Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 760
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
Преди да напусна дома си мислех, че онези, които вече са излезли 'навън' се превземат Rolling Eyes като не се сещат за дадена дума. Но... ''като дойдеш на мяра, ще хванеш вяра'', казваше баба ми. Не се усещаш кога започваш да говориш и мислиш механично на друг език и освен ежедневните думи има и такива, които не си знаел преди и автоматично ги заучаваш по този начин без да се задълбаваш в речници. Като дойде момент да я използваш на Бг- опс  Rolling Eyes Embarassed... как беше. newsm78  Laughing 

Така е ,така е ,те преводачите с един прост текст едвам се оправят  Rolling Eyes,Що програми ползват ,чудеса .
Забравя се ами ,особенно като не се практикува ,който не го е изпитъл ,той не е повярвал .Зависи и от контактите ,аз с българи не контактувам много ,тоест имам 2 дружки и рядко се виждаме ...

Минче първо много хубав бански си си в взела ,кат идем в Тунис Ще има да подвикват подире ти ергените Гадзела ,гадзела  Laughing,много е интересно това което разказваш .Тук съЩо има такива групи от такива "пропаднали" хора .И ги събират в кръг и всеки си разказва историята(биографията) ,какво очаква да плучи и какво би направил той ,за да си помогне ,разбира се в присъствието на психиатър .Този начин е много популярен и е помогнал на милиони хора да се съвземат и да започнат нормален начин на живот .Хубаво е ,че ги има такива центрове ,хубаво е ,че вече има начини за всичко и за всички  Peace...

Аз нали ви разказвах ,че тренирам с уи-фит .Ами то е направено на съЩия принцип ,играта ме мотивира (само докато мина покрай нея)даже оЩе преди да съм я включила .Един приятен глас ти казва- добър ден Шакира  ,как си  Laughing,приятно ми е ,че те виждам пак(пита и за мъжа ми,как е Що е  ,къде е заЩо не се е включил еди колко си дни  и той си е записан- уии) ,айде да направим тест физик за гравитацията ,да измерим теглото ,пък ако имаш време и малко упражнения не е лошо да направиш.Разбира се аз натискам бутоно -продължи и си избирам някакво активити ,там един млад симпатичен младеж  Laughing(моят персонал трениор)  с хубав глас ми обяснява какво Ще правим и аз само трябва да го следвам(не съм се влюбила ,моля някои  да не си правят филми ,трениора  е анимационен  Laughing  ,хвали ме за всяко направено усилие  Laughing,казва и къде  греша  #Crazy (интилигентна игра бе ).Абе доста оригинално измислено .Колко му  трябва на човек -2-3 насърчителни думи ,2-3  мотивираЩи ,30 свободни минутки ,за да  се зарибиш и най-вече спортуваш ,полагаш грижи за тялото си ( организма , за собсвтеното си здраве).Ей вижте кака си Делта на колко години и каква енергия  и хъс лъха от нея  Heart Eyes ,такива клиенти(ки) има  мъжът ми на по 50 и кусур  години жени(мъже) бягат и тренират всеки божи ден и нямат никакви оплаквания нито от болки в гърба ,нито от разширени вени и тем подобни проблеми ,не правят ниЩо сложно или адски трудно ,отделят 30-60 минути на ден или през ден .човек като няма изграден правилен начин на живот не е в хармония със себе си и не се чувства добре ,изморен е ,боли го тук и там ,в това число включвам и мене си ,Щото някой път ,като се размързелувам и издавам багажа  ooooh!,като работя и съм активна няма такъв филм  ...

Като кака ви Дидонка пуска снимки ,пуска ,докато не ни зариби  Mr. Green ,сега Ще ,не Ще Ще посреЩа гости с надуваеми или с изпуснати дюшеци ,само място да има по земята Ще се наместим някак си ,няма да бъдем много претенсиозни и оЩипани  Joy hahaha

Делтичке, аз пък нали съм с албански реотан сега разбирам ,че синчето ти е оперирано  ooooh!,от какво бе душа ,какво стана .Дано бързо се възтанови  Praynig

Боядисах се собственоръчно чисто руса платинено  Crazy Flutter,ама много русаааааааа ,олееее като се прибра шейха ме гледа така  #Crazy #Crazy #Crazy,на фризиор ли си ходила -ме пита .Викам -не ей сега се окапазих ,оЩе не мога да свикна с люка си ,все ми се струва ,че не е равномерно ,той ме успокоява горкия ,че е добреее  hahaha Joy,сигурно да не се разтроя хептен  Laughing Joy hahaha .ОЩе един път май трябва да се мине добре и Ще стане 6 ,ама трябва да мине малко време .

