Бременна и изоставена

• 40 070
  • 368
  •   1
Отговори
# 315
Проблемът е, че той не иска да знае нищо за детето. Дори си мисля, че би се оженил за другата на датата, на която ще раждам...

Това боли: грижи се за предишното си дете, ще се грижи и за бъдещото, но за моето- няма. Той разполага с доста средства, не че ме интересуват, но това, че дори не иска да знае дали е негово или не ме смразява. Ще си направи 3то дете, което в неговата глава ще е 2ро и ще си живеят славно, в къщата, която аз бременна отводнявах.

ИЗключително жесток човек. Казва, че е отговорен, а всъщност... не ми показва това.

Благодаря Ви, че ми пишете.. и че сте тук. Дано да издържа и не се нагълтам с хапчета за да оттърва и себе си и бебето от нещастието, което ни сполетя...

# 316

Дано да издържа и не се нагълтам с хапчета за да оттърва и себе си и бебето от нещастието, което ни сполетя...

Shocked Това е най-голямата глупост , която можеш да направиш.Какво мислеш че ще
            постигнеш с това? Смяташ че това ще го накара да съжалява и страда?
            Не ,няма да страда, а ще продължи живота си. А ти ако извършиш този грях - да отнемеш
            своя живот , и този на нероденото ти дете, какво ще постигнеш? Само това ,да накараш
            родителите ти , и хората които те обичат,да страдат.Ще зачерниш и техният живот.
            Виж мила ,не си заслужава да погубваш живота си ,младостта си и бъдещето  си.Да хабиш
            сълзите си ,заради един льохман.
             Майчиното чувство ,което може би вече изпитваш,ще ти даде необходимата сила
           да издържиш.Да не си посмяла да вършиш глупости,мисли позитивно.
            Когато ти е тежко ,влизай тук,ще намериш нужната подкрепа.  bouquet

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 18:38 от Saidah

# 317
Не да го накажа, а да се оттърва от мъките. Боли ужасно... Душата ме боли.

# 318
  • Ловеч
След време друга песен ще запееш, а именно - добре че се отървах. Защото за едно дете няма по-голяма травма от това да види как баща му пребива майка му, да не може детето да пръдне без да му се поиска разрешение/виж темата за нашите деца затворници в държавата ни/... да не продължам, че доколкото прочетох си нестабилна в момента. Укроти топката и се гледай докато износиш детето, след като го родиш гледай него/ако не решиш друго/ и акъл да не те подлъже да му позволиш припознаване.
Трудно е да си сама, но още по-трудно е да живееш с такъв човек. И като изтрезнееш от опиянението на изоставената/защото май това е основният проблем/ ще разбереш колко много са прави момичетата тук. Дерзай и не се занимавай с расли-недорасли момченца.

# 319
Дори си мисля, че би се оженил за другата на датата, на която ще раждам...

Сама се вкарваш в разни измислени филми...

След време друга песен ще запееш, а именно - добре че се отървах.

Съгласна съм, наистина така става... Просто трябва време...

# 320

Лелееееее, девойкооооо....ще ти откъсна ушите Shocked Да не съм чула /прочетала/ такива глупости  Twisted Evil
Миличка, много по-добре ще се почувстваш, ако го "погребеш". Аме не...ти не слушаш!!! Просто го отпиши този човек !!! Не се интересувай, не го мисли, не го тъси... В себе си носиш една малка Боржи дар а  Wink  И в това е истината  bouquet Този човек ти е направил най-голямия подарък в живота. И може би за пъви път не е бил егоист и ти го оставя само на теб, като се лишава от удоволствието да го гледа как расте.  Ще те взема една седмица при мен, за да видиш нашия донор, как обикаля около къщи, за да види малката Wink Ама шубето е голяма работа...страааах  Joy А и той искаше ДНК тест  Joy Пък и още се влачи с малкия еб----к Joy

