Бременна и изоставена

• 40 101
  • 368
  •   1
Отговори
# 300
Marina _74тегли му една майна на тоя мухльо.Гледай напред,радвай се на детенцето си,на живота , и на това което имаш.Всичко с времето ще си дойде на място.Ще слещнеш подходящият човек, който ще те приеме с детето, и отново ще бъдеш щастлива.Щом имаш подкрепата на родители и приятели,значи трудностите които може да имаш,няма да ти се струват тежки.А за парите ,които оня ти предлага-аз лично преди време отказах на нашият БНД.
Ако БНД на твоето дете,не го е припознал,няма от какво да се страхуваш,не може да ти създава проблеми.Отсвири го тотално от живота си, и се радвай на слънчицето си. Laughing
Успех,много късмет ,щастие и любов ти пожелавам.  bouquet

# 301
Благодаря ти Saidah !Теглих му аз майните,ама днес се обади че щял да се консултира с адвокат,ами да прави каквото иска и взе да ме заплашва колко пари щели да ми трябват за да си гледам детето и такива глупости,казах му да не ми бере той грижи.дано и аз наистина да срещна човек с които да се разбирам,а за пари до сега не ми е предлагал чак днес си направи устата,но аз не му ги искам.Благодаря ти още веднай за добрите думи и подкрепата HugДетенцето го чакам да се роди живот и здраве септември месец,след два дни влизам в 4етвъртия месец

# 302
         Маринче-добре си постъпила.Гледай си бременноста,сега трябва да си много спокойна,да не се ядосваш и натоварваш с негативни емоции.ТИ си решила да запазиш това бебче,ТИ си решила да го родиш.И само ТИ имаш право да решаваш,дали ще позволиш припознаване на детето.Честно казано / с риск да ме нападнат/, аз бих те посъветвала да не позволяваш припознаване/ако твърдо си решила да не живееш с бащата/,това ще ти донесе само главоболия.
Сигурна съм че след време ще срещнеш ЧОВЕКЪТ,който ще дари теб и детенцето ти със щастие и любов.Трябва да си оптимист за бъдещето.Аз навремето изобщо не вярвах ,че мъж ще ме пожелае
заедно с детето ми,че мъж ще поиска да създадем сем-во,но............това се случи.
Сега наистина имам голямо семейство и няколко деца. Grinning
Така че ,освен борбата която ти предстои да водиш, не забравяй да мечтаеш, и да вярваш,че и теб ще те споходи щастието и ЛЮБОВТА. Peace Heart Eyes

# 303
Marina_74   Hugдобре си постъпила,имаш нашата подкрепа  Hug.Леко бременеене  Hug.

# 304
Марина–74 позната история, като при мен с едната разлика, че ОНИЯ е на една ръка разстояние и сам се отрече от детето. Къщата, парите и мама. Но нали знаеш малко грубо може да прозвучи, но катафалката няма багажник, а мама до време. А ти ще имаш най-хубавото, още повече че от доста време си искала това. Кофти е ситуацията, но щом имаш подкрепата на приятелите и родителите от моя опит досега ще ти кажа, че тя е много по-голяма от тази, която би ми дал ОНИЯ познавайки го. Предполагам и при теб би било така.  За щастие има хора, който помагат и подават ръка - било то с дрешки, играчки и т.н. А и когато се роди малкото само ще те накара да забравиш за всичко и накара да се усмихваш. Мисли само за това, което ти предстои в ЛИЧЕН план, а АЛЧНИТЕ да вървят по дяволите.  Hug Hug Hug Те сами ще си намерят майстора.

# 305
Момичета благодаря ви много за хубавите думи и подкрепата,много  Hug Hug Hug от мен,ще ви даржа в течение

# 306
Здравейте момичета!До кога водихте битки с БНД,или ште е водя цял живот.Ходил е до адвокад и като е разбрал ,че няма никакви права беше като избчгал от лудницата,пак за всичко съм виновна,пак той беше центъра на внимание,каза 4е ме обиждал защото ме обичал,попитах го и жените които са бити и тях ли ги бият от лубов,отговора му беше да.Не знам вече какво да правч ,но нямам мира от този човек и от хиляди километри не ни оставя намира.Иначе изобщо не пита как съм,имам ли нуйда от нещо.Извинявайте,че пак ви занимавам,но вие сте го изживели това и мисля че най-добре ще ме разберете.Благодаря ви предварително и много Hugот мен

# 307
Marina_74, ама ти верно ли му съобщи с смс, че си бременна? Ех, момиче...  Rolling Eyes

Всъщност не е вярно, че БНД няма никакви права. Няма ги в момента, но когато детето се роди, той може да поиска генетична експертиза, да докаже, че детето е негово и тогава съдът ще го признае за баща с всички произтичащи от това права и задължения.

Струва ми се, че в момента отношенията ви са неуточнени. До преди няколко седмици ти се тръшкаше, че той не те обича, сега не искаш и да чуеш, че те обича... Ако питаш мен, на теб ти е простено, бременна си и хормоните бушуват - очевадно е, като те чета... Имай предвид обаче, че само жените могат да разберат какво значат "бушуващи хормони".

Вземи се успокой малко, кажи му и на него да се успокои, уточнете се да поговорите СПОКОЙНО след няколко дни, за да видите дали отношенията ви могат да бъдат спасени. След като има пушек, явно има и огън между вас... Хората заради спора казват какво ли не... Даже и да си решила никога повече да не живееш с него, пак заради детето си длъжна да се опиташ да установиш някакъв нормален тон... Щото ако не можеш да комуникираш с БНД сега, после детето ти няма да знае кой е баща му. Родителството е преди всичко отговорност за бъдещето...

Понеже все казваш, че той не се интересувал как си, да взема аз да те попитам - в коя седмица си бременна, нормално ли протича бременността ти, става ли ти лошо?

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 23:11 от Мария

# 308
Блаодаря за съвета Мария.Наистина му съобщих със смс ,защото той не е в България,работи в чужбина и не иска и да се прибере.Старая се да потдържам добрия тон наистина.Повярвай най-голямата ми мечта винаги е била да имам нормално семейство.Благодаря и че попита как съм,вече съм по-добре,в 13 ГСМ съм.Благодаря ти още веднъж!

# 309
Marina_74, съвсем набързо прочетох твоята история, но тя доста прилича на моята, както и на повечето, които сме тук.
Преди няколко месеца споделих тук за моите проблеми, тогава мислех, че никой не ме разбира, че е толкова трудно, че няма да се справя и т.н. Бях готова на всичко, тормозеха ме въпроси от типа "как...? какво ще кажат хората...? Детето ми  без баща...? и т.н., и т.н....
Не се заблуждавай! Този човек те е изоставил сега, а "утре"...??? Тогава ще е наистина трудно, а сега всичко е в твоите ръце. Що се отнася до него - той е поредният страхливец, на който не му стиска... "живее му се"... - мъжете са толкова елементарни! Заплашва те защото е слаб, а не смее да си го признае даже. Объркан е, но това не го оправдава... ТИ СИ САМА! СЕГА! Точно, когато той трябва да е до теб! Точно сега, когато ТИ имаш нужда от него!
Какъв баща ще бъде той, като още от сега постъпва толкова безотговорно?
Съвсем накратко за мен:
Давах безброй шансове, компромиси и какво ли не още...Простих непростими неща, само и единствено в името на детето - някой ден то да има баща. Докато бях бременна 5 пъти "човека" изчезваше, подобно на твоя ме обвиняваше в какво ли не, луда ме направи и вместо аз да се радвам на най-прекрасните мигове в живота си - плачех, ядосвах се с един абсолютен простак, побеляха ми косите и на финала точно преди да влезна в родилното си го прибрах "татенцето".ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!
Идилията продължи 40 дни, от 10.1.до сега "татенцето" отново изчезна и дори не е питал за сина си, а какъв цирк беше когато го записах на мое име... това е вече друга тема.
Сега съм благодарна, че този "човек"вече е извън живота ми. Отдала съм се напълно и само на сина си /всяка майка го прави, не съм само аз/. Вярвай ми, благодаря на Бога, че ме е дарил с жив, здрав и прекрасен син, и същевременно ми спести толкова проблеми с бившия.
За такива неща акъл не се дава, но ще ти кажа само:
Радвай се на всеки един миг от бременността си!
Не позволявай на никой да помрачи щастието ти!
Знам, че не е лесно, но повярвай ми - много по лесно е от колкото да живееш с подобни безотговорни страхливци.
Предстои ти да изживееш най-хубавите емоции и могове в живота ти, а когато бебчо дойде на бял свят - просто всичко губи смисъл. Живееш и мислиш само за него!
Не си сама! Имаш подкрепата на толкова хора,които наистина те обичат и държат на теб! Имаш и моята подкрепа и ако мога да ти помогна с каквото и да е било ще се радвам да го направя. Skype - melinda5023
Бъди силна заради себе си и най-вече заради бебчо!Чакала си го толкова дълго...
От цялото си сърце ти пожелавам лека бременност, живо и здраво бебче, много сила и късмет.  bouquet

# 310
Здравейте момичета,
Отново изживявам един от най-трудните моменти... Днес разбрах, че само месец след като ме изостави бременна в 3я месец, донорът си има нова сериозна приятелка, която представя на всички официално. Мен ме криеше с години... Използваше ме, какво ли не направих за него... Сега е щастлив и ме е забравил напълно. Не иска да знае нищо за бебето.

Чувствам се ужасно. Мисля си, че ще умра. Не искам детето да се тормози.. То постоянно мърда и май имам контракции. Трябва да го забравя този човек.. Защо го идеализирам така, а той дори не е хубав?? Защото е баща на детето ми ли?

Как преодоляхте новата сериозна връзка на вашите донори? КАто се появи бебето ще забравя ли?
КАкво да правя? ХАпчета не мога да пия, както и алкохол. Как да се успокоя? С внушение не става. Много ме е страх да не навредя на бебето...
Благодаря Ви, че Ви има.

# 311
Здравейте момичета,
Отново изживявам един от най-трудните моменти... Днес разбрах, че само месец след като ме изостави бременна в 3я месец, донорът си има нова сериозна приятелка, която представя на всички официално. Мен ме криеше с години... Използваше ме, какво ли не направих за него... Сега е щастлив и ме е забравил напълно. Не иска да знае нищо за бебето.

Чувствам се ужасно. Мисля си, че ще умра. Не искам детето да се тормози.. То постоянно мърда и май имам контракции. Трябва да го забравя този човек.. Защо го идеализирам така, а той дори не е хубав?? Защото е баща на детето ми ли?

Как преодоляхте новата сериозна връзка на вашите донори? КАто се появи бебето ще забравя ли?
КАкво да правя? ХАпчета не мога да пия, както и алкохол. Как да се успокоя? С внушение не става. Много ме е страх да не навредя на бебето...
Благодаря Ви, че Ви има.

Мила най-добре мисли само за теб и детето което носиш,няма смисъл да се тормозиш за някой който не заслужава.Аз разбрах за неговата нова връзка чак след раждането на малката,но да ти кажа...не ми пукаше особено.Питах се дали тя знае че той има дъщеря,чудех се дали да я осведомя,но в крайна сметка се отказах.Просто не си заслужава,аз имам една прекрасна дъщеря,а той...той има една нова бройка,която сигурна съм,ще го остави ако разбере истината за него.Кой губи в случая?!Радвай се на растящия в теб нов живот,цени моменти които изживяваш и не си губи времето в мисли за това къде е,има ли някой в живота му и т.н.
Отдай се на позитивни емоции,срещай се с приятели,разхождай се на чист въздух и мисли само че бебчето си.Пиши ако те тревожи нещо,насреща съм.Хубав и усмихнат ден.   bouquet

# 312
Много ти благодаря... Не мога да ти опиша каква нужда имам да Ви чета. Постоянно съм на телефона с приятели, но не мога да изляза от дупката цяла нощ и цял ден. Ужасно се чувствам. Гледам в точка и не мога да се съвзема. Обадих му се да му кажа, че знам всичко и че съжалявам, че съм се грижила така всеотдайно за него след като той толкова скоро започва нова връзка. Има и дете от предишен брак на 10 години. Каза ми, че се надява в другата да намери, това, което му липсвало при мен... И отново ми каза, че детето не било негово и не се интересува дори да е негово- той приема, че не е и се самонавива... Какво съм искала от него.. Не си вдигаше телефона... не искал да говори с мен.

Очевидно се е впуснал в сериозна връзка. Случайно чух разговора им. Той се е влюбил в нея и иска да имат деца...
Мисълта, че ще е до нея през бременността и ще се грижи за детето им ме убива, а пък нашето бебе...

Как да забравя? Времето ли помага? Колко време? Как да си помогна.. Значи ли, че го обичам като изпитвам това и съм се надявала, че ще се съберем?

# 313
           Радостина51 - със сигурност изпитваш нещо към БНД, то няма и как да не изпитваш.Това обаче не трябва да те кара да се срамуваш,след време нещата ще си дойдат на място.Времето лекува ,ще помогне и на теб да забравиш този мерзавец.Но най-много ще ти помогне бебо, след неговата поява няма да имаш време да мислиш и анализираш. Аз лично спрях да изпитвам каквото и да било към нашият БНД,когато детето навърши 1,6 г.И да ,вътрешно таях надежда да остави онази джофра, и да се върне при нас.Но ,после осъзнах ,че съдбата ми е направила подарък,като ме е оттървала от този мухльо.И той говореше ,че детето не е от него, но сам дойде в родилното и го призна.След време пък му се прищя ДНК, и какво....,всичко това не го направи любящ и отговорен баща.Сега има друго дете , и ми е интересно ,ако един ден разбере че не е от него,какво ще направи . / хипотетично / Щото такива мерзавци точно това заслужават.
А гаранция ,че неговата нова ,ще се съгласи да имат деца-няма.Още повече като знае ,че той очаква второ дете. / ако знае/ Много малко са жените ,които ще се обвържат със мъж, имащ деца от други жени.Нали ако го направи ,трябва да е наясно ,че той ще полага грижи и за други хора, а ако имат и свое ,тя няма да е съгласна да дели финанси , и материалните неща със чуждото.  Peace
Но в крайна сметка ,тегли му една сочна, и го остави да си чупи главата.Той е губещия ,ти си печелившата.

Не е дин път съм казвала, да не се отчайвате в такива ситуации.Защото не знаете , дали в живота ви няма да изгрее едно голямо и силно слънце-т.е ТОЧНИЯТ мъж за вас.Този ,който ще ви приеме със детето , и ще ви дари със най-голямата и чиста любов.Този ,който няма да изпита страх да остарее със вас.
За всеки влак си има пътник.Дано вашият влак, наближава спирката във вашият живот. Grinning  bouquet

# 314
 fight Извинявай Радост!
Знам че жена не се удря, бременна пък хич - ама кажи как иначе да ти дойде акъла?
Пустите му и хормони  ooooh!
Остави го на мира! Насила хубост не става. Щом е решил, че няма да сте заедно- така ще е. За една връзка са нужни двама!
Щом като единия бие отбой, другия и да се съдере - файда няма. Само се доизострят отношенията.
С бебе или без бебе - все тая, краят си е край.
Приеми, че детето е твое, че дори да се отглежда от един родител, то може да получи повече обич, отколкото от двама.
За какво съжаляваш - дори и да се съберете, все ще се намери повод да ти натяква твоите грешки, че се съмнява дали той е бащата, че ти си била толкова безсилна и накрая те е съжалил.. Това ли искаш???
Да, всеки има право на щастие - дано го е намерил със сегашната. Ти също имаш своето щастие - само след няколко месеца ще се видите очи в очи smile3522 . Не мисли, че и любовта ще те отмине  Kissing Heart
Да си бременна и изоставена, не значи че живота свършва - той сега започва  Hug
Затова изпъчи коремчето и горе главата preggo

Общи условия

Активация на акаунт