Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 608
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
Делта, как беше днес?  Rolling Eyes  Hug
Предполагам какво ви е, ще чакаме новини, когато е възможно, разбира се.  Hug
Дано всичко е минало както трябва.  Praynig  Peace
Далка, на втори опит ще си подготвена добре.  Peace
Важното е, че не ви проваля плановете и се вмества като време.  Hug
Както ме е 'блъснало' слънцето и ме е умаламощило... съм само за танци  Laughing
За Мароко не съм чула... ooooh!  голяма традегия и то на празник... ужас  Praynig
Шеки, да не забравите да минете оттук и да ме вземете като ходите в Дидонка.  Naughty  Wink
Аз багажа съм го нагласила,  bowuu така че само кажи и съм строена пред блока.  Laughing

# 136
така че само кажи и съм строена пред блока.  Laughing

не пред блока  Naughty,а на блока   Laughing

# 137
Където кажеш.  Peace
Важното е да не ме метнете отгоре да се пека на слънце и да минете да ми помахате само.  Naughty  Crossing Arms

Ти как си с танците, дето Далка пусна?   Thinking
Или си майстор на флaменкотоLaughing
Как пишем една след друга.

# 138
няма бееее ти пък 6те кацнем на ва6ия блок ,вземамете с багажорите и отиваме при Дидонка  newsm78 Laughing.Ама тя май се упла6и Rolling Eyes ,кат видя колко сме мотивирани за моренце в Тинис  се покри  Laughing Hug

# 139
И Аз и аз за Дидонка искам да се самопоканя в компанията  Hug

Не е хубава тая жега....до оня ден Студ-сега блъсна 32градуса...
не е за моето ЕГН ....

Ти как си с танците, дето Далка пусна?   Thinking
Или си майстор на флaменкотоLaughing
Как пишем една след друга.

Хи-хи-хи......напоследък ми е много бясно и все на рап и негърски ритми налитам Joy

Иначе-айде една Тъпа песен..ама Нова-на алжирския Идол- Халед и на Мажик систем.....

Такава тъпотия....ама е слушат
http://www.youtube.com/watch?v=xHxP71VV84o

Айде да си поправя  слуха преди сън.....лятно-бавно и преспивно
http://www.youtube.com/watch?v=ZoTnU2eLN34&feature=PlayList& … m=PL&index=29
Един по-младичък Халед ...с типичния Чар на алже от Западните райони на  Алжир

# 140
Аз минавам само за малко  Mr. Green.
Делта, и аз чакам новини. Дано всичко е минало ок  Praynig.

Далка, то сигурно някой като мен, който не разбира я слуша тази музика  Laughing. Аз съм меко казано влюбена в Халед и най-тъпото от него да ми дадеш, ще го харесам  Heart Eyes  Joy.
А като тръгвате към Дидонка, забирайте и мен. Даже може направо там да се срещнем  Twisted Evil /че да не губя време да ви чакам, а вие да вземете да ме забравите  Wink/.
Лека вечер ви пожелавам сега  Hug. Отивам да подготвям кафе машината за утре  Twisted Evil.

# 141
Добра  вечер 

аз  да се разпиша че да не ни мислите   Hug

не  сме  ходили  в Рабата  ,сигурно ви е станало ясно че  аз  само  анашид  ислями  слушам   Mr. Green,но  жалко  има  наистина  жертви   от  стадиона  дето   е бил  концерта  Sick

Далка  питай  бе  мило  ,станах  спец  по  операциите  и  анестезиите ooooh!

аз  заради  вас  и се вкл  да питам  ,спомних  си  че  е на 25  датата

а  за  калинката   #2gunfire има  я  и  тук   да  кажеш  на  момчито  че се казва  химар жедди

а  по  арабски  е  доасок   ,поне така  е по  детските филмчета   Laughing

Дядо          4ЧЕСТИТО  на  момчето    bouquet

ние   пак сме болни   Crazy   

до  скоро   и на всички   bouquet

# 142
  • София
БЛАГОДАРЯ !!!

За поздравленията и за това, че споделихте моята радост.
Каква сила са децата ейййййй ... направо ви казвам огромна сила.

