но спазвай тези часове. В най-краен случай при много вискока температура- 10 капки течен аналгин (Хексалгин). Мокри чаршафи, вана и кърпи с оцет (оцет: вода=1:1) сигурно си знаеш (при нас последно само чаршафите помогнаха при 40 градуса Tired). Дано не вдига детенце през нощта, но бъди нащрек!
Честито на именниците и лека нощ от мен, че едва се дръжа вече Tired

# 93
Драконче,съчувствам ти мила да минава бързо и дано тази вечер поспинкате.. Hug

Момичета,кажете мога ли да сложа свещичка Еферлган при положение че дадох днес Нурофен??
Иво още има температура 38 и преди малко дадох последната доза за деня Нурофен,притеснявам се ако вдигне посред нощ незнам дали мога дам друго..Педи го изпуснах днес,бърза помощ не е за ходене там...е ако се наложи ще отидем,но ми се ще да ви питам...Утре сутрин отивам до педи...

Мисля че можеш да ги редуваш на около 4 часа ако е необходимо.

Успех!

Hug

# 94
Благодаря ви много,надявам се да не се налага да я слагам... Hug Hug Hug и отивам да лягам,че може и мен да ме чака тежка нощ.. Sad 

# 95
Ади,Ефросинка ти е писала вече за Т ,дано не вдига повече тази вечер  Praynig Hug
Драконче ,сега като те чета и си спомням как и ние бяхме така  Sad,знам колко ти е тежко сега ,но ще мине .Още малко трябва да издържиш ,гушки на Алекс  Hug
Анитка , супер мерки  Peace
Вал,честит рожден ден на майка ти ,племенницата ти и детенцето на приятелката ти  Grinning!!!Да са живи и здрави !!! Поне една тортичка да беше почерпила  Mr. Green

# 96
Добро утро днес предлагам фрешове, адски ме боли главата вече втори ден. Нека друг да ме отмени с кафенцето.
Драгонче много гадно така, аз не бях чувала че и в устичката излизат пъпките.
Вал честито и от мен на патерици за майка ти.
Ади как е малкия бонбон?

# 97
  • България
Добро утро!

Ади,как сте днес.Дано не сте имали проблеми през нощта  Praynig
Драконче,да минава и при вас тази шарка,че ви измъчи

Ние днес отиваме малко на гости.А толкова неща има да свърша...Спрели са ми детските,че съм забравила да подам декларация тази година и сега като знам колко трябва да се разправям  ooooh! ,че чак не ми се занимава,но пък не искам и да ги губя.Решила съм и на профилактичен преглед при гинеколог да отида,но дотам кога ли ще стигна незнам  newsm78 .Ако мога да съчетая всичко наведнъж ще е много добре,но едва ли Wink
Лек и успешен ден желая на всички  Hug Hug Hug
Слънце,мерси за закуската мммм  Hug

# 98
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕВЕЛИНА!

ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА ИМА ПОНЕ ОЩЕ ЕДИН МАЛЪК БОНБОН,
ДА ИМА НАЙ-ДОБРИТЕ ДЕЦА И НАЙ-ГРИЖОВНИЯ МЪЖ.

Hug

# 99
  • Бургас
Евелинка честит рожден ден !Много здраве и семейно щастие.

# 100
  • България
Евелинка,Честит Рожден Ден!Пожелавам ти много здраве,щастие и сбъднати мечти!

# 101
Виждам, че вече ме разконспирирахте  Laughing ! Някога си мислех, че като направя 27 и вече ще съм стара, а още май съм си дете  Crazy. Или не ми се иска да порастна!
Почерпете се по случай раждането на най-голямото зло според мъжа ми  Mr. Green и най-прекрасната дъщеря според майка ми  Flutter!
На този ден си пожелавам всички да сме много здрави, и ние, и децата, както и много щастливи!  Hug

Благодаря ви за поздравленията! Hug

# 102
Честит рожден ден Евелинка, бъди щастлива и обичана.

# 103
  • sofia
Евелинка, ЧРД!!! Желая на теб много здраве, все така позитивно настроена, много любов в семейството!Весел празник и хубави подаръци!!!

Макар и със закъснение искам специално да честитя именния ден на Слънцето и Еления! Разбира се и на другите съфорумки - именнечки, и роднини! Със здраве да си носите името!!!

# 104
Скъпа Евелинка, Честит Рожден Ден! Да си все така умна, красива и много щастлива!

Ади, Драконче, прегръщам ви Heart Eyes!
Роси_боси, Голдънче, то се е видяло, че компания няма да ви направя. Може ли да ме монтирате на някоя снимка Whistling? От снимките струи чудесно настроение, а вие сте прекрасни!
Анита, да ми нацелуваш любимия рус ангел Бобчо!
Дез, Емчо е станал страхотен бонбон!
Вал, копирната машина е постигнала чудесен резултат, как може толкова да си приличат двете ти хубавици Heart Eyes

Ето малко снимки на Бам-бам от "Семейство Флинстоун" (мести без никакви усилия маси и столове):
.

Общи условия

Активация на акаунт