Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 605
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ади и тука да се разпиша аз както му е реда.

С една дума май сме готови вече - демек утре да иде населението.

От това чистене, приготвяне и не знам още какво даже и земетресението не съм усетил пък уж било силно.

Като на капак днес му ударихме и един голям лизингов шопинг (не знам каква си специална тенджера на Тефал дето наистина изпържи близо кило картофи с 1 лъжица олио, нов лаптоп за щерката, уред за варене на пара и тем ми ти подобни излишни неща).

Айде утре ще викаме там от 1 до 12 и ще видим как ще мине.
Всъщност на моя сайт вече е готово поздравлението за сина ми, ама ще го пусна дето се вика като му дойде времето.

# 121
  • Varna
Браво Дедо Хаджи, че си купил тендЖУрката.
Казах му аз на моя Хаджи ама той не рачи а предпочете да ми се тръшка да ми купи очила за 470 левъра rotfImao

# 122
Ех,Алби с тия сладоледи,акъла ми взехте!  Hug
В тая жега....само това ми е в главата.Пък гледам да
се ограничавам от сладки работи,че после.... newsm78
Тук съвсем близо до нас си имаме "La casa del gelato"  Laughing
Преди години сладоледа беше многоооо вкусен,
но от скоро нещо го развалиха. Thinking
Много видове липсват и не е както преди.
В Италия,колко сладолед съм яла..... Sick
Делтичке,мерси! HugВие сте преди нас. Grinning Дано това,което
си пожелала на моя син се върне и на твоя!Много си права! Thinking
Много лоши хора,лоши обноски и поведение. Tired
Искам от сега да изградя в него някои навици,които после ще ги
приема,като нещо нормално и дори задължително. Grinning
Утре  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover   Wink
Близначе,много страшно при вас! Sad
Говорих с майка ми,тя нищо не е усетила,пък с брат ми не можах да се свържа.
Дано да няма нови трусове! Praynig Praynig Praynig
Дядо Хаджия,честито за новите придобивки!Със здраве да си ги ползвате! Wink
Попътен вятър на абитуриента и весел празник утре! Peace

# 123
като сте на тема покупки ,ние пържени картофи не ядем ,но мисля да си купя машинка за хляб ,дет меси ,втасва и пече по часовник Laughing.Кат гледам какви вкусни козунаци и хлебчета прави ,направо бижу

дядо хаджи ,честити покупки  със здраве да си ядете пържени картофки

Делтич ,да бе кака ти Лина пак закъса   Joy Laughing ,пък за капак и сега едно голямо петно и излезе на бузата ,от слънцето Ще да е ,а представяте ли си ,ако я заведем в БГ или Мароко ,направо Ще се опържи там ,Щом тук на 25° се обрина цялата  Rolling Eyes...

Алби, Антонио ме е водил на много места бе  Laughing Sunglasses

Ходихме на зоо ,много и хареса ,погали козлетата и кокошките ,те бяха  достъпни за децата .За първи път видях кокошка ,която дава да я галят #Crazy  Joy hahaha,не бягаше от децата ,даже напротив ходеше към тях  Laughing .Гледахме и роднините на баЩа и -маймунките  Laughing ,имаше бебе маймунче (горила ),много  е сладко и как се поЩят не е истина  Laughing

Дидонче, искаш да прецакаш детето а ,то цяла стая оправило ти само 1 неЩо

Да се оздравява бързо малкото близначе   bouquet

# 124
Добро утро  Hug.
Като гледам всички сте такива нощни птици, че май самичка ще си пия кафенцето тази сутрин  Twisted Evil, но за ранобудните - заповядайте.