Ще пропиша сигурно пак по темите тук ама като ми мине емоционалната тресканица (че то спомени, то ... абе знаете как е - пък ако не знаете ще го усетите все някога). И като си помисли човек, че аз за втори път изпращам абитуриент.

# 143
  • по пътеката
привет,компанията! 4ета ви, радвам се и ви съпреживявам! нещо ми е смотанко последните дни и не  ми се пише!
дядо на тебе специално поздравления за абитуриента, голям мъж си го докарал и хубавец ,4е и отли4ник! да ти е радост и на двамата с жената!
далке, питай бе 4адо ,аз съм минала 6 операции с децата и още 6 с себе си и още имам! но бях млада и много по-нестресната и не приживяла, сега ми е много по-трудно да съм смела!затова вси4ки казват-на упойка гладен и жаден!дано другият път удържи фронта мал4о -няма как спи се на смени, но в 24.00 дават една  бутилка мляко и вода и толкова!
ра, загуби ми се нещо по трасето, ще набивам табан4ета!
какво стана с лина, последно обрива от какво е? алби ,мерси ,4е питаш, болни са двамата и ще ме разбоелят  имене с тези бутилки дето пият, уж всеки си я пази и следи,ама! то да не смееш да  целунеш домо4адието! ще повтарям курса с капките тобредекс, някой ако знае за противопоказания при тях след 5 я ден да  ми казва, 4е да взема само тобрекс, който  е с антибиотик! тъкмо два дни беше ок с носа, то пък в гърлото слезе, брех!
сабин4е, как са децата?пусни някой съвет ,ако нещо ново си приложила от  народната медицина!аз днес ще подкарам до свършване и клеевата тинктура, хубаво ,гадно, бе признавам възражения, 4е нещо много съм омекнала с нея, като ревне като на три села глашатай !
уж резервнахме билети, ама 4акаме  тежката административна машина да  ми изплюе един акт за раждане ,4е да си оправя местните документи! стиснете по няколко палеца и се помолете да стане, 4е на луди ни направиха!отделно що проблеми създават хлапетата ,дето са се  взели на сериозно ,4е са големи в бг! аз пак сравнявам със себе си и се 4удя наистина от кой марс съм слязла и дали наистина не съм извънземно, толкова разли4ен поглед имах и на 20! да са ми живи и здрави ,но са големи кас -тет!
дребната се готви за коран- празника, искат  им джеляба, ама ще си бъдем с една дълга затворена  лятна рокля и фулар! сега да купувам и джеляба, една  джебка има от малка без ръкави, ползва я за нощница, защото платът дава прохлада! има такива материи за тези всекидневните,които наистина ти намаляват  жегата! а тя тука не си лъже никак като стигне  около 50-55! дори да си покрит ти гори кожата!сега дебна за шапка да си купя,като на дидонка, но тука няма в монопри ,нито в женерала, махнаха дрехите, наблегнаха на манджите, 4е народа и гол да ходи, тумбаците искат да мелят!
не съм гледала снимки, но ако намеря  малко време да оплакна око по красотите  в любимия ми град  в тунис!
до после ,аз като пропиша може и да ви досадя пак после! нали има една приказка -един път да се отприщи!
от няколко дни линда има нова  обида- ти н е знаеш колкото мене арабски, оба4е аз и контрирам-ама ти бг, френски и английски и руски не знаеш колкото мене,направо я забивам като пирон4е! отмъщението е,4е не иска да  ми помага по арабски с произношението, хили се,4е съм голяма ,пък не знам! иди го убеждавай, 4е до преди малко време зор не съм имала да го у4а този език!
деси, ако 4етеш, дай идея как да я оту4а от  това га, вместо я, ей много я тормозя,ама все ги опетлава!
индреймс, така ми се ходи на семинар или командировка! ей така да мръдна малко със средата!
делти4, как си градска? бате си е тука още,нали? аз намалих храната сега ,4е ми секна спортът, няма как д а се пека  в 3.00 на 1 км пеша в двете посоки и ще го раз4итаме на диетката!
свеар, 4ета,4е си напред, я пак на скайпето за мотивация и сверка на местните продукти!
някой ял ли е кускус от ръж ?в4ера свеки прави за тях си, линда омете 4инията си! не повярвах! много интересен вкус, на мене  ми е от  любимите, заради полезността! като булгура!

# 144
Здравейте момичета,много ми липсвате.
Дядо хаджия,честит абиториент,да и йиж и здрав и да мъ върви в живота.Ех коа и аз бях абиториентака.Онзи ден ги гледах абиториентите в Софиа направо ми останаха очите в тях.
 А пък аз да ви разкажа каки проблеми,ами дойдох си тук,майка ми още беше в болница.Ходих и на свиждане,няма по-пдтиска6то място,а вида и бе6е просто отчайващ.От лекарствата една вдървена,отслабнала абе едва я гледах.Преди 3 седмици я изписаха,даже вече и лекарствата и намалиха.Много по-добре е,но пък бързо се изморява,пък трябва да я държа сред хора.Отделно си дозавъших колежа тук и остана само тоя в Англия,това поне е хубаво.Другия проблем е,за мен не е толкова проблем колкото не6то,което се случва.Леля ми и баща ми щяха да водятмойто дете на море сега юни,пък аз 6тях да ходя при моя човек в Египет.Но така стана,че ще ходят края а юли а аз юе ходя в Египет началото на август.От една страна е добре,защото ще си взема детето малко при мен,от другатрана вече бях казала на моя човек,че ще е уни.И двамата сме големи хора и знаем,че детето за мен е преди всеки,но той нещо ме жегва,че го било страх да не се случи нещо и да неотида.Но това е положението,ако иска да се ядосва,че няма да е сега,ако иска да мисли за времето когато ще отида.

# 145
Добър ден,

Марси, къде-що палци имам ги стискам да ти се оправят нещата възможно най-бързо и качествено. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Хронични ви станаха тези болести, ooooh! да се чуди човек как се държиш още (да не чува дявола Praynig).
Аз до вчера подсмърчах, а от кога ме беше хванало гърлото и после се прехвърли в носа. На вън жега, ние по потници, а аз със задължителната кърпичка в ръка. Crossing Arms
Това, което расте в Бг е чудо (по описания на очевидци). Повредата не е в твоя телевизор. До скоро спорех за образование, навици и т.е. на младите у нас и все ми се напомняше, че не е вече така, както съм го 'оставила'. За 10-ина години се промениха драстично нещата.
Какъв е този празник, на които ще ходи Линда? Хитруша е тя- по слабите места те бие. Wink
Лина, ти с Англия приключи ли? Съжалявам за майка ти- дано скоро се оправи жената.  Praynig
Дядо, отдели си достатъчно време за осмисляне на случилото се и най-вече на  това, че ти е пораснало момчето. Като се поуспокоиш и си събереш мислите- ще разказваш.  Peace
Далка сигурно е много изморена от нощните танци  newsm18... още не се е сьбудила да се разпише  Laughing
4 станахме за гостито.  grinning039 Някой друг желаещ?  Thinking
Записването е до петък- да знаете.  smile3523  smile3558

# 146
Привет момичета

Много благодаря на всички ви за съпричастността...
ми-откъде да знам,че не трябвало и вода да пие....казаха само да не яде!
Карайте-така било писано...и може и да е за по-добре..че тая вечер се раздуа тук-една виелица излезе....гърмя,трещя иРаян доста се уплаши-то мого щеше а му дойде и ако го и болеше....Дано да е наред-евентуалната дата щ е на 6 или на 8 юни.Ще сеуточни пак  леглото по телефна и ако н е сополяв инещо недобре-да мине веднъж и тоя зор....

Елипче-и аз много го харесвам Халед....миналата година песента му адски ми хареса
http://www.youtube.com/watch?v=bRsghBDxdDY&feature=related
даже карах Другаря да ми превежда думите му

ма таз годишната песенне ми доподна,макар че МажикСистем са доста известни също....ама не е усетих нещо мелодията

Ех,Дай Боже такава радост Всеки ме,като на Хаджита.
Аз още не мога да се ориентирам Къде да запиша децата да учат-къде да ги насоча...те-каквото им кажа-все им харесва....Като оставим настана че дъщерята иска да е балерина,а сина-пилот.....За френския-е ясно ,че го учат...ама това не е занаят-професия ми се иска.Ама шивачка,козметичка,готвачка...на щерката и се вижда Непристижно-а Това ТУК се цени и носи пари....а на сина-дърводелец,като занаята на вуйчо си-хич не иска да поеме....тъпо било!
А а Да имат от гимназията занаят е добре-а който иска да учи после Нагоре......

