Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 609
  • 302
  •   1
Отговори
# 150
  • Egypt
Здравейте и от мен най- после. Вчера предадох последната рокля, днес цял ден лежах и си почивах. Ще чета после, че то много се е изписало. Сега само и аз да поздравя дядо Хаджи за абитуриента и да му пожелая светъл път насетне. Вече едно деситилетие се занимавам с абитуриенти, и какви ли не неща са ми минали през  главата, стотици млади хора и родителите им, всички различни и еднакви в тоя пределен момент. Понякога, като ходя да гледам изпращанията, в цялата тая суматоха и еуфория сърцето ми винаги се свива, и очите ми се насълзяват...
Слагам в албума няколко снимки, с мои неща.
Почвам да чета сега.   bouquet

# 151
Файма... smile3501 smile3501 smile3501
Поздравления.  bouquet Чудесна работа. Peace
Да знаеш, че един ден  като ми потрябва- теб ще ангажирам, от сега се записвам. Wink
Златни ръце имаш. Hug
Незнам от къде са моделите, но на 28-ма снимка ми прилича на една от тукашна къща... ще намеря сайта и ще ти я пусна. Правят много вечерни модели и можеш да вземеш някои идеи от там. Peace

# 152
Йуху....и аз да се разпиша. Пак много бързо ми мина деня....  Rolling Eyes Иска ми се да има 28 часа в денонощие. Бях на лекции по право днес. Едната беше толкова монотонна, че въпреки кафето, което преди това изпих, съм заспала за 10тина минути. Усещах как ми се отваряше устата сама хаха, сигурно и на вас ви се е случвало, в седнало положение като заспите. Добре, че не са ми потекли лигички, щеше да е голям майтап....  Crazy
Бях след това малко из града и си харесах банскиии. Много се чудих дали да си го взема. Сега съжалявам, че не го взех  ooooh!

faima, много красиви рокли! Жалко, че не си ми наблизо...Иначе и аз щях да те ангажирам Simple Smile Много добра работа. Браво.  newsm10

marsy, защо ти е така криво? Хайде усмихни се, виж как се усмихва слънчицето!!! А и ние сме с теб, винаги.   bouquet

Dala Ruadi, ти ли искаш да отслабваш?? Или защо ти е това лекарство за отслабване...пази се от такива лекарства.  

Дидонче, на кое се смееш....искам и аз  Laughing

Днес няма сладоледче...ама то вече и късно стана. Ами айде тогава малко шоколадче, да си присладим Simple Smile

На всички останали  Kissing Heart

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 21:55 от InDreams

# 153
Ами Алба,не съм приключила с Англия,в крайна сметка там имам независимост,а тук няма къде да живея освен при наще пък аз неискам.Незнам въобще как ще е но тук май ми е рано да се прибирам.Пък и незнам в последно време са ме налегнали едни съмнения,едни такива мисли дето ме е страх дайе да ги кайа на глас,но ще поживеем и ще видим.Понякога ми се иска да съм смела като Файма и Цеци,ама нестава.

# 154
Лина, а въпроса с детето как стои? А с бабата?
Аkо не искаш не ми отговаряй Peace
InDreams поспаланке Laughing
Дидонка, хайде, кво стана??? newsm78
Чакаме те да се разпишеш от обед. Crossing Arms  Laughing
Шеки, той джета ще е за първите, bowuu не се притеснявай.  Peace
Пък нали сме добрички може и на смени да го направим.  Heart Eyes
Тя домакинята пусна подробен фото-роман за квартала и местонахождението си, така че лесно ще я намерим.  Peace
И да бяга, и да не бяга... все тая.  Joy  В краен случай отиваме в Джерба право в офиса.  Wink

# 155
Не можем да  се разберем с компа....
вървим към раздяла-няма компромис вече ...яко ми кърти нервите.

Реших да пиша на New text document ...не знам защо така  се получава-ама там пише,не закача толкова буквите..а като кликна да пиша във Форума и-ужас!По три-четири пъти натискам буквите,закача и не изписва-дъвчи ми думите!Абе-Бойкотира ме нещо-не ме харесва вече:

ooooh:

Дидонче-исках да те питам за едно лекарство-Редуктил.Регулира апетита-голяма реклама тука,ама го дават само с рецепта.Мога да е уредя,но си е скъпичко...
Една позната направо се вталила и видимо подмладила с това лекарство.Познато ли ти е?
Навремето аз съм пила-Ксеникал.Имаше удивителен ефект при мен.Тук го продават свабодно-ама по голяма реклама правят на Редуктил,а е и по-скъпо.

Фаима-присъединявам се към Албито.Найстина много хубава работа.Почини си сега малко.Кога плануваше да идеш към мъжа ти!Той как е?

Свеарче-мерси че не ме забравяш. Ти ги знаеш поне тукашните-с половин уста ти  обясняват...

Марси-по-добре ли е Линда? Чула ли си алжирките....те замлъкнаха съвсем.За Белбей съм сигурна че са добре-здави нерви и безсъние..позната картинка...А Цецето дали се прибра към БГ?Как е бебчето?дано се разпише...Кога и беше термина?

Алби- а дай нещо от Италианската мода...да изплакнем очи още с красота.Тук беше фестивала Кан,но не се впечатлих от нещо в облеклото.
Виж какво ми прати дъщерята...
http://ve4nipriqteli.dir.bg/_wm/pbasic/?df=374062

Ин Дреам- знам че вредят някои лекарства...ама нещо не мога да се справя.А са само 5КИЛА...ПОВЕЧЕ НЕ ЩА!
Преди помагаше и ябълковия оцет,и зеления чай-сега,от ЕГН ли от какво..ама не помага вече.

А да Ви Питам-А Цветята на Бах познати ли ви са?Комшийката си ги поръчва по нета и ги пие-казва че са Вълшебни...
Подмладявали!
Не знам какво...но нещо явно се чувствам уморена и състарена....и ми се иска да се погрижа -да си се самопоглезя с нещо такова стимулиращо.Ако пия витамини-още повече ще ми се отвори апетита..
Делтичка-ти укроти ли го твоя?!То-У Дома е жега...а тук-днес е стузено и вали...и още подтискащо и отварящо апетит
На хората,като им е подтиснато не ядат....а  аз-ламя ставам

Линче-дано се оправи майка ти.Пречупи се от праблемите ....За хабибито-не го мисли....Гледай майЧето-че Хабибита ИМа много,ама Майката е Една!Мисловно съм с теб и майчето ти....дано се подобри и излезе от болницата.

Шеки-мисля като теб....децата сами да усетят,да се насочат...ама в класа на дъщерята са едни претенциозни родители-всеки отега е записал на курсове  детето си...а моите само на плуване ,танц и карате ходят.Не искат друго.Дъщерята и на френски,ама една бивша съученичка идва ,та и дава частни уроци.Не напредва особенно....ама и е инетерсно да говори с...вече Обожател оттук-хих-хихихи-комшийчето е Влюбено в нея и отсега си е иска за жена!Сина не може с българския още да се оправи....
.Мислих,мислих и реших да не им Крада от детството.Да играят,да спортуват...а като почнат да разбират-да съм насреща,в готовност да ги насоча....както казваш и ти-Към хуманитарна гимназия

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 22:57 от Dala Ruadi

# 156
  • Egypt
Далка, Редуктила има същата съставка като китайските Лида, ще потърся линк да ти пратя, бяха големи дискусии по въпроса. Аз ги пия от няколко години, още преди да станат известни тука, едни момчета от залата за фитнес ме светнаха отдавна.  Ще ти пиша на лични, че има много за казване.
АлбичHug, страхотни са, и трудни за изпълнение. Гледам, че има и форма за кандидатстване за работа  newsm78
Дидонка, давай рецептата за мъжкото, че може юли месец да ми потрябва.
Чуваме се с мъжа ми през няколко дена, каза че бил почернял като негър, било 55 градуса там, щеше да излиза утре, сега пък нямало... то една с една няма в тия армейски думи, вече не вярвам на нищо.
 Днеска подстригах дъщерята, махнаха й половината коса, че и повече, то голямо косище, няма измиване и изсушаване  Laughing
Цецито е тука, утре ще се видим сутринта  Peace

# 157
Фаима Hug-така л?Пиеш ли го
Кажи-колко го вземаш У Дома-с рецепта ли е?
Да не спамим темата-пиши на лични,ако искаш....
ОПРЕДЕЛЕНО МНОГО СЪМ ЗАИНЕТРЕСУВАНА.....

ада знаеш случайно нещо и за Тривитаминола-за косата?! Hug
Ползвала ли си го...каи моята-ад!Вече година и пловин след  бремеността  не ще да живне...Такава плява на главата си има,че...и не помагат-нито профеионалните серии на Лореал-писна ми....
Реших по бабешки да мажа....горе-долу....ама научих и за Тривитаминола.

Отивам да къпя Раян и после пак съм тук...

# 158
Далка, много скъп тзои редуктил бе 130? на месец ,ако действа ,ок , аз искам  3 кила да сваля ,но мисля да си взема от новите хапчета АЛЛИ ,против затлъстяване ,които са без рецепта  .Аз пия витамини със селен за добър мемоар и за енержи ,не съм забелязала да ми се увеличава апетита .На Лина съЩо като беше бебе и не ядеше и бяха изписали ,но не и се увеличи  апетита(тоест на нея и ги бяха изписали за евентуален каранс на витамини ,тъй като по много малко пиеше АМ )  ...Та незнам заЩо и кой тръби ,че вземането на витамини увеличава апетита  newsm78

Алби ,Ще я намерим домакинката  Laughing, няма начин ,след всички снимки ,които ни предостави остава и да не познаем кооперацията ,да не сме малоумни  Joy hahaha.Аз чак вече я сънувам ,та смятай на сън да ме бутнеш го знам квартала и хотелите около него  Joy hahaha

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 01:18 от Shakira26

# 159
дала редуктил съм пила-но,не издържах-отразява се на нервната система-такива нерви ме тресяха и не можех да спя,разпитах и други и те са имали подобни симптоми.Тук Реактила е без рецепта и е 4 пъти по евтин отколкото в  БГ.

дриимс какви са тези изкушения -и аз искам  Blush

# 160
    Извинявам се ,че се намесвам в темата неканена.Аз от месец и половина пия  таблетки "Линдакса-15",те имат абсолютно същото съдържание ,като  Редуктила.Давам ви адреса на сайта.Много момичета го пият на своя глава,но е необходима и консултация -или с гинеколог,или ендокринолог.На мен ми го предписа гинеколог.Повече инфо,в сайта-цени,странични реакции,свалени кг.         Лека вечер!  bouquet                 www.reduktil-6 -/ или  в подфорума за диетите /       Момичета -изпишете в гугъл адреса,който давам.Не знам защо не иска да отвори тук,сигурно нещо не правя както трябва.     Благодаря.  bouquet         

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 01:24 от arabskibliasak

# 161
 bowuu   Добър вечер!!!   bowuu
Домакинята най-накрая е на линия.  bouquet
 Hug Тъй като вече сте започнали със списъците,та се притесних и
гледах да вкарам в ред стаята за гости, Mr. Greenче да не се излагаме пред чужденците(1/2 ви).
Такаааа,само чакам да ми уточните дата,за да почвам с кус-куса и т.н.  hahaha
Бях след това малко из града и си харесах банскиии. Много се чудих дали да си го взема. Сега съжалявам, че не го взех  ooooh!
Трябвало е да го вземеш,записването е до петък.Сезона е открит. Sunglasses
Дидонка, хайде, кво стана??? newsm78
Чакаме те да се разпишеш от обед. Crossing Arms  Laughing
Шеки, той джета ще е за първите, bowuu не се притеснявай.  Peace
Пък нали сме добрички може и на смени да го направим.  Heart Eyes
Тя домакинята пусна подробен фото-роман за квартала и местонахождението си, така че лесно ще я намерим.  Peace
И да бяга, и да не бяга... все тая.  Joy  В краен случай отиваме в Джерба право в офиса.  Wink
Освен,че бях ангажирана с подготовката за стаята,
направих и обиколка на мебелните магазини,за някое друго легло. Mr. Green
В краен случай си носете надуваеми дюшеци. hahaha
Фаима,добре дошла отново!  bouquet
Пускам си отговора и ще ти пиша на лични,а после ще гледам снимки.
Внимавай какво пускаш,че ще се заформи 2–ри списък! hahaha
Лина, Hugколко си малка,а за съжаление имаш големи проблеми! Sad
Дано с майка ти всичко да е на ред!  Sad Praynig
Делтичка,как сте? HugПритеснено ми за вас!Дано да е минало всичко добре!!! Praynig Praynig Praynig
Марси,капките,не повече от 10 дни.Утре ще ти се обадя,че днес имах доста ангажименти и не успях.
Започни да капеш само Физиологичен р-р.
Близначе,как е Теди? Hug Милия,дано да се е пооправил! Praynig Praynig Praynig
Далка,ще ти пиша на лични за всички лекарства.
Само на кратко да ти кажа,че принципа на Ксеникала и Редуктила е коренно различен.
Ксеникала се свързва с мазнините в организма и ги изхвърля,но лошото е,
че увлича и мастно разтворимите витамини(А и Д).Той не подтиска апетита.
Редуктила,подтиска апетита и е добре преди да почнеш да го пиеш да се консултираш и в 2та случая с лекар.
Може да ти повиши кръвното,а освен това действа и на психиката.
Lindaxa 15 е ново лекарство.Точно вчера ми се обади приятелка от Б-я,че го
пиела и вдигнала кръвно,при условие ,че е хипотоничка и имала страшно главоболие.
За сега ви оставям. Hug Чакам с нетърпение утре,да видя списъка с пътуващите!  Joy

# 162
Здравейте на всички!
Алба,Дала,Дидона благодаря ви.Ами с моето дете всичко е наред.Сестра ми е все още с баща и.На майка ми мъжа и си намери работа в Англияи ще взима и нея там.Майка ми тя от 3 седмици си е вкъщи,има огромен напредък.Докторката каза да не и треперим много,за да си се върне в нормалния ритъм на живот.И аз и помагам главно финансово,което мен изцежда,но пък немога да я оставя на тъмно и ез връзка със света.Миналата седмица и дадох пари за една сметка и тя искаше аз даходя да я платя,викам ааа без такива,аз мойе да дойда с теб но ти ще си излезе6 и 6те си я платиш.После я водих на кафе,на сладолед,после едни документи трябжаше да ни пратят по автобуса от София и тях чакахме.Цял ден я мъкнах с мене и и се отрази много добре.Баба ми първоначално си мълчеше не и дудняше на главата,ама сега е взела пак да пръпче,ама никой нищо неможе да и каже.АЗ на майка ми и казах ами ти не и отговаряй,за да не се предизвиквате една друга.Баба ми пак я е хванала лудостта И сега щяла да ни съди да взима къщата,аз от друга страна се посъветвах с адвокат и той каза,че без подписи няма да стане.Тя пък седнала да ми се хвали колко пари на заем зела за дела,викам ми съди ни само 6те ти изядат парите адвокатите и няма да стане.Пък тя ами подпишете тогава,викам не си познала нека те оберат до шушка да разбереш кога си съдила дъщеря си и внучката си.Честно казано съм изтощена от цялата тази история и без това е по-добре за майка ми да се справя сама,затова вече ще се отдръпна,ще погам само ако ножа хептен опре до кокал.Ама има и хгубави,весели неща дето станаха.Чичо ми се ожени,много хубава сватба беше,може и да съм пристрастна,но на по-весела сватба не съм била.Пък и смешни ситуации нелипсваха.Седя аз на сватбата до братовчедка ми,а срещу мене един втори браточед на баща ми,ама той горкия не ме помни.И цяла сватба ме зяпа,подмазва,танцува с мене,а аз си се подхилвам.И към края се заговорихме кой от къде е и какъв е на младоженците.И аз казвам аз съм племенница на младойенеца на брат му съм дъщеря.Е оня ми ти човек като пребледня,после като почервеня и вика,ама верно ли,викам верно.Тои ми азте поня малка,а ти си пораснала.А аз се заливам от смях.Весело беше.Пък аз нарочно го оставих цяла вечер да ми кавалерства,защото уйс приятелката му щял да дойде пък дойде сам и веднага за мацките се лепна,викам си ооо  сега щте ти покажа аз на теб къде зимуват раците Simple Smile .