Близначе, как сте днес? Дано бързо са преминали трусовете и децата да не са се изплашили много  Praynig. И при нас имаше скоро земетресение, обаче в Джедда не се усети. Но трябва да е било силно, доста се изписа по вестниците.
За инхалаторите, моя е като третия на страницата, която си пуснала и съм много доволна от него. Доки ни го препоръча, като един от много добрите. Надявам се и ти да си доволна от твоя.
Алби, виноват  Blush  Crazy. Ние работим под налягане тук и не само, че и обяда пропуснах, но и вас не можах да видя  Simple Smile. Мерси за сладоледчето. Добре ми се отразява в тази жега и постоянно тичаме до близките Baskin-Robbins и Mövenpick Crazy /срам, не срам, хапвам си всеки ден  Blush/.
Дидонка, да, записах мъниците и вече имам двама ученика от Септември  bowuu. Разбира се взех всички документи за регистриране на Тити, но изобщо не се сетих, че и снимки ще му трябват. Добре че човекът излезе разбран, та го записа и днес ще отида да му занеса снимките.
Браво на Алексче, помощник на мама, но и си знае интересите  Joy  Heart Eyes. Рая още не ме действа с оправянето на стаята /сигурно не се е сетила  Twisted Evil/, но и тя не ми прощава  Naughty. Обаче е по-разбрана и бързо успявам да я уговоря за нещо. Тити е друга работа. От сега ми показва характер и май с него доста ще се наказваме  Mr. Green.
Шеки  Hug. Предполагам малката принцеска много се е забавлявала в зоо-то. И нашия папи само ни обещава да ни заведе на зоо в Кайро, но всеки път като отидем там, все нещо друго излиза. Но предполагам все някой ден ще го посетим  Mr. Green. Приготвила съм снимките, миличка, но само чакам сайта на Снимка да ме пусне  Crossing Arms. Постоянно ми дава "несъществуващ потребител", а всичко ми е точно - и парола и ай ди. Ще опитвам пак, а ако не мога да влезна от тук ще пусна снимките, като си отидем в БГ. В сряда ще ни е партито за завършване на учебната година и ще направя още /да видите Рая в тога  hahaha - много са сладки/.
Хаджи, приятно изкарване на партито на абитуриента и много успехи от тук нататъка  bouquet!
Делта, Марси, Далка, Лина и за всички  Hug.
Лек ден ви пожелавам   bouquet!

# 125
  • София
(кликнете - снимката не е от абитуриентската вечер)

Едно ... две ... три...
четири...пет...шест ...
седем... осем .... девет...
десет ... единадесет... дванадесееееееееееееееет !
Йеееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее!

Щастлив житейски път сине мой !

До днес ние твоите родители, вървяхме пред теб
и ти показвахме пътя.
От днес ние твоите родители, заставаме зад теб
и с трепет ще следим твоя път.

Намери своя път сине, извърви го с гордо вдигната глава !
Изпревари ни сине ... върви по-нагоре ... по-напред от нас !
Бъди нашата гордост !
Ние твоите родители ти вярваме и обичаме !

Бъди щастлив и достоен !

Бог да благослови пътя на нашите деца !

Амин !

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 09:36 от дядо хаджия

# 126
Добро утроооо!   bouquet

elip , мерси за кафенцето. Много е ароматно и без кафенце сутрин не минавам.

дядо хаджия , весело изпращане на абитуриента днеска. Да се забавлявате много и се надявам той да си изкара незабравимо.
Аз завърших преди 4 години, но все още си спомням как беше, особено по 24 май, когато вълненията са особено големи. Това е нещо, което си остава като спомен в съзнанието. Надявам се при твоето  момче да остави един прекрасен спомен, към който след време ще се връща винаги с усмивка. (Чакаме и снимки да знаеш, обича, не обича да се снима....един път все ще се щракнете хихи)
Докато си публикувам отговора и ти си  ме изпреварил. Много ми харесва поздрава за момчето ти, а и той какъв е момък Simple Smile голям симпатяга!  Blush

Момичета аз заминавам на семинар сега и после на работа, тъй че ще се разпиша чак вечерта. Пожелавам на всички лек и слънчев ден!   bouquet

# 127
Добро утро,  bouquet
Елип, мерси за кафенцето. Hug
Честити ви ученици. Вълнуват ли се или не разбират още къде ще ходят? Wink

Браво на Алексче, помощник на мама, но и си знае интересите  Joy  Heart Eyes

Те се раждат с вроден тарикатлък децата по онези места.  Laughing
За сайта на 'снимка'... да не си с главни букви и затова да не те пуска?  Thinking Предполагам, че изобщо няма да можеш да отвориш страницата им ако достъпът е забранен.
Близнаците, четох и аз, че е тръснало.  ooooh! Успокоихте ли се вече?  Hug Малките уплашиха ли се? Добре, че свеки ви е изкарала, че в такъв момент човек се паникьосва.  Peace
Шеки, тоз Антонио много ви глези... Испания, зоо,...  Heart Eyes
Сладоледа и аз го ям всеки ден лятно време, но нещо срам не ме лови.  Laughing То и без това се наливаме с вода и ядем ограничено, така че не е кой знае какво прекаляване. Дидонче, нали знаеш италианските сладоледи какво качество имат... при вас casa, casa, ама май на килер са го обърнали.  Joy
Дядо, честит абитуриент.   bouquet
Да ти е жив и здрав и да ти дава много поводи за гордост.
Голям хубавец е, браво  bowuu (бащичко ли е или... майчичко  Thinking  newsm78  Laughing )
Възхищавам се на мъже, които имат способността (и я използват Peace) да изрязяват онова, което чувстват от сърце без задръжки и притеснения от околните.  bouquet Красиви думи. Peace Поздравления.
Каква е тая тенджера, дето пържи (ако може да се нарече пържене) с една лъжица олио? 
Я разкажи, пък ако можеш и link сложи да я видим.
InDreams, накара ме да се замисля аз колко години правя откакто завърших  ooooh!. Хубави моменти са това, незабравими...  Peace
Марси, май много те е напекло, че не се разписваш. Hug

# 128
  • Varna
Дядо Хаджи на твоето момче от цялата си душа му пожелавам на Добър час!!!Всичките проблеми да ги преминава така както  валяка мачка чакъла newsm10.  И много, много прекрасни мигове занапред му пожелавам  bouquet
Фарашките, чета ви във доагонал-какво съм прочела какво не ще видя по късно, че ще водим Диването на операция след малко. Притеснено ми е- е маничко но ми е притеснено колкото и да съм курназ момиче. Предпочитам аз да съм на негово място но не може винаги да сме на техните места. Важното е, че се държи мъжки-на това май само съм го научила.....
До скоро момичета Hug
Сега видях снимката на момчето ти Дедко Хаджи- пу да не му е на уруки- хубавец наистина- Да ви е жив и да ви радва, да ви е голяма гордост и утеха. А защо да не е гордост и за нас и да казваме - на Нашия Дедко Хаджи детенце- и ние си го знаем newsm10
God bless him!!!

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 10:58 от DELTA_DELTA

# 129
честит ти абитюрент дядо Хаджи  ,да бъде вашата гордост ,вие негова опора и така да се развива като почтен и честен гражданин .А,че е убавец -убавец  е  Flutter Mr. Green

Бог да благослови пътя на нашите деца !

и аз само затова се  моля ,дано ,амин!!!

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 12:02 от Shakira26

# 130
Добър ден и от мен!    bouquet
Много сте ранобудни всички! Laughing
Елипче,мерси за кафето!  Hug
Честито ти ученици! Heart EyesНа есен с песен!Живи и здрави! Hug
Аз също нямам проблеми и той знае,че когато реша да нещо,
не отстъпвам от думата си.За това и не си прави труда да ме убеждава,
още повече да реве или пък да се тръшка. NaughtyСтавам лоша! Twisted Evil
Дядо Хаджия,много хубаво написано! Grinning
Пък за момъка,нямам думи! Peace Дано пътя му е лек и благословен!Амин!
Алби,абсолютно си права!Каза,каза,ама не е като италианската! hahaha
Макар,че сладоледа тук е също много хубав.
Шеки,въобще не се и съмнявам,че Антонио, те водил в Испания! Laughing
Има си хас да е пропуснал! JoyТая Лина,много нежна бе! Heart Eyes А дано да се оправи бързо! Praynig
Делтичка,дано Бог е с вас! Praynig Praynig Praynig
Хубав ден на всички!      bouquet

# 131
набързо да серазпиша..да не ни мислите

Пак не ни обрязаха.....Остана за другия месец-в намчалото
Защо?...ами имаше един телефон на който да се обадим за да ни обясняткакво да правим.Обадихме се.Обясниха че детето ще бъде с маска,е до вечерта ще ни изпишат-казаха какво д нося-храна за него и памперси.Чне трябва дори за минута да о остаяме само...и че до 12през  нощща трябва да яде.ПОСЛЕ да не яде.....Добре-АМА НЕ КАЗАХА НИЩО ЗА ВОДА.
И Раянчо ,какъвто си е лаком...като писна в три през нощааааа-рев,рееев..и аз-бум !биберона със сладката водица.
Анестезиолога не иска да предприеме нищо.....има досие вече-Живот и Здраве-Другия месец!  bouquet
Не казаханищо за водата...аз разбрах Сам да не яде на сутринта!

После пак е се разпиша,че отсутринта сме станали-в 9часа да сме в болницата...и сега всички сме сънени и кисели!
Шеки-иии тъпо ми стана от това ,че малката се е обринала....много  е нежна.

Не мога да не изкажа ВЪЗХИЩЕНИЕТО СИ от момчето на Хаджта.
ПУ-пу-пуууууууууу-като истински киноактьор е!Да не му е уроки  bouquet
По вода да му вЪрви....и по чЕРЕВЕНИ КИЛИМИ.
дАНО има Късмет в Живота си и да среща Само Добри,Доблестни и Честни Хора  bouquet

# 132
Не казаханищо за водата...аз разбрах Сам да не яде на сутринта!
Далка, Hug и вода не може. Sad
Много лошо,че е малък и няма как да му обясниш,
но не дават и вода,заради упойката.

# 133
далка и на  Лина така като и правеха ендоскопиите ,не трябва6е да яде и пие поне 4 4аса преди интервенцията ,ма как не са ти казали тия 6емети .Нищо де другия месец ,успех  Peace

А Лина с тая кожа не знам какво да я правя  Laughing ,от малка я свикнахме да седи на 18 ° нормално обле4ена (зимно бебе е ) ,толкова ме бе6е страх заради синдрма на внезапната смърт(мене като малка така ме навли4аха и съм доста зиморн4ева) и спазвах стриктно вси4ки препоръки и съвети ,та сега малко да се затопли и е се изпотява ,косата и става мокрааа .Ама бебета са така както бързо им става студедено ,така и бързо им става много горе6то .А тез дни тук е жега ,само за море  Sunglasses,ех морето ,Дидон4ето направо  ми иде да фана самолета и да кацнем то4но върху ва6ата кооперация  Laughing,нали иска6 гости ,на ти гости   Laughing.После пак 6те се разпи6а ,4е сега припира да излизаме  Hug

# 134

Хайде да поразкрасим темата с малко арабски кръшни танци....
Ще ви досадя пак с френско-арабски ритми...с рапърски ритъм Joy Joy Joyв тая жега тъй и тъй така си усещам да бие сърцето

http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=AQj_BQ75Ej0
Abd Al Malik, Souad Massi & Assia -Fleurs de Lune

Азия е много приятна изпълнителка с алжирски произход...
http://www.youtube.com/watch?gl=FR&hl=fr&v=SkxC-Z24fhk&a … p;feature=related

момичета чухте ли какво се е случило в Мароко на празника на Музиката?
Падат някакви прегради и в блъсканицата 11 умрели и много ранени....в Рабат Praynig

Общи условия

Активация на акаунт