Днеска даже карах сама колаааа с буля ви Лина отзаде  ,брейййй какво постижение ,навих се ,но ми беше доста притеснено ,все едно всичко отначало започвах ,но се добрах благополучно до магазините и се прибрах ,дано Господ е с нас и бди над нас винаги Praynig ,че какви ненеормални има по пътиЩата не е истина ,особенно по магистралата ,там сама едва ли Ще се навия да карам скоро  newsm78

Ох лека ви ноЩ ,да спите в кош и да сънувате царски грош Hug

# 181
  • Varna
ДобрЮтрУУУУУУУУУУУУУу ФарашкИтИИИИ и Фарашкооооо Hug

Да ви е сладко дружина newsm47
ШАКИРЧЕ Hug не си албански реотан. Аз само споменах когато синът ми излезе от болницата. Преди това не споделих мила. Не ми се пишеше за това. Важното е сега да се възтановява по бързо. До снощи бях спокойно но късно вечерта е ревал от болка е не е глезан. Дано днеска да е по добре.
На всички ви пожелавам много ама много усмихнат и щастлив ден!
И за всички многоооо гушки Hug

# 182
Добро утро, милииии! Аз преди малко ставам.Сега пия кафенце и си взимам от закуската на DELTA_DELTA, мммм, че вкусно! Особено ягодката!  Hug

Радвам се, че банския ви е харесал и че това, което разказах ви е било интересно. Сега се се сещам, че това наистина си е комуна, а не точно клиника.
Много ми харесва специалността, която уча.  Grinning

Това за забравянето на думите наистина не е превземка. Тук нямам почти никакъв контакт с българи. Две приятелки само. Нямам нито един колега в университета, с който да говоря на български. Съответно от почти 4 години приказвам само на немски. Когато си говоря с българи тука, си говорим на българо-немски. Като не се сетя някоя дума, я казвам автоматично на немски, без да се замислям как е на български, защото знам, че другия ще ме разбере. Има и такива думи, дето в България никога не съм ги използвала...Това не е така при всички българи. Има някои, които се движат само в българска компания и половинките им са българи. При тях нещата стоят по-различно.

Аз се прибирам веднъж в годината в България и тогава имам доста изцепки, понеже в магазина ми се е случвало да отговарям на немски, или пък някой като ми звъни по телефона автоматично казвам Халло  Crazy. Но така е...

Сега в една друга тема в клюкарника са отворили една тема, за това, че мъжете трябвало да пишкат прави. Ами тук навсякъде има табелки, че мъжете трябва да пишкат в седнало положение. Странно ми е на мен това също. Но мисля, че германците го правят. Нямала съм приятел германец и не знам, не съм виждала лично, но водейки се по табелките....
Моят приятел иначе не пишка седнал. При вас как е?

Аз заминавам пак на лекции. Лек и усмихнат ден!!!!  Hug

За малко да забравя да честитя новата косичка на Шеки! Със здраве да си я носиш хихи, а няма ли да ни покажеш как е станало?

# 183
  • по пътеката
добро утро да сложа по едно кафе ,4е съм се оцъклила в 6!
ей, събуди ме с това пишкане! дай ми една табела ще си я принтирам и ще я сложа в тоалетната! откога 4акам равенство поне там,4е ми писна да 4истя!и постоянно да слагам капака! дали да не си завъртя един приятел германец,да го питам! Mr. Greenама на немски знам то4но три фрази4ки! затуй ме "мрази" средното хлапе,4е го набутах в немската,а то обожава английския! като мене като малка, набутах се сама в френската, а цял живот у4их дотогава английски! ама на ,сега английски се позабрави, а френският се налага да се позлва ,дори да си вдигнем нервите и да се изясним,пък и да си се оби4аме на него!абе нека си нау4и двата, единия с мерак, другия от зор, пък, ако й вкарам и френски подкожно заради нас,няма да е лошо! брат им с руския нищо не направи, ама то и даскали няма свестни ве4е! или са питбули или прекалено ларж и нехаят!липсват ми моите даскали, ей злато хора са биликато авторитети и близост до децата! само някой бяха питбули! никога няма да забравя думите на един даскал по физи4еско! не съм гимнасти4ка, но пък бях  атлетка! казваше ми: не е важно да  си перфектно надарена за нещо, важното е да го направиш максимално добре и и да си ли4и работата, труда ти, влагането на желание!аз това оценявам! и.... си бях с 6!
далке, ти не знаеш как бях първият път- след  3 м сред араби и само на френски! дори "да" не можех да кажа като хората от сефте! много явно ми се беше стресирало съзнанието да въстанови вси4ките си познания по френски и беше избутало бг  назад!тогава  и нет нямаше  в къщи ,4е се пиш?ше по клубовете! бг ре4 не бях 4ула, нямаше мобилни ,тук и домашен нямаха,4е те не знаят  да спрат да плямпат и сметките стават президентски! та бг си отиде в глуха, после се оправиха нещата!  Mr. Green

# 184
  • София
Не знам дали имам право, но днес в България се случи голяма трагедия. Край връх Бакъджик - Ямболско загинаха 16 души при пътно автопроизшествие.

Бих искал онези от Вас,които смятат, че е необходимо или възможно да се помолят за онези, които Бог прибра при себе си и за здравето на ранените.

Благодаря Ви предварително за проявеното разбиране !

Съжалявам ако съм ви променил настроението, нямам роднини и близки сред загиналите, но в такива моменти съм съпричастен.

# 185
Ужасна трагедия!  ooooh!
 Flowers Rose Flowers Rose  Бог да ги прости!
 Praynig Praynig Praynig

# 186
Оле.....Ужас!
Ужасна трагедия
Сърцето ми се сви-моите хайвани са на Голяма екскурзия до Банско!
кАК е станала тази трагедия.....Мир на душите на починалите. Praynig
Дано повече жертви да няма...
А какво се е случило пък в Асеновград....с две деца-майка не иска да ми каже?

ПС-Ние сме болни.раян е с 38

# 187
  • София
Моля заповядайте ! Обещах вчера да Ви почерпя. Съжалявам само, че празника ни беше опорочен от трагедията с катастрофата край Ямбол и варварските действия с децата от Асеновград.

Още е топъл и не сме го разчупили. Това е тутманик с украса от два цвята млечна смес. Рецептата няма да я давам докато не го опитаме и не оценим, че си струва тъй като за пореден път правих експеримент и с тестото и с украсата.

Бързам да уточня, че аз не съм специалист по украсите, нямам дори и шприц затова си направих една фуния от хартия за печене и с нея нанесох спиралата отгоре. То впрочем си личи че е непрофесионално изпълнение де.

# 188
 Praynig Praynig Praynigужасна трагедия
Бог да ги прости!
оооооххххххххх колко хора си заминаха еейййй така за нищо по тези пътища.........просто е безумие това

здравейте и привет вече от Бг Hug
завърнах се тези дни от Алжирско,този път не останах очарована голяма горещина ,прашни и мръсни улици абе с две думи радвам се че най накрая свършихме всичко за което бях предприела това второ пътуване и се прибрах по живо по здраво в цивилизацията Laughing
сега ще чакам да преведат и легализират документа ни за брак на 4.06 ще стане да го заверя в общината и по най бързия начин да го пратя на половинката и вече да чакаме да му дадат така чаканата и желана виза.а докато чакам да да дойде 4.06 ще отида малко до Несебър да топна малко и бебо  в черно море и се видя с колеги и приятели че то време не остана с тези мои пътувания  Thinkingи вече се спирам   Laughing
Далка  -едно време и аз пиех тези прословути китайски хапчета,докато не ми казаха че са толкова вредни ,че този които ги е създал са му дали смъртна присъда .от тогава не вземам нищо че се наплаших а те наистина вършиха работа ,ако става дума за същите де зелени -за вечерите и жълти-за сутрините по 12 в блистерче  
сега много мои познати правят диетата на Дюкан -резултатите са смайващи та си мисля като му дойде времето за сваляне ще започна с нея ......но всичко по реда си.
всичко което съм пробвала като хапове а те не са никак малко е било с временен ефект и после пак всичко отначало...

ДЕЛТА-дано по скоро да се възстанови момчето ти Praynig
ДИДОНКА-как е момата ритка ли вече?
шАКИРА-няма как да остана да живея и родя там по простата причина че нямам почти никакви условия там за живеене а и всекидневно и водата спират на този етап не бих живяла там за по нататък не знам как ще ни се развие живота.
ФАЙМА -страхотни рокли бе мила   bouquetБРАВО като се върна ще се чуем и видим пак
МАРСИчКА HugИ НА ВСИчКИ ДРУГИ  Hug  bouquet
ЛЕКА И СПОКОЙНА ВЕчЕР
ДЯДО ХАДЖИЯ-мерси за вечерята май май аз съм първата ,хайде идвайте че аз с моя апетит не отговарям .......ако за вас не остане Joy

# 189
  • Varna
Светла им памет на загиналите Praynig Praynig Praynig
Не спряхме курбани да даваме по тези пътища Sad
ЦЕЦИФЛО Hug
Благодаря за пожеланията Hug Гледам пишеш една дата 4.06 - тогава е роден моя синковец Grinning
И добре дошла отново във Българско  bouquet

# 190
EEEEEeeеее  Цеци-Добре си Дошла  bouquet
Почини си-  bouquet Hug.....жЕГАТ е опасна там...а за друго-няа начин-Трябва да се Свикне.Ако подходш-откровенно и критикува,като мен,някои неща в Житието и битието-Само Ядове ще си доводеш.....затуй стискай зъби и Очи-Ето-на!Свърши гостито...А Сега-Лайфффффф на моренцето с детенцето  bouquet
Честито още ведъж-Всичко ще е Наред.....и виза ще дадат ,и ще дойде мъжа....-Къде ще  ходи,та няма да дойде!
Чуа ли си се с Белбейка?какво става с нея- премести ли се н своя етж ?Тамир добре ли е?

Леле Хаджи- милост немаш!С моя вълчи апетит и тия супер кулинарни фотоси....

Делтичка-  bouquet

Момичета ще Ви разкажа Една Приказка за Лека Нощ
със една Благодарност от моя страна към Алби
h
Инструментите на дявола

Преди много години Дяволът решил да продаде всички инструменти на своя занаят. Подредил ги стриктно в стъклена витрина, за да ги виждат всички. Каква колекция било това! Тук бил блестящият кинжал на Завистта, а до него кротко си почивал чукът на Гнева. От другата страна лежали лъкът на Алчността и Желанието, а до тях живописно били подредени отровните стрели на Ревността и Въжделението. Там били и оръдията на Страха, Горделивостта и Ненавистта. И всички се виждали прекрасно, имали си етикети с название и цена.
   А на най-красивата етажерка, отделно от всички останали инструменти, лежал малък, неугледен и доста очукан дървен клин, на който бил закачен етикет с надпис "Униние". Учудващо, но цената на този инструмент била по-висока от всички останали взети заедно. Един минувач попитал Дявола защо струва толкова скъпо този странен клин и той отговорил:
   — Аз наистина го ценя повече от всички, защото това е единственият инструмент в моя арсенал, на който мога да разчитам, ако всички останали се окажат безсилни. И той нежно погалил дървения клин. — Ако съумея да вбия този клин в главата на човека — продължил Дяволът, — той отваря вратата и за всички останали инструменти.
   Усмихнал се и добавил:
  — Няма нищо по-смъртоносно от унинието.
Не се оставяйте на унинието - нито днес, нито никога; радвайте се на живота - той е много кратък...

Бог да Прости нелепо загиналите днес и да даде Сила на близките им

Лека Вечер с едно  изпълнение
http://www.youtube.com/watch?v=z10JD59W1w4&feature=related
Пиша ЧЕ Това е sufi music
Да не стане някакво объркване..Длече съм от Проповеди....просто музиката чуйте
Нищо няма да пускам за Софизма и така нататъка....Не ми е Идеята такава....а просто Релакс Музика!

# 191
ужасна трагедия ,мир на душите им и много сила на близките им Praynig Praynig Praynig ,нямам думи ,няма ли най-накрая да вкарат ред и дисциплина и да направят хубави пътиЩа в тая държава бе ,колко оЩе Ще ги карат тия счупени автобуси чавдар ,как минават тези автобуси контролен преглед се питам аз ?!Моля се за ранените да се преборят и дано бог им даде сила  Praynig да преодолят  този кошмар  Praynig

# 192
Привет!
Голяма трагедия! Cry
 Flowers Rose Flowers Rose  Бог да ги прости!  Praynig

# 193
  • София
ДНЕС БЪЛГАРИЯ Е В НАЦИОНАЛЕН ТРАУР !

Не дадохме ли твърде много жертви за грешките си и неблагоразумието си !

Бог да прости загиналите край Ямболското село Черган !
Мир и покой на душите им !

# 194

Praynig Praynig Praynig

Трудни са дни като днешният... смъкват те с удар на земята...карат те да се отърсиш от ежедневните глупости, да се отдадеш на размисъл и да си спомниш колко е кратък живота... За сетен път да проумееш, че днес си тук, а утре те няма... Че трябва наистина да се наслаждаваме на всеки момент без егоизъм и дребнави сметки... Да не отлагаме нещата за утре и най-вече да не се срамуваме да казваме ''Обичам те'' на хората около нас...
Искренно се надявам да има справедливост и този трагичен случай да е началото на една по-добра, организирана и наказателна държава. Наивно, но...

Общи условия

Активация на акаунт