Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 620
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
Делта,майната им немога да кажа,но проблемите трябва да се борят един по един,пък и в крайна сметка правя каквото трябва и да става каквото ще.Пък и гледам и на най-лошата ситуация да намеря нео положително,все пак всеки проблем е урок и ако не те убие те прави по-силен.Банално,но факт.

# 166
Добро утро!!!
Хайде днес сервирам лате макиато и здравословна закусчица- мюсли. Като гледам с идването на лятото започваме все повече да се замисляме за фигурата си. И аз пак ще се вкарам в границите. Миналата година отслабнах 15 кг. До сега не съм ги качила. Но се отпуснах зимата, понеже не спортувах.

Дидонче, днес ще ходя да го взимам. Само се ядосвам, че не го взех. Тип монокини е. Отпред е свързан, а отзад са си половинки. Ако все още го има (понеже го видях само на едно място) ще го снимам и после ще се похваля  Embarassed. При нас обаче сезона май още не е открит.

Днес ще имаме посещение в една клиника за хора със зависимости (психически, социални и соматични) *ох 4естно казано не знам как се казва на български точно...  Embarassed. После ще разказвам как е било.
А моят момък ще идва другата седмица сряда или четв. така че още от сега много се радвам....  Crazy

Ето и обещаните неща:

Лек ден и до после!   bouquet

# 167
момичета-благодаря на Всички Ви за отзивчивостта  Hug
Скъп е този Редуктил.....а и като прочетох за Нервите- #Crazy newsm78това ми е Ахилесовата пета.
Някак си странно съм устроена-през деня не давам вид ,но....вечертта без сън не минава-а това уморява!А като мезатресе  хормоа и нервата карам на Кошмари.
Всяко едо от подаденото инфо от вас Hug ще прочета внимателно и ще ви пиша на какво съм се спряла.
Ксеникала-както пише Дидончето- меко казано гнусна рабта.Изхвърля мастта-направо като течност и....не е за активни хора.Или трябва с памперс да се натъкмиш Joy-амаот него,след раждането на Тони свалих трайно .Пих го три месеца.Но сега определено няма да се спра на него.....Това,което пише Арабскиблясък-не го знам,това-на Шеки-също не го знам newsm78

За цветята на Бах-Алби ,тя мойта мама иска много да и ги занеса....като си ида,че оттук не били менте.Ето нещо с две думи
http://astromandala.hit.bg/homeophaty3.htm

Фаима-за Тривитаминола ....спомням си,че едно от комшийчетта ни се разболя от някаква екзема.И косата му на кръгове опада.Та,от ветринарната аптека майка му вземаше това и го мажеше...Онзи ден ми звъни една позната-щели да идват на ваканснасам,та ме разпитваше за цени..и включи Скайпа. Удивих се-косата и гъстта,лъскава....Каза-с Тривитаминол правела мски....А аз миналото ляо си взех от Бг маслото на Икаров.Взех си пет опаковки-то е икономично....слагам активно...ама него не става.

Офффф опитвам се да отуча Раян от яденето и пиенето на вода вечер.....
Лудвм направо...
До после...и още веднъж благодаря за инфото

Шеки-не знам наистина защо така си мисля-че като пия Витавини и ще ми се отвори апетита.Просто-така съм чувала...
А така ми е Изтискано от тоя влага,чеимам нужда от някой витаминен комплекс....те не са и много скъпи-ама съм много неориентирана

Линче-Брао за Усилията които полягаш за майчето си!  bouquet Точно така-подпомагай я ..ама нека и да действа сама...

Ин Дрейм-сега те прочетох....Мюсли-да! Ама не става при мен...то-трябва и да се движи човек.Спорт!Да тичаш сле детето НЕ Е лесно...мислех че ще отлабна...ама не става.А ето го-Юни си дойде....докога да се ослушвам!
Значи момчето ще си идва...Я кажи каква изненада ще му спретнеш?!
Вечеря на свещи?
ЕЕЕЕ ти ме върна  назад в спомени...много обичам да правя изненади...по този повод дори и Бейлис костюмче си закупих.Ей  така-нещод е по-нетипично,весело и...да остане спомена!

# 168
Привет !

Дядо Хаджия-Честит абитуриент ! Да ви е жив и здрав , дано има късмет в живота и да ви носи много поводи за гордост и радост !   bouquet
Файма прекрасни рокли си направила  smile3501
Делта бързо възстановяване на сина ти  Hug
Марси, Дидонка  - Теди е малко по- добре, но сега и Йоанка е болна  Sad те са така, първо единия и след 2-3 дни другия се разболява,   Whistling спи ми се, изморена съм.....и ми писна от вируси.. Crazy  Tired
Марси ти клеевата тинктура я даваш на Линда да я пие ли ? аз я направих на капки, за хремата ( лекарката ми каза ) не се слага обаче ако детето пие антибиотик  Peace ще ти пиша за още неща на лични, довечера след като заспят .
Далка ето тук има тема за цветолечението на д-р Бах - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=366128.0

Почерпка:

Първият ми опит за сладолед  Party ягодово-сметанов  Flutter стана много вкусен .

Приятна вечер на всички   bouquet

# 169
  • София
Аз пък по въпроса за отслабването ви предлагам по безопасен начин.

# 170
  • Egypt
Дядо Хаджи- ха, ха, ха... Ама се чудя тия очила как ще ми подействат на мене, като аз най-редовно сънувам разни манджи, а като съм будна хич не гледам вида на храната, а ма'ам, докато върша и други неща.
Сега по-сериозно- аз не съм пила Редуктил, а китайската Лида, и двете имат за активна съставка сибутрамин. Лидата е забранена в Бг, а и в други държави- според мене е въпрос на търговска война, но какво мога да кажа от личен опит- първия път като го пих, още с първото хапче имах чувството, че ще умра- беше ми страшно лошо, сухо в устата, пиех непрекъснато вода, наспивах се след 3-4 часа сън. За месеца, през който пих хапчетата, свалих 15 кила, но наистина се чувствах ужасно зле- не само с нервите, но и физически. След като ги спрях не си върнах пак сваленото. Оттогава като почувствам, че съм наддала много ги пия, но нямам оплаквания като първия път. Тука искам да уточня- била съм активна спортистка, свикнала на диети- тая прословута диета на Дюкан на нас ни я прилагаха преди 20-и няколко години още  Laughing Оттогава мразя диети, и физически натоварвания също, но спор няма- при липса на медицинска нужда от сваляне на килограми по-добро от правилно, балансирано хранене и умерена физическа натовареност НЯМА.
Според мене хаповете могат да се използват само като добавка към някаква диета- например да се пият през ден, за подтискане на апетита, но да се поема храна три пъти на ден- плодове, зеленчуци, ориз, яйца, месо, много вода и чай, а не както обикновено се прави- пиене на хапчета, и никакво ядене.
Ако се сетя още нещо пак ще пиша на тая тема.
Дидонка, аз това го знам, ама явно не съм го приложила правилно  Mr. Green, ама нали тоя опит ще е с баш специалист, та да се надяваме, че ще е успешен  baby_neutral
Благодаря на всички за комплиментите за роклите.
В комшийската тема пак се заядоха за религия, та се сетих защо пиша тука като не съм от Магреба- по-демократично е...

# 171
Вие не сте писали много днес...Защо така?  newsm78
Аз се върнах от посещението на клиниката. Беше много интересно. То не е точно клиника, както ние си я представяме. По/скоро нещо като общежитие. Има около 50 пациента с най-различни зависимости. Площта е 40.000 км2. Има много голям парк. Има къщичка, в която се събират креативните групи да рисуват, имат дърводелница, и ковачница, както и музикална група. Двама пациенти ни разведоха, бяха приготвили кафе, чай, сладки.... Единия от тях беше зависим от алкохола, а другия от игри (как е точно на български  newsm78, тия игри дето се залагат пари на тях). Първите 2 седмици нямат право на никакъв контакт. Следващите 6, могат да излизат с 2 придружители. За зависимите от дрога/приемат ги само ако са клийн. Имат си и строго определен план през всеки един от дните. Примерно всеки понеделник се гледа филм, който по някакъв начин е свързан със зависимост. Всеки петък има събиране, където новите се представят. Всеки си пише биографията и я разказва на другите. Имат курсове как да кандидатстват за работа. Могат да си взимат и животинки. Беше много приятна атмосферата. Могат също да тренират различни видове спорт.

Не съм сигурна, че ви интересуват тия неща ама все пак реших да ги разкажа. На мен лично ми беше много интересно, защото никога до сега не съм имала възможност да посетя такава клиника.

Дидонче, взех го този мой бански Simple Smile Много му се радвам. Лятото вече може да дойде. Ето го и него...

http://img22.imageshack.us/my.php?image=dsc00063ztw.jpg

http://img22.imageshack.us/my.php?image=dsc00064wjk.jpg

Отивам на работа след малко. Лека вечер на всички!!!   bouquet

# 172
Близнаците, поздравления за първият успешен страхотно-изглеждащ сладолед. Peace Кулинарка си ни ти. chef
Хайде, Hug оправяйте се, че аман ooooh! от тези болести. Praynig
Делтичка, как е детИту?  Hug Praynig
Далка, аз си мисля, че една седмица някъде релакс ще ти оправи положението. Peace Акумулирала си много негативизъм- невървеж, проблеми, главоболия... и ти се отразява на нервите Hug
Файма, когато всеки си гледа живота и интересите и влиза във форума, за да се разтовари и да полафи спокойно с аверки без да налага каквото и да е - всичко си е наред. Peace
Интересна информация си дала. Тези китайски капсули една приятелка ги пи и за месец наистина дадоха резултат, но като видях опаковката- изцяло с йейроглифи  Shocked... я оставих директно. Stop Не, че е кой знае какво успокоение ако има упътване на разбираем език (предвид измамите, които се правят, за да се продава даден продукт Naughty), но е все нещо.  Били 75лв., вярно ли е?
Минче, страхотен бански. Peace Честито.  bouquet
И аз съм така- като си набележа нещо и не го взема- после го мисля, докато не го купя. Laughing Лоши навици се придобиват в чужбина. Wink
Благодаря за почерпката.
Разказвай, има кой да чете. Wink На който не му е интересно- прескача, спокойно.  Heart Eyes
Имам позната, чиято щерка е в комуна в Испания (Шеки? Laughing) от доста години. Разказвала ми е подобни неща за ежедневието им. Въпреки, че е излекувана отдавна- стои там, не и се прибира.
Интересно е, поне за мен. Учиш се на това, как винаги има изход, стига да пожелаеш и да положиш малко усилия. Peace
Преди да напусна дома си мислех, че онези, които вече са излезли 'навън' се превземат Rolling Eyes като не се сещат за дадена дума. Но... ''като дойдеш на мяра, ще хванеш вяра'', казваше баба ми. Не се усещаш кога започваш да говориш и мислиш механично на друг език и освен ежедневните думи има и такива, които не си знаел преди и автоматично ги заучаваш по този начин без да се задълбаваш в речници. Като дойде момент да я използваш на Бг- опс  Rolling Eyes Embarassed... как беше. newsm78  Laughing 

# 173
  • Varna
Албиииич Hug
Близначковчеееее Hug
Благодаря за подкрепата  за моето Диваненце!!!
Близначе- като четох твоите как едно след друго се тръшкат се сетих как бяхме аз и моя браточка- същия екшъъъъъън!!!
От сърце пожелавам това да е последния вирус за тази година поне!!!
А какъв сладолед си направилааааааааа newsm10 Аз не обичам обаче от твоя започнах да преглъщам Hug
Ин Дреамс Hug-тази игра за която питаш на български се казва покер или залагане на нещо. Интересно е това което разказваш поне за мене. Аз съм едно старо момиче което все още е много, много любопитно smile3503
Дедко Хаджи е прав за синьото. Четох, че трябва да се хапва във чинии със сини шарки. Ми аз като харесах чиниите във розаво newsm78 кО шЪ праЯ сИгЪ newsm78 Ми ще си хапвам от тях newsm47. Много са убавичкиииииии Grinning
АЛБИ Hug дИтетУ на 4.06 шЪ настава на 26 Laughing
Ин Дреамс- Божеее стар чУвек съъъъм, заборавих да ти честитя красотата дето си купило бе детееееее. Хади да си го носих със здравееее и да ти носи късмет newsm10
Пък ако имам на кеф и аз ще цопна и моите да сЪ пУФалЯ Wink

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 21:28 от DELTA_DELTA

# 174
Добър вечер дами.Може ли да ми помогнете за един превод?Как се превежда това: anty hopy alawal wa alakhir

# 175
Алби- Hug...мотае ми се в главата нещо...нещо,дето ще ме освежи-айде ,дори и да не ме зареди за дълго....
Ама-пусто пусто пусто ...чувство за ..не знам и и аз,как  да го кажа-за това,че ще си позволиш Нещо,а -на!ще си Сам-няма да го споделиш с децата,с мама...ще Потрошиш пари Само за Себе си!...Това Вина ли е?-чувтво за вина ли-не знам...ама все ги почвам Икономиите от Себе си...Така ми се иска да ида ей тука и да си поръчам Пълната програма-с глезотийките,ама Money Money Money Moneyнавремето си го получавах Кадо от някои хора-всеки месец....и после-бременността ..и сега-хич не се и сещат!А така ми липсва тази малка глезотийка..-как развалят Живота тия пусти  Money

http://www.linternaute.com/paris/magazine/diaporama/06/hammams/h … m-mosquee/1.shtml

Фаима-не се газирвай...аз те разбирам  и затова е добре да си пддържаме тая темичка-дори и да сме шепа Хора  bouquet
Много е по-ценно Да Научиш Нещо-а не да Наложиш и да  покажеш че ... си Прав.Но понякога ,особенно-отстрани....се тълкува погрешно .Минала съм нещо подобно....Бягай от Спора-само ти пие енергията  bouquet
Значи така....рецепта за мъжко искаш от Дидончето......А дано де!!!!
Айде и Жълтурчето и Мина.....да поискат

Сто на сто Дидончето няма да Ви каже да пиете повече мляко-та да е бяла кожата на бебока....
Ама не знам дали е вярно...че за мъжко-трябва да се яде повече месо #Crazy и солено да е
Ей такива ги помня аз...от мойто време на баба  ми приказките

Линче-сега те видях...Сори-не занам!

Хаджи-супер файски са тия очила...адски ми се харесаха...Бих си ги носила с кеф!
То-по добре Света през Сини очила...отколкото през Розови Joy

Делтичка-не ми каза за апетита ти?....овладя ли го?Как?-моя надхвърля нормалните граници...затова разпитвам!

Шеки-видях го Алил в аптеката...май ще си го купя!Без рецепта е..

Близначета-мерси за  темата-знам си аз че нашия форум  е най!Мама чете цял ден....

И пак  е имало някакъв атентат в Бискра...

Ин Дремаче-честит да ти е банския .И на мен ми е интересно

Алби-това за думите....точно така е!Аз съм много смешна-говоря по Скайп с децата-в същото време обяснявам и на другая нещо...инакрая от български-френски и..на Китайски!Съвсем никой не ме разбира....Ама  се удивявам че Забравям бг думи...честно!Просто-забравем как се казва нещо....и не се превземам-а ми е много тъпо даже!

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 22:59 от Dala Ruadi

# 176
Добър вечер дами.Може ли да ми помогнете за един превод?Как се превежда това: anty hopy alawal wa alakhir

Ти си моята първа и последна любов

# 177

ммммммм че Красиво  bouquet

# 178

Леле   Two Hearts... какви обяснения, какво чудо... Flowers Bouquet  hug Two Hearts
Лина, бързо си признавай нa кого си завъртяла главата Naughty Laughing

Делта, голямо ти е момчето, да ти е живо и здраво.  Hug Да се оправи скоро, че и вие да се успокоите.
Чудя се само като казваш, че е с чепат характер- на кого се е метнал? newsm78 На вас с Бате не е Thinking... да не е взел характерчето на някоя баба? Laughing
Далка, вина е от твоята гледна точка- на грижовна мама, която винаги мисли за децата си. И е най-нормалното нещо на света това. Но преди всичко ти си човек с неговите нужди и желания. Не може да се изцедиш докрай и тогава да решиш да предприемеш нещо. Когато се чувстваш добре и децата ти го усещат. Стига с тия угризения, ами вземи направи нещо по въпроса. Hug
Желая ти в най-скоро време да ни се покажеш в светлина, за която не сме и подозирали, че притежаваш.    bouquet

# 179
  • Varna
АЛБИЧ Hug благодаря за пожеланията Душко. Ние със мойтУ БаткУ сме спокойни за диваненцето вече Wink Чепат е не като баба а като бащата на Бате-така казва той а аз не отричам, щото си е прав.
ДАЛЧЕ Hugмоля те послушай Албето - и почни като за начало със Тривитаминола. Аз го правих и съм много доволна. Днеска даже фризьорката ме пита откога не ме е подстригвала. Аз се стреснах и си казах-тая пак ще ме стриже! А то момичето се учуди, че краищата на косите ми не са нацъфкани и от 3 месеца не ме е стригало. Хареса колко е лъскава и гривата ми. Така, че действай мила, почни поне със това и късмет!!! Ще живнеш като видиш как се е оправила косата ти и е станала жива. Ако имаш Тривитаминол ще ти пиша на лични как да си приготвяш магията за намазването. А за апетита какво да ти кажа. Аз ти писах, че по това време намалява а иначе зимата се увеличава и си хапвааааам Wink Но аз вдигам 3,4 кила и после ги свалям без диети като се постопли. Може би метаболизма на тия динозавърски години все още е добър. Не искам да намесвам спорта защото ти препускаш достатъчно със детенце а и аз след като родих бях като совалка-напред, назад, самичка и със ревливо бебенце и айдееее отиде коня у рякатааа- стана Кака ти Делта-48 кила със дрехите.  Пък лапах бе не стоях гладна newsm78
Хайде, мила пожелавам ти късмет и желание за мъничко   промяна поне Hug
Хайде да бягам аз да се гушкам newsm47

Общи условия

Активация на акаунт