# 163
  • Varna
Ей мЪ на цъфнах и аз най - сетне newsm03
ДИДОНЧЕ-Туко що приготвих тетрата за промивката на младежа. Охка, пъшка но няма как-операция е. Не се оплаква. Сам става и си приготвя Аолинчето или пък става да си вземе сокчета. Това да е по лошо да не става.
 А как ми се идва и на мене със дружината при тебеее а знаеш защо немога Sad
МАРСИ- как е Линда? Снощи пак си мислех за вас, че моя Батку и той някаква алергия кашляща получи на стари години. Кашля и неможем да спим. Ходихме на лекар още миналата година, мислех, че е от цигарите евентуално. Дробовете му бяха добре и лекарката каза, че е алергия ама като не се разбра каква е. Представям си какво и е на Линдичка Sad Не съм забравила и все питам за добър детски алерголог във Варна
ФАЙМА-не съм гледала снимките които си пуснала, че напоследъка едва имам време да пиша някоя дума във форума но днеска във късния следобяд обещавам, че пак отивам на физиотерапия и след обяд имам лазер терапия обаче имам и час на фризьор Wink След малко бягам на първата физиотерапия.
Далчееее- ми да ти кажа той апетита ми намалява по това време ама аз и не се ограничавам. Ей сега лапнах няколко шоколадови бонбона а и закусих преди малко. Е няма да имам обяд днеска, че съм във разход ама като се прибера ще омахам нещо Wink
Не пия никакви лекарства за отслабване.  Дигам максимум да 56 кила ама аз не съм и висока. Бе имам си апетит, вчера калко баклави и кадаиф омахах няма да кажа Winkвъв един мол намерихме точно такива каквито ги правят във Истанбул. Може би ги внасят от там, не съм сигурна Simple Smile
ЛИНЧЕ-ама около тебе големи екшъни #Crazy Дано да имаш сили да се сбориш със всички тях или да им кажеш-майната му!!!
ШАКИРЧЕ-ти пък колко кила искаш да станеш бе newsm78-пИтнаЙсИ ли?
Момичета мили-аз мисля че да изглеждаш млад това е състояние на духа. Мислите ли, че някакви лекарства може да ни направят да изглеждаме по млади????
Още много имам да ви пиша но трябва да прецедя тетрата и да се приготвям и аз за моята болница.
За всички вас и за Дедко Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 164
Дами и дядо,    bouquet
Делти, бьрзо вьзстановяване на сина ти желая.  Peace Praynig    bouquet
Далка, пиши по този начин- виж, че излиза както трябва.
Аз пиша с прехвърляне, Rolling Eyes т.е. в сайт за превод от латиница към кирилица.  Губя време, но смяната на езика направо от форума не ми е от помощ. Много букви не намирам (то със сигурност ги има, но аз не съм им намерила цаката), а пробвам често.
Интересен сайт ти е пратила щерката.  Peace
Какви са тези ''Цветя на Бах''? Дай повече инфо.
Модата не я следя. Интересно ми е да гледам седмиците на модата, които се организират, но основно от репортажи по тв. Вьзхищавам се на фантазията на дизайнерите и на умението им да сьздават.

Не знам какво...но нещо явно се чувствам уморена и състарена....и ми се иска да се погрижа -да си се самопоглезя с нещо такова стимулиращо.
Поработи върху психиката, върху вътрешният ти свят. Peace
Оправиш ли него- сама ще се учудиш как без усилия е настъпила промяна и във външният.  bowuu
Делта го е казала добре:

Момичета мили-аз мисля че да изглеждаш млад това е състояние на духа. Мислите ли, че някакви лекарства може да ни направят да изглеждаме по млади????

За тривитаминола в ''Красива мама'' има цели теми, подробно обяснени и показани положителни резултати от момичетата. Peace
Решила си да отслабваш? За 5 кила една седмица на прочистване с плодове ти е достатъчна. Лошото е, че после ако не се захраниш добре- си ги връщаш. Crossing Arms
Файма, пиши направо тук за редуктила. Интересно ми е мнение, споделено от опит.
Арабскиблясък, сподели и ти какви резултати имаш и пиши спокойни.  Hug Тук не сме затворено общество и няма нужда от покани.  Peace
Сайта- имаш право. Ходила съм им на ревюта... е, няма такава красота.
А за формата за работа... незнам. Thinking От години работят едни и същи момичета, а и се започва от смешно ниска заплата, която едва-едва се увеличава във времето с незначителна сума. Принципа е на интереса- който иска. Stop
Дидонче, оправи ли стаята?  Thinking
Датата ще я уточним  Naughty (пък може и изненада да ти направим Heart Eyes), а за кук-куса не се притеснявай- Шеки каза, че тя ще се погрижи.  Joy
Много сте я закьсали, щом за легла си тръгнала. Thinking  Само две ли имате у вас?  newsm78
Ти като истинска българка ще направиш всичко възможно на гостите да им е добре и удобно.  bowuu Така, че ако нямате надуваеми дюшеци, където евентуално да спите по време на нашият престой- кажи да ти донесем.  Hug  Laughing
Лина, важното е, че си се и забавлявала покрай всичките истории.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт