Белгийски мами танцуват под дъжда-15

• 18 582
  • 294
  •   1
Отговори
# 15
Не, говоря за ресиклаж парк
http://www.antwerpen.be/eCache/BTH/324.cmVjPTE3OTY.html

Парк с контейнери, където можеш да си изхвърляш боклуците, разделно ...
От картон, пластмаси, и тн.. обичайните, до електроуреди, олио от фритЮрник, дървета, клони , трева, цимент, тухли остатъци от ремонт, мебели, стъкло и тн..
Всяка община има такъв парк, трябва ти карта че си жител на града или селото и е безплатно  тн. Най-добре питай в общината

Ние ходихме миналата година , тъкмо се бяха родили Виктор на 2-3 седмици и бебето носорог...  Grinning

# 16
  • Overijse, Belgie
Ясно! Да, имаме такъв общински парк...Явно там ще е!

А сега като "оправихме" старите дивани  Hug, дайте идеи откъде да купим нов, освен от Икеа Wink

# 17
Ето няколко линка:

http://www.meubleslardot.be/magasin-meubles-lardot.html

http://www.quatuor.be/thumb-1-1-2-1-0.html

http://www.moensmeubelen.be/fr/salle-de-sejour/salle-de-sejour.htm

В Зара-ом и Скапа-ом съЩо има хубави дивани ,ама и цените им са хубави  Money .

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 15:57 от Shakira26

# 18
Здравейте и от нас Hug
Just третия линк , който е дала Шакира е почти до нас. Мойте дивани и мебели са от там . Доволна съм  Peace

# 19
Момичета нямам време да пиша и да ви чета , побърках се от работа и  искам да ви кажа че адски съм затъпяла след 2 години безделие  Embarassed , няма шега , не мога да си събера мислите и да се организирам , никога не съм била толкова зле , колегите ми белгийци ми се подиграват чак ,смятайте  Embarassed  hahaha hahaha hahaha
Иначе сме добре , дребния беше малко болничък , мъжът ми се занимава тук в къщи , чудя се само кога ще ме посрещне с киселата физиономия вечер , дано да не е скоро .Аз разбирам че това за него труден период и се старая да се прибирам в свободното си време по обяд , малко да се занимавам с детето и да се държа мило с него.Не е лесно , но така ще е до края на лятото .
Аз пак ще го кажа , но наистина се чувствам много щастлива , ходихме с фирмата на една екскурзия във вътрешността на страната до мадарския конник  и околностите , направо така се заредих с енергия от родната земя.Явно аз нещо съм сбъркана , че прекалено много си обичам Бг и хората около мен , не мога да ви го опиша.
Много прегръдки от мен  Hug

# 20
  • Overijse, Belgie
Благодаря, Шакира   bouquet

Жеже, ама защо да си сбъркана? Кой от нас не си обича БГ Simple Smile Много добре звучиш, браво!!!

# 21

Жеже, ама защо да си сбъркана? Кой от нас не си обича БГ Simple Smile Много добре звучиш, браво!!!
Да де , но при мен е май прекалено  Wink

# 22
  • Overijse, Belgie

Да де , но при мен е май прекалено  Wink

Ами щото си във Варна  Hug

И на мен ми е много хубаво в Габрово Simple Smile Но изтръпвам при мисълта, че ако се окъкат нещата тук, трябва да се върнем в София  Rolling Eyes

# 23
Здравейте мами.имам проблем с кирилицата и затова не ви пиша.Сега пиша през някакъв сайт и е мн. трудоемко. Разбрах че сте добре и най-вече Жеже.Аз не се чувствам точно като нея, но все пак ми е хубаво да съм тук. Голяма жегичка е,ама и мръсотийка.Бате Бойко го е ударил на уволнение.Поздрави и ви пращам малко слънчице   Nature Sunny

# 24

muyldermans как е твоята борбена кукла ,всичко наред ли е при вас ?!

Жеже, много свежо звучиш и най-важното си Щастлива и пусни някое фото от новия люк да те видим ,че и аз неЩо съм на вълна пострижки ,платинено руси коси  Crazy Flutter..

Бони ,приятна почивка на българска земя

# 25
  • Overijse, Belgie
Здравейте мами.имам проблем с кирилицата и затова не ви пиша.Сега пиша през някакъв сайт и е мн. трудоемко.

Бони, горе до бутона "Изход" има избор на кирилица. Може да пишеш директно от този сайт, няма нужда да ходиш на друг Simple Smile

Приятен престой в БГ! Hug

# 26
Добро утро на всички Hug
Шакира Засега всичко е наред при нас, за което благодаря всеки ден  на Господ. Няма много спасени дечица дори и тук, които са толкова рано родени. Посещаваме малко повече лекари (офтамолог , невролог и консултации с педиатър-неонатолог). За сега няма никакви открити проблеми, което само може да ме радва. Наддава бавно и сега е само 6.5 кг и 63 см,но е много жизнена и и се заиграва вече откакто се научи да сяда.Още няма зъбче нито казва нещо, само си крещи и после сама си се смее hahaha. Подготвят ме от сега всички лекари , че със всичко може да изостава с три месеца(говорене, прохождане, научаване на нови неща). Нали се роди три месеца по - рано , но до 2 годинки трябвало да догони връстниците си във всичко. Praynig
 Как сте вие , как е Лина?
Jeje Благородно завиждам. И аз си я обичам Варна, там студентствах 4 години и добре поне , че сестра ми и семейството и останаха да живеят там,че си я посещавам от време на време. Heart Eyes Laughing
 П.С Доста негативни мнения чета тук за болниците #Crazy. Аз досега никога не съм се разочаровала от нищо newsm78. Странно ми се струва, аз дори забелязвам доста добра организация. При който и специалист да отидем(  ние ходим в UZ Brussel) всички изследвания и резултати се пращат по електроннен път на педиатърката на Лаура. Така, че и тя следи всичко и следващите пъти като отидем даже ми обяснява на по разбираем език без терминологии какво се е установило с въпросното изследване. Един вид детето си има досие. Peace
 Дано всеки от вас си немери такива лекари. Нямам думи да изкажа благодарността си към тях за всичко което направиха за детенцето ми и продължават да правят  bouquet
 Поздрави на всички Hug днес се очертава слънчев ден поне за сега. Mr. Green

# 27
Джъст, мерси за кирилицата. Снощи се измъчих да напиша 3 изречения Hug

Мuyldermans, радвам се че детенце е добре. През големи притеснения сте минали, но дано да са зад гърба ви вече Peace

Шакира, ти няма ли да се отбиеш до БГ? А другите мами? Ако идвате в София свиркайте. Аз съм тук цяло лято.

Калинка, Блонди, чакам ви за бира  cheers

# 28
Здравейте и от нас. Да ви кажа какво писмо получих днес. Доколкото разбирам с моя неперфектен френски трябва да докажа, че на синът ми му е бита някаква полио ваксина. Да сте получавали такива неща? Май ще се ходи при педиатъра. Само не разбирам защо трябва да им отговоря до 15 дни Thinking

# 29
Бони, ида, ида, на 2-ри юли  Party . Днес получих писмо, че полета на 2-ри е анулиран, ама вечерния, местят ни за сутрешния.
И от Уиз получих, че правят вече багажа си 15 кг  Rolling Eyes

Рени, полиото е задължителна ваксина и трябва да я имаш някъде - или в карнето на малкия или във ваксинационната му карта, преснимаш и пращаш. Не е нужно да ходиш до педиатър, при теб го има  Peace

Общи условия

Активация на акаунт