Отговори
# 15
Честит  рожден ден ,Pgzenga! Hug
Камчи,и аз имам твоя проблем,душа!Първите 9 месеца не получавах майчинство точно заради НЕГРАМОТНИ СЧЕТОВОДИТЕЛИ!!!Представи си колко съм се молила на простата счетоводителка д ми пусне документите толково време.Най-накрая ги пусна и си взех парите.Но Катя вече ми е на 1 годинка и почти 3 месеца ,а аз последно съм взимала пари декември месец!!! Naughty Shocked Close CloseПа старата песен на нов глас -пак и се молих и накрая й пуснах проверка-изпратих писмо до НОИ и искам да ти кажа да не се страхуваш да го направиш и ти,защото си защитена от закона и никой няма право да не ти пуска майчинството.Не стига,че са някакви мизерни пари,които ни отпуска тази загубена държава,пък и да не можем да си ги вземем заради простотшията на някого!Е все още не съм получила пари,но получих писмо от НОИ ,в което ме уведомяват,че до 1 седмица трябва да имам парички!!! ooooh!

Пепинка,честити 1 годинка и 3 месеца!

# 16
Айде да се цопнем и ние в новата тема-буквално

# 17
Pgzenga, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти много щастие и късмет!

Еее, котката ми стъпи на клавиатурата и изтри всичко. Сега накратко Crazy
Камчи, аз воювам на два фронта - с НОИ и с ИСОДГ (прословутата информационна система за обслужване на детските градини). В първия случай поне знам кого да псувам - нашия счетоводител. Докато във втория и да псувам, все тая. Вече е ясно, че синът ми няма абсолютно никакъв шанс за детска ясла. При първоначалното класиране имаше 5% шанс, а сега вече сме под нулата. Ако може някой да ми обясни как се "правят" 10+ точки, ще го почерпя (колкото трябва Money).
Е, не може да се пише. Калоян пак ме дърпа да суче. Ненаяде се тоя мой син.

...Изида, много си либерална. Виждам, че детето не си крие цигарите въобще. Сега сериозно - Киара е прелестна!!!

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 20:56 от Пухка

# 18
Пух, айде сега, завиждай, че сме на морето и мойте цигари ти бодат очите.Аз верно съм либерална-нищо не й забранявам..Сега сериозно-благодаря ти Hug
Честит Рожден ден на Pgzenga! Много щастие, здраве и усмивки ти желая! newsm59 Tada newsm67
Кас,Алинка,чудни снимки, страшни сладкиши Hug
Мери, и аз мойта свекърва не я трая, ами тя още от раждането на Киара все при нас. Само дето от гърдата не ми я вземаше преди...Сега съм я ограничила-идва само сряда и неделя и така си организирам чудесно времето...

# 19
# 20
Красинка с едно дете е песен слънце  Hug За какво време, за каква организация, за какви 5лв говориш  Mr. Green Не знам кой ден е вече  Joy Понякога имам нужда да си чуя собствените мисли. Току виж съм измислила нещо изключително, пък ще взема да го пропусна  hahaha
Киара  великолепна! Heart Eyes И честита ви първа баня!

# 21
  • София
Pgzenga ЧРД. Да си жева и здрава и много много щастлива.

И аз като Пух съм от воюващите с ИСОДГ, но тя битката е предварително обречена.

Страхотни снимки разгледах, но ме натъжиха сълзите на Анюта. Моля не ни разстройвайте момата. Добре, че срещата наближава та Боби да я успокои.  Wink

# 22
Честит Рожден ден на Pgzenga!
Желая ти здраве, щастие, късмет, любов и сбъднати мечти!

Честита 100-на темичка.
alina_si ще се постаря да дойда. Голяма сладурана е Ина  Heart Eyes
yzida Киара е прекрасна!  newsm76

# 23
  • Бургас
Честит рожден ден на Pgzenga!Пожелавам ти много здраве,щастие и само сбъднати мечти! newsm59
Изидка Кики е като кукла. Heart Eyes
ето да ни видите:

# 24
  • Варна
Честит рожден ден на Pgzenga!

Ето и малко снимки от нас.Първите три са от днес,а останалите от преди няколко дена.

Да не ни забравите.Ние сме добре,но все не ми остава време да пиша.Гледаме да сме все навън,че е по добре от вкъщи. Mr. Green
Благодаря за новата темичка на Кат.
Живот и здраве ще се видим на Нац.среща.

Последна редакция: нд, 17 май 2009, 23:41 от жаси

# 25
Здравейте и от нас! Ние се завърнахме от  половин месено обикаляне. Бяхме първо на сватба във Велико Търново, после на гости при свекър ми и свекърва ми и сега се прибрахме, още не мога да си оправя къщата. Ние сме добре горе долу.
Честито на Pgzenga! Да си жива и здрава и всички най-хубави пожелания за ЧРД!
Честито на всички отминали поводи! Едва успях да ви изчета.

Последна редакция: чт, 21 май 2009, 23:29 от denil

# 26
Здравейте момичета.
Да ви разкажа набързо как мина прощъпулника днес. Беше много хубаво - бяхме поканили само родителите ни, брат ми с гаджето и кумовете ни. Направих вчера торта - "ТИРАМИСУ". Стана вълшебна.   chef  Днес сутринат направих една питка и ОНЕЗИ великденските кифлички. За съжаление снимахме само с камерата и нямам снимки да ви покажа, та няма да ви дразня Crazy. Та ввсичко мина добре, накрая момъка се гепи за питката и почна да ръфа. След това хвана една негова снимка в рамка (фотограф), термометър(лекар) и ножица (фризьор)  newsm78. Та така, мина и тоя масраф.

Понеже утре ще сме си самички че татито ни заминава за Банско, искате ли да си направим една среща в Борисовата?

# 27
Ауу, какви хубави снимки FlutterШаферката е чудна, а Илианчо и Свилката са станали големи мъжлета Heart Eyes
Изида, наистина ви завиждам за плажа. Пък аз днес сколасах да прибера юргана Whistling. Нямаше да се сетя, но вчера мъжът ми плахо попита не е ли време вече да минем към летния климатичен пояс Embarassed
Приспах Калоян и сега мога да ви кажа една тайна рецепта за хубав паркет - смесете олио с препарат за под и ви гарантирам страхотен ефект. Ако не можете да улучите пропорциите, пращам ви Калоян... Свекърите са в София заради другото бебе и оня ден ме сюрпризираха, че пристигат за вечеря заедно със сватовете си и девера - общо пет души. Калоян си разпръснал всички играчки из хола, в хладилника няма никой, в портфейла ми има два лева на стотинки, а мъжът ми се очертава да закъснее. Направо психясах. С едната ръка мятам играчки в коша, с другата бутам една замразена кокошка в микровълновата да се размрази (то добре че тя се оказа на точното място в точното време) и в това време с крайчеца на окото си виждам, че Калоян е докопал шишето с олио и тича с него към хола. Докато си отворя устата да му кажа да спре, вече виждам как бутилката се обръща и върху паркета се оформя един мазен гьол. Отнасям Калоян на безопасно разстояние (аз поне така си мисля) и тичам за парцал и препарата за под. В това време Калоян успява да избута масичката, с която съм му преградила пътя и на прибежки цопва бодро в средата на мазния гьол. Докато го събуя, нашият награбва препарата и по някакъв начин успява да го тупне на земята така, че почти цялото съдържание се изсипва и смесва с олиото. А Калоян се премества в средата на "езерото" и започва да пляска щастливо. Полудях ви казвам. Наложи се да го съблека чисто гол и да го изкъпя без време, но колкото и да се постарах да изчистя мазната локва, цяла вечер гостите джвакаха, защото уникалната почистваща комбинация се беше наслоила в бамбуковата постелка Crazy.

Maria_m, фотограф, който лекува и прави прически - Любашки ще постигне много в живота с тази тройна професия.

# 28
Pgzenga,Честит рожедн ден мила!Да си много здрава и обичана!А щастието и късмета да не слизат от рамото ти Hug  bouquet
Пух,Анита,съжалявам за това безумие с градините.....дано имате някакво решение в положителна насока Praynig
Камчи,Катичка...и всички други със същите тревоги,дано най-сетне просветне и при вас Praynig
Алинка,Мери,дано и вашите мъки  и тревоги свършат със щастлив край.Както казваше феята кръстница от Шрек:"Щастлив край за всички принцеси"! Hug
Изидка,тая бонбонеса как не я е срам да голи бедър така,ще я види някой и няма да се усети кога ще затъне в пясъка JoyАма и гъбите са и страхотни,тя сигурно хапнала от тая за растеж,та тогава дръпнала фасовете newsm78 Laughing
Златомирка,не се сърди мила,ама на мен лично Илианчо така ми харесва стократно повече Heart EyesПадам си по късокосмести породи Joy Hug
Жаси,и Свилката голям сладур,ма тая таблица за умножение защо така сте я набутали в дън тераси тилилийски Laughing
Денил,прекрасна си мила,то и преди диплехме тия стройни крака на кой са Wink,ама Дени....пу,пу както Карина нарича булките,"малка принцеса"!
Миме,честит ти многостранен талант,ама така хем за тялото ,хем за фризурата ще се грижи момчето,пък и да си документира после нещата Laughing Hug
Иначе при нас днес също бе голяма жега.Разхвърлях децата и почти целия ден се ровиха голи в пясъчника на двора,голям майтап бе как Ани два часа недоверчиво пъха крака в мидата и бягаше на прибежки,ама като и цопна вътре и дупето-нещата си дойдоха на мястото hahaha

# 29

Общи условия

Активация на акаунт