LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 46 660
  • 716
  •   1
Отговори
# 135
Току що направих поръчка и въведох код за надуваемия дюшек, но после видях че този код е с намаление 20% от ненамалените стоки а аз имам такива в поръчката. Както и да е , получих потвърждение по мейла но странното е че в Suivre mes commandes ми пише че не е фактурирана поръчката и под Prix facturé пише aucun. Какво мога да направя в този случай за да махна този код, трябва ли да се свържа с тях и да я пусна отново?

Точно така трябва да пише, поне докато я фактурират.
Нищо не трябва да правиш.

# 136

Много съм доволна и от това спално чувалче, за сега е идеално.
Eee, супер, и аз си го поръчах, дано остана доволна!А можеш ли да ми кажеш какво е като материя...в смисъл за лятото става ли?  bouquet

Не е много тънко, според мен е дебело за лятото. За по-хладни нощи е.

# 137
  • sofia
Беболина[/b][/color], онази тензухената туничка в преливащо синьо отговаря ли си на номера? Аз докато се кумя и докато мисля, хубавата й ценичка изчезна, ама все пак да знам  Praynig

Напълно си отговаря. На мен много си ми харесва, само да знаеш, че отстрани рязаното е доста, почти до кръста.

На второ четене обаче да се оплача, тази рокля не ми харесва. и не защото е прозрачна или изкуствена, а защото, въпреки мненията, че е уголемена, си отговаря и аз, която съм за 38-40 размер, в 36-ти изглеждам като кюфте, защото я изпълвам цялата в горната част. за да ми стои като на снимката, трябва да е поне 38-ми номер. Замислям се направо да "клъцна" горната част, защото пък като пола си е супер, и на дължина и като форма но си давам последен шанс, някой ако иска да я разменим за по-голяма. От минали години ако някой я е взимал- и друг цвят, и носена, само да е по-голяма  Praynig

# 138
  • София
Момичета,моля  ви помогнете  ми с  превода тук:
http://www.laredoute.fr/vente-2-fauteuils-pliants-en-tube-de-met … amp;numberpage=14
за 2  стола  ли става  въпрос  или ...... или само за някаква част  от  тях?

# 139
Момичета,моля  ви помогнете  ми с  превода тук:
http://www.laredoute.fr/vente-2-fauteuils-pliants-en-tube-de-met … amp;numberpage=14
за 2  стола  ли става  въпрос  или ...... или само за някаква част  от  тях?

Аз си го превеждам като 2 сгъваеми стола. Но са много ниски - виж:
 L45 x H40 x P50 cm-

# 140
  • Пловдив
погледни какво пише в   Suivre mes commande в горния десен ъгъл . Там пише какво се случва със всяка твоя поръчка . Според мен няй вероятно известията от пощата са се загубили по пътя към теб и колетите са били върнати ла ларедута
Здравей! Влязох в Toutes mes commandes и поръчките ми са със статус За доставка A LA LIVRAISON????? Shocked Какво означава-че едва сега ще ги изпратят или се подготвя сега?

Здравей, това означава - плащане при доставка.
При мен е същото, даже Сабин ми писа да платя онлайн, но когато отидох в банката - парите бяха блокирани. Днес писах писмо да си вземат парите , които съм отпуснала. Ще чакам още малко и пак ще пиша . Поръчката ми е от 27. 04.

# 141
  • София
Здравейте,

В събота получих в пощата една малка поръчка от 29.04 - ризи за таткото и този бански

за мен http://www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-1-piece-imprime-fl … &numberpage=1 - много съм доволна - номер 38, чашка D. За пръв път от доста време намирам бански да ми събере бюста Mr. Green, иначе редовно преливам навън Laughing. Единствената разлика с картинката е,че основата е светлосиня, а не бяло като на снимката.

Може ли размери, МОЛЯЯЯЯЯ
аз съм 105-80-105 на 165
мисля да поръчам р-р 38 с чашка Е... дали ще ми стане?

# 142
Седя и се чудя...но не го възприемайте като критика. Просто споделям...
През 2-3 дни някой се оплаква, че не си е получил поръчка под 10 евро или има някакъв проблем около нея.
Ясно е, че е чист късмет дали ще дойде или не. И е по-вероятно да ви я откажат.
Защо продължавате да пускате такива поръчки? Експерименти ли си правите или ...?  newsm78

# 143
ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА
ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ИМАМ  ЕДНИ ДЕТСКИ САНДАЛКИ  СРЕБЪРНИ С ПЕПЕРУДКА ОТГОРЕ ИМАШЕ ГИ И В РОЗОВО,А СЕГА ДАЛИ ГИ ИМА,АКО ДА ,ПОМАГАЙТЕ С ЛИНК Praynig
ПОМОГНЕТЕ ДА ГИ ОТКРИЯ Praynig
явно ги няма вече аз не открих такива.За каква възраст са?

Ето ги в Албанците : http://www.laredoute.fr/vente-sandales-la-redoute-creation.aspx? … &numberpage=2

Алекс1 и аз преди известно време писах по този повод,но явно както винаги кой ли ти чете  Whistling

# 144
Днес съм получила две поръчки - от 1.05 и от 12.05. Не са ми пратили сахеринче, но не мога да се оплача - кодът не беше личен. Въпросът е, че са пратили 2 бр. от една рокля, а съм поръчала и платила  1 бр. Помня, че някой имаше подобен случай с панталонки. Моля, нека ми пише ЛС, за да каже какво да им пиша. Или ако друг може да помогне, моля.

# 145
И ленените дънки, които са фантастични. Но, подведена по типстерската дънки, от които се наложи да си поръчвам повторно 38 номер, си поръчах по-малкия номер - 38. За жалост, тези дънки се оказаха и умалени и са ми безнадеждно малки. Тъй че продавам ги. Или разменям за по-гояма номер. За още по-голямо съжаление, вече няма налични по-големи номера.   

[/quote]

Тодоран,може ли размери на дънките.Благодаря!

# 146
И ленените дънки, които са фантастични. Но, подведена по типстерската дънки, от които се наложи да си поръчвам повторно 38 номер, си поръчах по-малкия номер - 38. За жалост, тези дънки се оказаха и умалени и са ми безнадеждно малки. Тъй че продавам ги. Или разменям за по-гояма номер. За още по-голямо съжаление, вече няма налични по-големи номера.   

Тодоран,може ли размери на дънките.Благодаря!
[/quote]

Заповядай

Ето размери на ленениете дънки

талия - 40 см (ниска е)
ханш - 49-50
дължина -  100 (по вътр. шев - 80 см)

# 147
Заповядай

Ето размери на ленениете дънки

талия - 40 см (ниска е)
ханш - 49-50
дължина -  100 (по вътр. шев - 80 см)

A може ли да премериш и дълбочината?  Praynig

# 148
Моля за съвет!
Искам да си поръчам от тия бермуди, обаче не знам какъв номер.Талията ми е 80см.,ханша 98 см.
бг номера ми е 46.
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-retroussable-redoute-creat … &numberpage=2

# 149
Здравейте Hug
Един въпрос,за мъж с размери 122/115/118 кои номер от тези бермуди да поръчам

http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-la-redoute-essentiel.aspx? … amp;numberpage=12
Мерси

Общи условия

Активация на акаунт