Аз малко набързо, после ще се разпиша повечко
Исках да честита на Ави рождения ден на баща и на паретрици и да му пажелая оже много радостни дни с малките съкровища. /между другото вчера ти звънях но не ме отрази/
Честит рожден ден и на pgzenga желая ти много щастливи мигове и най вече здраве.
п.п. продължавам
Нели ние имаме такива колани, но Пламена като ги види още и почве да пищи. Само ги разнася из къщи.
Мери не мисля, че ще си такава. Аз като не харесвам нещо, което прави майка ми си казвам, че това няма да го правя и до сега поне съм го направила. Най много съм си казвала "пред детето няма да се караме с мъжо" и "с НЕЯ ще разговарям свободно" лопсва ми открития разговор.
Илианка/Драгонче/ как е Али днес, а на каката завехнаха ли и пъпките вече.
А за Еленитка не си спомням може и да съм ви казала, че алергията към киселото мляко станало от домашно козе.
Кас снимката на Ева е уникална, както и на твойте кукли също. Чакам и другите снимки на Чара. Айде дано да не ви се налага повече да се срещате с доктора.
АААА Изидка честита ви първа баня. На Киала и е много забавно виждам, чудя се при нас как ще е. Къде сте на Отманли ли?
Златомирка и ти си имаш вече друго момченце. Ей какво почнахте да си сменяте децата да не ми омръзнаха? Аз на мойта куклаосвен да и сложа дълги кичури, че не виждам скоро друг начин да се промени.
Миме така като се замисля с такава комбинация може и пластичен хирург да стане.
Айде после пак.

нестига че ме прави 4ч. и щях да закъснея за собствената си сватба
.

Как му понася на Дани нашият климат ?
.Горда съм,че те познавам ,макар и виртуално ,и често пъти твои мисли и съвети ми идват на ума в ежедневието.Просто умееш да помагаш на хората,за което безкрайно благодаря(в т.ч и за съвета за плацентата-практикувам го всяка вечер
.

) е толкова променен от как беше бебе, невероятен е! И преди беше сладкиш, ама сега е един нежен нежен, чуден! Свилката също!
Звънях да питам пристигнали ли са нормално в Сф, отговаря ми с да, не, да, не, с досада, питам преча ли, дразня ли го че го търся, отвърна ми, майко каквото искаш си мисли и както искаш приемай нещата. Уморен съм и напрежението ми идва в повече, с всички така се държа. Аз всички ли съм, живота си давам за него, а той ме загърби. Една топла дума исках само. Лошо ми заседна...

Но ти винаги ще го обичаш, какъвто и да е , както и да се държи. Сигурно е временно, ще му мине на Тян, знаеш в каква възраст е.