Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 732
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
# 196
Хаджи-пиши как бе вкуса на тутманика?Доволен ли си  от резултата?

Шеки-много ми беше интересно да прочета .Не съм срещала тук това,за което пишеш...ама ми предизвика интерес.Шма едни тестове-като това за кото говориш...ама измерват годините на мозъчната ти дейност...Определено много е приятн така да спортуваш-не натоварва,не задължава....минава някак между другото ,а физическата активност си е правиш....А
Може ли да дадеш някакво инфо в нета,да се ориентирам...цени,откъде се купува?Майка и тя стана фенка....ама то-на българки едвали има-да те поздравява....ама знам ли?на руски-сигурно има,нали?

Алби-последният ти пост много ме развълнува....Наивно или не.....това е!

Мина-днес дори тук е слънчевсо...ще разкараш ли новия бански?

Дидонче-обеща ми нещо.... Hug

Делтичка-пиши ми е рецептата..Казах ми една-ама не знам дали е същата.В моята има алкохол...което щее малко трудно да внеса в къщи!Ама дали не може да се замни сс спит...пиши ми твоята,да си е имам  bouquet

Жълтурче,Белла,Рали.....отесе в лятото.Дано прекарвате добре Hug  bouquet

Линче-добре ли си?мама по-добре ли е тези дни?Давай и да готви....така е натоварваш-приятно и не губи и ритъм.

Елипче-и ти замлъкна?Отваряш ли Снимката вече....ела да се запознаем. Hug  bouquet

макар че Раян е хремав ...ще изляза днес целия ден навън-искам да см сред хората.....

Цеци-сега те мернах....дръпвай и ти на разходка..да се ответриш и да се заредиш.Къде ще идеш по морето?къде си решила....аз искам на Бълкана..към Търново!Ама да видим..да стъпя и аз на родна земя...да ми стане и на мен широко около врата ....та да се развихря ,както си знам!хи-хи-хиии...

# 197
Далка, на търсачка ще намериш информация за WiiFi-то.
Исках да ти пусна link, но на италиански и английски ми излизат. Потърси френският вариант.
Другото, за което говориш е на Нинтендо- като книжка с ребуси и игри за размърдване на главицата и на база знанията, които покажеш ти определя и възрастта. Peace
Как е Раян днес? Дано сте добре. Hug
Близнаците, оправи ли се принцеса Йоанка? Марси, а Линда и тате й? Делта, а дЕтИтУ?
Скорошно оздравяване на всички. Praynig Hug Peace
Шеки и на мен ми беше интересно обяснението ти от първа ръка.  Hug
После се зачетох в сайта- много ми хареса, макар и да не може да замени тренировките на чист въздух, но това може да се компенсира. Peace
Честит ти цвят, но ни го видяхме, ни го поляхме... Thinking
Цецифло, добре ре-акустирала на наша земя.   bouquet
Не ти е харесало този път... От къде е твоята половинка, ако не е тайна?
Ще се радваме и на снимки, ако има от събитието, а и разкази подробни не отказваме. Peace
Важното е, че сте свършили онова, за което беше там. Как се чувстваш като омъжена жена?
Казваш за китайските хапчета, че са опасни (както и предполагах Rolling Eyes), но дали говорим за едни и същи? Опаковката е като от туба за крем, сребърна, пълна с надписи на китайски-онази, която аз видях.
Дядо Хаджия, голям кулинар си.  chef Поздравления за тутманика.   bouquet
На мен ми прилича на пита, знам че тутманиците са по-плоски, а твоя се е надул като сватбарска пита. Wink

# 198
  • по пътеката
привет, дружина! аз днес съм в ужасно настроение, обаждах се в посолството за паспорта на дребната, толкова разо4ароващо отношение не о4аквах!предложих да влезе като тунизийка с виза, ама как можело бг гр. да влиза с виза,ами от супер бг експедитивност!направо съм се стресирала яко, моите документи и те тука  си 4акат  подритване, ама стискайте палци!4акам отговор от външно, дано там поне има отговор адекватен!в мвр не са успели добре да се справят с казуса!
и аз се запалих по уифи,после ще търся в гугъл! но дали го има в тунис, определено ще е на тройна цена? newsm78! по- лесно ще си платя един ли4ен тренер,май!може да  ми даде и промоции,хахаха!
дядо, прати малко тутамник, както съм стресирана, направо прати един цял! много апетитен изглежда,а сега пусни рецептата,не се стискай!  chef bowuu
алби на оздравяване е големият, линда е закрепена, но алергията си е нали4на!после ще търся едно масло тукашно, ако го намеря ,ще пробвам за тази алергия,ако не в бг ще гледам да направя каквото мога!поне да и видят какви бактери и бацили й тормозят окото и носа!

# 199
Е,Марси-...аман от административни изчепки
къв им е проблема...не разбирам newsm78
Линда си е българка .....
как ще  влиза с Виза....трябва да влезе с Временнен паспорт ил с Постоянен
Тя си има бг ЕГН нали?!....ква виза тогава рисуват?!?!
Преди много лаех за нашето посолство тук.....но след определени събития...мисля че ората са учтиви и поне на мен ми подадох ръка!
Дано да се рареши и при теб! Praynig

# 200
  • Varna
Здварейте компанията Hug
МАРСИ- големи проблеми със пасторта детенце беее. Как е тя? Тез наш'те по посолствата няма да се оправят еййй. Нали са сложени там да ни защитават интересите. Незнам за какво ги слагат там #Cussing out
ДАЛЧЕ- на лични ще ти шатна там магията за косите.  Hug
АЛБИЧ- много ми хареса какво си написала за този труден ден и за такивата подобни на него. Аз много пъти съм казвала, че сме само за мъничко на тази земя и трябва де сме добрички поне мъничко, да се опитаме да се разбираме едни други колкото и да сме различни и разбира се да се обичаме. Колко мъничко е нужно да сме дибри....колко мъничко....
ШАКИРЧЕ-мила още ги карат тия стари таралясници беее. А ако не карат Чавдарчовците карат тия старите рециклираните от Западната Европа Sad Пътищата са мамата си тракат- а плащаме такива прекрасни данъци. Как така немогат да управляват 7 000 000 ония убавци -мЪ кЪк шЪ могЪт бееее. Те самите не спазват законитееееее #Cussing out
ДЕДКИ- твойто Булче сигурно си те хвали пред аверките си, че си е взела мъж кЪт Слънце. Аз тъй си ФалЯ Батку нищо, че не готви ама се стара'й

# 201
  • по пътеката
далке,  проблемът е ,4е трити месец 4акаме да пристигне бг паспорт, а не се дава никаква инфо кога ще има куриер и дали няма проблем с паспорта, вси4ко става! аз ще настоявам за виза за да влезе легално поне в бг, а не с изтекъл паспорт и без виза да се  юрнем по граници, цели 4 имам да минавам в едната посока!с пасаван не става на връщане няма с какво да излезе!абе някакъв лабиринт от административни грешки и недомлъвки и голямо напрежение ми създават!тукашният ми пък акт за раждане и той някъде  обикаля, ве4е месец !4е и аз да изляза май ще имам проблем ooooh! Cryох, моелте се да се  орпавим най-бързо и спешно! Praynig Praynig Praynig
да ви се похваля- линда изуми даскалите по коран на днешния празник на корана! каза си вси4ко без дори да се притесни, 4е и груповото и на вси4ки сури беше на 6! като отивах да си я прибера даскалите по коран, които бяха по4етни гости ми изказаха  възхищението си! аз дори нямам друга заслуга освен да стимулирам у4илищния процес и много толерантност от моя страна!свекър ми прави снимки ,той обеща да ми ги даде да ги ка4им на компа, ще пусна в албума!на  12 юни край с даскалото! Party

# 202
  • София
Хаджи-пиши как бе вкуса на тутманика?Доволен ли си  от резултата?
...

Страхотен резултат и никакви остатъци.

...
Дядо Хаджия, голям кулинар си.  chef Поздравления за тутманика.   bouquet
На мен ми прилича на пита, знам че тутманиците са по-плоски, а твоя се е надул като сватбарска пита. Wink

Така си е, ама аз го почнах като тутманик па го промених на питка па го извъртях на не знам какво си и то така се получи.

...
ДЕДКИ- твойто Булче сигурно си те хвали пред аверките си, че си е взела мъж кЪт Слънце. Аз тъй си ФалЯ Батку нищо, че не готви ама се стара'й

Мойто зайче (булче) е най-добрата готвачка и съпруга, та не мога и се намажа и на малкия пръст.

# 203
Марси, а вариант да излезе с пасаван от Тунис, а в Бг да й направиШ бьрза порь4ка на паспорта? Thinking
Ако се заядат казваШ, 4е е загубен я по поЩа, я по пьт,...
Странна работа.  ooooh! То да го бяха адресирали до посолството, нямаШе май да имаШ проблеми...
Дядо Хаджия, важен е резултата, нали? Wink А той е превьзходен.  Peace
Делта, те не спазват, то се знае, но поне да направят неЩто за да може тоя народ да надигне малко глава Naughty

Марси, от бързане забравих да ти честитя гордостта.   bouquet
Хитрушата Линда... да ви е жива и здрава и тепърва да носи такива резултати.  Hug
Елипче, радвам се, че се разписа.  Hug
Честито завършване на младата дама.   bouquet
Ето link към WiiFit

http://www.nintendo.com/wiifit/launch/?ref=

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 22:05 от Alba76

# 204
Здравейте и от мен  Hug.
Позагубих се тези дни, но много мероприятия ни се струпаха наведнъж и трябваше да се подготвим подобаващо. Но най-важното е, че вече мина партито за завършване на учебната година и щерка ми е вече дипломирана малка госпожица, готова за първи клас  bowuu  Laughing. От самото парти съм доста разочарована, но поне децата се повеселиха.
Далка  Hug, така ме изплаши с тази история за децата от Асеновград. Наистина е много тъжно това, което се е случило. Милите дечица.
Бог да прости и загиналите при катастрофата!!!
Марси, стискам палци. Много са неприятни тези разправии с администрацията. Браво на наборката   bouquet!!! Да ви е жива и здрава и все така да се проявява в даскалото, а и по-нататъка де.
Алби, дай линка за WiiFi-то на английски. Току що попитах Гугълчо, но не можах да попадна на добра информация.
Надявам се болничките дечица вече да са по-добре  Hug.
Сега се връщам да ви дочета обстойно, че минах пропуснатото само по диагонал  Mr. Green.
Лека вечер на всички  Hug.

# 205
Здравейте дано влезе в сила   някакъв закон  ,дано вече повечето граждани размислят и дано всеки се стреми да изпълнява законите на държавата си  и вярата си .

Далка ето това е играта бе душко по тв то не спират да я рекламирват ,то има много игри разбира се ,които можеш да си купиш в плюс ,ама аз само си взех конула нинтендо уи ,то върви с една игра (тенис,голф,бокс и др) ,стъпката (уи-фит),2 дистанционни уии.Консула може да се конектира и за интернет и всички новини можеш да си ги прочиташ ,метео ти дава за целия свят и за града в който се намираш (както си го настроиш) .Можеш да играеш онлайн с някой друг ,който по съЩото време е конектиран на неговата си уи ,има такава апликация .Абе доста работи има аз засега само на уи-фит играя (тренирам) Щото нямам време да човъркам много по 30-40 минути .Може съЩо да си разглеждаш снимките на С Д карта (тези за фотоапаратите)и може да ги модифицираш самите снимките ,да им слагаш рамки (глезотйики).Мойта игра е на френски ,незнам може и да има на български ,но  България  newsm78 .Ето ти няколко адреса :
консула-http://www.nintendo.be/NOE/fr_BE/systems/online_1486.html
уи-фит http://www.nintendo.be/NOE/fr_BE/games/wii/wii_fit_2841.html

Постригах се и се боядисах днес на фризиор ,шейха незнае ,ч? съм се постригала  Laughing.АМа тоя път се постригах късооооо ;тоест отзаде изкусено покрива ми се врата само и от страни се спуска косата (кичурите) по дълги и шпак изкусено ,абе много се харесах и русуто е едно хубаво платинено ,а не жълтоооо

Вчера  правих баница със спанак ,но по погрешка не бяг взела правилните кори ,а съм взела някакво тесто .АМа за убиване са тия беееее ,на всичко пат е фией написано и аз грабнах там едно и нали с малката трябва всичко бързо да правя вече Ще се запиша за конкурса на  мис Бърза Глупост  Joy hahaha .Както и да е увих плунката от спанака със сиренето и яйцата в това тесто ,стана пак де ,ама аз си исках хасъл баница

Марси вие пак големи приключения си имате със институциите ,дано един път за винаги си свършат някои работата като хората и да нямате такива тревоги занапред

# 206
Привет и от мен!  bouquet
Аз като Елип,от мероприятия нямам никакво време.
В сряда бяхме на рожден ден в училището,на едно момиченце от класа
на Алекс.Беше много интересно.Имаше програма,клоуни и много му хареса.
Вчера празнуваха деня на майката(днес е празника).
Пяха на английски,френски и арабски.Много вълнуващо! Heart Eyes
После ще кача малко снимки.След това ходихме на кафе и се прибрахме късно.
Сега ще ви изчета на спокойствие,че пък после пак ще излизаме.
 Hug    bouquet   на всички!

# 207
Делтичка Hug-Сърдечно Благодаря  bouquet

Шеки-честно да си призная ...не ми остава време за телевизора...Гледа се само АЛ Джазира- на арабски и Канал Алже!
Добре че имам МП 4 та захващам да слушам френскте новини по  радиото на обед,като дреме Раян в количката....
За разни там тукашни изяви-ти ги знаеш....лепът плаякати като чаршафи големи,та ми избождат очите...но иначе не смогвам да гледам...А има и друго!-що пък да го крия...Другаря не им харесв Рекламите.Показвали само женски г...ве -с една дума голотии...или пък Мъжки!Ама аз съм си виновна!Върви една реклама на МакДонардс с един черен мъж-сменят го в различни дрехи,с различни коси и...на едно кадро-Гол!И АЗ-Ивъхххххххххххх че запомняща се картинка......
И така-реакции....разни! Joy
Та затуй не съм час много-много и с новостите-признавам  си!
По Канал Алже се говори на френски,ама...рекламите само На Джейзи-мобилен оператор и на Зехтини разни...
А Ал Джазира адски е харесвам-но преди по английски поне закачах долу-горе за кво говорят...а сега -по арабск-Хич!
Само нашта красивата алжирка гледам...и всеки пт ми е показват с думите-Тя е алжирка,знаеш ли?

Момичета-подариха ми много хубави дрешки на Раянчо за обрязването.
Нашите познати тук-а и от Алжир изпратиха едни обущенца-везани със сърма...
Днес го разхождах Раян из парка и щтраках -преобличах....

Дано да ми остане време да кача нещо...ако не-Утре!

Дидонче-поздрави!Чудехсе защо те няма...и се притеснявах тайно!Бебка рита ли?  bouquet

Фаима-къде си и ти?
Софи щеходи ли някъде на лагер или е още малка и ти не е пускаш?

Поздрав за Всички ...ще гледам да се разпиша надвечер пак

# 208
Само нашта красивата алжирка гледам...и всеки пт ми е показват с думите-Тя е алжирка,знаеш ли?

Същата работа Laughing (то калъпа си казва думата и тук  Wink), с разликата, че рядко се докопва до дистанционното.  Heart Eyes
С времето се е научил да гледа онова, което харесва на мен, но футбол гледам с удоволствие, предавания за открития и новости, сериали нашият телевизор не е предавал Naughty,... така, че интересите ни се припокриват и сме си намерили златната среда.  Peace
Но твоя Убавец, Далка- пълен монополист,  Crossing Arms къде го дават така?! То само на радио може ли да кара човек?  ooooh!
Май проблемът ще се разреши с още един телевизор. Peace
Честити нови дрешки. Hug Снимай ги да ги покажеш, ако ти остане време.

Вчера празнуваха деня на майката.
Пяха на английски,френски и арабски.Много вълнуващо!
Дидонче, ти пя ли? newsm78 И ако да- на какъв език? Laughing
Шеки, готвачке  Laughing   chef Знам аз, че си скрит талант в кухнята, ама... все го премълчавам.  Wink
Марси, до къде стигнаха главоболията ви? Thinking Има ли някакво разрешение на проблема?   Hug Praynig

# 209
  • по пътеката
алби, по-зле станаха, днес направо пред инфаркт съм! толкова съм ядосана  и се усещам като,4е някой ми  се е  изплюл на бг  ми принадлежност, 4е няма накъде пове4е!дано видя светлина  и за двете ни, 4е ни пекат на сахарски огън и пак ще стана дебела!

Общи условия

Активация на акаунт