Mагребски дами, все така фатални- за 14 път

• 14 602
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден!     bouquet
Как сте фарашки и фарашко?  Laughing
Алби,само да не забравя фотоапарата,  Crazy сега като изляза,
защото,като обещая нещо,обичам да съм точна.  Wink
Марси,още нямам отговор по въпроса,като разбера,че ти се обадя.  Simple Smile
Елипче,остави въжето,стига си скачала! Twisted EvilЕла се разпиши,колко скока
направи без прекъсване?! Joy Е,едно време голяма скокла бях! Thinking  Joy
Сега,ако скоча,мога да падна долу при съседите. GrinningЗа това и не пробвам. hahaha
Отивам да водя малкия,че то станало време.После ще се разпиша пак.   bouquet

# 91
Алба не успях да направя сладоледа  Rolling Eyes защото едва сутринта прочетох че купата на машинката трябва да стои едно денонощие във фризера  Crazy но пък зарадвах малките с един сладкиш с ананас и череши - http://media.snimka.bg/3085/012426131.jpg    chef излапаха по две парчета, изпиха по един сок от портокал и сега са доволни  Simple Smile машинката работи на принципа с готова смес, ако искаш можеш да прочетеш тук - http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1466.30.html  а моята машина е същата като на момичетата - http://media.snimka.bg/3085/012426138.jpg

Марси - незнам колко струва, вчера шефа на мъж ми го помолил да вози абитуриент, и снощи се прибра с една голяма чанта с подаръци , та сладоледената машинка ни е подарък , от бащата на абитуриента  Simple Smile казал- да правите сладолед на близначетата  Simple Smile

Свеар  Praynig Praynig Praynig
Вие всеки петък си приготвяте кус-кус нали ?

Делта мерси, съвсем скоро ще му дойде реда  Wink
А така... разкрита си Дидонка  Mr. Green ти що купуваш предварително хляб  Simple Smile опасен е Алекс, и терикат....щял да се успокои на плейстейшъна..... Joy

Хора много е жега тука, направо не се издържа.. Crazy днес два пъти излизах да пазарувам и направо ми стана лошо  Tired

# 92
  • Varna
Здрастиииии Фарашкитееееее, Фарашкооооо Hug
Преди малко се прибрахме от Турски ресторант и ми е хеппи на коремчетооооо. А как ми се спиииии. Колко ми трябва една чаша вино и съм със омотана глава #Crazy
Момиченца и момченце тука голямо затишие беееее, що такааааа newsm78

# 93
Близначе,честито и от мен! Hug
Със здраве да си я ползвате!    chef
Като я изпробваш,казвай какъв е резултата.Заинтригува ме. Laughing
Леле,кога успявате и сладкиши да правите?    chef   newsm78
Изглежда страхотно!Не се съмнявам,че и на вкус е така! Peace
Аз все нямам време. Joy Голяма мотла съм! Mr. Green
Алби,снимах ти по пътя,до като карах,от нас до у-щето  на Алекс,
даже и него снимах. Grinning После ще ги кача. Wink
Дайте идея какво готвите!  chef Вече направо се чудя какво да правя. newsm78

# 94
  • София
... Praynig
Момиченца и момченце тука голямо затишие беееее, що такааааа newsm78

Ми те магребските дами фатални, фатални ама са мълчаливи. Знае ли човек какво замислят пак  Laughing Laughing Laughing

# 95
  • Varna
Дедко Хаджи,
тез моми са се умълчали фатално, май вземат мярката за нещо сииии newsm78
Затишие пред буряяяяяяяяяяяяяяяяяя smile3503

# 96
Къде сте фарашки? newsm78
Хайде,аз нали съм хем фатална,хем приказлива,да побутна темата на горе. Wink
Качвам снимките в момента.Първата половина,аз съм ги правила,а след училището,
малкия фотограф.Утре ще направя още,стига да искате. Wink
Днес Алекс ми сподели,че отново си бил харесал една Лина,която
беше разлюбил,защото му "направила лошо впечатление,като изхвърлила
капачката на Дора,през прозореца и така замърсила планетата Земя". Crazy
Та в знак на това,че отново я харесал и подарил едно цвете в градинката и едно цветно перо. hahaha hahaha hahaha
Разочарованието му настъпило веднага,след като тя не му благодарила,а си ги взела. Crossing Arms   Thinking
Означавало,че не е "възпитана,но все пак я харесвал". hahaha hahaha hahaha
Лека нощ от мен!     bouquet

# 97
Добро утро,   bouquet

Днес закуската е от мен.   

Дидонка, мерси за снимките.  Hug Харесаха ми много.  Peace
Ниски сгради, китни пътища,... мернах и задължителното съчетание на бяло и светло синьо в боядисването на сградите.
За кой район беше типично това?  Thinking Около Джерба или бъркам?
Шейха от сега с принципи  Naughty - не се заблуждава по красотата само, характер му трябва на човека. Laughing
И втори шанс е дал, но се е убедил, че няма да я бъде тяхната. hahaha Сладур.  Hug

Елипче,остави въжето,стига си скачала! Twisted EvilЕла се разпиши,колко скока
направи без прекъсване?! Joy Е,едно време голяма скокла бях! Thinking  Joy
Сега,ако скоча,мога да падна долу при съседите. GrinningЗа това и не пробвам. hahaha
Joy Joy Joy
Елип яко се е вживяла в ролята и не и се иска да остави въжето.  Laughing
Близнаците, страхотен сладкиш, както винаги си измайсторила.  chef
Тоя форум и по-точно някои теми/раздели много зле действат. Wink
Сладоледа ще го направиш няколко пъти, докато му хванеш 'цаката' и ще ти е лесно после.  Peace
Хубав жест са направили семейството на абитуриента. 
Видях и малките колоездачи.  Heart Eyes Пораснали и още по-хубави.  Hug  Не бях влизала в албума скоро.
Далка, само с кафе няма да минеш. Naughty Дай му малко хапване на компа.  Laughing

# 98
Добро утро!    bouquet
То вече май обяд станало. ooooh!
Хубава закуска,си ни поднесла,направо се телепортирам на масата! Joy
Алби,продължавам да качвам,че снощи ми изчезна Нета и
прекъсна качването.Днес ,като излезем пак ще снимам.Той града е
доста голям,та всичко едва ли ще хвана,но поне около нас .Тези които
качвам сега са по обратния път.Нали тук са еднопосочни пътищата,та
на отиване и на връщане се минава по различни места. Grinning
Бяло и синьо е типично за Сиди Бу Саид(в столицата) и о-в.Джерба,права си.
Там на острова,където имаме агенция,искахме да я направим,като другите(в Суса и Тунис),в оранжево и синьо,
но веднага дойдоха от общината и се наложи да се пребоядиса всичко на ново в бяло. Grinning
Аз днес се събудих с гърлобол,а и Алекс нещо се оплаква от същото,та да видим. Confused
Нашия тати замина рано сутринта за Джербав 4ч.,за да може да е  рано в офиса. Twisted Evil
Дано да няма неприятни изненади! Rolling Eyes
Другите къде изчезнахте? newsm78 Много сте мълчаливи!!! Rolling Eyes

# 99
Ето ме и мен най-накрая  Hug.
Тук при нас търговците са много лоши да знаете. Тъкмо свършиха едните разпродажби и сега пак имаме намаления  #Cussing out. Човешко ли е това, кажете ми  Mr. Green. Та сега ако пак зачезна за малко да знаете къде съм  Twisted Evil.

Албич, мерси много за закусчицата  Hug. Най-вече ще си взема от кафенцето и то двойно, че вече ми се вие свят поради кофеинова недостатъчност. /Чак и скачането на въже не ми върви  Crazy Laughing/.
Дидонка, стискам палци всичко да е наред в офиса  newsm10. Обаче Алекс ти е много принципен от сега - не харесва девойки без обноски  Laughing. Опасен е.
Близначе, много си добра със сладориите, аз съм те признала  newsm10. А за сладоледа не се притеснявай. Тъкмо докато си дойдем ще си го осъвършенствала и ще почерпиш по един  Mr. Green.
На всички много  Hug.
/След кафенцето пак ще пиша  Simple Smile/

# 100
Ето ме и мен най-накрая  Hug.
Тук при нас търговците са много лоши да знаете. Тъкмо свършиха едните разпродажби и сега пак имаме намаления  #Cussing out. Човешко ли е това, кажете ми  Mr. Green. Та сега ако пак зачезна за малко да знаете къде съм  Twisted Evil.
Елипче,внимавай с покупките,да не надвишиш 900,че да си изядеш боя накрая!!! Joy
Горките мъже!Хич не мислят за тях търговците. Mr. GreenПри нас,жените сме недоволни,че все няма намаления.  Whistling
От сезон на сезон Sad  .

# 101
Елипче,внимавай с покупките,да не надвишиш 900,че да си изядеш боя накрая!!! Joy
Joy Joy Joy
Ама как помниш само  Laughing ... така, така,  Naughty кажи й, че тя от скачане забравя  Joy
А тук ги дебна намаленията, още малко време има и нямам търпение вече.  Wink
Направи ми впечатление, че не си сложила всички снимки  Wink - нали каза, че и малкият е там (по средата на снимането Heart Eyes), т.е. до училище и обратно.   Hug
И аз стискам палци  Peace (но след малко, че сега ще хапвам  Laughing) да е всичко ОК в офиса.
Ако все пак има нещо- качвам се на първият самолет, да знаеш.  Naughty
Мен гърлото ме държа две седмици- много неприятно беше.  Rolling Eyes
Дано не е нещо сериозно.  Praynig
Девойките голяма отпуска му удариха  Thinking

# 102
Нямам много време, че след малко бягам на работа, но за по едно сладоледче винаги има време  Hug Черпя всички ви.
А за теб, Дидонка, нали те боли гърлото, имам една плодова салатка.  Hug

Да ви е сладко!!!
Лек и слънчев ден!

# 103
Привет

не смогвам с организацията тези дни-уроци за Изходно ниво по Скайп,разходки в по-топличкото,но все пак дъждовно време на малкия,готвене,пране...... ooooh!тя,женската работа край няма,ама днес се разкрасих-бях на фризьор.Най-харесвам китайките фризьорки.Те най-добре ми правят косата-на леки пластове без да си личи.Просто са свикнали да постригват прави и по редки коси коси.

Дидонче-и аз разгледах снимките.Най-ме впечетли фото 41-като от мечтите ми е таз къщичка с палмата отпред.А на 56 фото -това съкъз ли е?! newsm78 Има го много това разстение и тук по градините и страшно ми харесва,но не знам какво е.
Много е хубаво местото на което живееш-курортно селище Hug  bouquet
Ама ми прави впечатление,че в Тунис не си замрежват прозоците.
Лелееее в Алжир-гледаш хубава,голяма къща-тераса...някъде даже и фонтан на терасата ...а пък навсякъде Решетки и Мрежи.
Обясниха ми,че това е от страх-гражданската война.....все още честите атентати.
Но аз усетих,че им е и Начин на Живот.Жените се крият зад прозорците-да не ги видят.....и наблюдават следобед особенно борба падаше за най-видимия прозорец,ама го отстъпваха на мен и ми обясняваха историята-житие и битие на всеки ,който минеше.

Алби-все е подканям майка да пише...ама тя не е била из Магреба и   не и е удобно.Инче тука като беше Другаря е разведи из Парижките арабски потайности и на  нея и се хаесаха местата ,които видя-и   в        Джамията и в Араския Университет ,и дори на драго сърце прие ,кто поарък еднамунсория и си е носи още.Много иска да види и самияМагреб-и го бяхме плувал за това лято....после решихме да посетим Египед-и накрая ....си чакаме бебето.Предстои ни значи тепълва товадоволстве....аз мого искам да посетя Тунис пък.

ЕЕЕЕЕЕЕЕ пак му стана нещо на компа....
За Скайпа нищо му няма.реша ли да пиша и...не дава.

Паздрави за Всички
Дано ,тези които не пишат са добре-погълнати от Летните удоволствия....

Последна редакция: сб, 23 май 2009, 20:36 от Dala Ruadi

# 104
  • по пътеката
твурде жега дори и за моите  капацитети, но се държим-направо с фулар и козирка съм екзотика, но не ми пука твърде! последно ходих на спортднес , 4е линда ве4е няма да е следобяд на градина заради 40 гр  темп  и аз увисвам ! поне докато имало у4еници не можели заради контингента от даскалици! сутринта  ми е беше най -добре рано или в4ер около 18.00,но ако не ми се обадят  ще ме загубят като 4лен! да видим някоя диетка по-яка! 4е да си вляза в пътуващите гащи! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт