Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са темите за дискусия или обсъждане във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са темите за дискусия или обсъждане във форума?
Темите за дискусия във форума варират от лични преживявания, споделяне на снимки от пътувания, здравни проблеми, семейни радости, идеи за пътуване, до обмен на съвети и информация за лечение, пазаруване и пътувания. Темите във форума обхващат различни въпроси като проблеми с паспорти, здравословни проблеми, готвене, семейни събития, учебни занимания , работни предизвикателства и различни интересни ситуации.
-
Какви са мненията за продуктите на AquaSource?
-
Какви са мненията за Ryanair и техните планове за въвеждане на такси за хора с наднормено тегло?
...
(интилигентна игра бе ).Абе доста оригинално измислено .Колко му трябва на човек -2-3 насърчителни думи ,2-3 мотивираЩи ,30 свободни минутки ,за да се зарибиш и най-вече спортуваш ,полагаш грижи за тялото си ( организма , за собсвтеното си здраве).Ей вижте кака си Делта на колко години и каква енергия и хъс лъха от нея
,такива клиенти(ки) има мъжът ми на по 50 и кусур години жени(мъже) бягат и тренират всеки божи ден и нямат никакви оплаквания нито от болки в гърба ,нито от разширени вени и тем подобни проблеми ,не правят ниЩо сложно или адски трудно ,отделят 30-60 минути на ден или през ден .човек като няма изграден правилен начин на живот не е в хармония със себе си и не се чувства добре ,изморен е ,боли го тук и там ,в това число включвам и мене си ,Щото някой път ,като се размързелувам и издавам багажа
,като работя и съм активна няма такъв филм ...

,ама много русаааааааа ,олееее като се прибра шейха ме гледа така

Да ви е сладко дружина 

и вече се спирам
БРАВО като се върна ще се чуем и видим пак