LaRedoute.fr - 115 - Всичко за поръчката!

• 45 146
  • 716
  •   1
Отговори
# 660
може ли някой да ми даде линк към обучките на последното момиче от ляво ня дяско на началната страница на сайта.Приличат на велур и са бежави

# 661
може ли някой да ми даде линк към обучките на последното момиче от ляво ня дяско на началната страница на сайта.Приличат на велур и са бежави

Коментирани са точно в тази тема. Но мисля, че никой не беше сигурен. Просто се появиха два линка към обувки, които приличат на тези!

# 662
мисля че са тези
http://www.laredoute.fr/vente-boots-redoute-creation.aspx?produc … &numberpage=1

# 663
  • В реалността
Да попитам отново.

Някой има ли от този бански?

http://www.laredoute.fr/Product.aspx?Single=true&ProductID=3 … p;SecIntRef=00003

Или някакъв друг на ROXY?
Интересува ме как са като размер - дали си отговарят.

И когато приятеля, когото съм поканила не си получи фактурата с пратката имам ли шанс да получа ваучер за 20-те евро? Ако той пише и поиска да му изпратят копие на фактурата по мейла дали ще му пратят?

# 664
Здравейте момичета. Чета ви отдавна и благодарение на вас вече две години си поръчвам без проблеми, връщам стоки, получавам ваучери..... Благодяря за изчерпеателната и полезна информация! А сега - ето и втората ми неуспешна покупка.
http://www.laredoute.fr/vente-bermuda-raye-active-wear.aspx?prod … &numberpage=1( не мога да кача снимка?!?  Sad )
 Бермудите са страхотни, № 44,  но е можело определено един номер по-малки. Стават за носене с колан, но мъжо се закучи, че му били големи.... Взех ги на цена от 17, 45 е продавам ги на сегашната им цена. Ако някой се интересува да пише на лични
Писах ти на лични,чакам отговор.  Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 18:48 от mire_niko

# 665
Момичета, тези сандали 27 номер са ни големи.  Ако  някой  е взел 26 номер и иска да го размени с 27 би било страхотно Simple Smile.
Самите сандали са много прилични, препоръчвам ги Peace.

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 19:12 от iava

# 666
  • Пловдив
Получих и този панталон http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-taille-basse.aspx?produ … &numberpage=1 според мен е доста умален, иначе е прекрасен. Ще поръчвам пак следващия размер.

Моля те да дадеш точните размери-талия, дълбочина отпред и дълбочина отзад, ширина на крачола при чатала, на панталона и кой размер си поръчала? Благодаря.
За панталона - аз имам размер 38. Талия /паднала/ 41 см. ханш 47, дълбочина 18-19 см. Като цяло е плитък. Панталона е много добре ушит и ужасно ме е яд че трябва да се разделя с него  #Cussing out

# 667
  • София
Здравейте,
надявам се някой да ме посъветва:
Снощи към 11  пуснах поръчка с кредитна карта, получих потвърждение по имейла, но днес проверих в онлайн банкинга и плащане нямаше отразено, обикновено сумата се появява в авторизациите блокирана веднага след поръчването.
Дали ще блокират сума скоро или да пиша да си дръпнат?

Ако на някой му се е случвало моля да пише!
Благодаря

# 668
Здравейте,
Снощи към 11  пуснах поръчка с кредитна карта, получих потвърждение по имейла, но днес проверих в онлайн банкинга и плащане нямаше отразено, обикновено сумата се появява в авторизациите блокирана веднага след поръчването.

Благодаря

Ако поръчката ти я има в Suivre mes commandes, те ще си дръпнат сумата, когато решат.
Въобще не е повод за притеснение.
Ако нямаше онлайн банкиране, нямаше да видиш тази работа и въобще нямаше да се притесняваш.  Wink

# 669
  • София
Здравейте,

Благодаря

Ако поръчката ти я има в Suivre mes commandes, те ще си дръпнат сумата, когато решат.
Въобще не е повод за притеснение.
Ако нямаше онлайн банкиране, нямаше да видиш тази работа и въобще нямаше да се притесняваш.  Wink

Joy Има логика!
Благодаря много

# 670
  • на морето
Момичета,направих си нов акаунт да плащам с нова карта.Пуснах поръчка,но ми е отказано плащане.Имам пари в картата,а предполагам вече е активна,защото съм я взела от преди 3 дена-виза дебитна на Кооперативна банка.Преди бях чела нещо,че с нова карта първо трябва да тегля от банкомат,дали в това е причината?
По принцип с моята Виза Електрон на тази банка винаги ми е минавало трудно плащането в Редута  Rolling Eyes Първо установих, че когато вкарвам пари, реално постъпват в самата карта и могат да се ползват за плащания не по-рано от 24 часа след това, заради оторизациите с Борика. Впоследствие пък забелязах, че винаги, ама абсолютно винаги когато плащам с тази карта в Редута, не ми се получава от първия път и ми вади надписа за "стюардесата" и отказаното плащане и едва след като упорито опитам 3-4 пъти, чак тогава минава номера и поръчката се финализира  Tired Така че опитвай докато стане  Peace
Благодаря за информацията HugСлед няколко неуспешни опита си направих поръчката от стария акаунт със старата карта на ДСК няма никакви проблеми-от раз става.Но пак ще пробвам Laughing
iava писах ти на лични за сандалките и ще чакам отговор.Имам 26 и искам размяна Praynig

# 671
  • Варна
Mirama-роклите за които се интересуваш ги имаше със снимка на живо
едната в албума на Oxana , а другата -на Змейковица
за бялата коментара беше че е лееко прозрачна
а за другата май че е малко дълга Thinking

на мен вече 3-4 пъти ми се изпразва кошницата -ама те губят ,понеже изобщо не помня ткакво съм слагала и нямам намерение пак да ровя

# 672
здравейте, след като отбележа артикул, който искам да следя, как после да проверявам какво се  е случило с него - дали има промяна в цената или го има като наличен?

Последна редакция: нд, 24 май 2009, 00:12 от mim_d

# 673
От mon espase client избираш   Mes produits preferen(кошничката) и ти излизат артикулите които си избрала да следиш Peace

# 674
От mon espase client избираш   Mes produits preferen(кошничката) и ти излизат артикулите които си избрала да следиш Peace
а как избираш артикул за следене?

Общи условия

Активация на акаунт