# 321
Ееееееееее Радостинче ,какви ги пишеш тук момиче ooooh!.Да се вземеш в ръце и да се радваш на бременеенето си ,стига с тоя СУПОЛ/мога и с други епитети да го нарека ,но ще се въздържа за момента/ си се занимавала Naughty.Не виждаш ли ,че явно и при друга тъпите му измишльотини пак са подействали и ще бъде с него до тогава докато и тя горката се осъзнае ,че е хванала още един МУХЛЬО.Спри се ,....огледай се и виж колко други ПРЕКРАСНИ МЪЖЕ има около тебе... PeaceВземи си отпуска и отивай на почивка с приятелка,съмосажалението до никъде няма да те доведе.Трябва да се разведриш ,да се забавляваш ,да се запознаваш с нови хора,забавлявай се ...,приеми го така все едно ,започваш нов живот и го започни с УСМИВКА ...не е трудно . Grinning

Това за хапчетата,надявам се ,че си го забравила...защото това е най голямата ГЛУПОСТ която може да направиш. Naughty
Какво значи това "...нещастието което ни сполетя" ....,кое е нещастието....детето което носиш или въздухът който дишаш?!Не ставай глупава ,по този начин обиждаш и нас...значи всички сме нещастни тук така ли?Моля те бъди силна и не се вманиачавай по този мъж.Ако се огледаш ще видиш колко други мъже се заглеждат по теб ,а ти даже не си си отворила очите за тях....Хайде смело напред и пиши само позитивни неща... Peace Hug

# 322
Благодаря Ви. Ще опитам да го извадя от мислите си, колкото и да ми е трудно. Незнам как ще стане, но има някакъв напредък, май.

Невероятно е как прави деца, а след 2 месеца е влюбен в друга. И на всичкото отгоре ме кара да се чувствам виновна.

Дали някога ще се поинтересува от детето или просто ще си направи 3то от 3та жена и ще бъде щастлив? Все едно никога не сме съществували.

# 323
  • София
Радостина, обмисляла ли си вариант да се видиш с психолог, да говорите, да ти помогне? Това, през което преминаваш е много, много тежко и ти трябва помощ, така вредиш и на себе си и на бебето. В коя седмица си? Мисля, че след 12та има някакви антидепресанти, които с лекарско предписание могат да се вземат. Не се оставяй сама с мъката си  Hug

# 324
Да, смятам да си уговоря час днес. Очевидно няма да се справя сама. Не искам да вредя на бебето.
Не съм толкова силна колкото съм мислила. Нито приятелите, нито родителите и близките ми успяват да ми помомогнат.
Преди време Вие от форума ме извадихте от дупката и се надявам и сега да ми повлияете..

Мислите ли, че е удачно жената до него да бъде информирана, че той чака дете или ... няма смисъл? Едва ли и е казал...

# 325
  • София

Мислите ли, че е удачно жената до него да бъде информирана, че той чака дете или ... няма смисъл? Едва ли и е казал...

Не виждам причина, да ти кажа. С каква цел? Мисли с какво да помогнеш на себе си, за всяко нещо питай - с какво ще ми помогне това на мен? В случая - с нищо.

# 326
  • София
Да, смятам да си уговоря час днес. Очевидно няма да се справя сама. Не искам да вредя на бебето.
Не съм толкова силна колкото съм мислила. Нито приятелите, нито родителите и близките ми успяват да ми помомогнат.
Преди време Вие от форума ме извадихте от дупката и се надявам и сега да ми повлияете..

И какво ще постигнеш? Мислиш ли, че която и да е тази жена ще направи нещо? А и има ли смисъл? Той е взел решението си, а ти трябва моментално да престанеш да лазиш на колене пред него. Майната му бе.
Да не е единственият мъж на този свят.
Гледай си бременността, радвай се на това, че изобщо имаш възможност да бъдеш майка. И това е твоето уникално, красиво и здраво бебе. Той губи.
По-добре ли щеше да е да се ожените и тогава да разбереш, че има един куп любовници.
Просто спри да мислиш за него като за Господ. Той е един обикновен насран мъж. Като повечето.

# 327
Weary Weary Weary
 Hug

Всичко се връща...знам че това е Неправилното мислене, но се надявам тоя мъж да получи своя урок един ден. Не поема отговорност за детето, не поема отговорност за теб, оставя те в труден момент, срива самочувствието ти с нова жена... -  разбира се че ще се чувстваш отхвърлена и подценена отначало. Но после, както ти казват тук, като премислиш - важната си ТИ, не позволявай някакъв объркан, нечестен човек да ти задава тон коя си като жена, колко си красива и какво заслужаваш. Какво разбира той, безотговорния егоист....

Аз лично, бих обърнала другия край, бих го съдила за бащинство и издръжки и бих предефинирала ситуацията пред света така: аз му се доверих, той се държа некоректно, въпреки това, аз ще си гледам прекрасното дете и няма да позволя на никого да ме възприема като жертва. Има един нечестен човек: той. Има една пострадала заради доверието си жена: аз. Въпреки всичко - бъдещето е пред мен. Благодаря ти, Господи, че не АЗ излъгах, че не АЗ се държах лошо, че бях честна и имах добри намерения.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 12:04 от Анонимен

# 328
Гледам, че в темата има нови жени, които не са прочели началото на историята на Радостина, а тя е, че отношенията с нейния БНД са се влошили, след като тя му е изневерила, той е подразбрал и я е принудил някакси да му признае изневярата си. Оттам съответно той не вярва да е бащата, понеже забременяването явно съвпада горе-долу по време с другата връзка плюс/минус месец.

Аз лично го разбирам. И аз, ако бях мъж, не бих се обвързал с жена, която ми е изневерила поне веднъж, и тя без да знае защо... И аз, ако бях мъж, щях да се съмнявам дали детето е от мен, още повече че поне 8-9 месеца няма да знам чие е...

Радостина, ти си знаеш, че не си безгрешна в случая...

Но връзката с един мъж, пък бил той и баща на детето ти, не е всичко най-ценно на света... Ще дойде време да родиш и ще разбереш, че има нещо много по-ярко, сияйно и обсебващо от една любовна връзка - а тя е връзката с детето ти...

Живей за детето си, подготвяй се за него, мечтай за срещата с него. Станалото - станало, животът продължава, постарай се нататък да бъдеш безупречна - като майка, като жена и като човек...  Hug В крайна сметка всички сме правили някакви грешки - големи или малки... и никой не е идеален... Важното е, като паднеш, после да се изправиш и да продължиш... и да внимаваш да не падаш повече...

Дано поне с разума си да разбираш всичко това... Знам, че на сърцето не може да се заповядва и много те боли... Но с времето полека-лека болката се притъпява, особено ако има нов център на живота ти - в твоя случай това ще е детето ти, което вече помръдва под сърцето ти...  Hug

Подкрепям идеята за среща със специалист - психолог. Това особено хормонално състояние, тази емоционална чувствителност... в комбинация с всичко останало - очевидно е трудно за преодоляване...

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 15:18 от Мария

# 329
Благодаря на всички. Благодаря Мария. Както ти казваш: никой не е безгрешен. И аз не съм.
Не съжалявам, че съм му казала. Напротив: познавайки го и с риск да остана сама му признах.

И друг път се е случвало и на мен и на него и сме си прощавали, защото сме се обичали. Този път, въпреки детето, той не намери сили да прости, точно защото вече не ме е обичал. Нищо не е останало в него към мен. Може би само омраза.
Не съм се надявала, че ще се съберем след неговото окончателно решение.  Нито това съм искала.

Очаквах обаче, че след 3 месеца (през които не съм го търсила) може да се успокоил и да говорим интелигентно за детето. Не за нас, а за детето. Но уви- на всеки въпрос получавах: "Какво те интересува" и нови обвинения и обиди. Не осъзнава, че причинявайки ми болка и мъка наранява невинното си неродено дете Sad
Та той постъпи ужасно и с дъщеря си от предишния брак: изнасяйки се, буквално унищожи дома, в който живее тя с майка си. Събра им дори чиниите и вилиците... след 13 години брак. Тогава аз бях от другата страна и се опитах да го спра, но не успях. Не знаех, че след 5 години - аз ще съм тази, която той ще остави Sad

А сега буквално се е вкопчил в друга и не я оставя на мира. Отчаян да не остане сам и голямата му къща да остане празна.

Това, което не разбирам и ужасно ме тормози е, че не се интересува дори детето е негово или не и не иска да поеме отговорност.
Но пък се обажда на моите приятели за да им каже, че си има друга жена и бил щастлив.

Ще се радвам да прочета всички ваши мнения, каквито и да са.

ПС. Nesiha - не можеш да си представиш колко сили ми вдъхна твоя отговор. Много добре казано.

Общи условия

Активация на акаунт