И
пак компа....ще рестартирам и ще продълж а иша ммиета..на Марси,Свеарбето
Лина-мислих те  теб
Алби и Шеки...
Дидончето-ще те питам за едно лкарство за отслабвае
Файма-къде  изчезна ...
До после

# 147
  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Изчетох всичко,после ще се разписвам! Joy Joy Joy
Все още не съм избягала,тук съм!   tiptoe     tiptoe     tiptoe

# 148
4 станахме за гостито.  grinning039 Някой друг желаещ?  Thinking
Записването е до петък- да знаете.  smile3523  smile3558

хахахахахахахах ,така ,така слагай регламенти и условия ,че като ниЩо да не можем да се поберем всички в джет-а

Ама виж Дидончето се уплаши ,ние Ще кацнем на покрива им ,ама май там Ще си останем ,ако няма кой да ни посреЩне или викаш и на покрива можем да си правим слънчеви бани  Joy hahaha

Ако знаете каква буря беше тук ноЩеска ,направоооо то светкавици то урагани ,Що дъжд се изля ,направо имах чувството ,че велукса (прозореца) няма да издържи ,та преместих леглото ни да не е под него ,евентално ако стане неЩо да не ни удари някоя светкавица и да не вземем някой душ неочаквано .Не съм спала до 4 часа  ,на малката не и пречеше обЩо взето .Ух дано да няма повече ,днес е пак жега ,но няма слънце .

Далке нека децата да си изберат това което ги влече ,дори и балерина да стане Щерка ти ,какво от това ,балерините да не би да седят гладни .Нека те да си изберат ,а ти не спирай да предлагаш  Wink.Аз Лина искам да я запиша тук на тенис като стане на 4 годинки ,но всички ме плашат ,че било много скъпо и било спорт за буржоази  newsm78,то пък , ако не можем да осигурим лоазира на детето ,за какво работи таткото по толкова много ?!А с човек като е богат на езици дори и да няма занаят Ще му се осигури ,Ще има възможност за формация и тн ,така ,че и френска гимназия да изкарат Ще им е в полза  Peace,там се учи доста интензивно езика ...

дедко Хаджи , зариби ме  с тая тенджерка ,мисля да я купя докато го няма моя шейх и  една машина за хляб ,ама я кажи вкусно ли готви ,пържени тиквички от тоя род ,прави ли ,че ние картофи не ядем много  newsm78.Ама примерно за месо със зеленчуци ,рибка  ей такива глезотйики  ,гледах в темата ,но и момичета които я имат нямат много опит с нея .

марси ,последно обрива е от изпотяване и от жегите ,вече няма .Марси капките торбекс не повече от 7 дена и се прави паза от 2-4 дена ,но по принцип през тези 7 дена би трябвало инфекцията да е минала
ето малко инфо http://a1020.g.akamai.net/7/1020/2226/ae0254a9488bc4/ecatalog.al … /Tobrex_ca_fr.pdf

# 149
  • София
...
дедко Хаджи , зариби ме  с тая тенджерка ,мисля да я купя докато го няма моя шейх и  една машина за хляб ,ама я кажи вкусно ли готви ,пържени тиквички от тоя род ,прави ли ,че ние картофи не ядем много  newsm78.Ама примерно за месо със зеленчуци ,рибка  ей такива глезотйики  ,гледах в темата ,но и момичета които я имат нямат много опит с нея .
...

Нямам чак толкова голям опит с машинката и не мога да ви кажа кой знае колко. Тепърва ще я разучавам и пробвам. Всъщност аз я купих основно за пържените картофи, че те тука се ядат на поразия, но си мисля, че ще я ползвам и за други неща ама ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт