Отговори
# 30
Добро утро
Аз малко набързо, после ще се разпиша повечко
Исках да честита на Ави рождения ден на баща и на паретрици и да му пажелая оже много радостни дни с малките съкровища. /между другото вчера ти звънях но не ме отрази/
Честит рожден ден и на pgzenga желая ти много щастливи мигове и най вече здраве.

п.п. продължавам
Нели ние имаме такива колани, но Пламена като ги види още и почве да пищи. Само ги разнася из къщи.
Мери не мисля, че ще си такава. Аз като не харесвам нещо, което прави майка ми си казвам, че това няма да го правя и до сега поне съм го направила. Най много съм си казвала "пред детето няма да се караме с мъжо" и "с НЕЯ ще разговарям свободно" лопсва ми открития разговор.
Илианка/Драгонче/ как е Али днес, а на каката завехнаха ли и пъпките вече.
А за Еленитка не си спомням може и да съм ви казала, че алергията към киселото мляко станало от домашно козе.
Кас снимката на Ева е уникална, както и на твойте кукли също. Чакам и другите снимки на Чара. Айде дано да не ви се налага повече да се срещате с доктора.
АААА Изидка честита ви първа баня. На Киала и е много забавно виждам, чудя се при нас как ще е. Къде сте на Отманли ли?
Златомирка и ти си имаш вече друго момченце. Ей какво почнахте да си сменяте децата да не ми омръзнаха? Аз на мойта куклаосвен да и сложа дълги кичури, че не виждам скоро друг начин да се промени.
Миме така като се замисля с такава комбинация може и пластичен хирург да стане.
Айде после пак.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 08:44 от slanchice1

# 31
Cattt обещаните снимки от сватбата.По късно ще покажа  и на Марти.

# 32
Аз докато си изпиша романа Ирка качила прекрасни снимки. Много сте хубави и двамата.

# 33
  • Бургас
Ирка много сте хубави и двамата.Ето такава прическа исках и аз ама моята фризьорка като не разбира  #Cussing out нестига че ме прави 4ч. и щях да закъснея за собствената си сватба ooooh!.
Кас не се сърдя и аз така го харесвам много повече , по отношение на вкус за мъжките прически сме на едно мнение  Hug
Уникални снимки сте си направили на срещичката.Чара определено имаш талант. Hug
Слънчице мерси за кафенцето.
Ави със закъснение да ти е жив и здрав таткото.  bouquet
Миме ха честито, че то с толкова хубави професий няма как да не е сестранно развит талант. Peace
Драконче как е Али?
Денил много сте хубави , а малката принцеса е разкошна направо.
Мери дано по-бързо да изгрее слънце и на вашата улица.Много ми става мъчно когато те чета като знам какъв внимателен и отзивчив човек си. Hug Hug
Нели ние не сме ползвали такива колани.

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 09:09 от zlatоmira

# 34
Да ви се похваля, че си имаме вече лятна количка. Купихме Бертони Пикадили http://family-bg.com/popup_image.php?pID=752, много ми е удобна. В магазина обаче така я бяха сглобили, че тръгваме ние на разходка и предните колела само дето не ги счупих, а те ги сложили на обратно Shocked
И още нещо като придобивка за мен, с нова прическа съм на карамелени кичури. Излязох от фризьорския салон много доволна, не бях се виждала с къдрава коса от сватбата. Е днес вече изглежда по друг начин, като не мога да я поддържам, но пак си ми харесва. Изгърмях си халосните патрони, както вика мъжо и сега съм с 2лв в джоба до заплата.

# 35
Ето ме само набързо: Али от вчера не е вдигала Т и й избиха пъпките, така че вече и тя е шаркава.  Rolling Eyes Вики е добре, почнаха да й падат корите, те почти всички паднаха де, от днес е на детска градина и на баба й ще й олекне. Много хубави неща видях, но ще се вкюча по-късно, защото днес е понеделнишки и ми е натоварено.  Simple Smile

# 36
Здравейте и от мен,
много хубави снимки. Много са се променили всички малчовци. Гледам са започнали и да се катерят. Тези дни като бяхме на пясъчника Йоана да си играе и виждаме едно малко помпайче да се качва на пързалката само. С Коси решихме, че момиченцето е какичка на Йоана. Оказа се родено на 14.02.2008. А ние все си мислехме, че Йоана е малка още за такива изпънения.

Драгонче
, дано безпроблемно да мине при Али. Че май много ти се насъбра напоследък.

Слънчице, честита прическа. Може да пуснеш някой линк да те видим как изглеждаш Simple Smile

Тони, гледам само с емотикони се разписваш Simple Smile Не се крий, вчера в колата чух по спортните новини да те споменават. Явно си в България. Wink Как му понася на Дани нашият климат ?Simple Smile

Кас, снимките на твоите сладурани Таня ли ги е правила? МНого са качествени, а и сълзите на Ана са просто сърцераздирателни.

# 37
  • Пловдив
Здравейте,момичета!

Най-накрая и аз имам пак компи и ви изчетох подробно Simple Smile.Много ми липсваше така да си ви чета Rolling Eyes

Ето,че стигнахме стотната тема,да ни е честита!Времето си минава.А как ви завиждам за нац.среща,но просто няма как,може би за някоя следваща среща да успеем.

