Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за регистриране на дете в България и кандидатстване за българско гражданство, като се има предвид норвежкото гражданство?
Как да оразмерявам и качвам снимки в интернет?
Какви са отзивите на други потребители за вакуумните торбички за дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за регистриране на дете в България и кандидатстване за българско гражданство, като се има предвид норвежкото гражданство?
За да регистрирате дете в България и да кандидатствате за българско гражданство, като същевременно запазите норвежкото гражданство, трябва да предоставите заверен превод на акта за раждане и съгласието на двамата родители. Може също така да се наложи присъствието на свидетел, който може да потвърди родителството. Препоръчително е да се консултирате с местната полиция, тъй като изискванията могат да варират и може да има промени от предишния период.
-
Как да оразмерявам и качвам снимки в интернет?
-
Какви са отзивите на други потребители за вакуумните торбички за дрехи?
-
Как да се справя с малките бели пухчета, които полепват по мебелите?
-
Каква е процедурата за плащане на лиценз за телевизия в Норвегия?

Така че, моя неделен ден на гостито мина... в ядене и пиене...
А за приятели навсякъде..как няма да има...та аз вече 20 години я обикалям тази Норвегия...

), моята акушерка изчезна по етажите. Викахме други акушерки, но те неможели видите ли да повикат екипа анестиолози, само моята имала право да го направи
Да, от към хотелско обслужване може да го докарват,ама другото си е направо: ела с мен в пещерата. 
)
. А ако сте били на няколко ракии, може и наистина да са хъркали , без да съ приструват дори .
:35: 
а и добре съ бяха упили ...
не си падам нещо по домашни люти ракии аз,
а всяка ве4ер кам 3 ч,.. съм дърпала въженцето да ги викам и ни веднъж не ми се нацупиха да ме изрогаят.... винаги бяха много мили и любезни. Много не6та ми обясниха относно гледането на детенцето.... после имах треска мога да кажа, 4е ме изследваха от всякаде .... и не ме пуснаха да изляза от болницата докато треската не запо4на да се повлиява от лекарствата....друго операцията ми е пласти4на ни6то не се вижда ве4е няма грам следа, 4е е било операция ....