LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 46 636
  • 716
  •   2
Отговори
# 165
  • Балчи-Варна
a Кога са големитееее намаления????

# 166
24 юли започват Peace

# 167
a Кога са големитееее намаления????
И аз ги чакам ( Wink приготвила съм си един ваучер за целта  smile3508 )

# 168
Срам не срам ще питам, ако някой може да ми помогне. Как разбирате това?
 En un coup d'oeil, vous savez où en sont les articles de vos commandes en cours.

Vous attendez la livraison d'un article différé ?

Vous serez prévenu(e) par e-mail au moment de l'envoi de votre colis.

превод Гугъл

С един поглед, нали знаеш къде са членове на вашите заповеди.
Чакай за доставка на пратка отложена?
Вие ще бъдете уведомени (д) по електронна поща, когато изпращате вашите пакет.

това ми го пише в  Suivre mes commandes   Направих поръчка на 08.05, но още нямам мейл. Да се притеснявам ли? Или да чакам?
Парите ми ги дръпнаха веднага иначе, регистрацията я направих от покана, но не  получих чек обаче.

Още веднъж извинете ако има нещо. И благодаря за отговорите.

# 169
Вдигат телефона за да си поръчаш доставка на колета вкъщи  Peace май работят от 8.30
   точно това искам да направя! Май ще пробвам пак след 10-15 минути...........ще споделя Simple Smile

После ще кажеш ли колко струва доставката?
всичко излиза 10.70лв. Аз живея в Овча Купел
...иначе телефона от 8:00 го вдигнаха към 9:30......но са  учтиви и отзивчиви Peace

# 170
zoia_tomova поръчката е била анулирана, съответно няма какво да търсиш колет.
Даже и уведомително писмо са ти писали, че поръчката е анулирана...
Причините може да са, че поръчката е била под 10 евро, в картата не е имало пари или банката не извършва такива разплащания.

Поръчката беше за 74 евро,пари имаше в картата,със същата карта са правени поръчки преди това.
Моля някой да ми помогне да напиша писамце с което да поискам валчер.
И защо подяволите ми съобщават след 3 месеца  че е анулирана ,а преди това ми бяха отговорили да си я търся в пошата или митницата?

# 171
# 172
zoia_tomova, преди да им пишеш писЪмце за ваУчер, провери в банката-издател на картата дали сумата е изтеглена или стои само блокирана. При мен беше останала една блокирана сума около 70 лв в продължение на година и никой не си беше направил труда да я разблокира. Затова провери дали имаш блокирани суми. Предполагам, че след като са ти анулирали поръчката, не са ти изтеглили парите, а са останали само блокирани. Едва след като уточниш тази подробност, те съветвам да им пишеш писмо.

# 173
Моля за съвет!
Искам да си поръчам бермуди, обаче не знам какъв номер.Талията ми е 80см.,ханша 98 см.
бг номера ми е 46.
Мноооооооого благодаря предварително на отзовалите се!

# 174
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Моля за съвет!
Искам да си поръчам бермуди, обаче не знам какъв номер.Талията ми е 80см.,ханша 98 см.
бг номера ми е 46.

Какви бермуди?

# 175
Моля за съвет!
бг номера ми е 46.

Максимум 40. Та може и 38. В 46 ще влязат два броя с твоите размери.  Mr. Green

# 176
  • последна надежда
Здравейте, пробвах да си направя нова регистрация следвайки инструкциите от първа страница. Получих ваучери и на двата мейла, но сега като се опитах да поръчам нещо с тях ми дава следната грешка на полето където трябва да въведа ваучера Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client.
Не мога да разбера какъв е проблема. Ползвала съм два различни имейла едната регистрация е с име и фамилия, квартала и номера на блокар а втората е с име и презиме, улица и същия блок, вход и апартамент.

# 177
  • Пловдив
Защото тези "ваучери" нямат нищо общо с другите, които изпращат за изчерпан артикул например.... Въвеждат се в полето за кодовете.  Peace

# 178
  • Варна
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-pailletees-rocket-dog.a … 1&prodcolor=1

номер 38 , черни
заменям ги за 39

Последна редакция: пн, 18 май 2009, 23:18 от smurf

# 179
  • Пловдив
Днес и аз да се похваля с получена поръчка на пощата от 09.05. Много бързи са станали-факторираха ми я на 11.05,на 14-ти тръгнала и долетя днес Simple Smile
Ама до тук с хваленето,сега почвам да се оплаквам.Адски ме хвана яд на мене си,уж четох,питах разпитвах за тези балеринки знаех си че си отговарят на номера,ама като полвината обувки са ми 36,другите 37 и реших да се застраховам,та поръчах 37,ами големи са ми SadSadSad и ето ги вече в продавалника http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=606427 Бях обещала да пиша като ги получа на Unicorn незнам какво да ти кажа,както вече ти казах и аз уж си меря ходилото 23.5 см,ама май си нося точно 36 номер,така че ако си носиш 37 си поръчай него. Ако пък някой има за размяна бяло-розовите 36 номер съм насреща веднага иначе си ги поръчвам по-малките,че са супер сладки наистина.
Другото е една калъфка и сахаринчето,което не само ми е голямо(знаех си) ами не е и мой тип Sad  Ето и снимки
Здраве дае,има и такива кофти дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт