Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са темите за дискусия или обсъждане във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са темите за дискусия или обсъждане във форума?
Темите за дискусия във форума варират от лични преживявания, споделяне на снимки от пътувания, здравни проблеми, семейни радости, идеи за пътуване, до обмен на съвети и информация за лечение, пазаруване и пътувания. Темите във форума обхващат различни въпроси като проблеми с паспорти, здравословни проблеми, готвене, семейни събития, учебни занимания , работни предизвикателства и различни интересни ситуации.
-
Какви са мненията за продуктите на AquaSource?
-
Какви са мненията за Ryanair и техните планове за въвеждане на такси за хора с наднормено тегло?
-вече ми се изясни
...Винаги съм била на принципа да се казват нещата открито,точно защото на някого може да са от полза
...Kолко хора се опитват да обяснят на др. хора ,че Господ, God, Gud ,Dieu, Dio, Allah все тая , ама някои упорито отказват да вденат. Радвам се, че съм била от полза
. 

.Далка ,не ,че неЩо ме бърка ама другаря е май с големи претенции а ?Нали вече не сте заедно какво му пречи каква религия изповядваш ,сина му нали е с арабско име и Ще го обрежете скоро , какво толкова се притеснява тоя човек
,ако неЩо не е съгласен с твоите идеи на отглеждане да вземе да го гледа той .Колко хора нерелигиозни познавам и са си отгледали прекрасни културни деца с високо образование .КАкто казва Алба сметка се търси за делата ни ,това е по -важно отколкото да изповядваш исляма, а всъЩотот време да си дилър на дрога или да изповядваш друга религия ,нямах предвид точно исляма(айде сега мюслимките от арабската тема да не забравите да ми скочите
,ама ниЩо не ми каза като излиза ,той самият незнаел ,че е днес ,та негова клиентка го изнедала като започнала да раздава досарите (чиповете за бягане ,които калкулирват времето ).Та така хубо ,че гостенката ми е оправна и дойде в нас с градския транспорт и си изкарахме много добре ,ходихме на мароканска кухня в ресторант Маракеш ,изядохме по един кус кус ,по една червена лимонада гаврътнахме ,после шай(чай) ,абе както си му е редът ,персоналът беше както винаги фантастичен ...
Туй кака ви Делта на млади години 

,все оЩе не са намерили самолета къде евентуално се е разбил и е потънал в океана .В 2 часа тази сутрин самолета е подал сигнал за техническа неизправност и в 4 вече са загубили окончателна връзка с него .Толкова е тъжно ,аз все се моля пък все пак да е е успял някъде да кацне и всички да са живи и заради повредата в електричеството да не могат да се свържат с централата .Бразилците усилено търсят изгубения самолет и все оЩе няма новини да са го намерили .Казват ,че имало много светкавиви над Атлантик и по време на полета може би се е разцепил самолета на две ,оф дано не е това ,ама Щом са установили проблема навреме може пък да са имали време да реагират за кацане някъде ,дано ,дано Господ е с тях,дано има сила която да им е помогнала