Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 604
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
марсе-уточни  ли кога ще пътуваш?Кажи ми
А тук пък не  е ве толкова студен,но вали....И се нервя,че е влага и на Раян не му спират сополите...а датата за обрязването нближава и ако пак ни е размине..просто не мога да чакам нова....-с техния темп ще е около Новата година сигуно!

# 106
Здравейте  Hug,
Dreams-че, много привлекателни изглеждат сладоледчетата ти. Няма да откажа едно от зеленките за след вечеря Mr. Green.

Елипче,внимавай с покупките,да не надвишиш 900,че да си изядеш боя накрая!!! Joy
Аааа, Дидонка, аз съм лелка с опит. Парарувам по малко /но по-честичко  Twisted Evil/.
Далка, защо не вземеш да ми изпратиш една китайка и на мен. Тук още не мога да попадна на фризьорка - специалист по "перушина"  Crazy.
И аз тези дни планувам да отида да се разкрася, но да видим кога ли ще е. Трябва и салона да посетя и изобщо става дълга и широка. Но какво да се прави, ваканцията наближава  newsm44.
Лека вечер ви пожелавам, че утре пак ще се става с петлите  Tired.
 Hug

# 107
Е,най-накрая се появихте!!! Crossing Arms
Алби,качих и останалите. Grinning
Това гърло,като ме хване и мен почти по толкова ме държи. Tired
Алекс цял ден е с температура,но слава  Богу,не висока! Praynig
В офиса всичко е на ред. Sunglasses
Мина,  Hug какви изкушения,само!   Shocked
Ядох,ядох! hahaha Очи пълни,уста празна! hahaha
Далка,за кога беше датата на малчо? Hug
После ще видя снимките и ще ти кажа от къде са.
Марси,къде ходиш в тая жега?! Crazy
Не завираш ли с тая кърпа на главата?  Thinking
Още повече,че не си и свикнала.В Моноприто,продаваха
много хубави шапки,
та щях да си купувам.Определено ще те предпазят по-добре,а и няма да ти е жега. Peace
Елипче, Laughing знаеш си урока ти!!! Twisted Evil
Шеки ни изостави окончателно!  Sad
Да не би да е обидена?! Thinking
Жълтурчето и то липсва,както и Рали.  Crossing Arms
Делтичке,днес имаш не извинено отсъствие!Търси си извинителна бележка! Twisted Evil

# 108
  • Varna
Честит Празник, Фарашки и Фарашкооо  bouquet
Дидончик-абе чета ви ама имам една грижа и нямам хъс да пиша а ако пиша, няма да е по моя си начин и няма да съм си аз..... След понеделника ще кажа.
Шакирче, къде си?Не се сърдиш за нещо нали newsm78Поне аз не се сещам да сме те засегнали със нещо

хайде и кисело мляко както аз си го правя във гленени съдчета

..........и кафенце Да ви е сладичко Hug

# 109
Добро утро, момичета и Хаджи  Hug
Ха, така.... закуската не е закуска без Делта  Hug. Мерси за кафенцето, аз си вземам двойно /нали ме знаеш  Mr. Green/, а баничката с кисело мляко я запазвам за мъниците. Дано всичко е наред при теб след понеделника  Peace.
Дидонка, не ви се размина температурата и на вас  Sad. Дано не е от тази неминаващата и да се оправите бързо  Praynig.
Близначе, с какви сладорийки ще изненадаш мъниците? Давай идеи, че моите така ги е хванала жегата, та чак не им се хапва нищо. Само до хладилника обикалят за сокове  Crazy.
Марси, как са жегите днес?
Хайде, ще ви оставя да се събудите на спокойствие и няма да ви бърборя още от рано сутрин. Като си изпиете кафетата се обадете  Mr. Green  Joy. Аз днес ще ходя да регистрирам децата в училище, но ще се върна за обяда  Wink.
 Hug

А, забравих... Честит празник и от мен   bouquet!!!

# 110
Здравейте момичета,най-после се поразрешиха проблемите,но пък се появи друг и така.Много ми липсвате,но чак като се прибера ще имам време да ви изчета и да пша.Пращам ви целувки.

# 111
Момичета естествено ,че не се сърдя  Hug,но времецето се постопли и напред назад обикаляме и вечер нямам сили да пиша ,а и няма какво .

Дидонче и аз гледах снимките ,ами то много красиво при вас бе ,като в Испания Grinning .
Гледам сте започнали да обсъждате прическите и аз в най-скоро време мисля да пострижа моята плява късо и да се направя платинено русо ,само и само да ме замяза на човек  hahaha.че колкото ми расте косата ,толкова по лошо става положението  и не мога да намеря оЩе точната дължина на моята коса ,тъй като преди все съм била с дълга и плява не плява си я носих ,ама имах време за брошинги за соани и тн .Сега вече тия екстри до минимум ги отмених и ходя от време на време  Laughing

Лина беше вдигнала 3 дни до 40° Т сега няма ,но се обрина цялата на ситни пъпки ,изглеждат  като пъпки след притопляне и от изпотяване ,но много се притеснявам да не е варицела  или някоя вид друг шарка  newsm78.С доктора (женералиста) имахме големи премеждия и не можахме да се среЩнем ,за да я прегледа ,та понеделник Ще я водя при педито .

