LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 45 322
  • 716
  •   1
Отговори
# 90
Колко е стандартния срок да са ви идвали поръчките? Специално за София питам. И вярно ли е това,че когато има големи намаления поръчките се забавят поради натовареността на поръчването?

# 91
Здравейте момичета!   bouquet
Аз все още си чакам поръчките от 21 и 23.03.2009 . Писах им на ларедутците, но нямам отговор още.
Покана за митница или поща не е идвала, защото всеки ден по няколко пъти си проверявам пощата. Възможно ли е просто да не съм уведомена?  Rolling Eyes
Да им пиша ли пак? Писах им преди седмица......Другата седмица ще станат 2 месеца  Cry

# 92
Получих тези чехли но са ми малки № 39 стелка -25 см ако някой ги иска на лс Peace
http://www.laredoute.fr/vente-mule-la-redoute-creation.aspx?prod … &numberpage=1

# 93
Здравейте, аз днес съм в голяма чуденка. На 01.05 поръчах машина за хляб и няколко парцалки в една поръчка. В събота получих известие, че имам колет и днес рано сутринта изтичах в пощата, за да си видя нещата. Когато се прибрах се оказа, че в кашона е само машината за хляб, а дрехите ги няма  newsm78. На някой случвало ли му се е и има ли шанс да си получа другата част от поръчката? Rolling Eyes

# 94
Здравейте, аз днес съм в голяма чуденка. На 01.05 поръчах машина за хляб и няколко парцалки в една поръчка. В събота получих известие, че имам колет и днес рано сутринта изтичах в пощата, за да си видя нещата. Когато се прибрах се оказа, че в кашона е само машината за хляб, а дрехите ги няма  newsm78. На някой случвало ли му се е и има ли шанс да си получа другата част от поръчката? Rolling Eyes
пиши им  Peace но нека  кажат по старшите  bouquet

# 95

Много съм доволна и от това спално чувалче, за сега е идеално.
Eee, супер, и аз си го поръчах, дано остана доволна!А можеш ли да ми кажеш какво е като материя...в смисъл за лятото става ли?  bouquet

# 96
Привет,

Миналата седмица получих два колета -  от 11.04. и от 28.04.

Много от нещата са обсъждани вече.

За бебина къси панталонки - много сладки, р-р 86, цената обаче беше друга; много сладки туники; това комплектче също е много сладурско и трикото е с добро качество; панталонки - розови и райе , р-р 81, хубави практични.

За батко Теди форумските сандали, р-р 34; тениска, много приятна материя, идеална за жегите; един панталон за 3 евро от Албанците, който не откривам вече, идеален за каране на скейтборд и ролери.

Искам да похваля тези бермуди, които са страхотни, р-р 40 (и аз веднъж да си нацеля размера). Много добре стоят, плътът е страхотен, кройката също.

Туниката е ефектна, само дето р-р 40 щеше да ми е по-хлабава в ханша и може би щеше да стои по-добре. Сега също ми допада.
Потничета, р-р 38/40, готини са, за всеки ден.
И ленените дънки, които са фантастични. Но, подведена по типстерската дънки, от които се наложи да си поръчвам повторно 38 номер, си поръчах по-малкия номер - 38. За жалост, тези дънки се оказаха и умалени и са ми безнадеждно малки. Тъй че продавам ги. Или разменям за по-гояма номер. За още по-голямо съжаление, вече няма налични по-големи номера.   

# 97
Току що говорих с митница Варна и жената ми обясни, че няма върнати колети и че въобще не са ни изпращали известие  Rolling Eyes С една дума колетите ни ги няма. А със сигурност са над 2 кг.
Има ли опция да искам да ми се върнат парите за поръчките и трябва ли да изчакам още преди да заявя това си желяние?

# 98
  • София
На мен са ми разделяли по-обемиста поръчка на две пратки. Любопитното е, че по-малката дойде 20 дена след по-голямата (и двете на поща).

# 99
Цитат
Вмъкни Цитат
Цитат на: yuliana stoilova в Понеделник, 18 Май 2009, 14:47
пиши им  Peace но нека  кажат по старшите bouquet

Аз като видях само машината и отидох пак в пощата. Жената там беше много любезна, но ме се видя малко разсеяна, та тя ми каза, че уж двата кашона били пуснати заедно, но някъде са се разделили и щели да дойдат, ама не се знае кога. Аз много й нямам доверие и затова питам дали има някой с подобен случай, за да знам какво да правя. Ако има някой друг, който да си изкаже мнението Praynig

# 100
Цитат
На мен са ми разделяли по-обемиста поръчка на две пратки. Любопитното е, че по-малката дойде 20 дена след по-голямата (и двете на поща).
iveto_11, много благодаря. Моята поръчка също е доста обемиста и сигурно това е проблема, а това което още трябва да получа е много малко - 3 поли, един панталон и един бански. Сигурно и аз ще чакам малката пратка по-дълго от голямата Joy

# 101
  • София
Имам питане:
Изпращам колетите на името на сестра ми.
Всеки път сменям адресата се чудя може ли да преправя акаунта и да посоча нейното име. 
Единият ми акаунт е на името на майка ми и там ако сменя първото име и обръщението всичко ще е точно..
Та дали ще има проблем  newsm78, гимнастиката я правя, за да не кликам поне на едното място и да объркам адреса и получателя.
Плащам 2 акаунта с една карта.

# 102
  • Шумен
някой продава ли раницата и портмонето на спайдър мен моля пишете на лични ако да

Ако искаш да ти пишем, моля изчисти си кутията.

Извинявам се на другите четящи.

# 103
На мен така ми разделиха походните столове. Те дойдоха миналия понеделнки, а парцалчетата още ги няма. Циркулирам поща-митница...но уви Sad
Да же в суивите ги има като две отделни поръчки.

# 104
  • Sofia
Имам питане:
Изпращам колетите на името на сестра ми.
Всеки път сменям адресата се чудя може ли да преправя акаунта и да посоча нейното име. 
Единият ми акаунт е на името на майка ми и там ако сменя първото име и обръщението всичко ще е точно..
Та дали ще има проблем  newsm78, гимнастиката я правя, за да не кликам поне на едното място и да объркам адреса и получателя.
Плащам 2 акаунта с една карта.

Можеш, аз съм го правила.

Общи условия

Активация на акаунт