Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 731
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Стига, бе Shocked
Какво става? Никoй от 'компетентните' служители ли не може да намери решение на казуса ти?  Thinking
Какво казват от посолството, освен, че се разминаваха преди с МВнР?  ooooh!

# 211
Шеки, готвачке  Laughing   chef Знам аз, че си скрит талант в кухнята, ама... все го премълчавам.  Wink

мдаааа скрита лимонка съм ,хахахахахаахаха 

дидонке Що не ни покани и ние да пеем ,знайш как пеем и танцувамеееее ,чак си връткаме и фръцкаме дупето  Joy hahaha

марси какво е това чудо ,кви са тия закони ,ужас а дано по-бързо да се оправят неЩатата и да си изкарате ваканцйиката както трябва  Praynig Hug

Далка ,Другаря както каза алби ,не мога даже да го нарека монополист , а завършен и изваян  егоист  Naughty.Вече наистина си мисля ,че е по хубаво и за двама ви да се отделите в собствени къЩи ,в крайна сметка само ти трябва да правиш компромиси .Един съвет от мен(не си длъжна да ме слушаш разбира се  Peace) ,гледай си интереса и да ти плаЩа там каквото е обеЩал и баста дотам ,да идва да си вижда сина ,до там ,в твоя личен живот няма право да се бърка Щом не сте заедно.честито костюмче на Раянчо ,цъкни го да го видим

Аз ся бях с родата на свекървата ,дойде сестра и с челядта и мъжете .И за първи път ме виждат (Щото пък те голяма рода ,не всички дойдоха на сватба ни тъй като не обичали микс святбите Crazy Flutter,а даже и те с мъжа ми не са се виждали някои от около 20 тина години- от детството си  ),та затова и не се познаваме и нали сега гледат ме любопитно и питат каква съм по националсност и мъжът ми бързо отговаря ,че съм била германка  Joy hahaha Laughing(нали сега съм много русаааа ,де да знам ко го прихвана) и аз ся нали да не го издъня потвърждавам ,свекърът се хили под мустак ,аз Щях да прихна простооо .И те аааа значи си германка от кой район си  там ,с ко си се занимавала ,сега с кво се занимаваш и аз им казах ,че работя за една агенция за модели  Joy hahaha олееее ма много интересно им стана ,коя агенция ,чак ме питаха  колко пари вземам  Laughing.Приятни женици бяха ,любопитки ,чувствах се обЩо взето като някое извънземно между тях ,заЩото ме оглеждаха много странно от главата до петите ,чак вземах да се спъвам от приотеснение .Свекърва ми пък като извади едно хубо джелаба (Щото ми стана студено ) ,тогава пък ахнаха как ми отивало ...Дядовците(мъжете)  като прилични мъже си играха с децата, а жените развиваха клюките на цялата рода  ,кой с кой се развел ,кой с кой се взел ,знаете как е ...Утре моя приятелка Ще идва на гости и съм вери хепииииии  Grinning

# 212
Много съм изморена! Tired
Ще лягам,пък утре дано ми остане малко повечко време,
че да се разпиша,както подобава. Wink
  bouquet     bouquet     bouquet   на всички!

# 213
  • Varna
Гутен Сабахлеееен, Фарашките и Фарашкоооо Hug

МАРСЕЛИНКА-пожелавам ти да ти се реши проблема дано да има някой усвестен-поне един за мая дето се казва и да може да свърши работата. То пък толкоЗ месеци и да не могат да свършат робота за 2 пари #2gunfire
За вярната Магребска дружина едно голямо ГУШ Hug

# 214
марси утре ще звънна в нашето посолство да попитам ,пък дано те предложат някакъв вариант.  Peace

дала чакаме снимките,у нас такъв ТВ окупатор е дреби ,добре че имаме 3  Grinning

Ние вече сме във Ваканцияяяяяяяяяяяяяяяяяяяя  newsm44 newsm44 newsm44  ,качих малко снимки,който иска да погледне.

# 215
  • по пътеката
деси, мерси много за съдействието!надявам се да намеря решение ,което да не ме кара да влизам в допълнителни усложнения, така и така сме пуснали за бг паспорт ве4е през посолството,въпросът е как да излезе и влезе законно, на мене визата  ми е най-пред о4ите! ама като са се захванали как  бг  гражданин с виза и ми опява консулът да пробвам с изтекъл срок да влизам на риск и аз наново да си правя документи, пълномощно, декларация  за пускане ве4е от бг за паспорт!  голям батак е, той не може дори да ми каже дали детето ми ползва безплатна виза! куриоз -мъж ми е с безплатна, а детето ? аз направо се изумих!ей обърна ме с кожата нагоре в4ера!до инфаркт ме докара, цял ден  не бях на себе си, лошо ми беше, глава,стресът си намери терен! ако се тръшна да знаете кой ми го е докарал!
моят поне на целия негативизъм   ми вика -не може да не се намери решение,ще ходим ,то се е видяло ,4е няма друг изход!то като, уро4ани напоследък нещата! сега се сетих за хамсата,няма да е от  нищото толкова на по4ит,както и рибата ,дето се вграждат  в къщите  им! то хубаво са го измислили "give  me 5"!отивам пак да си взема два валидола!

# 216
Добро утро и от мен, мили момичета.  Hug

Делта,  хубава закусчица си пуснала, ама ще се въздържа днес, че съм на лунна диета Simple Smile. Кафенце обаче не отказвам.

Аз тия дни нямах много време да пиша, понеже пак имах доста за вършене. Обаче ви чета винаги. Вечер като се прибера Simple Smile.

В петък имахме един семинар или по/скоро тренинг  newsm78, където преподавателката ни е терапевт. Обясняваше ни как се намират решения на проблемите във различни ситуации. След това учихме как да правим от дефицитите на някой, ресурси. Примерно да не се изразяваме винаги негативно, ами позитивно и да не описваме някой чрез слабите му страни, ами чрез неговите силни и положителни страни, че един медал винаги има две страни. Ако някой каже, че еди кой си е агресивен, може винаги да се погледне от другата страна и да се каже, че
същия човек приема конфликтите, изживява енергията си, че е темпераментен, че може да се отбранява...  Simple Smile

На мен тази седмица ми е последната там, където работя, защото не плащат много добре. Миналата седмица по случайност един от професорите ми се обади и ми каза, че от една организация търсят хора, които говорят български. Става въпрос за момичета от Африка, Азия, Източна Европа, които насила са доведени тук, за да проституират, или насила са омъжени за някой или ги продават. Целта на организацията е да изкара момичетата от тази среда. Понеже тези момичета не знаят немски (в повечето случаи...) е добре да има такива, които говорят майчиния език. В сряда ще ходя да се представям. Малко ми е далечко от тук, но звучи много интересно, така че да видим какво ще излезе Simple Smile

Банския още не съм го разкарала....още не е толкова топло при нас. Мисля, че сезона се открива юни...Да видим Simple Smile

мързел, честита вакнция  newsm44 , дано си починете добре. При нас утре е почивен ден Simple Smile

За сега е това от мен! Пожелавам на всички лек ден !   bouquet  newsm51

# 217
Hug

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 21:00 от elip

# 218
  • София
Ние пък по случай утрешния ден на детето всички деца от нашето семейство отиваме на луна парк в Люлин. Щото обикновено на първи юни тука по такива места е направо лудница.

Сега ги броих нали 5 деца сме. Аз, жената, щерката, сина и внучката. Направо не ми се мисли като се съберат пет щури глави какво ще става там.

# 219
  • Varna
Дедко Хаджи Laughing
Ще стане голям купон, това ще стане и ви се радвам от сега. thumbsup
In Dreams-много интересно ми звучи това предложение. Може би защото аз съм такава, че винаги искам да помогна. Мисля, че ще ти е интересна работата пък и ако ти плащат добре за тебе ще е още по добре за да може поне малко спокойно да си посрещаш разходите.
Късмет на новото място newsm10

# 220
Привет момичета

Какво да кажа....нали пък си обещах да не слагам розовите очила-та заова си  го пиша точно както си ми е Житието и Битието.
Ама...да си кажа честно момичета-По добре ми е със Интернета-на Скайпа и с МП-4.
Ние отдавна не споделяме общи удоволствия и така Всеки си се чувства в кожата и по-добре....
Вместо да ми се дават Уроци по Религиозност-че Еди коя си приела религията ни,а видите ли-.....АЗ още не съм... Sick
Затуй-всеки на страна е по-добре...за сега!

Не съм против Никоя Религия..само точно Днес разбрах че една  позната влязла в Ислямската религия.
Същата ,която взе пари ,за да се ожени за едно момче от Египет...прави го на какво ли не!Включително и донос в полицията че е малтретирана....И когато Той реши да я напусне......и тука-познатите му събирахме парици за да се изнесе в друга квартира и да заживее нормално...Жената-се преобразила.....А той-герой стана че е преобразил...и Всички Вярват в това!
Кога прочете,кога усети вярата newsm78като до вчера му даваше върху пицата шунка и лъжеш че е пушено пуешко-халал....-ама НА!Вече и ТЯ ще ми Служи за Пример....
Хората са Очаровани!

