Бременна и изоставена

• 40 144
  • 368
  •   1
Отговори
# 270
Vvidi абсолютно съм съгласна с теб...ако аз бях преживяла такъв ужас на дадено място,никога ама никога не бих завела детето си там...пък ако ще и арменскич я поп да живее там.Те като имат толкова желание да го видят дошли ли са изобщо или само настояват ти да го водиш  newsm78
И че като не го признае та какво....ей много се ядосах.Едва ли не като не го е припознал не е човек и не става за нищо...не заслужава детенцето да носи неговите имена....просто не е достоен за това.Простак  Crossing Arms

# 271
Vvidi абсолютно съм съгласна с теб...ако аз бях преживяла такъв ужас на дадено място,никога ама никога не бих завела детето си там...пък ако ще и арменскич я поп да живее там.Те като имат толкова желание да го видят дошли ли са изобщо или само настояват ти да го водиш  newsm78
И че като не го признае та какво....ей много се ядосах.Едва ли не като не го е припознал не е човек и не става за нищо...не заслужава детенцето да носи неговите имена....просто не е достоен за това.Простак  Crossing Arms

Той е идвал 3 пъти. Последно 07.01. А неговото семейство - не. Бабата казала на баща ми, че сина й не я пускал. Глупаво оправдание на зряла жена. Поне за мен така ми звучи. Когато човек има желание..., а когато няма си търси оправдание.  Убедена съм, че се пука, но ината е по-силен. Възпитанието му е такова, с морално остарели принципи - жената трябва да си мълчи, да прави салати, той като седне на масата не му се става и всичко трябва да му се дава. Жената трябва да помага на мъжа и да не иска пари. Семейството му е такова. Той е пълно копие на баща си. Когато той се е родил баща му не го е искал, заради името, което е избрала майка му. След 40 дена сменят името и ги приема. Дълбок провинционализъм и инат, война на характери и целеустременост за надмощие и контрол над другия, както и липса на комуникативност - която е необходима за решаване на проблемите. Пример: Детето ще го кръстиш на баща ми, иначе няма да го призная и цял живот ще съжаляваш. Той искал на баща му в знак на благодарност към родителите. И това е. Аз глас нямам. Та какво значение има името? Да можеше да го кръстя на него, но не е това начина, а пък и как да го кръстя на човек който веднъж ми каза: Ко да ти направя, че си бременна ма? Още повече, всички сме с И. И казах, ако го кръстя с буквата И ще е на мен, а не на някой друг, който не заслужава.

# 272
vvidi ,правилно   Peace...детето се кръщава на човек,когото обичаш и уважаваш,не на човек който не те уважава  Naughty.

# 273
vvidi тва направо се чудя в кой век живее тоя човек....А за майка му....нямам думи,какво да очакваме от сина им при такова семейство...не искам да обиждам,не ги познавам но по това което описваш само мога да се радвам че си се оттървала и ти и детенцето  Hug   bouquet

# 274
И аз това си казвам. Сега ако бях там не знам какво щеше да е.

# 275
За мен блъскането и удрянето са напълно достатъчни  Sad Аз също не бих завела детето си в среда на емоционално нестабилни и агресивни хора. Доста пъти съм писала това тук, но с детето си компромиси никога и никакви не бих направила.

Плюс, че за виждането има и други варианти. Може да се срещате някъде навън, мол, например или при трети лица (което е подходящо само, ако те са абсолютно неутрална и незаинтересована страна). Изобщо има ли интерес от тяхна страна да видят детето, възможностите не са само у тях.

Мисля си, че ако един човек не те уважава, то той не може да те обича. И винаги съм слагала уважението на първо място, защото понякога с минаването на годините обичта може и да поизчезне и какво тогава ще остане в едно семейство, ако няма поне уважението между партньорите.
В тази връзка считам, че си направила правилен избор.

# 276
Kakto obeshtah Vi pisha pak.
Bez promiana v lichen plan. Zasiakohme se vednuj na ulitsata i toi se oburna na drugata strana. Mina pokrai men kato krai nepoznat.
Siakash ne sushtestvuvam. Kak e vuzmojno?

Veche iztekoha 2 mesetsa. Ne ochakvam, che shte prosti, no pone da me pozdravi.

Da, mnogo boli, neznam zashto. Mislite li, che niakoga bi se interesuval ot deteto?

Zashto postoianno iskam da znam kude e? Kak da go preodoleia...?

# 277
Радостина51, Явно човекът  просто си е търсил повод да се разделите. Е, неочаквано ти си му го дала. И е приключило всичко наречено "връзка", а за теб може би и "любов". Приеми, че това е по-добрият вариант.
 Ако не беше станало сега и по този начин, щеше да стане по друго време, по друг начин. Но до тогава щеше да ти трови живота, за да си намери пак повод за раздяла.
Пак ти казвам - повярвай, че в случая печелившият си ти. Той да прави каквото си иска, насила баща не може да се почувства.
А защо мислиш все за него? Отговорът е: разбушувани хормони + липса на "по-добър" център за мислите ти.
Като родиш нещата ще се променят, ще си имаш нов "център на света", е пак ще си задаваш някои въпроси, но тогава ще видиш колко благословена и щастлива си ти, а той.. изборът е негов newsm78

# 278
Радостина,мила горе главата.Аз също като теб мислих постоянно,къде е какво прави и други тем подобни щуротии,но така само се откъсвах още повече от всички.И сега близо 5 месеца след като се роди малкото ми съкровище,мога спокойно да кажа,че изобщо не се замислям как е той и къде е.Продължих живота си,макар и без него,вдигнах глава и погледнах света с широко отворени очи и открих човек,който да заслужава вниманието ми и мислите ми...
Държи се прекрасно с мен и най-вече с дъщеря ми и пожелавам на всички мами пишещи в тази тема да намерят човека,който да заслужи вниманието и любовта ви,защото нали знаете,след всяка буря изгравя слънце
  bouquet

# 279
Въхнахте ми кураж! Благодаря!

И аз се надявам да намерим някой ден НАШИЯ татко.

# 280
askim87,как така ги намирате тези подходящи хора и то още повече толкова скоро след раждането на детето?Само аз си съм толкова нескопосана и смотана,та си седя сама?

# 281
Иринка, те са толкова смотани, че не могат да те намерят!
Всяко нещо с времето си.Има ги и ще ги намериш!  Hug

# 282
Иринка, те са толкова смотани, че не могат да те намерят!

Joy   Joy    Joy   
Ирина, ще се намери, не бързай, радвай се положението си сега    Grinning

askim87, браво на теб   Hug

# 283
Ей момичета,добре че сте вие,че като ми стане едно такова черно... Hug

# 284
Иринче ,горе главата ....и на товята улица ще изгрее слънце. Hug PeaceПросто още е зима  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт