Бременна и изоставена

• 40 217
  • 368
  •   1
Отговори
# 285
Иринче да ти кажа не знам как точно стана,просто се случи,реално погледнато аз не търсих нищо...но май се получи така че те мен ме намериха.Засега всичко е прекрасно,да се надявам че ще е така и занапред  Praynig защото да си призная вече ми омръзна от грешки и смотаняци покрай мен и малката.Мила не си нескопосана,просто хубавите неща стават бавно,имай куража да продължиш напред и всичко ще се  нареди.Прегръщам ви силно всички,които пишете тук и искрено се надявам скоро всяка една от нас да намери подходящия за себе си и детенцето си   bouquet

# 286
askim87,как така ги намирате тези подходящи хора и то още повече толкова скоро след раждането на детето?Само аз си съм толкова нескопосана и смотана,та си седя сама?

Нее Ирина...не само ти...и аз Joy Ама това не ми тежи, де...

# 287
Здравейте, никога не съм си мислила, че ще чета този форум и ще бъда в същата ситуация, а и вие също. Много ми е тъжно, не ми се живее. В седми месец съм и с приятеля ми от месец живеем заедно, но той из перка,дори посегна да ме удари. Живеем у тях, с техните. Преди 2 дни започна да ме обижда много, няма сериозна причина за което. Навиква ме, казва ми че не иска да е с мен, че не му пука за бебето, а аз от 3 дни се тормозя, но все не намирам сили да се прибера. Усещам, че ме мрази, ей така ,изведнъж. Не знам как да кажа на майка, че ще отглеждам детето си сама, тя също е разведена и ще получи удар. Аз съм само на 22, последна година студентка съм, а този, който уж много искаше детенце е на 28. Не знам какво да правя, не ми се живее, постоянно ме обижда, постоянно. А всичко беше идеално почти. Не мога да си обясня поведението му, не знам какво да правя. Искам детенцето ми да е добре, никога не съм си мислила, че ще ми се случи. Моля ви, дайте ми съвет, искам да се махна от него, но как да кажа на майка си, че след месец "семеен живот" се прибирам. Живея в постоянен страх и мисля само за детето си, но не мога да търпя повече, не издържам психически, тормозя се непрекъснато, плача денонощно, спим по отделно, като ме види, че плача, още повече започва да ме обижда. Дайте ми съвет, умолявам ви...

# 288
bibibi87 Shocked това което разказваш е ужасно.Явно мъжете със всеки един ден,откачат все повече и повече  #Cussing out
Какво да ти кажа.
Първо-опита ли да проведеш разговор с него,да разбереш причините за неговото поведение и промяна.  Thinking Да не би да си има друга,по която да е хлътнал.
Второ-казваш че живеете при родителите му.Това говори че те малко или много са запознати със ситуацията.Виждат как той се държи със теб.Каква е тяхната реакция в случая? Кого подкрепят? Теб,него,или им е все тая.Защо не поговориш с тях,все пак носиш в себе си тяхното внуче.
Този свят взе да изперква тотално  Crossing ArmsКак може човек да се държи така със бременна жена,а другите да гледат безучастно.
Какво им става на мъжете? Докато си врат патките им е хубаво,но щом се окаже че от това удоволствие ще се роди бебе,превъртат.Е ***му м***та , щом не искат наследници , а само секс......ами да вземат да си направят вазектомия и проблемът им ще се реши.Но поне няма да тровят живота на невинни жени,и да създават нещастно поколение.
Съветвам те да предизвикаш този мухльо и родителите му към откровен разговор.Поискай да ти обясни поведението си,да ти каже честно /без да те обижда,без да те удря или да ти вика /какво мисли за бъдещето ви.Иска ли да живеете заедно или не , иска ли детето или не.Ти вече не можеш да го върнеш /детето/ в артрибутите му,затова да ти каже от сега -има ли намерение да поеме отговорност за това дете,и ако да-каква и докъде ще бъде тази отговорност.
Ако не поиска да говори с теб, тегли му една българска и звучна.Прибери се при майка си,сигурна съм че колкото и тежко да и стане от това ,което преживяваш,тя ще те подкрепи.Няма да те изостави,ще ти бъде опора.
Трябва да бъдеш спокойна моето момиче,остават ти два месеца до събититето,изкарай ги в пълен покой,без да се обременяваш с болка и тъга.
Запомни,че нервите които хабиш по време на бременоста си,ще се отразят и на бебето ти.То усеща,и не е нужно да плаща простотиите на баща си.
Говоря ти от личен опит,лека бременост,успех със майка ти.
И ще очакваме да споделиш развоя на нещата Peace Тук ще срещнеш поне подкрепа и разбиране. Hug

# 289
Благодаря ви, много ми е нужна вашата подкрепа. Техните знаят съвсем малко, разказах им бегло, защото ако "таткото" разбере, че съм им казала, ще стане още по-зле. Причината, поради която всичко свърши е толкова тъпа, че ме е срам да ви я кажа- той не се разбира с най-добрата ми приятелка и ми каза да й звънна и да й кажа, че не искам да ме търси. Казах си, че ще го направя в името на семейството, въпреки че ме боли. Той настоя веднага да й кажа, аз му обясних, че е на работа и по-късно ще й звънна да поговорим.Той ми каза само "ще съжаляваш" и така се стигна дотук. Знам, че звучи смахнато, той няма друга поне за сега. Не е от този тип, които лъжат, напротив, досега не съм го хващала да ме лъже, а доста съм го изпитвала. Просто не стана на неговото и сега аз и бебето ми плащаме. Не се понася наистина, предупреди ме, че нещата няма да се оправят, а за детето не му пука. Иска да живеем като приятели и за пред нашите и техните да се правим, че нищо няма. Той е на 28, а поведението му? Сякаш е на 12, нали? Не знам какво ще правя, още съм в шок, не спирам да се мъча и плача. Техните са добри хора, но ако им разкажа всичко съм сигурна че ще ме пребие и ще стане още по-лошо. Трудно е , тежко е, благодаря ви. Майка е в Гърция до понеделник и мисля да си ида в къщи малко да си почина, яд ме е за бебо, той не е виновен, а аз го мъча, но съм безсилна, дано поне с него всичко е наред. БЛАГОДАРЯ ВИ!

# 290
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Биби, това неговото са пълни глупости! Изобщо не се връзвай, нехаресването на приятелката е само повод. Слагай картите на масата и действай. Поискай да ти каже ще поеме ли отговорност или не, ако не ще - прав му път, крива му пътека! Млада си, не си съсипвай живота, не позволявай на който и да било да те манипулира. Еййй, ама писна ми от такива животни! Правилно си решила да се прибереш при мама и да си починеш, имаш нужда!  Hug А сега се успокой и си почивай повече!   bouquet А бебчо ще е добре, не се притеснявай и без баща да е, то не пречи! Успех и кураж!

# 291
И за мен това с приятелката са пълни глупости,говедото лъже за нещо и замаскира с това.

# 292
Mmm, да, и на мен ми се струва, че си търси повод да се скарате. Не му имай чак такова голямо доверие, че нямало друга.   Wink
Не съм много добре те е посъветвала   Peace
Прегръдки и смело напред, най хубавото предстои   Hug

# 293
Усещам, че ме мрази, ей така ,изведнъж. Не знам как да кажа на майка, че ще отглеждам детето си сама, тя също е разведена и ще получи удар.

bibibi87 ,според мен не може майка ти ...да реагира остро ,при условие че тя също е разведена.Най -малко тя знае какви говеда са мъжете понякога.Така ,че според мен ....отиди при майка си и сподели...,тя ще ти помогне.Не трябва да те е страх от този "дрисльо"/извинявам се ,ама за мене той е такъв/...,а ако е така не трябва да си с него.Не виждам какъв живот ще е това ,като все ще имаш страх от него дали няма да пребие теб или детенцето ти след време заради приятелката ти.Днес е тя причината ,утре ще е душа в банята.Не се притеснявай ,че може да отгледаш сама детенцето си...,няма да си първата.Не си заслужава да се поробваш  ,заради това детето ти задължително да има баща пред света,то е ясно че има такъв,защото все още сами не може да се "опрашваме".Събери смелост и му кажи право в очите ,какво мислиш и ако се страхуваш да не те пребие ,гледай да има хора около вас когато го казваш.Но каквото и да решиш ние сме тук за да те подкрепяме макар и виртуално Hug.Успех момиче и върви с гордо вдигната глава. Peace

# 294
И за мен това с приятелката са пълни глупости,говедото лъже за нещо и замаскира с това.
            Абсолютно подкрепям тези думи. Peace
     Тук има нещо друго , за това говори още и факта ,че ти предлага съжителство на
 приятелска основа  Shocked Гледай го ти тариката,значи иска да си осигури безплатна робиня и домакиня,а той да си живурка ,много удобно. Crossing Arms
В тоя случай ,си грабвай багажа и при мама.Фиктивен брак не ти трябва Naughty
А това дето се плашиш да не те пребие ,ако кажеш на родителите му,са пълни глупости от негова страна.По принцип не вярвам ,баща му и майка му да позволят нещата да стигнат до там.
Човека търси начин да те разкара, и понеже вижда че няма за какво да се хване,ти предлага фиктивно съжителство.
Биби-минала съм по този път.На мен БНД,също ми предлагаше фиктивен брак,и да живеем или заедно или разделени,но само като познати.

Повярвай ми не си струва да правиш такава жертва.Когато БНД ми предложи такова нещо,го пратих да се разходи до едно място.Не се съгласих,сама износих и родих детето си,сама си го гледах дълги години.После срещнах ТОЧНИЯТ ЧОВЕК, и сега смея да кажа че сме  щастливи.
Сигурна съм че с времето нещата ще се подредят и при теб.
Успех моето момиче   bouquet Hug

# 295
Знам, че с времето нещата ще се оправят за мен и е хубаво, когато някой ти го казва. Просто сега ми е много трудно, няма да съм с него, няма какво да правя с такъв човек, крив му е характера и аз отказвам да го търпя, просто ще си тръгна. Иска ми се просто да съм по-силна, знам, че не съм първата или последната, просто шока за мен е ужасен. Никога с нищо не съм го наранила, грижила съм се за него, направихме си бебенце и ми е трудно да приема, че всичко рухна-толкова ужасни неща не бях чувала никога. Не искам да се оплаквам и трудното е, че вие, които не ме познавате ми оказвате подкрепа, а този, който трябва да е до мен го няма. Не знам как сте издържали, на мен тепърва ми предстои този път и опитът ви ми е полезен.

# 296
детето ти задължително да има баща пред света,то е ясно че има такъв,защото все още сами не може да се "опрашваме".

Joy Joy Joy
Леле,колко се смях на това опрашване,лелееееее

# 297
bibibi87, най-добре да разкажеш на родителите му поне отчасти какво става. Така те ще имат предварителна информация, а не само неговата дезинформация, ако/като го напуснеш.

Аз на времето, когато БНД започна да се държи нетърпимо (заради друга, но аз не знаех това), така направих и макар че БНД тогава подразбра и ми се разсърди, това беше най-умното нещо, което съм направила по онова време. После, когато се разделихме и причината стана ясна (друга връзка) родителите му застанаха на моя страна, и досега поддържаме много добри взаимоотношения.

Като се погрижиш навреме да запознаеш с истинското положение родителите на БНД, в действителност се погрижваш и детето ти да си има баба и дядо в тяхно лице, а това е от значение, щом са свестни хора...

# 298
Да, аз им казах отчасти какво става, много се притесниха. Увериха ме, че няма да му казват, че съм им казала, а ще се опитат да поговорят деликатно с него, те си ме приемат и ме уважават и са на тръни сега, просто не им казах, че ме обиди по най-грозния начин и че посегна да ме удари.

# 299
Здравейте момичета!Отдавна ви чета и днес реших и аз да се присаединя към вас.От 4 години съм с моя приятел,от две години работим за бебе и вече бебето е факт.Веднага като саобщтих радостната вест по смс,тъй като работи в чужбина,таткото каза ,че вече не е щастлив от нашата вразка и отдавна чувствата му към мен са започнали да изстиват още преди коледните празници,иначе той си е работил за бебето и се започнаха едни обиди,навлезе ми толкова здраво в психиката ,че започнах да се питам аз добър човек ли съм или не.започна да говори срещу приятелките ми ,а тои вече си няма нито един приятел и така реши да се разделим.За него най-важното сега било да прави бизнес да събере пари да си купи жилище,а аз съм си имала всичко това.След един месец реши че иска равни права искал да баде баща,само че не знам как ще стане това след като не му се враща в страната изобщо.Изобщо не е попитал как сме,добре ли сме,имаме ли нужда от пари.Понякога много ме е страх и най-вече от това че ще имам доста проблеми с него,но дано сме живи и здрави само,не съм на малко години това ми е първо детенце а и най-важното имам пълна подкрепа от родители и приятели и разбрах,че  този човек никога не ме е обичал и мисли само за него и маика му.Благодаря ви че ме изслушахте.Имах нуйжда да го споделя със вас.

Общи условия

Активация на акаунт