LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 45 295
  • 716
  •   1
Отговори
# 300
  • В сънния Люлин, прибулен...
Абе то ми е срамотно... ама...
Г - 108  Т -100  Х -124

# 301
Г - 108  Т -100  Х -124

Няма нищо срамно.
Не може всички да са с мерки 90/60/90.
Според мен си за 46 или 48, но не съм специалист по големите размери.

# 302
  • в очите на моето ангелче София
уф аз съм нй-големия карък с такива усилия стигнах до плащането а тоя проклет сайт ми изкарва само една възможност за плащане с американ експрес въобще не мога да избера виза наистина ми писна #Cussing out

# 303
  • В сънния Люлин, прибулен...
А, според таблицата, за която ме светна Jadena, даже съм да 52 с малко, а аз съм поръчвала 50-52
А и това са риза/туника. Може и да е млако свободно.
Ох.
Благодаря ви за вниманието!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 304
  • София
уф аз съм нй-големия карък с такива усилия стигнах до плащането а тоя проклет сайт ми изкарва само една възможност за плащане с американ експрес въобще не мога да избера виза наистина ми писна #Cussing out

излез и се логни наново

# 305
благодаря че се отзова,но какво трябва да пише(за да натисна) Embarassed

Справи ли се?  ooooh!

# 306
Г - 108  Т -100  Х -124

Аз съм със същите размери
Поръчвам 50/52 и за панталони и за блузи!

# 307
  • Пловдив
Здравейте!Не мога да срещна коментари за тези маратонки:
Мисля ,че в миналата тема пишеше ,че са умалени.
Моля ви за информация ,ако вече сте ги получили.   bouquet

# 308
  • Бургас
А, според таблицата, за която ме светна Jadena, даже съм да 52 с малко, а аз съм поръчвала 50-52
А и това са риза/туника. Може и да е млако свободно.
Хич и не ги гледай тези таблици-ще плуваш според мен  Naughty Cvetelinka е с почти същите мерки като твоите и носи 46/48 за блузи и ризи, а за панталони 48 (по-рядко) и 50 (по-често). Аз и нагоре и надолу си взимам 48 (112/98/114) и съм си добре. Отделно май на тази колекция са малко уголемени дрехите, но това само съм го чела тук или поне съм останала с такова впечатление  Thinking Прецени си  Peace

# 309
  • София-Младост
Нямате изчитане, от сега се плаща какво ще е по намаленията.  ooooh!
Пратка от 08.05 вече е факт, сега отивам да я взема...после впечатления, макар да е коментирано всичко.  Simple Smile

# 310
  • Варна.....
Момичета, дайте линк и впечатления за детски сандали- 35 номер носи синът ми. Предварително благодаря   bouquet

# 311
Здравейте, аз пак да си попитам някой купувал ли е хлебопекарна от ларедут? Каква марка и доволен ли е?

# 312
Здравейте!Не мога да срещна коментари за тези маратонки:
Мисля ,че в миналата тема пишеше ,че са умалени.
Моля ви за информация ,ако вече сте ги получили.   bouquet
Ние имаме 37, мисля че са леко умалени, понеже сина ми носи 36, а тези са му много малко големи, но като цяло - половин номер да кажем  Peace

# 313
  • Sofia
Отдавна не съм се разписвала в тази тема Laughing

# 314
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2,
някой да си е взимал тези балеринки http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-ado-fille-tendance-acti … mp;numberpage=2=1, по-скоро ме интересува дали си отговарят на номера.

Общи условия

Активация на акаунт