Бременна и изоставена

• 40 119
  • 368
  •   1
Отговори
# 120
Да си се притеснява колкото си ще, майката в крайна сметка определя какво ще стане с детето й.

ей тва като го прочетох се сетих за "Вкъщи глава на семейството е тати,а кой е тати решава мама"  Laughing  Laughing
така че горе главите и напред.
Лейси спокойно не се връзвай на това той какво говори,гледай ти да си спокойна и бебчо да е добре,това сега е най-важно  Hug
Хубав и изпълнен с приятни емоции ден на всички

# 121
Да си се притеснява колкото си ще, майката в крайна сметка определя какво ще стане с детето й.

ей тва като го прочетох се сетих за "Вкъщи глава на семейството е тати,а кой е тати решава мама"  Laughing  Laughing
така че горе главите и напред.
Лейси спокойно не се връзвай на това той какво говори,гледай ти да си спокойна и бебчо да е добре,това сега е най-важно  Hug
Хубав и изпълнен с приятни емоции ден на всички
Мда,ма да ви кажа честно има един момент дето го пропускаме като решиме да ставаме майки.Дори в брак,дори в най-щастлива връзка,раждането на дете е много по-голяма отговорност за жената.И ако си даваш ясна сметка какво правиш,значи всичко е о.к.Ма ако витаеш в облаците,кофти работа ThinkingИзхождам от мислъта,че една жена,трябва малко или много когато реши да стане майка(без значение,че е омъжена дори)трябва да е наясно,че животът(природата)ни е устроила в схема жената(женската)и детето(децата)и.Тоест в картинката на собственото си аз,изведнъж вписваш още някой,който ти променя живота,ежедневието,емоционалното и психическото състояние Форевър.И ТОВА НЕ Е ЧОВЕК ДЕТО МОЖЕШ ДА МУ СЪБЕРЕШ БАГАЖА И ДА ГО НАТИРИШ КАТО ТИ ПИСНЕ.Това е детето ти.Дето викат,ремарке hahahaИ си е така.И когато си приела този факт,и си психически подготвена,тогава не боли(почти Mr. Green)Нито пък изпитваш страх дали ще се справиш,защото знаеш,че ще успееш.Някак си си по-готова си за това.В живота всичко се случва,и любови,и раздели,и загуби и смърт.Кой може да предвиди утрешният си ден на 100%?Но каквото и да се случи майката  е тази която се грижи за децата(да сме живи и здрави)А практиката доказва,че повечето мъже имат психика в стил"моята жена""децата"(при жената е обратното"децата ми"мъжът")Тоест,мъжете като сменят жената сменят и децата.Ето товае горчивата истина.Започват да се грижат много повече за децата които имат с настоящата им партньорка(често пъти дори не са негови биолог.,от предишни връзки и т.н)Докато жената си остава пакет с децата.Това си е официална практика

# 122
''askim87'' Не че се връзвам ама се почудих доста на себе си как до онзи ден Ви обяснявам,че още го обичам и в един момент ми казват коментара и...направо го намразих повече от най-големият ми враг а константин2007 е много права аз да ви кажа нито в един момент не съм си и помислила за аборт сигурна съм,че ще се справя пък и това е най-големият подарък и смисъл на жената да даде живот и да се грижи за него! Казват ми че съм била малка 21 а има много мами като мен и то успешни не мисля,че съм малка а и майчинският инстинкт не е ли заложен в жената по принцип? За себе си знам,че съм готова и това бебче ще осмисли живота ми.Не мисля,че има по хубаво нещо още повече,че някой и да искат не могат за това оценявам факта,че ще бъда майка и ще направя абсолютно всичко за да му осигуря хубав и спокоен живот от нищо не ме е страх пък и като четя постовете Ви си казвам че може да е много трудно,но не и невъзможно всички Вие сте намерили сили и начин да се справите та аз да не мога! Сърдечно благодаря за съветите Ви едва ли знаете колко са ценни за мен,а и хората са казали:'' не питай старило, питай патило''Благодаря,че споделяте опита си с мен Hug

# 123
Абе,Лейси,ти голям късмет си извадила с тоя мухъл,че го разбра още сега,къв Цървул е,поне да не ти страда детенце на по-късен етап.Знаеш кво имам предвид.Хич не го допускай до живота ви.Много си млада,ще си намериш татко за детенцето който да ви уважава и обича.IT'S A PARTY TIME newsm44 newsm44 smile3532

# 124
''Таткото говорил пред познати,че се надява сега аз от притеснение да загубя бебчето за да му олекне на него,че иначе съм проваляла живота му като знае ,че има дете.

И аз подозирам, че моят мъж и майка му се надяват да стане точно това - да загубя бебчето, за да им олекне. Но няма да стане така. Колко лоши неща чух от него за това дете - че било копеле, че никога нямало да го погледне и т.н. А с този мъж все пак имаме брак. В един момент просто реших, че той не заслужава да бъде баща на това дете. Сега смятам, че той е един нещастник, човек, който е достоен за съжаление.

# 125
Най-интересното е че незнаят,че с лошите си помисли им се връща на тях а ние още повече се амбицираме да си гледаме детето и да докажем на себе си и на хората,че можем и сами да се справяме трудностите ни правят по силни и опитни така,че главата горе и да не ти пука кой какво говори важни сте само вие с бебчо!

# 126
Първото,което трябва да направиш е да се успокойш-все пак трябва да мислиш и за детето си.Вярно ситуацията в която си е крайно неприятна,но не е непоправима.Това,което преживяваш в момента е много тежко,но трябва да си спокойна,за да обмислиш най-правилното решение.Сега явно си много объркана.Трябва да седнеш на спокойствие и да решиш много неща,като ной-належещото според мен е какво ще правиш с бебето.Когато вземеш това решение,другото ще се понамести от самосеби си.Настина не ти завиждам предстой ти много трудно решение.За да ме разбереш по-правилно ще ти разкажа един случай.Става въпрос за моята най-добра приятелка.Преди 5 год,тя имаше връзка с едно момче.Положението не беше много сериозно,но в крайна сметка тя се оказа бременна и сама.Беше изправена пред много трудна дилема.В крайна сметка реши и остави бебето и тогава започна истинската трудност.Синът и е вече на 4 год.Няма ден в който да и е било лесно или да се е чувствала спокойна.Вече 4 год,сама отглежда дете.Много пъти сме си говорили и тя ми е споделяла тревогите си,болката си,но всичко това е придружено и с много радост.Тя избра трудния път,но нито за миг не е съжалявала.А относно теб-изборът си е само твой.

# 127
Здравейте момичета
Искам да ви попитам, някоя от вас знае ли как точно стои въпроса с имената на детето, ако не е припознато от баща си? Аз не бих искала то да е с моето име за бащино, а да е с името на баща ми. Това, което ме притеснява е, че аз и то ще имаме едни и същи имена - все едно сме брат и сестра  Sad Моля ви помагайте и какво трябва да се направи предварително (преди раждането) за да се запише на името на моя баща?
Много ви благодаря  Hug

# 128
Не съм веща в тези неща, но доколкото знам, баща ти трябва да го осинови. Реално ставате брат(сестра) и сестра. Ако не искаш да сте с идентични бащино и фамилно име, просто избирате да го впишете (бащиното няма как да е различно) с фамилия бащиното на баща ти, ако ти за фамилно носиш фамилното на баща си. Или обратното. Звучи объркано и ще дам пример:
Ако ти се казваш Иванка Георгиева Петрова, баща ти-Георги Иванов Петров, ако името на детето(да приемем, че е момиче и го кръстиш Перла Laughing-малко хумор за разведряване на деня и да се усмихва и бебчето), то може да бъде записано като Перла Георгиева Иванова. И обратното-ти-Иванка Георгиева Иванова и Перла Георгиева Петрова.
Ако имаш въпроси, пиши ми на лични. Не знам,какви са ги измислили сега за имената, и ако се опъват, ще ти кажа, как да настояваш, с какви доводи. Най-добре го обмисли и питай в общината изобщо,какви са процедурите. А младите мами да помагат. Сега в родилното записват ли детето и искат ли трите имена? Не виждам,как биха го изписали само с лично име и името на майка му и вече в общината за акта за раждане да искат личните карти на родителите. Може би тогава ще го запишат с баща "неизвестен"(о,боже, тогава трябва да са Христо и Христина Embarassed) и после правите процедурата за осиновяване. А дано да може веднага баща ти да го признае и недай си,боже, някой малоумник да излезе с довода-това е кръвосмешение-само с процедура на осиновяване. Затова-първо питай в общината.
Успешна бременност и раждане! Hug

# 129
В родилното записват имената на бебето с л.к.на майката.най-добре е консултация с адвокат

# 130
  • Пловдив
Здравейте момичета
Искам да ви попитам, някоя от вас знае ли как точно стои въпроса с имената на детето, ако не е припознато от баща си? Аз не бих искала то да е с моето име за бащино, а да е с името на баща ми. Това, което ме притеснява е, че аз и то ще имаме едни и същи имена - все едно сме брат и сестра  Sad Моля ви помагайте и какво трябва да се направи предварително (преди раждането) за да се запише на името на моя баща?
Много ви благодаря  Hug

Здравейте момичета!
Вече имам сили и аз да се включа към вашата тема. Майка съм на двумесечно бебе, което отглеждам сама. С бащата бяхме приятели, но след като забременях той се уплаши.... Трябваше да решавам дилемата да махна бебето, както той настояваше или да си отгледам детето сама. Мисля, че ви е ясно какво избрах. И не съжалявам за решението си, въпреки че още ми е трудно да преглътна отношението на таткото..... СТРАХЛИВЕЦ!
Искам да отговоря на bambi-24, тай като и пред мен стоеше този проблем... Тъй като съм Елица, нямаше как да запиша бебето Елицова - звучи ми тъпо, затова го записах с името на баща ми и сега сме като сестрички  Simple Smile
За да стане това в родилното, трябва да имаш нотариално заверена декларация, че баща ти е съгласен да даде името си на детето ти. Ако искаш мога да ти изпратя декларацията, която да си завериш нотариално.

# 131
  • Пловдив
само да добавя и още нещо - аз също се притеснявах, че в акта за раждане ще пише баща неизвестен, но сега са го направили много интелигентно  Wink на мястото за името на бащата са изписани тиренца.... мисля, че те това заслужават да са неизвестни тиренца!!!!

# 132
NAISTINA NE SI SAMA AZ RODIH PREDI 20 DNI SAMA SAM BEZ PARI SAM NO SE NADIAVAM DA SE OPRAVIA NE SE OT4AIVAI AKO ISKASH MI PISHI MOJE DA RAZMENIM MALKO OPIT ZASHTOTO I AZ SAM MNOGO OBARKANA  Hug

# 133
NAISTINA NE SI SAMA AZ RODIH PREDI 20 DNI SAMA SAM BEZ PARI SAM NO SE NADIAVAM DA SE OPRAVIA NE SE OT4AIVAI AKO ISKASH MI PISHI MOJE DA RAZMENIM MALKO OPIT ZASHTOTO I AZ SAM MNOGO OBARKANA  Hug
Моме,кутията ти е за съобщения ти е пълна.Изчисти малко Hug

# 134
 Hug gotovo iz4istih pishete

Общи условия

Активация на акаунт