Отговори
# 75
  • София
balloon Честит имен ден на очарователните ни Елени -
Слънчицето, Еления, КикаМ и Евил!
Да са здрави, щастливи и обичани жени!

Честито и на останалите именници,
в това число и моята племенничка Ели!
Нека светците им ги закрилят!

thumbsup Роси, много сте готини! Лъха настроение от снимките!

# 76
Честит празник на всички именници! Бубе и ти си имаш именница май  Hug Да сте живи и здрави, много щастливи и късметлии!

# 77
Честит имен ден на всички именници !!!
Специално за Слънчицето ,Евил ,КикаМ , Еления , синът на КикаМ , племенничката на Кат ,както и всички други празнуващи днес !!!

# 78
  • Бургас
Мане мане за 2 дни една страничка ooooh! голяма тишина в нашата темичка.
Честит имен ден на Слънчицето, Еления, КикаМ ,Евил и Елинка на Бубето.
Роси ,Голдънче страхотни снимки. Heart Eyes
Тони добре дошла на родна земя. Hug
Ние сме горе-долу добре малкия от два дена е много крив само реве и мрънка, май ще вадим някой кътник.Поне е здравичък, което е най-важното.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 15:36 от zlatоmira

# 79
Честит Имен ден на Слънчицето ,Еления ,КикаМ , Евил , синът на КикаМ , племенничката на Кат ,както и на всички други празнуващи днес !!!

Да се оплача-Иво днес ми е стемпература и вече незнам какво да правя...не ми се ходи до педи щото ми се струва че тоя път вече няма да пропусне да ми каже да давам АБ,а на мен определено ми се струва че е другия кътник...И наистина вече ми писна..Ще изчакам май днес да видя и утре ако има пак май ще го водя да видим какво става...

# 80
МЕРИ и всички останали мамчета мили, благодаря и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  и от нас на всички празнуващи, много здраве, щастие и късмет им желая...
Винаги да сте усмихнати и лъчезарни....  bouquet  Hug   bouquet

АДИ, дано да е от зъбчето......... Hug Hug

После пак... Heart Eyes

# 81
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО НОСЯТ ИМЕНАТА КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

adi_v4, моят съвет е да заведеш детето на лекар. Аз съм много скиптично настроена относно температурата от зъбите. За да има температура, си има причина, според мен децата не вдигат температура от зъби. Да напрегнати са, раздразнителни, кисели, но за да има температура има някаква друга причина според мен.

Ние сме добре. На Ина и е възпалено едното ухо и гърлото. Капя и антибиотични капки. Не изглежда болна, весела е, играе си, но се държеше за ухото известно време и я заведох при доктора.

В събота живот и здраве пътуваме за Габрово. Ще очаквам много форумски гости. Wink

Весел ден!

Hug

# 82
Честит имен ден на всички празнуващи на тази дата!
Простете, но не ми се пише особено. От 2 дни сме с диагноза-херпангина. Качва много висока Т, почти не се храни(явно много я боли гърлото). И аз си мислех-зъбче нещо(растат ни 3 едновремено), ама уви. Гаден, досаден вирус. #2gunfire Дано се разминем от приема на АБ. Иначе е учудващо весела и да прошепна-днес не е вдигала температура Praynig
Цунки на всички!

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 14:15 от yzida

# 83
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ,С ГОРДОСТ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕНАТА,БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ newsm51  love001

# 84
Честит Имен Ден на Еления, Слънчицете, КикаМ  и  Евил! Със здраве да си носите имената !
                  Бубе, да ти е жива и здрава Елинка , дано само поводи за гордост и радост да ви носи!
                  Честит празник на сина на КикаМ и племенничката на Катт, както и на всички други празнуващи днес !

# 85
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КИКАМ, СЛЪНЧИЦЕ, ЕЛЕНИЯ И ЕВИЛ!

СЪС ЗДРВЕ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕНАТА МОМИЧЕТА Hug

П.С. КикаМ, пак изчезна от хоризонта Hug. Мини да почерпиш и се разписвай по-честичко когато имаш време.
Поздрави  bouquet

# 86
Благодаря ви момичета за всички пожелания.
Да честитя и аз на Евил и КикаМ и на всички други именици

# 87
  • Sofia
Честит Имен Ден на всички именници днес, със здраве и късмет да си носят името!  Hug
Слънчице,
жива и здрава да си, че сподели трапезата си с ближния!  Laughing

Някой може ли да ми изпрати телефона на Еленитка на лични?

Аз днес пък съм заобиколена от рожденници, майка ми има РД, племенницата ми има РД, на приятелка детенцето също има РД, изобщо поводи за празнуване не ни липсват.  Grinning

Тези дни ще се включа по-адекватно, сега само прелитам, че времето е кът  Mr. Green не мога да не изкоментирам снимките на Роси обаче, страхотни са, гледах ги вчера около час, все едно бях с вас, надявам се другия път да не ме забравите пак на стълбите на самолета ридаеща.  Laughing

# 88
Бубе,честит имен ден на голямата ти принцеса !!!

# 89
Честит Имен ден на всички празнуващи и по-специално на:
Еленита, Слънчицето, КикаМ и детенце, Evil !!! (ако пропускам някого е неволно, моля простете!)   
bouquet

Отчитам се набързо, че съм скапана - при нас положението се влоши, Али пак почна да вдига и да поддържа висока Т 38.7-9. Не може да спи, сърбят я пъпките зловещо, опитва се да се чеше, да се дръгне и т.н. Избили са й и в устата, по езичето, по небцето и съответно хич не ще да яде твърда храна. Днес си останах у дома, карахме го предимно на цок и това си е. Утре как ще е нямам и представа, но ще отида до работата... Много ми е гадно и съм недоспала, почти не спахме снощи. Целувки на всички ви. Когато съм в кондиция ще се включа пак. Hug

Общи условия

Активация на акаунт