Аз разбирам много от Нашите момичета-които имат познанието,които са  като една Жива Енциклопедия....разирам защо са взели това решение-Уважавам ги от цялото си Сърце и решението Им -също,ащото са хора на Честта и то се усеща и си личи

Ама да ми дават за пример -тарикатки...най-ме е дразнело винаги!
ТОВА Е АМО МОЕТО МНЕНИЕ-....всеки си го има своята отправна точка..това е!
А може и да греша...може тя да не го прави от Интерес,а наистина да е усетила нещо със сърцето си-...Дано!
Но да не разлайваме кучетата допълнинелно.....
Не подемайте тази тема...Просто Ви обясних Защо предпочитам да съм си с МП-4 Sickзасега

Икам да питам Мързел и Свеарчето- Hug Hug..защо така Алах има няколко имена?А разбрах че и профета...Колко са на Алах и колко на Профета?Защ имат така...много имена?А дали не е казано ч е хубаво и на хората да се поставят повече имена?

Иначе-като съм откровенна..не мога да не споделя че послучей предстоящото събитие има и подарък...в абски стил!Доста се изненадах...още повече,че в тази безработица,но на бижут едва ли им жена да се намръщи...а аз отдавна си мечтае за едни големи кролки.

Марси-просто не знам мила какво да ти кажа с тия документи....Тъжно ми става че стрпреживяваш това и става  така....Дано да се разреши  и да си пекараш заслужена хубава ваканция сред близиките

Дрейм-значи и по Германско правят муфти...и не прщат добре!ИИИИ-махай и се!

Шеки-я дай идея за хубава руса боя.Аз се правя тъмно руса-ама като ми е тъмна основата..то става нещо като медено.Харесва ми!Ти каква марка боя използваш?Аз-на Лореал...ама си мисля че много изушава

# 221
Марси, новини? Rolling Eyes Praynig
Далка, има хора, за които е важно парадирането, а не смисъла.  Stop
Дали ще става достояние на другите онова, в което вярваш или не- накрая ще ни се търси сметка за това КАК сме живяли и какво сме направили, а не колко знаят за нашата религиозна принадлежност.  Peace
За имената- 99 са, доколкото съм запозната.
С това приключвам темата.  Stop
Надявам се не си приела думите ни като укор. Hug
За боите- дълго време ползвах тези на Лореал, докато не се светнах с професионалните- двойна доза и качество.
Минка, чак ме запали по твоята специалност и ми се прииска и на мен да уча същото. Wink
Новата работа също е интересна, свързана с много търпение и психология.
Дано имаш късмет и да те вземат. Стискаме палци.  Hug
Шеки, пак си била на безплатен театър, даже с нова трупа е бил този път.  Laughing

# 222
дала това са имената на Аллах-изкарах ти ги на английски,за да разбереш превода
http://www.sufism.org/society/asma/

другите имена който се използват за Пророка-са:
Мустафа-

http://www.thinkbabynames.com/meaning/1/Mustafa

Ахмад-

http://www.thinkbabynames.com/meaning/1/Ahmed

Махмуд-

http://www.thinkbabynames.com/meaning/1/Mahmud

# 223
защо така Алах има няколко имена?А разбрах че и профета...Колко са на Алах и колко на Профета?Защ имат така...много имена?А дали не е казано ч е хубаво и на хората да се поставят повече имена?

Привет от TR тема Laughing Hug  ; само малко допълнение (първя умишлено това допълнение, че като знаем колко народ чете форума, ще решат сега ,че мюсюлманите освен ,че се кланят на различен Господ , а сега пък и имaл и 99 имена  Mr. Green ) - значи това не са имената като втори , трето и 99-то име на Господ (не е като да си Мария Магдалена Анелия Петрова Иванова). 99 Имена са по-скоро като атрибутите , прилагателните(признак, качество, свойство), качествата така да се каже (Всезнаещия, Вседаряващия, Всевластващия и т.н. и винаги в превъзходна степен)  Peace

http://bg.wikipedia.org/wiki/99-%D1%82%D0%B5_%D0%B8%D0%BC%D0%B5% … D0%BB%D0%B0%D1%85  == аз пък ги пускам на БГ just in case  Mr. Green Wink

Спокойна вечер и страхотен ден утре с вашите палавници   Heart Eyes Laughing Mr. Green Wink Hug Peace

# 224
  • Varna
БЗ Hug
Благодаря, беше ми интересно  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт