Отговори
# 60
Добро утро,
Слънце,мммммммммммм мерси за това морско събуждане Hug
Бубе,Бубе,както винаги ни стопли душата LaughingАма страхотно крайбрежие....и не се виждат никакви бетонни бункери...
Катичка,,те са си малки магаренца-имитират всичко,и запомнят само това ,дето не трябва да се прави Joy
Драконче,ще мине мила,всичко ще мине Hug Hug

# 61
  • Варна
Добро утро и от мен.
Слънчице мерси за кафенцето. Hug
Драконче дано повече да не ви тормози шарката и вече да си заминава.
Мери искам да се включа и по твоя проблем,но не съм много запозната.Може би после аз ще черпя информация от теб.Спомням си,че брат ми беше същия.Постоянно кещеше и отговаряше на майка ми,а тя нищо не му казваше и аз много се дразних,но явно при всички е така.Мога само да кажа,че все още е същия.Така,че мила иска се много кураж и търпение за това нещо пуберитет. Hug
Дездемонка Емчо много грижовен батко ще бъде.Какво чакате. Mr. Green
Бубе снимката е страхотна,а и плажчето е  супер. Peace
Тони добре дошла в родна България. Hug
Роси,Ави страхотно сте си прекарали. Peace
Всички снимки които гледах са страхотни.Ние сме добре.Излезе ни единия кучешки зъб и втория почти се е показал.Така,че скоро ще си имаме 10 зъбчета.Вече един месец сме отбити.Мина супер лесно.На всеки го пежелавам,когато му дойде времето.Това е от мен.Надявам се да не съм забравила някой,ако е така нека да не се сърди.Не е нарочно,но така е когато толкова рядко почнах да пиша,но седна ли пред компа и Свилка идва и почва да ме дърпа да ставам или се качва отгоре ми започва да натиска мишка,копчета и т.н.
Ето две снимки от вчера.

И две по старички.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 11:04 от жаси

# 62
Хайде и аз да се завърна тук Peace
Разходки и почивки извън границата определено не ми се отразяват добре!
Който има време и желание може да направи виртуална разходка в ЛОНДОН Героите ще са ви понати hahaha
Имам няколко любими снимки:

Когато мога ще пиша повече!
Бъдете здрави  и много  Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 11:35 от rosi_bosi

# 63
Аз само така да попитам тихичко, колко време останахте в тази поза и резултат ..... Имате прекрасни снимки.

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 13:11 от slanchice1

# 64
Роси обожавам Лондон,страхотен е.
Бравос на всички много хубави снимки сте напускали много се кефя като ги гледам дребчовците.
ЛЕК ДЕН! Hug

# 65
Здравейте момичета..Поизгубих се малко..нямахме нет известно време...изчетох доста и сега ми е таква каша..едва ли ще се включа адекватно по всики теми..
Честито бебче на Мозила.Да е живо и здраво и много послушно..ама как само се покри и нищо не каза..
Изабелка,даже не мога да си представя какъв кошмар сте преживели...Да минава и заминава..
Драконче,да минава леко шарката.
Ирка, Hug благодаря ти..Страхотна булка си била..
Роси,много хубави снимки...щом не ти се отразяват добре разходките може другия път да те заместя,ако искаш.. Mr. Green
Тони,добре завърнала се..  Иво най-редовно(и то сигурно от 2месеца,ако не и повече) се качва и пуска на пързалката сам..Е аз съм до него и го придържам отзад като се качва...
Честито отбиване на всички..
Разгледах чудесни снимки на прекрасни деца...

Ние сме добре,изби един кътник отгоре,май и другия край се мъчи..Сополите почти спряха,покашля още отвреме на време,но явно всичко е от зъбите...Гърлото е добре,дишането също..
Ми май това е засега,дано не пропускам някой и нещо,ако е така...моля за извинение,ама наистина ми стана каша в главата..до после..

# 66
  • България
Здравейте  Hug
Драконче,да минава леко шарката
Роси,страхотни снимки,сигурно сте изкарали супер
Мери,мила спокойно,всичко ще си дойде на мястото,ама нали ги знаеш в тая възраст "децата"-пубертет
Ави,страхотни сте.И на плажа  newsm08 как ви завиждам благородно  Laughing
Катичка,така са,като гъбки,всичко попиват  Peace А каката от снимките е племенничката- на сестра ми

Ние сме добре-навън по цял ден-то в това време няма как.Ади тича постоянно,все още сме с колана навън,че ме е страх,защото той не ходи,а тича и иначе ще се пребие.Май му е избил единия кучешки,а аз кътник чакам уж  Mr. Green ...и така.
Хайде лек и успешен,слънчев ден ви желая и мноооого разходки
  Hug Hug Hug

# 67
РОСИииии........ Hug  Като отидеш там и слънце не им трябва на англичаните... Hug Hug Hug Със усмивката си огряваш всичко... Heart Eyes

ЖАСИ.....Каката ти е голяяяма красота..Пу-пу... Heart Eyes Да я цункаш от мен... Hug

ВАЛЕРИЯ, къде си бре момиче, драсни някой ред, пусна една снимка и  изчезна, не така... Naughty

Тони, Елина е със брекети вече 2 години, сменя си цветовете на ластичетата по механизмите им на всеки две седмици,
трябвало да е във крак и там със модата... ooooh!  Laughing Сега е на вълна зелено.... Shocked Rolling Eyes

До после мили момичета....  bouquet

# 68
  • София

Joy Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy Joy
Не можах да се въздържа да не ги направя всеобщо достояние! Целувки за главните герои в комикса. Веручка да не се скатава, а да пише Яна как прие отсъствието ви и отбита ли е вече. При нас това е кауза пердута за сега Tired. Но все пак останаха само 2 горни кучешки да избият, а с всички други се снабдихме вече. Толкова, че е време да потеглям от офиса и да си нагуша едно хубаво шушондринката Heart Eyes

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 20:04 от ephrossina

# 69
  • София
 Hug

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 22:47 от GoldenEyeful

# 70
Добро утро на всички
Сабудете сеее днес имам имен ден да ви почерпя с вкусотии, да започна със закуската

Специално исках да честитя и на нашата прекрасна Еленита и да и пожелая да и се сбъдват всички мечки и винаги да е заредена с позитивизъм.
Желая ви много усмихнат ден днес.

# 71
Слънчице,Еленийка,Честит Ви Имен Ден!Да сте ни много здрави,все така усмихнати и заредени с позитивизъм!Много целувки и прегръдки,и днес да ви е един изключителен и щастлив ден!

# 72
  • България
Добро утро  Hug
Слънчице,Еленитке,Честит Имен Ден!Пожелавам ви много здраве,щастие и много усмивки!  newsm51

# 73
  • София
Честит да е имения ви ден, Слънчице, Еления и КикаМ, и на сина на КикаМ! Да сте живи и здрави Grinning

# 74
Честит Имен Ден на Слънчице, Еления и всички празнуващи!
Желая ви здраве, щастие и сбъднати мечти!

Благодаря за кафенцето! Благодаря за хубавите думи!
Всички снимки са прекрасни!

Общи условия

Активация на акаунт