Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са темите за дискусия или обсъждане във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са темите за дискусия или обсъждане във форума?
Темите за дискусия във форума варират от лични преживявания, споделяне на снимки от пътувания, здравни проблеми, семейни радости, идеи за пътуване, до обмен на съвети и информация за лечение, пазаруване и пътувания. Темите във форума обхващат различни въпроси като проблеми с паспорти, здравословни проблеми, готвене, семейни събития, учебни занимания , работни предизвикателства и различни интересни ситуации.
-
Какви са мненията за продуктите на AquaSource?
-
Какви са мненията за Ryanair и техните планове за въвеждане на такси за хора с наднормено тегло?

Знам аз, че си скрит талант в кухнята, ама... все го премълчавам. 

.Вече наистина си мисля ,че е по хубаво и за двама ви да се отделите в собствени къЩи ,в крайна сметка само ти трябва да правиш компромиси .Един съвет от мен(не си длъжна да ме слушаш разбира се
) ,гледай си интереса и да ти плаЩа там каквото е обеЩал и баста дотам ,да идва да си вижда сина ,до там ,в твоя личен живот няма право да се бърка Щом не сте заедно.честито костюмче на Раянчо ,цъкни го да го видим
,а даже и те с мъжа ми не са се виждали някои от около 20 тина години- от детството си ),та затова и не се познаваме и нали сега гледат ме любопитно и питат каква съм по националсност и мъжът ми бързо отговаря ,че съм била германка

. Кафенце обаче не отказвам.
, където преподавателката ни е терапевт. Обясняваше ни как се намират решения на проблемите във различни ситуации. След това учихме как да правим от дефицитите на някой, ресурси. Примерно да не се изразяваме винаги негативно, ами позитивно и да не описваме някой чрез слабите му страни, ами чрез неговите силни и положителни страни, че един медал винаги има две страни. Ако някой каже, че еди кой си е агресивен, може винаги да се погледне от другата страна и да се каже, че