Елип Щеше да пускаш снимка на новата покупка (тя сигурно вече не е нова ),та чакам да видя  Sunglasses

Делтичке как сте с бате ,слуша ли те ? Laughing
Алби а твоето бебе ,послушно ли е  Laughing
Далка оЩе малко ти остава и заминаваш на ваканция ,супер ,ама и Другарят Ще идва ,брех ,браво на него ,как се е навил ? Rolling Eyes

Айде довечера ,ако не съм сломена пак Ще се разпиша  Laughing Heart Eyes Hug

# 112
Привет на всички !

Честит Празник !    bouquet

Елип хич си нямам и идея какво за готвене, втора нощ не съм спала, и ние сме в отбора на болните, Теди ми е болен  Sad  и почти не яде , от вчера е само на прясно мляко с нескуик и краставици  Sick и много вода ....Йоана и тя не хапва, тя не е болна обаче не иска заради него...при нас лошото е че каквото прави единия това прави и другия ( близнашка работа  Crazy ) вчера в 5 сутринта Теди ме събуди с писък - мамиииии  помощ , сополи, изгони ги  ooooh! естествено и Йоана се събуди и му вика- леле ама какво си се развикал, лигльо, като имаш сополи голяма работа, ще ти сложи майка ти капки и готово, сега ми прецака сънчето и не мога да спя ...ох чудя се да плача ли да се смея ли  Crazy Whistling
За сладоледчето нямаш проблем Елип  Hug гледам че харесваш зеленият  Wink на мен най-любимия ми е ментов с парченца швейцарски шоколад  Party на Джимис , мммм   eat

Дидонка избрах този инхалатор - http://www.kbs-omron.com/inhal_pr.htm?TID=1&MID=83&ART=1 … mp;SID=1&LG=2  първия , но за 100лв, познат ли ти е ?
Опасен е Алекс  Heart Eyes довечера като заспят малките ще разгледам снимките ти .
Алба мерси   bouquet

Всички болни дечица да оздравяват  Praynig

Много е топло днес, направо се варим в собствен сос  Tired  sweating

Слагам по едно студено коктейлче  Party

и малко плодчета - http://www.elegantandeasygourmet.com/images/fruits.jpg   Flutter

# 113
Дами и дядо,   bouquet

ИнДриймс, сладоледа е идеален за болно гърло. Laughing
Снимала съм такива витрини тук- ще ви сложа снимки ако искате.
Далка, я зарязвай всичко и не си давай зор  Stop... гледай детето да е наред, другото ще се нареди лека-полека.  Hug
А твоето майче да не се притеснява  Peace - нали има магребски зет  Wink - каква по-голяма причина от това да пише.  Hug
За китайки за първи път чувам, че са добри фризьорки.  Thinking
По нашите места (предполагам, че навсякъде са така) са много отделени от масата.
Живеят си своя живот, в своето си обкръжение, почти не общуват с различни от тях, освен ако не се отнася за бизнес. Та ми стана интересно. Heart Eyes
Има ли причина да се съмняваш, че ще ви отменят датата за малкият? Rolling Eyes
Дидонче, последната снимка ми хареса много като лично местенце. Heart Eyes
Благодаря за труда, който си направи.   bouquet
Радвам се, че са добре нещата в офиса.  Peace А шейха как е?  Sad  Praynig
Записвам се за една капела.  bowuu
Делта, каква хубава баница... ама много жега, бе душа за нея...  Laughing
Елип, да се върнеш за обяда, да се върнеш  Crossing Arms... и никаква те няма.  Heart Eyes
Лина, къде изчезна толкова време?
Шеки, ти от къде знаеш как е в Испания?  Thinking Да не би Антонио да те е водил?  hahaha
Близнаците, много съжалявам за малкият сладур, че ти е болен. А душицата Йоанка съпричастна... милите.  Hug
Дано се вдигне на крака по-скоро.  Praynig  Peace

Йоана се събуди и му вика- леле ама какво си се развикал, лигльо, като имаш сополи голяма работа, ще ти сложи майка ти капки и готово, сега ми прецака сънчето и не мога да спя ...

