Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви съвети се споделят във форума?
Какви са темите за дискусия или обсъждане във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви съвети се споделят във форума?
-
Какви са темите за дискусия или обсъждане във форума?
Темите за дискусия във форума варират от лични преживявания, споделяне на снимки от пътувания, здравни проблеми, семейни радости, идеи за пътуване, до обмен на съвети и информация за лечение, пазаруване и пътувания. Темите във форума обхващат различни въпроси като проблеми с паспорти, здравословни проблеми, готвене, семейни събития, учебни занимания , работни предизвикателства и различни интересни ситуации.
-
Какви са мненията за продуктите на AquaSource?
-
Какви са мненията за Ryanair и техните планове за въвеждане на такси за хора с наднормено тегло?
МАКТУБ! Но..не бива д се приемат Хората с предварителни Предразсъдъци и ....да се търси Под Вола телето....
.То може и 10 деца да се родят и след това да се разделят ,така,че децата не са гаранция за здраво семейство ,ама въобЩе .То нека да не се мисли предварително ,пък после и Мактуб да му викаш все тая
.За мен няма драсните неЩа ,ние сами си ги драскаме с делата си ,както казваше моята баба ,каквото си надробил такова Ще сърбаш

Големи хора сме тук, за да се извиняваме на всяка дума. 
пишела така.Доста се газирах-но...аз си имам обожатели оттдавна ..дълга история!но пък.... И това ме накара да се Замисля....че може би много от читателите ни Търсят между редовете които си разменяме с Вас-търсят Компромат някакъв..нещо Шоу да е с араби...!А пък Ние нио се Оплакваме,нито пъс се Хвалим...пишем си и си говорим за всичко,каквото ни е на уста-и за мъж,и за диети,за децата.....

и както е писала Далка подхваЩаме всякакви теми ,пък било то и за мъже ,пък било то и на картинка