Отговори
# 45

Айде пак на кафенце,че много сме били неспящите!
Ирка-страхотна булка си!
Катче,Вики е невероятна!А на опашки като я видя ми се подкопават краката,сега пусни снимка,какво стана след толкова много вода ,че след блаженната физиономия-идва друго чувство Joy
Нели,прекрасен е  bouquet
Меринко, Hug Hug знаеш че е трудно да си родител.Но един родителл никога не се отказва,когато стигне дъното и не намира повече сили да отвори душата на детето,поема въздух и почва отначало.И той ще се светне някой ден,все пак не е далеч времето в което звънеше на закрила на дедето.Но има още да го чука живота. Hug Heart Eyes

# 46
Кас, в отговор на твоето кафе Simple Smile

# 47
Здравейте момичета!
Кокомания, прибрахме се , но както винаги става след като се върнем , започва едно ходене по задачи, роднини ,приятели , направо сме разбити  Crazy.

Касче, още не сме се организирали за прощъпулника, но си пазя рецептата за питката и ще се отчета после  Hug.
Мери, много тъжно ми стана за отношението на Тян. Приеми го , че е нормално в периода на пубертета да започне да се държи по този начин. За съжаление търпение му е майката. Знам, че трябва да преглъщаш доста неща и със сигурност не ти е лесно  Hug.

# 48
# 49
Кас, в отговор на твоето кафе Simple Smile

newsm09 ужас  Shocked Shocked Shocked

# 50
И аз да се разпиша ,че не остава време тези дни  Blush

Слънчице,много късно видях ,че си ми звъняла  EmbarassedИзгубих си зарядното на телефона и сега съм с един друг телефон,още не мога да се оправя с него ,все не го чувам  ooooh!Честита прическа и нова количка ,чакаме снимки  Wink
Мери  Hug,ще се оправят нещата с Тян ,само търпение се иска  Peace Много е тежко сигурно  Confused
Драконче , леко и бързо да минава шарката  Hug Hug
Страхотни снимки ,всички дечица са такива сладурчета и са толкова пораснали  Heart Eyes Hug
Малко снимки от нас  Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 23:16 от Vivi

# 51
Хайде и аз цоп...в стотната темичка Grinning
Мери - и аз мисля, че търпение му е майката....и брат ми мина през такъв тежък пубертет и се държеше отвратително с майка ми, но с времето отшумя и сега всичко е наред. Прегръщам те... и кураж, мила Heart Eyes

Ние сме добре, май чакаме 5-ти зъб да избие, защото много се слюнчи и промрънква нощем, но това е нищо...  Blush да са ни живи и здрави, пък време за спане ще имаме като пораснат Wink

Прекрасни са всички снимки....напълниха ми душата Hug

Драконче - лека и медена да минава.... Hug
Ох, зверчето се събуди, ставам....

# 52
Привет и от мен в горещия ден!
Мериии, децата растът, опитват се да бъдат възрастни , но вижат , че света на големите е отбъскващ,Страх ги е да се  да се разделят с детството, но знаят , че няма връщане назад към топлотатата на най безгрижното време. Това ги прави несигурни  , капризни , объркани , жестоки. Не ,че Тян ,не те обича , не че не жадува да го прегърнеш - просто иска да бъде голям и силен. Не знае как да го демонстрира и избира най- грешния път. Ще мине време и той ще разбере ,че майката е само една, че тя е най- ценното и най - скъпо същество на света. Живота ще го научи на това. За жалост уроците ще са болезнении някойи неща ще осъзнае чак когато той стане родител.
 Драгоне , леко и бързо да минава на Али шарката.
  Тони , добре дошла в България!
Ние сме добре. Ици нещо ми се сополиви тези дни , но отвсякъде му никнат зъби.Иначе е бодър и с апетит. Дано ни се размине само с това.
 Нкрая да ви се похваля. Днес излезе списанието " Кулинарен журнал" , където има снимки на децата от вокалната група , в която пее Елица.
 Ох , Ици ще строши къщата . Ставам.

# 53
  ТОНИ,ЗА ТЕБ.... Mr. Green Hug Hug Hug
 Здравейте и от нас,  Hug

Драгонче , дано мине по-бързо шарката на Али... Hug
Мери, много кураж ти желая , дано периода , в който е Тян да е кратък... Hug Ти си силна и ще се справиш и със това ... Hug Гушки... Hug
Роси, Ави ...много сте хубави на снимките, и дечицата също... Hug
ИРКА....каква булка само ... Flutter Супер сте...Живи и здрави да бъдете... Hug
КАТ.... hahahaВики е суууупер .... Мерси за снимката, ще ти отвърна на жеста....
Заради зъбите сме още със биберони, но....ги махам в скоро време,  Blush не знам вие как сте... newsm78 ..Споделете....Laughing
Нещо....ми  се губят ВАЛЕРИЯ,ПУХКА,ДЕЗ...  Thinking тоест, тя се разписа със големият мъж вече Емо....Нацелувай го мноооого... Hug
Имаше и още.... ooooh! Но имам доста работа, ако мога пак, ако не....Лека и спокойна нощ от нас,
целувки по коремчетата на бременните ни мамчета....  bouquet  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 21:48 от бубето 29

# 54
Само минавам да се запиша,че не мога да ви открия...Утре ще гледам да се включа повече... Hug Hug Hug

# 55
Лелееее, Бубенце страхотна снимка  Heart Eyes. Недей, че вече ми липсват хубавите плажове  Rolling Eyes. Трябваше ни една седмица да се аклиматизираме към софийската обстановка  ooooh!. Инъче и Дани се приспива с биберон,но той отнася плувката за 5 мин. така, че за сега не смятам да му я махам. А Елина гледам е с брекети- браво! Така няма да се мъчи на дърти години като нас с Евелинка да си оправя усмивката  Mr. Green. Аз като гледам Дани , и той ще има моите проблеми, така, че и на него не му мърдат брекетите след време  Sad
Ави, Роси много хубави снимки! Прекарали сте си страхтно!
Ирка, невероятна булка си била , а и снимките са много артистични!
Дез, Емо е много пораснал и променен  Hug, голям сладур!Ама той по пързалката сам ли се пуска? Мен още ме е страх да го оставям .
Кат, да нацелуваш хубавото Вики!

# 56
Бургас и Варна се отчитат със страхотни снимки тези дни - поздравления!   bouquet И дечицата и родителите им са прекрасни.
Ах момичета, ако знаете как ви завиждам за разходките и за това, че повечето от вас са още с дечицата си, липсват ми тези часове.  Sad НО поне през почивните дни си наваксвам колкото мога.
Всички сте чудесни милички.
Мери - дано периода на Тян да е кратък, макар от опита на дъщеря да ти кажа, че някои неща твърде късно се разбират.  Hug
При нас шарката се разрази днес с пълна сила, от час на час излизат все повече пъпки - ужас някакъв. Детенце е кисело, но поне е имала малко повече апетит от вчера и онзи ден.
Ето  пример :

Дано отмине бързо. УТре ще се включа по-подробно, че вече много ми се спи, а трябва да приготвя и дрехи за утре. Целувки на всички.
Бубе - стопли ми сърцето с тази морска снимка и буболините.  Flutter

# 57
Ох,Драконче!Милото какво ли му е гадно!?Да минава бързо! newsm10
Слънце,честита прическа и количка разбира се newsm47
Ирка,каква невеста си била хубава!  bouquet married
Нели,аз използвах такъв колан много малко-точно докато укрепне.Много ми беше удобен и полезен,въпреки ,че само 1 ,2 месеца го ползвахме.Просто трябва да го ползваш не точно отначалото,когато е направило 3,4 крачки,а по-късничко.Ти ще си прецениш  Peace
Дездемонка,много е сладък твоя Емо!И колко е грижовен,храни приятелчето си! feeding 1crib
Кат,страхотен мини сериал си направила!Очакваме още серии... newsm03 newsm03 newsm03
Нели,много хубави снимки newsm44 newsm68 newsm10!А коя е каката?
Кокомания-клипчето направо ме уби!Но това май е самата истина за кафето!И аз съм забелязала,че като пия кафе и се разтрепервам и съм нервна #Shocked smile3521оцъклям се!

Ави,страхотна среща сте си спретнали на моренцето!БРаво! smile3501 newsm08 sun sun

Оставих за накрая да отговоря на Мери.Мила,не се ядосвай,моля те!Сега,когато станах майка осъзнах в пълната си сила какво значи детето ти да ти говори така.Представям си Катя да ми каже така CryКазвам ти от собствен опит,че Тян ще се оправи.Дай му време.Моят пубертет сигурно е бил по-зле и от неговия!Не си спомнам кой психоаналитик беше казъл,че пубертетът е много гаден-все едно някой идва и ти взима детето и ти го връща след това,но то няма нищо общо с меналото-все е дно не е твоето си дете.Не знам дали ме разбра,но искам да кажа,че той е на 18 години и скоро ще отмине този период вече.Време му е.Знам,че и вие като родители искате  и се мъчите да осигурите на децата си всичко и те са това за което живеете.Но децата не го разбират.Но знай,че ние сме с теб и просто тези мъки имат смисъл и трябва да вярваш,че всичко ще се оправи!Аз също обиждах майка ми така,както Тян,но да знаеш,че той 100процента не влага смисъл в думите си!Посто не осъзнва какво казва и,че теб те наранява! Не е нарочно.Ще осъзнае грешката си. Praynig Peace Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

п.п.Ние сме ок.Малката започна да ме имитира.Реши се ,маже се с рол-он/самоче по тялото,а не под мишниците и със затворена капачка ,разбира се!/Започна да ми показва точно какво иска.На вода казва ``тстстс``и ``га``.Хваща ме за ръка и ме води където иска да иде-обикновено на вън или в кухнята,защото има шкафове Laughing

Хайде да лягам,че стана никое време!Целувки от нас!

Последна редакция: ср, 20 май 2009, 02:28 от kati4ka

# 58
Добро утроо хайде на кафето повлияно от снимката на Бубето

# 59
Добро утро  Grinning
Слънчице , мерси за кафенцето  Hug
Бубе , много са ти сладки и тричките  newsm19
Драконче Sad,и Мони беше така ,че и по зле даже .Още ден -два и ще започнат да минават  Hug Hug
Мони ме дърпа ,после ще пиша като заспи следобяд  Simple Smile,хубав ден на всички  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт