LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 45 231
  • 716
  •   1
Отговори
# 30
Много ти благодаря! А как точно стигна до там Embarassed ?, За да мога да стигам и до други колекции и друг път. Надявам се и за други да е полезен въпроса ми. Че гледах, гледах, цъклих се...ама не мога да го открия!

# 31
# 32
  • Пловдив
Момичета да ви питам за отзиви за тази поличка ,мисля че даже е от предната колекция или е подобна,но така и не си я поръчах,тъничка лие ,отговаря ли си на номера,а ако някой ми даде размери на 34 или 36 ще съм адски благодарна  bowuu

# 33
запис, чче ще пускам поръчка

# 34
# 35
# 36
да знаете в колко часа започват да си вдигат телефона на митница София? #Cussing out #Cussing out

# 37
да знаете в колко часа започват да си вдигат телефона на митница София? #Cussing out #Cussing out
В началото на темата, пишеше, че телефони там не вдигат.
Трябва лично да отидеш.

# 38
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ИМАМ  ЕДНИ ДЕТСКИ САНДАЛКИ  СРЕБЪРНИ С ПЕПЕРУДКА ОТГОРЕ ИМАШЕ ГИ И В РОЗОВО,А СЕГА ДАЛИ ГИ ИМА,АКО ДА ,ПОМАГАЙТЕ С ЛИНК Praynig

# 39
  • София
Вдигат телефона за да си поръчаш доставка на колета вкъщи  Peace май работят от 8.30

# 40
Вдигат телефона за да си поръчаш доставка на колета вкъщи  Peace май работят от 8.30
   точно това искам да направя! Май ще пробвам пак след 10-15 минути...........ще споделя Simple Smile

# 41
Момичета някой поръчал ли е тези мъжки тениски http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4284305& … ue&ksource=-1
Интересува ме дали си отговарят на номера.

# 42
   точно това искам да направя! Май ще пробвам пак след 10-15 минути...........ще споделя Simple Smile

После ще кажеш ли колко струва доставката?

# 43
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ИМАМ  ЕДНИ ДЕТСКИ САНДАЛКИ  СРЕБЪРНИ С ПЕПЕРУДКА ОТГОРЕ ИМАШЕ ГИ И В РОЗОВО,А СЕГА ДАЛИ ГИ ИМА,АКО ДА ,ПОМАГАЙТЕ С ЛИНК Praynig
ПОМОГНЕТЕ ДА ГИ ОТКРИЯ Praynig

# 44
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
ПОМОГНЕТЕ ДА ГИ ОТКРИЯ Praynig
явно ги няма вече аз не открих такива.За каква възраст са?

Общи условия

Активация на акаунт