Мери,ти си прекрасен човек и съм сигурна,че никога няма да станеш такава.Останал съм с впечатление,че характерът ти е коренно различен.Чак се чудя как такова цвете като теб е разцъфнало под влиянието  на подобна рода Crossing Arms.Горда съм,че те познавам ,макар и виртуално ,и често пъти твои мисли и съвети ми идват на ума в ежедневието.Просто умееш да помагаш на хората,за което безкрайно благодаря(в т.ч и за съвета за плацентата-практикувам го всяка вечер Wink).Надявам се скоро пак да изгрее слънцето и на вашата улица Hug Hug

Пухи,миличка,няколко пъти си питала за пола,но нали не можех да чета редовно,отговорих ,но все пак не лично.Извинявай! Blush.
Днес следобед съм на фетална морфология,така че ще видим дали розовата прогноза ще се потвърди.За мен няма толкова голямо значение,само живо и здравичко да ми е.

Прекрасни снимки пак сте публикували и всички февруарчета много са пораснили и са страшни сладурковци.

Хубав следобед.Цунки Hug Heart Eyes

# 38
  • България
Здравейте момичета! Hug
Не съм чела назад,но ще чета после като заспи Ади,че цял ден нямах нет  #Cussing out
Минавам само да ви се похваля за прощъпулника вчера.Ади се представи много добре.Ще го правим зъболекар или лекар,защото хвана пастата за зъби и лекарството  Peace
Снимки после или утре ,че не съм качвала
Ставам,че Ади не ме оставя  Crazy
 Hug Hug Hug на всички

# 39
  • ВАРНА
Цоп и аз тук. Тази вечер сякаш бомба е паднала в нашата темичка.
Малко снимки от мен за цвят

Емо храни Свилка

Лека нощ   bouquet

# 40
Ххахахаха,Дез,не бомба -ами две!
Ама понеже и аз не драснах два реда цял ден,сега поне да се отсрамя Grinning
Емо,що така запушил пързалката?Ще кажеш,че литнал направо с търмъчетата-готов за действие и заравняване LaughingАма са голяма комбина със Свилката Wink

# 41
Миркам, момичета  Blush благодаря за топлите думи!
Ирка много хубава булка си!
Дез, Емо (леле така свикнах да пиша Емма че по инерция писах и Еммо  Joy) е толкова променен от как беше бебе, невероятен е! И преди беше сладкиш, ама сега е един нежен нежен, чуден! Свилката също!  Hug
Днес беше тъжен ден. Вчера си дойде Тян, видях го за половин час, хукна по приятели, нощеска не си дойде. Днес дойде за една цигара време навъсен, сякаш на мен крив, питах го, не казва. Питах няма ли да се прибира вече, казва какво да правя тук, в мизерия и без работа. Прав е, ама за мен беше голяма буца това. Не знам на кой свят съм. На мен се въси, не говори, не споделя, какво толкова сторих. Баща си дето не го е погледнал 14г, уважава толкова, че чак ми поиска дъвка да се измирише от цигарата.  Tired Звънях да питам пристигнали ли са нормално в Сф, отговаря ми с да, не, да, не, с досада, питам преча ли, дразня ли го че го търся, отвърна ми, майко каквото искаш си мисли и както искаш приемай нещата. Уморен съм и напрежението ми идва в повече, с всички така се държа. Аз всички ли съм, живота си давам за него, а той ме загърби. Една топла дума исках само. Лошо ми заседна...

# 42
  • София
Нощна смяна...
Сутрин сервирате кафенце, сега топло мляко с мед

Пак страхотни снимки на февруарските сладури, булки, куми и шаферки сте напускали!
Честити прощъпулници на Ади и на Люко!

Да ви подосаждам и аз със снимки:
Първо сериала:
След като изпи 6-те литра вода, Вики направи тази физиономия:

и реши, че и се хапва сладко, та й купих захарен памук:

Поздравчета за Люко, защо тук Вики ми заприлича на него, за Бубето, за Чара, Евелинка и всички любители на цветята и за всички любители на кифличките
... и малко Викини фи, з, и, о, н, о, м, и, и

Меринка,  Hug Такива са децата - неблагодарни. Tired Face  Но ти винаги ще го обичаш, какъвто и да е , както и да се държи. Сигурно е временно, ще му мине на Тян, знаеш в каква възраст е.

# 43
  • България
Добро утро,момичета! Hug
Хайде на кафенцето

Ето малко снимки:

Извинявам се за размера  Embarassed

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 23:08 от Vivi

# 44
Добро утро, Нели мерси за кафенцето.
Мери много тъжно звучиш и се усеща тежеста в душата ти. Мила Тян някой ден ще разбере какво си искала да му кажеш. Hug Hug Hug Дано да не е късно.
Катче като си нащтраках всички снимки с физиономийките на Вики, все едно пред мен се движише /с тези последователни кадри/ Да и нащипкаш сладките бузки.
Емчо с тез къдрички сладуууур, очаквам скоро да ги резнете обаче и вие.
Лак ден на всички и приятни разходки.

Общи условия

Активация на акаунт