То наистина траги-комично положението при вас.  Hug
Коктейлчето много добре ми се отрази.   bouquet

# 114
Честит празник,ФАРАШКОВЦИ!!!Ние днес сме по-добре! Praynig Слава Богу!!!  Praynig
Ходихме да пазаруваме в един голям хипермаркет,като Метро.
Отнесох само 3-глоби от Алекс(можеше и повече да са). Mr. Green
Голям рекетьор е,но знае как. ThinkingПонеже си подреди стаята и даже си оправил леглото,
реших да го наградя,като му купя едно нещо,но той веднага ме подсети,че е "подредил,
ЦЯЛА СТАЯ"!!!  Grinning Та за това бяха три.  Joy
Делтичка,няма проблеми,ще изчакаме до понеделник!Дано всичко да е ок! Praynig  Hug
Елипче,записа ли ги?Трябва и аз да попитам за следващата година,кога да го запиша. Simple Smile
То в тая жега,май само течностите вървят. WhistlingНека пият децата! Grinning
Лина,къде се изгуби ти?Хубаво е че се разписа!Ще те чакаме отново! Hug
Шеки,  Heart Eyesнаправо "камък ми падна от сърцето"!
Видях,че пишеш в белгийската и реших,че нещо си обидена.
Милата Лина Hugпак премеждия!Дано се оправи бързо! Praynig
Ако е варицела,пъпките са с големина на леща и за това и казват още лещенка.
Обрива  не е ситен.По скоро е от температурата и изпотяването.
Лекарят ще каже в понеделник. Wink Бързо оздравяване! Praynig
Близначе,добър избор! PeaceМоя е същия.Много съм доволна!
Пак се смях с твоите деца! hahaha Големи сладури са! Heart Eyes Hug
Дано бързо да се оправи Теди! Praynig Миличкия,много досадни тези сополки! Crossing Arms
Алби,къде си? Hug  newsm78 Да не би да си на обиколки пак? Laughing
В тази жега,едва ли! Sunglasses
Фаима,баловете привършват и работата също.Хайде чакаме да се разпишеш! Hug
МинаHeart Eyesпо едно сладоледче днес няма ли?  Wink
Далка  Hug,сигурно пак е на Скайпа!Така е в края на учебната година. Peace
Дядо Хаджи ,ясно,има си абитуриент човека,няма да го закачаме. Laughing

# 115
Забравих да ви пусна нещо интересно!Изпрати ми го една приятелка на лични. Grinning
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2175991

# 116
Дидонче, честити ви гащи  Laughing
Решихте ли вече кой ще ги носи?  Thinking  Heart Eyes
Да отменя МинаPeace но да не направим някоя беля с тези сладоледи  Naughty

# 117
  • Varna
АлУУУУУ Компаниятаааа Hug
Какво става със тез дечица беееее Sad Всички се тръшнаха да се разболяват. Момичета пожелавам ви да не е нещо сериозно,, да се опрвят по бързо малчовците, че знам какво ви е във душичките.
ДИДОНЧИК- браво на вас, че сте по добре newsm10.
Алекс ти е истински Gentlyman!!!!  Много е малък за да му го пожелавам но дано срещтне момичето което ще оцени това!!!! Много се промениха хората. Виждам как се държат грубо едни със други, начина им на говорене. Абе да не се отпускам да говоря-даже днеска по ТВ говореха  за това и аз си казах, че съм била права и не съм си го измисляла.
ШАКИРЧЕТУУУ-Линката пак закъса тази Принцеса нежна Sad Дано само да е от топлото да не е друго. Бате ме глези кЪт съща Принцеса. Дай Боже всеки му.
И да си намериш точната прическа със която ще се чувстваш най комфортно. Със къса коса на черта бях докато ми беше малко детенце, че нямах време да се грижа за косите си покрай него. Иначе съм си дългокоска и се чувствам добре така.
БЛИЗНАЧКОВЧЕ-съжалявам, че Малчото ти е болен ама каква подкрепа имаш от моматаааа. Браво на нея newsm10
ЛИНЧЕ ЛОВЕ- какви са тез проблеми дето те нападат и докато ги разрешиш и айдееее дойде друг #Crazy Хайде пожелавам от сърце да се решат и да не те нападат толкова начесто Hug
ЕЛИПЧЕ-ти намери ли си фризьорка? Направи ли те неустоима smile3503
АЛБИЧ- благодаря з сладоледа, а за закуската ще трябва да се усещам вече. То тука още прохладно-визирам Варна та затова ви поднесох баницата Grinning
Вий тука си споделяте за деца като се раболеят аз мълча кЪт пукал.
Ама да му стискате палци утре за моето диване.
Дедко Хаджи е абитуриент и затова е такова затишие при него.
МАРСИ-как си Душко как е Линда?

# 118
Момичета преди малко тук имаше земетресение  Sad
На два пъти ни разтресе, много се притесних  Cry аз съм самичка с малките  Cry свекърва ми звъни на пожар на вратата,л каза ние излизаме,. излизай и ти с децата  Cry
Дано не повтори  Praynig всичко ми трепери.....

# 119
  • Varna
Близначковче Hug
Как сте бе Душко, сега. Представям си как се чувстваш, защото съм го преживялаи още ми държи. Как са дечицата?

Общи условия

Активация на акаунт