LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 46 635
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен.Може ли да помоля за един съвет на височина 170см,ГО-88см,Т-74,Х-92.От спортните стоки за тениска и панталон.Кой размер би могло да ми стане 162 или 168.
Предварително ви благодаря   bouquet
Мога да кажа за детската номерация, която също се опрделя от ръста. Аз съм също 170.
Панталон AKTIVE WEAR 168 ми беше непоносимо широк при 88-68-92.
Джинси имам 162 - по-биват.
За форумското палто от 5 Е (нямам го) разбрах, че съм също за 162, защото в 168 влизал бюст до 93 или 95, не съм сигурна за втория. Но то пък нямало никакво вталяване.

# 181
  • Абсурдистан
Добре де,
има ли още някой който да чака поръчки от около 03.05-06.05
или останах само аз с моите?

# 182
Добре де,
има ли още някой който да чака поръчки от около 03.05-06.05
или останах само аз с моите?

Алоуууу... Малко повече от 10 дни са минали само от тогава. Малко е раничко да се тревожиш...
А и намаленията наближават със страшна сила.  Mr. Green
Аз чакам от 1 май.

# 183
Момичета,моля  ви помогнете  ми с  превода тук:
http://www.laredoute.fr/vente-2-fauteuils-pliants-en-tube-de-met … amp;numberpage=14
за 2  стола  ли става  въпрос  или ...... или само за някаква част  от  тях?

Аз си го превеждам като 2 сгъваеми стола. Но са много ниски - виж:
 L45 x H40 x P50 cm-
Да, и освен това някой писа, че тази височина 45 см е общо за целия стол (а не само "краката").

iveeeta,
За чековете (не ваучери!), които са ти изпратили, писах преди малко в другата тема за кодовете.

Ваучерът е с 9 цифри, няма нищо общо с намалящите кодове, и с него се плаща към края.

Не се шашкай още за имената и адресите.

Хора, спрете да питате тия поръчки от 03.05-06.05!!!
Няма още и 2 (!) седмици. Максималният срок нали е 7 седмици. И да се питате и да не се питате, все тая. Ако ще идват, ще дойдат, ако не - ще разберете след 7 седм. със сигурност.

Или пък може да се направи тема "Кога ще дойде моята поръчка и от кога е вашата?"!
Но пък от друга страна, с какво ще си помагаме там в такъв случай???

# 184
  • Абсурдистан
А и намаленията наближават със страшна сила.  Mr. Green

Точно затова поръчах сега,
тогава ще поръчам само, ако има нещо супер изгодно,
което съм склонна да зазимя и оставя за следващото лято.
Щото от средата на юни, докато дойде и то ще стане есен.

# 185
Моля някой който е на линия да ми обясни как да проверя за изпратена поръчка?Пуснах я на 16.05

# 186
Моля някой който е на линия да ми обясни как да проверя за изпратена поръчка?Пуснах я на 16.05

Няма как да провериш, дали е изпратена.
Можеш да провериш дали е фактурирана.
Това се прави в Suivre mes commandes - кликаш върху датата на поръчката и виждаш какво пише срещу статуса й.

# 187

Няма как да провериш, дали е изпратена.
Можеш да провериш дали е фактурирана.
Това се прави в Suivre mes commandes - кликаш върху датата на поръчката и виждаш какво пише срещу статуса й.

Аз направих поръчка и когато проверя статуса над табличката с поръчаните неща е изписано това:EN COURS DE PREPARATION.Така ли е,там ли трябва да е изписан статуса?

# 188
Днес получих 3 поръчки от 7 и 9. 05. Доволна съм от всичко, само ме е яд, че обувките, които чаках с такова нетърпение са ми малки. Тези:
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-mellow-yellow.aspx?produ … &numberpage=1
Поръчах си 39 номер, който нося, но отговарят на 38. Ако имате интерес- на лични. Наистина са страхотни, елегантни, меки, с удобна извивка и непретенциозни заради тока - стават и за всеки ден, и за по-така. Вече си поръчах по-големия номер, понеже не знам докога ще са налични. Моите са черни, с парите от тези смятам да поръчам и кафявите, рядко така ми харесва обувка. Деколтето им е красиво оформено и стои чудесно на крака.
Поръчах и от тези тениски:
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-tunisien-femme-manches-au- … &numberpage=1
Ако някой ги е пропуснал- много са хубави, и като трико, и като вид, абе струват си всеки цент.
Това сако:
http://www.laredoute.fr/vente-veste-rayee.aspx?productid=3240969 … &numberpage=1
ако знаете колко е красиво! Снимката нищо не показва. Силно вталено с перфектна кройка, тънко, от много интересен плат. Раето е бледосиво, редуващо се с един цвят, който трудно мога да определя, може би много светло прасковено, но леко към розово... Абе супер е, просто не съм очаквала.
За тази ризка
http://www.laredoute.fr/vente-chemise-femme-active-wear.aspx?pro … &numberpage=1
бях чела добри отзиви и я поръчах без колебание /38 размер/. Наистина е много приятна, само че не е еластична и ми опъва най-долното копче на ханша. И нея, ако някой я иска, я продавам - разбира се, на цената, на която съм я купила.
Имам още една бяла блузка, от която поръчах 34 размер с идеята ако не ми стане, да я дам на приятелка. Е, не мога да им разбера размерите на редутци , ама тая 34 ми стана, горната 38 ми е малка. Няма я в сайта вече, иначе щях да ви я покажа - на Cote femme e.
И накрая да кажа- добре, че е тоя форум да се спитваме и да си помагаме, по-голямата част от нещата, които съм си купила от Редута, съм ги взела по препоръки и съобразявайки се с коментарите за размерите. Надявам се и аз да съм била полезна. И пак казвам, момичета, обувките на Мелоу йелоу не са за изпускане, вземайте, докато има номерация. С номер по-голям от този, който носите.

Последна редакция: вт, 19 май 2009, 00:58 от айви

# 189
Jadena, а блузи детски размер какъв ти става?  Пак ли 162? От дамските 34-36 или 38-40 си взимаш? Аз имам общо взето като твоите мерки. Много се чудя с това комбиниране на два размера. Аз за блуза бих била за 36-38 по размерите, които дават там. Но пък бях взела едни потници 42-44 и ми бяха огрооомни, а е само един размер по-голямо от 38-40. Та, сподели и твоя опит, моля   bouquet

Sansil, това трябва да е статуса и означава "в процес на обработка (подготовка)". 

# 190
Jadena, а блузи детски размер какъв ти става?  Пак ли 162? От дамските 34-36 или 38-40 си взимаш? Аз имам общо взето като твоите мерки. Много се чудя с това комбиниране на два размера. Аз за блуза бих била за 36-38 по размерите, които дават там. Но пък бях взела едни потници 42-44 и ми бяха огрооомни, а е само един размер по-голямо от 38-40. Та, сподели и твоя опит, моля   bouquet
Sansil, това трябва да е статуса и означава "в процес на обработка (подготовка)". 
Mona*,
Моля те, какъв 42-44 с моите мерки! (Тези числа нека ги оставим за в БГ)
Твърдо 36. И нагоре, и надолу. Имам и 34/36. 38/40 ми е като подарено (блуза).
От детските блузи май не съм взимала, но сигурно 162 ще е добре, а и те са май-свободни детските. Бях се засилила за един такъв детски пуловер по прочетени размери, но по други причини се отказах засега. Има го и в сайта на Вени. Можеш да погледнеш за сравнение. Беше с качулка, в 2 цвята - розово и рае някакво. Търси момичешки блузи (pull ли беше то, не знам), ще го намериш!

# 191
Днес получих 3 поръчки от 7 и 9. 05. Доволна съм от всичко, само ме е яд, че обувките, които чаках с такова нетърпение са ми малки. Тези:
http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-mellow-yellow.aspx?produ … &numberpage=1
Поръчах си 39 номер, който нося, но отговарят на 38. ...
Айви,
Ами аз като не знам за кой номер обувка съм (между 38 и 39)? Стелката ми е 25 см! Ама пък на тези високите не знам дали може да се измери справедливо стелката. Би трябвало от тези 39 да са ми добре, ама знам ли, може и да са малки!

# 192

Mona*,благодаря  bouquet

# 193
Здравейте Ларедутки Grinning
Мъжо има рожден ден скоро и съм решила да поръчам маратонки, но никога не съм му вземала от Ларедута нещо такова. Ако някой е поръчвал от този модел моля сподели, на мен ми трябва дължина на стелката на 45 или 46 номер  newsm78, по принцип тук си купува обувки 44, а маратонки 45 номер. Ето тези съм харесала:

# 194
  • Пловдив
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-redoute-creation.aspx?pro … &numberpage=1
Дали някой е получил тези сандали, отговарят ли си на номера, з атесен крак ли са. Ще съм благодарна на всякакви коментари

Общи условия

Активация на акаунт