Бременна и изоставена

• 40 199
  • 368
  •   1
Отговори
# 90
Горе главите девойки!Никога не съм мислела,че се нуждая от мъж за да имам дете и да се чувствам добре!До 25 години бях сама,и бях готова да се подложа на инсеминация от донор от банка за сперма и така да си подредя живота,но аз срещнах тогава ,когато се бях отказала,че има свестни мъже,моят мъж на живота и вече 5 години сме заедно!на моята приятелка-чехкиня на  34 години, която постоянно се оплаква,че няма мъж до себе си все й казвам,ако искаш дете-имай го и не съжалявай за нищо!мислете за децата си и се наслаждавайте на мнайчинствоtо!

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 13:22 от tanyatais

# 91
Горе главите девойки!Никога не съм мислела,че се нуждая от мъж за да имам дете и да се чувствам добре!До 25 години бях сама,и бях готова да се подложа на инсеминация от донор от банка за сперма и така да си поидредя живота,но аз срещнах тогава ,когато се бях отказала,че има свестни мъже,моят мъж на живота и вече 5 години сме заедно!на моята приятелка-чехклинана 34 която постоянно се оплаква,че няма мъж до себе си все й казвам,ако искаш дете-имай го и не съжалявай за нищо!мислете за децата си и се наслаждавайте на мнайчинствово!

И аз мислех като теб навремето, но сега си давам сметка, че съм грешала - истината е, че децата имат нужда и от двамата си родители, каквото и да прави единият родител не може да замести другия. Но пък при свършен факт - когато единият родител се е оказал недобросъвестен и е изоставил детето си, няма какво да се прави - другият родител просто трябва да продължи напред и да се грижи за детето си по възможно най-добрия начин.

# 92
Не е за вярване, колко много са станали безотговорните мъже в България!
Трябва ни е едно хубаво ново законодателство, което да защити най-накрая жената и детето от малоумници, мислещи се за божества.

# 93
Не е за вярване, колко много са станали безотговорните мъже в България!
Трябва ни е едно хубаво ново законодателство, което да защити най-накрая жената и детето от малоумници, мислещи се за божества.

Не са само българските мъже, мила. Моят бившия е белгиец, но е същия егоист и малоумник  Thinking

# 94
Здравейте!!!
И аз съм,т.е. ще бъда сасмотна майка скоро!Бременна съм в петия месец и съм сама!Бащата не иска и да чуе за детето...точно така за детето!Иска да сме заедно без него...и това ако не е лудост!в началото ми беше трудно,а да си признае сега ми е още по-трудно!Боли ме от това че няма с кого да споделя тези очарователни мигова на риткането и всичко останало покрай бременността!Да,имам приятели и родителите ми са до мен,но...има празнина която никой не може да запълни!Просто трябва да го споделя!Виждам че има много момичета в моето положение,което не е никак хубаво!Не трябва да сме толкова много!Успех на всички Hug

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 10:20 от petkova_n

# 95
 Hug
И ние сме тук   Hug   На сила хубост не става, пък може да се осъзнае на по-късен етап.
Кураж, най-хубавото предстои   Hug

# 96
Права си!Обаче ми е трудно понякога...Но ще трябва да се справя и с това... Peace

# 97
Здравей те.
Ще се оправим,нито сме първите нито последните.Аз съм си казала че не се ли съберм до раждането,автоматично се е отказал от правата и няма нито името да му носи,нито 80 лв ще му искам.Като самотна майка ще получавам от държавата помощи който ще са и те там горе долу.Няма и да го види детето.Тези хора не се променят.......Обичам приятелят си и ще продължа да го обичам,но самият факт че не си иска детето ме амбицира да съм и аз сурова кум него(бащата).

# 98
Момичета,на всички които им се е наложило да се справят с нелеката задача,да износят родят и отгледата децата си,искам да кажа няколко думи.И аз естествено съм в същото положение,малкият е на2,5г,но от самото начало знаех,че ще е така..Таткото беше семеен(луда любов10г)за развод,обаче и дума не можеше да става и в един момент връзка6та се изчерпа.Разбирах,че е безмислено,но не можех и да си тръгна.Решихме да забременея и аз да отгледам детето в бг.а той да помага.Е помагаше в началото,после спря.Иначе и на снимка не го е виждал,казваше,че нямал сили...Преживях го Joy JoyОправям и се без него,а малкият е най-прекрасното нещо в моят свят.Минах и през ужасният страх и паника дали ще се справя,болката която те разкъсва като го чуеш за пръв път да нарече някого татко(моят викаше така на всички татковци на площадката Sad)Но това което днес всъщност осъзнах,е че нашите деца често пъти са в по-добра ситуация от тези на разведени родители.(сблъсках се с края,на 15год.брак с дете 3 клас.Големи драми)Както казват хората"на може да ти липсва нещо истински,ако никога не си го имал"Тоест,когато едно дете на разведени родители,страда за баща си или майка си,то страда на само поради липсата на цялост в семейният модел,а и поради факта че му липсва и личноста която то е познавало.Това би трябвало да бъде и нещо което да се вземе в предвид,когато се чудим дали да дадем втори шанс на "таткото"...Аз лично,не бих допуснала до съзнанието на детето си никой друг освен човекът за когото бих се омъжила един ден ако е рекъл Господ(но няма да му е лясно на тоя дето ще ме вземе Mr. Green)Това преди всичко трябва да бъде човек който ще обича детето ми като свое.Не бих приела компромисен вариянт,а такава любов се доказва само във времето и с действия.И не ме е страх,ако не срещна това което търся и остана сама.Никога не бих съжалила за избора си.По-добре сама,отколкото зле придружена!Успех ви желая на всички.Горе главата!Ще се справиме

# 99
Напълно съм съгласна с предния пост по отношение на това, че е по-добре да се разделим с бащата сега отколкото после, когато ще има създадена връзка баща-дете.
Аз за себе си се убедих, че мога да се справя, защото ще имам най-хубавото нещо на света и взаимно ще си даваме сили  Simple Smile А един ден, разбира се, ще срещнем и нашия татко, но всяко нещо с времето си   bouquet

# 100
zdraveite na vsi4ki! Poneje ste minali prez tova i ste po opitni Vi molq za edno savet4e,a imeno: vav vtoriq mesec sam s ba6tata se razdelihme nqmame brak po princip ni6to ne iskam ot nego osven deteto da nosi negovoto ime samo 4e toi ne iska i da znae vaprosa mi e kak i kakvo da napravq da dam negovoto ime na deteto bez toi da znae zatova razbira se gotova sam na vsi4ko dori i za izmami ne zaradi nasledstvo ili izdrajka a prosto za ednoto ime tai kato smqtam go smqtam za vajno.Predvaritelno Vi blagodarq

# 101
Няма как да стане според мен, без той да знае.
Но може и без неговото съгласие. Когато се роди детето правиш ДНК тест за бащинство   Peace

# 102
zdraveite na vsi4ki! Poneje ste minali prez tova i ste po opitni Vi molq za edno savet4e,a imeno: vav vtoriq mesec sam s ba6tata se razdelihme nqmame brak po princip ni6to ne iskam ot nego osven deteto da nosi negovoto ime samo 4e toi ne iska i da znae vaprosa mi e kak i kakvo da napravq da dam negovoto ime na deteto bez toi da znae zatova razbira se gotova sam na vsi4ko dori i za izmami ne zaradi nasledstvo ili izdrajka a prosto za ednoto ime tai kato smqtam go smqtam za vajno.Predvaritelno Vi blagodarq
Поговори с адвокат,и с гинеколога си за(забравих точният термин)процедура при която се взема проба от околоплодната течност.Правят се изследвания за 'Даун",ДНК и т.н.даже много точно определя пола.Мисля,че ако заведеш дело за бащинство преди да се е родило детето и направите днк.проби съдът ще го принуди за името и даже за издръжка.Но това ще му даде и съответните права,които може и никога да не упражни,но ще има пълната възможност да ти усложни живота.Ако нямаш намерение да се виждаш с този човек,не се занимавай с простотии заради предрасъдъци.Ще ти дам елементарен пример.Детето ти не може да си извади паспорт без неговото съгласие и не може да пътува зад граница без негово пълномощно.Прави си сметката,ако ти се наложи да пътуваш LaughingЗа вадене на л.к на14г.лично присъствиер или пълномощно.В детската таксата е на половина както и мн.други.В уч.също има преференции.Лагери и пр.Ако си хитра и си нагласиш нещата може да взимаш помощи от социалните.Може да рпобваш и за общинско жилище newsm78Въобще.ей така практични неща като се замислиш...А ти кво?Искаш  детето ти да носи името на някой нещастник който нехае за него #CrazyНе те разбирам.На сила хубост не става.Пък и тва си е таралеж в гащите,помисли си хубаво.Освен ако наистина няма имоти някакви,да неследи,поне да има за кво да го носи тва име Mr. Green         п.с Ама май няма как да стане без неговото знание. newsm78 А и за гинеколог.процедура,тя носи известни рискове и не знам дали си заслужава.Все пак ако толкова държиш можеш да го осъдиш и като се роди бебето

# 103
Zdraveite pak dami ,blagodarq Vi za izkazanoto mnenie.Vsa6tnost da Vi se pohvalq i da Vi kaja ot opit 4e nevazmojni ne6ta nqma stiga da ima jelanie.Ta za 5 dni si podredih jivota.Znam 4e 6te mi e ujasno trudno za6toto samo maika 6te mi pomaga no sam sigurna 4e 6te se spravq .Otnosno imeto na ba6tata moje da me smqtate za glupava,no prodaljavam da smqtam 4e e vajno a na4in namerih govorih s advokat i v ponedelnik 6te se sre6tna s nego i s notarius i 6te go uredq vse pak koq maika ne iska deteto da nosi imeto na ba6ta si i osobeno ako to e sazdadeno s liubov i prodaljava da go obi4a??? Tova 4e ne iska da poeme otgovornost e fakt no kakvo po golqmo predizvikatelstvo ot tova da dokaje6 na edin maj 4e nqma6 nujda ot nego??? Osven tova e na 23godinki strah go e sigurno ne sajalqvam 4e nqjavascript:void(0);
Smilema da sam s nego no prodaljavam da si go obi4am vapreki vsi4ko a 6to se otnasq do nego gospod ima i vsi4ko se vra6ta a toi miliq se pritesnqva 4e horata 6tqli da govorqt 4e ako si ima druga jena i drugo dete i te se podminat i horata 6tqli da vikat 4e sa polubratq ili polu sestri? Predstavqte li si? I  za6to vseki me kara da napravq abort? Vqrno e 4e na godini sam malka 21 no pak sam dosta otgovorna i opravna vajno e kakav na4in na jivot si jivql ne na kolko godini! Pone az taka mislq! kakto i da e blagodarq Vi za vsi4ko i ako imam vaprosi pak 6te pitam Simple Smile

# 104
Zdraveite pak dami ,blagodarq Vi za izkazanoto mnenie.Vsa6tnost da Vi se pohvalq i da Vi kaja ot opit 4e nevazmojni ne6ta nqma stiga da ima jelanie.Ta za 5 dni si podredih jivota.Znam 4e 6te mi e ujasno trudno za6toto samo maika 6te mi pomaga no sam sigurna 4e 6te se spravq .Otnosno imeto na ba6tata moje da me smqtate za glupava,no prodaljavam da smqtam 4e e vajno a na4in namerih govorih s advokat i v ponedelnik 6te se sre6tna s nego i s notarius i 6te go uredq vse pak koq maika ne iska deteto da nosi imeto na ba6ta si i osobeno ako to e sazdadeno s liubov i prodaljava da go obi4a??? Tova 4e ne iska da poeme otgovornost e fakt no kakvo po golqmo predizvikatelstvo ot tova da dokaje6 na edin maj 4e nqma6 nujda ot nego??? Osven tova e na 23godinki strah go e sigurno ne sajalqvam 4e nqjavascript:void(0);
Smilema da sam s nego no prodaljavam da si go obi4am vapreki vsi4ko a 6to se otnasq do nego gospod ima i vsi4ko se vra6ta a toi miliq se pritesnqva 4e horata 6tqli da govorqt 4e ako si ima druga jena i drugo dete i te se podminat i horata 6tqli da vikat 4e sa polubratq ili polu sestri? Predstavqte li si? I  za6to vseki me kara da napravq abort? Vqrno e 4e na godini sam malka 21 no pak sam dosta otgovorna i opravna vajno e kakav na4in na jivot si jivql ne na kolko godini! Pone az taka mislq! kakto i da e blagodarq Vi za vsi4ko i ako imam vaprosi pak 6te pitam Simple Smile
Първо се научи да пишеш на кирилица.Второ така като гледам,май имаш някакви надежди,че таткото ще се върне..виждам и че го обичаш newsm78Ми заради бебето ти желая успех.Иначе четейки поста ти,мисля,че с възлюбеният ти сте един дол дренки

Последна редакция: сб, 17 окт 2009, 18:17 от konstantin2007

Общи условия

Активация на акаунт